|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
6.7.2008 12:00:52   
neela
ciao belle signorine!!!

trinity - oj, kako razumemo tvoje občutke ob trenutkih, ko izveš, kdo vse je noseč in kdo vse je rodil. Občutek imaš, kot da pa ti nikoli ne prideš na vrsto.
Tudi sama sem v teh dnevih ob istih občutkih - pred dnevi je rodila sorodnica, ki je eno leto starejša od mene in pestuje že 3!!! otroka!!! Včeraj sem bila pa še na srečanju s starimi prijateljicami - šest nas je, in sem ravno včeraj zvedela, da je tudi zadnja (edina poleg mene) že noseča. Vse že pestujejo, samo jaz ne!!! Res ni pošteno!
Še dobro, da imamo tle druga drugo - samo me lahko razumemo te občutke, kajne?!
Zato vsem klomifenkam in drugim borkam na RR en velik velik user posted image !!!

No, jaz se user posted image še vedno dobro izmikam. Mogoče grem pa jutri res kupit test....ampak poudarek je na MOGOČE...user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
6.7.2008 12:19:58   
lučka 25
Ojla punce!

Ja, sem najela ta mladga Čeferina, k je tko fejst.user posted image

trinity, te zastopim. Sem se jaz s tem ubadala lani proti koncu leta, ko sem skoraj vsak dan izvedela, da je katera noseča. Samo od januarja do maja letos je rodilo 12! mojih bližnjih prijateljic, kolegic. Je kar lepa številka. Do konca leta pa me čakajo še 3. Ena med njimi je svakinja in tako bom postala teta!!! user posted image  user posted image  user posted image  Njima pa res privoščim, saj sta se za user posted image  trudila 4 leta in pol in jima je potem po enem neuspešnem IVF uspelo z ICSI postopkom. user posted image  user posted image  user posted image  Kot kaže bosta moja starša postala "umetna" stara starša, ker bo tako brat z ženo, kot (upam oz. vemuser posted image ) tudi midva imeli user posted image  s pomočjo umetne izventelesne oploditve. user posted image

neela, a pa ti res ne bi šla po test. Vsaj za nas? (a smo me ene firbčne in neučakane dečve - vsaj jaz user posted image ). Kar naj bo na mesto user posted image  raje user posted image user posted image . Trinity, pa pri tebi naj bo tudi tako!

Klomifenke moje drage, dajmo eno invazijo user posted image user posted image  naredit. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A sem dost naglas povedala? user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
6.7.2008 20:18:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: neela

ciao belle signorine!!!

trinity - oj, kako razumemo tvoje občutke ob trenutkih, ko izveš, kdo vse je noseč in kdo vse je rodil. Občutek imaš, kot da pa ti nikoli ne prideš na vrsto.
Tudi sama sem v teh dnevih ob istih občutkih - pred dnevi je rodila sorodnica, ki je eno leto starejša od mene in pestuje že 3!!! otroka!!! Včeraj sem bila pa še na srečanju s starimi prijateljicami - šest nas je, in sem ravno včeraj zvedela, da je tudi zadnja (edina poleg mene) že noseča. Vse že pestujejo, samo jaz ne!!! Res ni pošteno!
Še dobro, da imamo tle druga drugo - samo me lahko razumemo te občutke, kajne?!
Zato vsem klomifenkam in drugim borkam na RR en velik velik user posted image !!!

No, jaz se user posted image še vedno dobro izmikam. Mogoče grem pa jutri res kupit test....ampak poudarek je na MOGOČE...user posted image

trini ,če je zadnja noseča od vas šestih,pomeni da si ti zadnja in da boš kmalu na vrsti.držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
6.7.2008 22:31:24   
trinity22
lučka kaj bi dala da tvoje besede postanejo resnične ...user posted image user posted image user posted image user posted image neela pa seveda pri tebi tudiuser posted image user posted image user posted image

ker ima moj ata na isti dan rojstni dan in skupaj praznujeva god, smo danes malo praznovali ... in mi sestrična prinese darilo  in kaj dobim nosečniški planeruser posted image  sedaj pa upam, da ga bom lahko začela čimprej uporabljatiuser posted image

sonček tisto o šestih prijateljicah pa je pisala neela, pa saj ona je pa zdaj res že na vrsti in upam, da nas čimprej razveseli s kakšno pozitivno novičko, mogoče že jutriuser posted image  držim in stiskam pesti, user posted image pa naj zgine šic, šic, šic za 9 mesecev

