|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
7.7.2008 21:07:22   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

pancottina - vse smo občasno v taki fazi. Jaz se držim pravila, da ko mi pa je res prehudo ob vseh teh novicah, da se enostavno izjočem, malo povedrim tle na RR in grem naslednji dan z dvignjeno glavo naprej. To meni še nekak najbolj funkcionira.

Anonimen - jaz na vajinem mestu ob taki situaciji ne bi razmišljala o načrtovanju drugega user posted image . Enostavno preveč pritiska iz vseh strani, kar samo še povečuje tveganje neuspeha.

Se kar podpišem pod tole.

Fagi, jutri bo en vesel, dan, ko boš zagledala user posted image  od tvoje pikice.

nf, srečno na alpari, naj bo uspečna in čam manj boleča.

sonček, neela, nf, trinity, tinkatinka, tinč, BEBIII, biba, METULJ, pancottina,...... vse bomo enkrat kmalu srečke nosečke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
7.7.2008 21:11:42   
lučka 25
No, zdaj ko sem popravila seznam, se mal razpisala o vam, pa moram izliti še malo svojo dušo.

jaz sem danes tako žalostna, zaskrbljena,........user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .............. Namreč moja svakinja, ki je noseča 21 tednov (ki ji je končno uspelo v ICSI postopku), je danes spet krvavela. K sreči je z user posted image  vse v redu, so jo obdržali v bolnici, ampak od kje in za kaj prihaja do krvavitev pa ne vejo. Držim pesti, molim (čeprav nisem verna), mislim nanjo, da bi bilo vse v redu in bi se krvavitev ustavila. Naj bo vse v redu z user posted image .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
7.7.2008 21:21:58   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

No, zdaj ko sem popravila seznam, se mal razpisala o vam, pa moram izliti še malo svojo dušo.

jaz sem danes tako žalostna, zaskrbljena,........user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .............. Namreč moja svakinja, ki je noseča 21 tednov (ki ji je končno uspelo v ICSI postopku), je danes spet krvavela. K sreči je z user posted image  vse v redu, so jo obdržali v bolnici, ampak od kje in za kaj prihaja do krvavitev pa ne vejo. Držim pesti, molim (čeprav nisem verna), mislim nanjo, da bi bilo vse v redu in bi se krvavitev ustavila. Naj bo vse v redu z user posted image .

jaz pa sem verna, pa bom zmolila še nekaj zanjo - čeprav jo ne poznam, poznam pa občutke na trnovi poti, po kateri gremo tudi me...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
7.7.2008 21:22:45   
neela
nf in Fargi - SREČNO JUTRII!!!!! Držita se!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
7.7.2008 21:25:31   
lučka 25

jaz pa sem verna, pa bom zmolila še nekaj zanjo - čeprav jo ne poznam, poznam pa občutke na trnovi poti, po kateri gremo tudi me...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
7.7.2008 21:41:03   
Fargesia
Lučka, madonca a v 21 tednu je že?! se prav spomnim kdaj si mi povedala da jima je uspelo. vse bo ok. ne skrbi. user posted image user posted image user posted image

hja, jutri je dan THE...bom nfko šla obiskat...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
7.7.2008 22:56:28   
sonček85
lučka drži se in poročaj kako in kaj bo s svakinjo.držim pesti za vse in da bo vse super ,kot mora biti.

fargi:jutri je tvoj dan d ,bravo čakamo slikce ,če bo kakšna padla..

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
8.7.2008 7:03:36   
Anonimen
fargi, upam, da boš danes res videla svojo pikico in njenega srčeka.. user posted image user posted image  Glej, da daš sliko..

nf, držim pesti za čim bolj uspešno laparo in seveda čim manj bolečo.user posted image user posted image

neela, kako kaže?? user posted image  user posted image  

lučka, tud jaz držim pesti, da bo vse ok z malo pikico.user posted image user posted image

Jaz sem ok, K sem včeraj nehala jemat. Včeraj me je še glava bolela, pa probleme sem mela z vidom, danes je boljše. V četrtek mam UZ, čeprav mam bolj slabe občutke...user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
8.7.2008 10:47:38   
Anonimen
Kje ste vse čveke?? Jaz bi malo čvekala, pa ni nikjer nobene.

A gre katera na Pivo & Cvetje, ki se začne jutri?

aja, pa še to. Ta mesec je moj 4. mesec s K. Koliko mislite, da jih mi bo G še dala?? Nekje čez 2 meseca imam baje HSG. koliko ciklusov sploh lahko jemlješ K??

