lučka 25
|
No, nečak je šel malo spat, tako da imam malo časa da se tipkam z vami. biba12, naj vama ta runda K prinese . Tko, da sedaj je pa res čas za . Sempa tudi jaz imela takole težave z vidom. Je tako, kot prava fatamorgana. METULJ1, zdaj naj pa kombinacija HSG in K prava in seveda uspešna. nf, ja tako se mi hecamo na naš račun, da vse lažje prenašamo. Tako smo vsaj bolj pozitivni. Je pa pri nas tako, da imava težave midve s svakinjo. In najini starši so oboji z lahkoto imeli nas. So šli ati samo mimo mam, pa je že bilo. Je pa res, da obe moji babici pa sta imeli težave pri 2 nosečnosti, obe sta se trudili približno 2 leti, da je uspelo. Pred 50 leti so G temu še rekli, da se morajo ženske bolj sprostiti. K sreči jima je uspelo in tako je sedaj med nami moja mami in teta. Ja, najna umetna bo pa kmalu tu. Občutki so vznemirljivi, polni pričakovanj, zelo optimistični. Tako, da bo letošnje poletje bolj sproščeno in dobrovoljno, kot lani, ko sem čakala na laparo. Je pa res, da še kar ne dojamem, da bo to tako hitro na vrsti. se mi skoz po malem smeji. Je pa užitek spet , ko veš da to delaš za sebe in ne za (ker pač ni možno) in si noro sproščen. A, da bi kar klub exklomifenk ustanovile. Ni slaba ideja. Se bo kar kadilo od samih traparij, norčij. Samo, ko nas pa kdo rabi za kak nasvet smo pa me res prava enciklopedija. Res je, da mal smetimi temo z dugimi temami, samo to so bolj za spodbudo, smeh in predvsem sproščanje.
|