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
6.7.2008 23:04:18   
lučka 25
Ojla punce, sem vas na hitro prišla pogledat.
Zdaj bom dva dni bolj malo na RR, ker dobiva jutri na kratke počitnice od mojega nečaka. In to za dva dni. Komaj čakava. user posted image  user posted image  user posted image

Tako, da uživajte, upam, da vas kaj na hitro preberem in tako izvem še kakšno lepo novičko.

Trinity, naj ti nosečniški planer pride kmau, oz. zelo kmalu prav. user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3005
7.7.2008 9:47:17   
Anonimen
Ojla, punce.

Tud jaz se javljam na RR. Čez vikend sva bila na morju, danes pa že pridno v službi. Sicer čisto zaspano in utrujeno, ampak ok.

Danes še zadnjič vzameme K, potem sem to rundo zaključila. Sem pa tud jaz opazila ta mesec, da slabše vidim, malo se mi delajo pikice pred očmi, včeraj na morju sem videla, da nekaj plava po vodi, ampak ni bilo nič..user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3006
7.7.2008 9:50:07   
METULJ1
Hoj,

mene je spet obiskala tečkauser posted image . Zdej grem spet na K. Jemala sem ga februarja in marca, pol sem mela premor, zdej ga pa spet začnem pridno jemat. Glede na to, da sem bla prejšnji mesec na HSG in da grem zdej še na K, upam, da se nama tokrat nasmehne sreča (18. krog)

Držite pesti.

Pozdravčki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
7.7.2008 10:06:19   
nf
haha Lučka si me nasmejala z umetnimi starimi starši. user posted image  user posted image  user posted image  Ja takle mamo! Se mi pa zdi, da so te neplodnostne težave res pretežno genetske. Moja starša sta se tudi 7 let trudila za naju s sestro. Me prav zanima, kako bo šlo sestri od rok tole babymaking. Lučka, vidva imata pa samo še dober mesec od umetne, kakšni so kej občutki?
Neela just watch and see user posted image  Tvoj fantič bo lahko med tremi babami izbiral! user posted image  Kako kaj kaže tebi??? ŠŠŠŠŠCCCCCCCCCCCCCC ŠŠŠŠŠCCCCCCCCCCCCCCCC user posted image !
Trinity, tebi pa tudi ŠŠŠŠŠŠŠŠCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC hudički! To bi bilo fino, da bi dobila poročno štručko!

Punce, a se vam tudi zdi, da malo smetimo Klub klomifenk, sploh se ne pogovarjamo o K, samo še o poroki, umetni op, kam gremo na morje... user posted image  A gremo uresničit naše stare plane in ustanovimo Klub EXklomifenk?

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
7.7.2008 13:17:23   
lučka 25
No, nečak je šel malo spat, tako da imam malo časa da se tipkam z vami.

biba12, naj vama ta runda K prinese user posted image user posted image . Tko, da sedaj je pa res čas za user posted image . user posted image  Sempa tudi jaz imela takole težave z vidom. Je tako, kot  prava fatamorgana.user posted image

METULJ1, zdaj naj pa kombinacija HSG in K prava in seveda uspešna. user posted image   user posted image  user posted image

nf, ja tako se mi hecamo na naš račun, da vse lažje prenašamo. Tako smo vsaj bolj pozitivni. user posted image  Je pa pri nas tako, da imava težave midve s svakinjo. In najini starši so oboji z lahkoto imeli nas. So šli ati samo mimo mam, pa je že bilo. user posted image  Je pa res, da obe moji babici pa sta imeli težave pri 2 nosečnosti, obe sta se trudili približno 2 leti, da je uspelo. Pred 50 leti so G temu še rekli, da se morajo ženske bolj sprostiti. K sreči jima je uspelo in tako je sedaj med nami moja mami in teta.