< Sporočilo je popravil biba12 -- 8.7.2008 10:52:05 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3034
8.7.2008 12:12:41   
trinity22
biba haj, na pivo in cevtje ne grem - se mi ne da - sem lena, takšna kot vreme danes user posted image

kar se pa tiče K pa nima pojma, sem sam v podobni dilemi kot ti, sedaj sem imela 4. ciklus, v teh dneh je ne pričakujem, ha, ha pa bo itaq prišla, pol pa ne vem kako naprej ...  bom poklicala G in se malo pozanimala, sam moram videt kakšen bo zdaj rezultat oziroma kdaj se bo vlila ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
8.7.2008 12:14:08   
trinity22
fargi upam, da je pregled že za tabo in da skačeš od veselja in ganjenosti, ko si vidla srčka svoje pikice

nf drži se ....

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
8.7.2008 12:30:18   
Anonimen
o, vsaj ena je tukaj.. user posted image  Ostale vse spite??

Trinity, kdaj pa je ne pričakuješ? Jaz sem šele 10. dan 4. ciklusa, tako, da malo upanja za ta ciklus še imam. Bomo videli kaj bo v četrtek na UZ.

Me je pa nekje 5 in 6 dan ful špikalo, potem pa nič. Tako, da imam res slab občutek.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3037
8.7.2008 12:33:49   
lučka 25
Na hitro, da poročam o moji svakinji. Krvavitev se je ustavila že včeraj zvečer, danes zjutraj je bil le še rjav izcedek, sedaj pa nič. user posted image  user posted image  user posted image  bo še v bolnici na opazovanju. Pravi, da je lahko do konca v bolnici, sao, da b rodila zdravega user posted image .

Se nam je vsem odvalil kamen od srca. Zdaj naj samo tako ostane in naj bo še naprej vse v redu z user posted image .

Punce, hvala za vse. res ste zlate. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
8.7.2008 12:35:14   
lučka 25
Fargi, kako si opravila na UZ. Upam, da ni razneslo aparatur zaradi tako močnega bitja user posted image . Uživaj v vsej tej lepoti in user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
8.7.2008 12:39:11   
tinč407
pozdravljene punce!
že par dni nisem bila nič na RR ampak brez skrbi, sem vse počekiralauser posted image
lučka, vesela sem, da je pri tvoji svakinji vse v najlepšem redu user posted image user posted image
fargi, kolko majhnih utripčkov si preštela? user posted image user posted image user posted image
nf, kdaj maš  laparo? danes? Vse bo tako kot mora biti!! Ker pač MORA BITI vse v redu! user posted image user posted image

no, jaz sem za ta mesec ostala brez upanja na našo user posted image . Mislim, da klomifen ni nič še prijel. Sem že 16. dan ciklusa pa se mi BT ni nič dvignila. Konstantno je na 36.6 user posted image  . Upam, da bom dobila vsaj M ta mesec kot je treba, da se zopet ne bo zavleklo na kakih 60 dni user posted image  potem pa zopet Primolut, pa zopet gresta 2 meseca v nič user posted image
saj bo boljše....

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
8.7.2008 13:02:40   
Fargesia
hi hi, Fargi je še kr tukaj...ob 16. mam uro...user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
8.7.2008 13:23:18   
Anonimen
joj, fargi.. Kaj pa to nisi včeraj povedala? Ne pa da sem jaz že cel dan živčna in čakam novice.. user posted image

Lučka, ful fajn, da ji gre na boljše.user posted image user posted image
neela, tud ti se še nisi javila danes z rezultatom testa?!!!

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3042
8.7.2008 13:51:05   
nf
Hojla punce!!!! Doma sem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zjutraj sem imela vse preiskave in se zmenila, da grem lahko domov na sralno terapijo. user posted image  user posted image  Sem pa že spoznala dr Ribičevo in se mi zdi enkratna, se bom probala kr k njej prestavit od Reša. Tako da navodila so, da pridem jutri zjutraj nazaj v bolnico čakat na operacijo. Ufffff kaj sem si oddahnila, samo da sem lahko še dons doma in klepetam! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Punce res vsem hvala za vaše navijanje!!!! Rada vas imam user posted image
Lučkica sem ful vesela, da je svakinji danes že bolje!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
8.7.2008 14:18:54   
Fargesia
o nfka jst sem se pa že tok veselila da pridem k tebi...no pa ob drugi priliki!!! je pa fajn bit doma na sračkalni terapiji...jst sem bla tud...user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
8.7.2008 15:09:13   
trinity22
o nf super da si še danes doma, jutri pa bo akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Fargi zdaj pa že stiskam pesti, še malo pa boš vidla svojo pikico

