lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela o, lučka, to sta pa prijatelja ful dobro naredila! Res fajn. Jaz pa pošteno povem, da ob težkih trenutkih neuspeha pri , me včasih ravno to še vleče naprej. Da sva tudi uradno postala eno in sva se skupno odločila, da se bova borila v življenju 'z ramo ob rami'. Bogve, če bi bila še skupaj, če ne bi bila poročena. Tako vsaj nimam tistih prebliskov...'ja, saj je bolje, da greva narazen, ko pa mu ne morem dati otroka...' Take misli so se meni pletle po glavi prvo leto neuspehov, pa ko se je začelo z vsemi preiskavami,... Pa sem rekla, da ni fer do mojega , da pa on ne bi imel otrok. Zato sem enkrat načela pogovor na to temo in me je takoj ustavil in mi rekel (če povzamem vse skupaj): "Jaz sem s teboj zaradi tebe same, ker te imam rad, mi pomeniš vse, ker vem, da si prava zame. Če bova imela otroke še toliko lepše. Če pa nama to ni namenjeno, pa tako pač je. Važno, da imam tebe." To me je tako pomirilo, da nimam več dvomov v to. Pa tudi večkrat mi pravi, da si ne predstavlja sebe z drugo, ker take, ki ga tako dobro zastopi, ga nasmeje, posluša in ob kateri ji je lepo, gotovo ne bo nikjer našel. Enako menim zanj tudi jaz. Da se še malo pohvalim, da mi je to na zadnje povedal prejšnji teden.
|