Ja, najna umetna bo pa kmalu tu. Občutki so vznemirljivi, polni pričakovanj, zelo optimistični. Tako, da bo letošnje poletje bolj sproščeno in dobrovoljno, kot lani, ko sem čakala na laparo. Je pa res, da še kar ne dojamem, da bo to tako hitro na vrsti. se mi skoz po malem smeji. Je pa užitek spet user posted image , ko veš da to delaš za sebe in ne za user posted image  (ker pač ni možno) in si noro sproščen.user posted image  

A, da bi kar klub exklomifenk ustanovile. Ni slaba ideja. Se bo kar kadilo od samih traparij, norčij. user posted image  user posted image  user posted image
Samo, ko nas pa kdo rabi za kak nasvet smo pa me res prava enciklopedija. Res je, da mal smetimi temo z dugimi temami, samo to so bolj za spodbudo, smeh in predvsem sproščanje.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
7.7.2008 13:20:29   
lučka 25

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image

• miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • Efi - 5.ciklus (3.IUI)
  • lučka25 - avgusta IVF (38m)
  • PENCA - 7.ciklus
  • neela - prestala laparo (23m)
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • waiting - 4.ciklus 
  • nf-8.7. laparo(23m)
  • roth - 4.ciklus
  • jazzz27 - 4.ciklus
  • Lu33 -  čaka na laparo (41m)
  • trinity22 - 4.ciklus
  • reby - 3. ciklus(laparo 7.3.)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 3.ciklus
  • naska - 3.ciklus
  • bozza - 3.ciklus-IVF avgusta
  • S1902 - 4.ciklus (drugače 6.ciklus)
  • pa3cija - 3.ciklus
  • stella81 - 3.ciklus
  • biba12 - 4.ciklus
  • sonček85 - 3.ciklus (23m) 16.7 pregled
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • Arual - čaka na posvet - neplodnostna
  • pegas - 2.ciklus
  • METULJ1 - 3.ciklus  (18m)
  • bayb77 - 2.ciklus
  • andre3a - 2.ciklus, prestala laparo
  • Cari - 2.ciklus 
  • PikaV - 2. ciklus
  • tejčica30 - 2.ciklus
  • HEL36 - 2.ciklus
  • dana - 2.ciklus
  • Mona Liza - 1.ciklus (laparo in hormonske preiskave)
  • inda1 - 1.ciklus
  • mimikimi - 1.ciklus
  • atina1 - 1.ciklus
  • sanna - 1.ciklus
  • s.k.. - 1.ciklus
  • tina77 - 1.ciklus
  • malagala - 1.ciklus
  • miš - ponovno na K
  • TIAPIA - 1.ciklus
  • honey - 1.ciklus
  • pancottina - 1.ciklus
  • BEBIII - 1.ciklus 
  • tinkatinka - 1.ciklus
  • tinč407 - 1.ciklus
  • janja - 1.ciklus (6m)
  • honey - 1.ciklus (16m)
  • tejčica30 - 1.ciklus (16 ciklusov)
  • mala važička - 1.ciklus (9m)

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE

• stunfek - 4.ciklus (test 14.2.) user posted image
  • mmanca - 1.ciklus user posted image
  • nosečka maja - 5.ciklus user posted image
  • amor real user posted image

• Bety upa user posted image

• Petra1111 - 5.ciklus user posted image

• Janney - naravno user posted image

• pike -1. ciklus user posted image

• Bimba80 user posted image

• LUNA06 user posted image

• Vesny196 - naravno user posted image
  • tasa.m - naravno user posted image

• Detece - 1.ciklus user posted image

• Almera (julijka 08) user posted image
  • spabuser posted image
  • jenyj - 3.ciklususer posted image
  • Fargesia - 6.ciklus (IUI)user posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE

• pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)
  • bozza
  • biba77 (rodila fantka junij 2006)
  • S1902 (rodila punčko februar 2007)

"bivše klomifenke"

• oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • kitka1 - 1.ciklus (gonal F)-4.ciklus K
  • snežinka7 - 3.ciklus IUI

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. Fargesia (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. sonček85
12. Hator