biba po mojem še ni prišlo do O, no boš vidla kaj bo pokazal UZ, držim pesti da čimvečje folikle, drugače pa je jaz danes NE čakam, sam me že neki zvija in mi je zelo sumljiva po mojem že prihaja

lučka super za tvoji svakinjouser posted image user posted image user posted image user posted image

tinč lahko da se še bo, ni nujno da je pri K glih 15, ali 16 dan lahk je tud poznej, ti kar meri spremljaj, slončkajuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem jo pogruntala sem prva dva cikla zluftala, zdaj pa vem, da je prišla 2x točno na 6 dan po zadnji tableti, ker se je pol tudi M pokzala 15 dni za tem, no danes se še ni ...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
8.7.2008 17:18:23   
neela
evo mene...sem vam tolk fouš k lahko dopoldne čvekate tle gor....jaz pa ne morem...user posted image

nf - ti pa si mi prava lisička, kar zmeniš se - tako gosposko - da ne ostaneš notr user posted image ...no, pa saj je čisto kul tako. Držim pesti pa za jutri in navijam za mojo snahhooooooo!!!! user posted image

lučka - ful ful ful sem vesela tvoje novičke o svakinji! Vidiš, da je moja molitev pomagala?!?!? user posted image Evo pošiljam njej še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, da donosi zdravega user posted image !

biba in trinity - jaz sem brala pri Pušenjaku, da več kot 6 mes oz ciklusov s K brez uspeha nima smisla podaljševati, ker K ni tako nedolžen, sploh pa ne na dolgi rok. Moj nasvet: če vama ne rata v 6-ih ciklusih, težita s postopki naprej! Ampak itak vem, da vama bo prej uspelo ugledat user posted image !

Fargi - kje siiii????? Kako je šlo?!?!?!?!? Hitro poročat!!!!!

Hja, moje user posted image še vedno ni....zato grem v mesto po test..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3046
8.7.2008 17:53:11   
janaja
Zdej mam pa tud jest eno dobro novičko sem delala danes na 15 dan ciklusa ovul test pa je pozitiven ( vsaj en test prov kaže user posted image ) user posted image user posted image user posted image ,

zato mormo bit danes zvečer super pridni v user posted image ...

pol pa ma da se user posted image  ta mesec ne prikaže

Lep pozdrav  ostalim

nfka - držim pesti da postopek uspe ( sicer ne vem za kaj so namenjene tem operacije, no vem zakaj, samo ne vem kaj se pri teh postopkih dela... pa brez zamere upam da tud ne bom na sebi ugotovila)

fargi- zdej si pa že vidla malo pikico ( sem ti kr mal fovš) sam vem da tud sama ne bom pozabla malega pobalinka ko sem ga prvič videla

trinity22- tud jest sem ta mesec ugotovila da pride 6 dan po prenehanju z K
                upam da bo ta mesec uspešen za čim več bodočih user posted image

Zdej pa user posted image  sem zmenjena za umetne nohtke....

Papa

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
8.7.2008 21:04:22   
lučka 25
nf, ti si faca. user posted image Dobro si se zmenila. Zdaj pa dobro in znimivo sračkalno terapijo.user posted image user posted image  jutri pa naj gre vse kot po maslu. user posted image  user posted image  user posted image

lučka - ful ful ful sem vesela tvoje novičke o svakinji! Vidiš, da je moja molitev pomagala?!?!? user posted image Evo pošiljam njej še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, da donosi zdravega user posted image !

O, je pomagala, pomagala! user posted image
neela, a boš jutri test delala. Pa glej, da si kupila tistega v redni prodaji in ne tiste ta znižane, ki ne kažejo prav. user posted image

janja, upam da user posted image  in ne počneš kakšnih traparij. user posted image

biba, naj bo v četretk na UZ vidnih veliko lepih, pravih foliklov. user posted image  user posted image  user posted image

tinč, kar se tiče O, še ni čas za paniko. jaz sem jih imela okoli 18. dneva in mi je O test pokatazal O 24 ur prej.

Vsem skupaj, še enkrat hvala za user posted image  in moralno podporo za svakinjo.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
8.7.2008 22:04:56   
miska73
Nf, super da si lahko še danes doma. Meni je bila Dr. Ribičeva tudi zelo všeč.
Pa ko je prišla dan po operaciji na vizito nam je celo povedala en vic...
Drugače pa se drži jutri. Pa iz mojih (svežih) izkušenj - ni nič hudega.

Danes je 12 dan od opravljene laparoskopije in sem že bila prvič po 2 tedenski pavzi na rekreaciji. Počutim se spet ta prava in polna nove energije.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
8.7.2008 22:07:21   
trinity22
fargi kje siuser posted image   mislim nate, javi kako in kaj ...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?