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
7.7.2008 14:08:00   
nf
O Lučkica, ti tudi dežuraš na RR danes user posted image  Ma ja, mogoče pa res ni genetika, glede na to, da ima vsaka družina vsaj en tak primer. Moja svakinja pa strelja ven otroke kot po tekočem traku user posted image  Imajo že 3! Tako da mi je bilo na začetku kr malo bedno in sem se izogibala te teme pred taščo in tastom. Potem pa ko sem povedala, sem pa izvedela še za tisoč primerov takih kot smo me. In vse imajo že otročke. Sigurno bo enkrat tudi nam ratalo!
A pa si predstavljaš, da bi ti po dveh letih neuspeha še lastni ginekolog težil s tem, da se moraš samo sprostit! Samo po buči z eno ornk desko! user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
7.7.2008 14:08:36   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

A, da bi kar klub exklomifenk ustanovile. Ni slaba ideja. Se bo kar kadilo od samih traparij, norčij. user posted image  user posted image  user posted image
Samo, ko nas pa kdo rabi za kak nasvet smo pa me res prava enciklopedija. Res je, da mal smetimi temo z dugimi temami, samo to so bolj za spodbudo, smeh in predvsem sproščanje.

Imaš prav! Nikamor ne gremo!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
7.7.2008 14:50:32   
pancottina
Ciao punce
Da se vam malo oglasim. Vi ste tako pridne in vsak dan klepetate, jaz vas pa v večini primerov samo berem. Ste prehitre :)

Drugače je pri meni danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Kar pomeni, da grem v drugi ciklus klomifena čez 4 dni.
Res sem zelo razočarana, mogoče sem res preveč pričakovala od teh tabletk, glede na to, da naj bi bilo drugače z mano vse OK. Danes imam zelo močno M. Vse me boli. Pa šele začetek je.

Meni je tudi ful ful grozno. Tudi jaz skoraj vsak dan zvem za kakšno novo nosečko. Ful jim privošćim, po drugi strani pa sem jim tako fouš, da me je kar sram povedat.  Kdaj bo prišel moj čas. Sej se zavedam, da eno leto in tri mesece ni taka stvar, ampak, jaz si otroka resnično želim. Kako naj se ne obremenjujem oziroma, kako naj na to ne mislim?
Bljižnji ne vedo, da se trudiva, ker bi jih preveč bolelo, tako si ta svoj problem držim v sebi. In ko izvem za kakšno novo   user posted image  mi gre prav na jok.

TRudim se čez cel ciklus ne misliti na dneve in na počutje in kakšne morebinte znake pred ovulacijo, ker se potem samo še već obremenjujem, zato vas tudi manj berem.

Tako, to je nekaj malega, se še beremo. Lep pozdrav punce

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
7.7.2008 15:28:04   
trinity22
nf drži se jutri na laparo, poolll pa boooo, mora bituser posted image user posted image

pancottina te čisto razumemo, zato pa smo me take čevke da nam hitrej mesec minejouser posted image

neela, kje si kakšno je stanje daj poročaj malo, sem tak radovednauser posted image

(odgovor članu pancottina)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
7.7.2008 16:37:42   
Anonimen
Zdravo,

rabila bi pomoč.

Z možekom sva poročena 4,5 leta pa so zadnje leto igrice user posted image  bolj tako tako ....
Nekako 3x do 4 na mesec. ( z njegove strani) Jaz pa moram priznati da resnično rabim ter pogrešam vse to.

Pred 6 meseci pa smo se še odločili za drugi naraščaj in sedaj sem ugotovila da sva sicer omejila na dneve O v mesecu pa, še to se mi zdi
da je problem...

Resnično si oba želiva še enega user posted image .

Pa moj mož ima težave v službi ( reorganizacija delovnega mesta ter celotnega oddelka) pa se boji še za služno in enostavno ni  in ne more bit sproščen.

Jaz sem na klomifenu in mi je resnično brez veze, te tablete jemat ko pa potem noče.

Sva se včeraj pogovorila, pa je reku, da ni nič z narobe z mano, pa da ga skrbi vse. Od financ pa do službe pa.....
Zdej mu  je pa še tok bolj gadno, ko mu  nazadnje ko sva user posted image  ni in ni hotelo p....

Pa je reku da je bil še tok bolj obremenjen kot češ ( zdej mi pa še to ne rata). Pol je pa začel še mal v skrajnost pretiravat pa je reku " zdej me bo pa vse skupaj še zakona stalo"

Res da se čisto preveč sekira za vse, pa vse ga preveč skrbi.

Pa res ne vem kaj naj naredim...

da mu pomagam prebrodit to vse skupaj, pa da spet prebudim slo v njem

Neposredna povezava do sporočila: 3015
7.7.2008 17:24:16   
Rakica_80
Ciao punceeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem se vrnila z dopusta in danes začnem z 2-krogom K!
user posted image  sem dobila na dopustu lih na moj roj. danuser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz pa sem hotela delati testuser posted image .
Bom pa naslednji mesec delalauser posted image
Upam da ste vse lepo razpoložene še naprej kot ste vednouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
7.7.2008 17:33:02   
neela
evo popoldanske izmene...pa upam, da ne bom solo!!!

nf - ja, tud jaz bi fino 'sprostila' G, če bi mi res kaj takega prijavil user posted image

METULJ1 - naj ti dvojno zagotovilo (HSG + K) res prinese user posted image ! Držim pesti zate!!!

pancottina - vse smo občasno v taki fazi. Jaz se držim pravila, da ko mi pa je res prehudo ob vseh teh novicah, da se enostavno izjočem, malo povedrim tle na RR in grem naslednji dan z dvignjeno glavo naprej. To meni še nekak najbolj funkcionira.

Anonimen - jaz na vajinem mestu ob taki situaciji ne bi razmišljala o načrtovanju drugega user posted image . Enostavno preveč pritiska iz vseh strani, kar samo še povečuje tveganje neuspeha.

trinity, lučka in vse ostale radovednice in priganjačice - NE, nisem je še dobila, testa pa tud še ne bo, ker - kljub temu, da sem bila danes v lekarni - niti pomislila nisem na nakup testa user posted image . Enostavno sem rekla dost razočaranj, ker grem res samo še na ziher zamudo M...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
7.7.2008 17:35:32   
neela
aja, saj res - jutri imata naši članici dan D, kajne?????

Fargi gre na prvi pregled pogledat razbijanje user posted image od bebice; nf pa na laparo!!

Punci - SREČNOO!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image
V mislih smo vse članice z vama!!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
7.7.2008 19:30:46   
trinity22
nf,  fargesia vso srečo obema za jutrišnji danuser posted image user posted image user posted image user posted image

neela dobra si, da zdržiš,moja bo po vsej verjetnosti prišla že jutri, pa me že danes ful matra, da bi delal test, po drugi strani se pa tako kot ti bojim razočaranja, zato se borim sama s sabo test ja, test  ne ... No bom poskusila zdržat vsaj do srede če je slučajno ne bouser posted image

anonimna na vse to kar si napisala bi lahko rekla samo tole, mogoče če je tvoj možek res tako obremenjen s službo in financami sedaj pa še z  delom dojenčka, lahko predlagam le to, da delanje dojenčka malo odmislita, si ne delata prevelikih planov in se enostavno poskušata sprostit in uživat drug v drugem brez obveznosti ... mogoče tudi nehaš jest Klomifen za kakšen mesec,  da ne bosta oba pod stresom še zaradi tega ... saj za vsakim dežjem posije sonce in tudi pri vama se bo zjasnilo... želim vama, da čim prej ...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
7.7.2008 19:34:48   
tinkatinka
Punce zdravo
Imam eno vprašanje.
Ali je možno da je ob jemanju lahko več ovulacij hkrati. Mene so en cel teden ful boleli jajčniki in cel teden sem imela znake kot ob ovulaciji.

Neposredna povezava do sporočila: 3020
7.7.2008 20:02:22   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatinka

Punce zdravo
Imam eno vprašanje.
Ali je možno da je ob jemanju lahko več ovulacij hkrati. Mene so en cel teden ful boleli jajčniki in cel teden sem imela znake kot ob ovulaciji.

je možno - tako kot je tudi povečana verjetnost hiperstimulacije.

(odgovor članu tinkatinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
7.7.2008 20:03:37   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

neela dobra si, da zdržiš,moja bo po vsej verjetnosti prišla že jutri, pa me že danes ful matra, da bi delal test, po drugi strani se pa tako kot ti bojim razočaranja, zato se borim sama s sabo test ja, test  ne ... No bom poskusila zdržat vsaj do srede če je slučajno ne bouser posted image

trinity - dosedanja razočaranja so bila res prehuda za mojo psiho. Čeprav bom pa verjetno res delala jutri test, ker moram podpisati pogodbo o napredovanju, pa bi rada vedela ali jo podpisujem s figo v žepu...

Neposredna povezava do sporočila: 3022
7.7.2008 20:53:41   
sonček85
sonček tisto o šestih prijateljicah pa je pisala neela, pa saj ona je pa zdaj res že na vrsti in upam, da nas čimprej razveseli s kakšno pozitivno novičko, mogoče že jutri držim in stiskam pesti, pa naj zgine šic, šic, šic za 9 mesecev
ja sem pol videla v glavnem te razumem kako je ko izveš da so vsi okoli tebe user posted image ,ti pa še kar čakaš,čakaš.pri meni je enako.

neela vse bomo noseče pa če se svet podre,samo ni še mogoče čas za nas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3023
7.7.2008 20:56:18   
sonček85
tudi sam zelo slabo vidim odkar sem pred 2 letoma prvič jemala klomifen.sedaj imam očala ,saj se mi je vodkar sem začela jemati po enem letu spet klomifen vid še bolj poslašal.iz -0,75 na -1,0

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
7.7.2008 21:02:13   
lučka 25

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image

• miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • Efi - 5.ciklus (3.IUI)
  • lučka25 - avgusta IVF (38m)
  • PENCA - 7.ciklus
  • neela - prestala laparo (23m)
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • waiting - 4.ciklus 
  • nf-8.7. laparo(23m)
  • roth - 4.ciklus
  • jazzz27 - 4.ciklus
  • Lu33 -  čaka na laparo (41m)
  • trinity22 - 4.ciklus
  • reby - 3. ciklus(laparo 7.3.)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 3.ciklus
  • naska - 3.ciklus
  • bozza - 3.ciklus-IVF avgusta
  • S1902 - 4.ciklus (drugače 6.ciklus)
  • pa3cija - 3.ciklus
  • stella81 - 3.ciklus
  • biba12 - 4.ciklus
  • sonček85 - 3.ciklus (23m) 16.7 pregled
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • Arual - čaka na posvet - neplodnostna
  • pegas - 2.ciklus
  • METULJ1 - 3.ciklus  (18m)
  • bayb77 - 2.ciklus
  • andre3a - 2.ciklus, prestala laparo
  • Cari - 2.ciklus 
  • PikaV - 2. ciklus
  • tejčica30 - 2.ciklus
  • HEL36 - 2.ciklus
  • dana - 2.ciklus
  • Mona Liza - 1.ciklus (laparo in hormonske preiskave)
  • inda1 - 1.ciklus
  • mimikimi - 1.ciklus
  • atina1 - 1.ciklus
  • sanna - 1.ciklus
  • s.k.. - 1.ciklus
  • tina77 - 1.ciklus
  • malagala - 1.ciklus
  • miš - ponovno na K
  • TIAPIA - 1.ciklus
  • honey - 1.ciklus
  • pancottina -2.ciklus
  • BEBIII - 2.ciklus 
  • tinkatinka - 1.ciklus
  • tinč407 - 1.ciklus
  • janja - 1.ciklus (6m)
  • honey - 1.ciklus (16m)
  • tejčica30 - 1.ciklus (16 ciklusov)
  • mala važička - 1.ciklus (9m)

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE

• stunfek - 4.ciklus (test 14.2.) user posted image
  • mmanca - 1.ciklus user posted image
  • nosečka maja - 5.ciklus user posted image
  • amor real user posted image

• Bety upa user posted image

• Petra1111 - 5.ciklus user posted image

• Janney - naravno user posted image

• pike -1. ciklus user posted image

• Bimba80 user posted image

• LUNA06 user posted image

• Vesny196 - naravno user posted image
  • tasa.m - naravno user posted image

• Detece - 1.ciklus user posted image

• Almera (julijka 08) user posted image
  • spabuser posted image
  • jenyj - 3.ciklususer posted image
  • Fargesia - 6.ciklus (IUI)user posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE

• pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)
  • bozza
  • biba77 (rodila fantka junij 2006)
  • S1902 (rodila punčko februar 2007)

"bivše klomifenke"

• oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • kitka1 - 1.ciklus (gonal F)-4.ciklus K
  • snežinka7 - 3.ciklus IUI

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. Fargesia (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. sonček85
12. Hator

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?