|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
4.7.2008 13:52:36   
tinč407
lučka tudi mene so napadli mozolji...tako hudo!!! ampak upam da to pomeni da bo prišla O, ker sem že 12. dan ciklusa! user posted image user posted image user posted image  se mi pa je po K močno zmešal vid. Ampak samo zvečer. zdi se mi, da nekaj nonstop leti okrog mene pa se včasih že umikam namišljenim predmetom user posted image user posted image  

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
4.7.2008 13:54:53   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

lučka tudi mene so napadli mozolji...tako hudo!!! ampak upam da to pomeni da bo prišla O, ker sem že 12. dan ciklusa! user posted image user posted image user posted image  se mi pa je po K močno zmešal vid. Ampak samo zvečer. zdi se mi, da nekaj nonstop leti okrog mene pa se včasih že umikam namišljenim predmetom user posted image user posted image  

Ja saj ko sem jaz jedla K sem tudi imela par mozoljev okoli O.
Imaš pa iste težave z vidom, kot sem jih imela jaz. sem že mislila, da se mi blede in bom na mesto h G začela hodik k psihiatru.user posted image user posted image user posted image

Za slike od trinity, pa vpiši geslo trin.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
4.7.2008 14:01:49   
tinč407
hvala lučka
je pa res bla lepa!! njena obleka se mi zelo dopade. pa zgleda da je bla glih za njo nareta user posted image user posted image  upam da tudi jaz mojega kdaj prepričam... user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
4.7.2008 14:11:06   
lučka 25
tinč, jaz tudi upam, da bom kdaj mojga naštimala, da se bo res poročil z mano in ne to samo govoril. Dokler ne bom jaz kar začela organizirati vse skupaj, ne bo nič. Ko pa bo enkrat vse v teku, bo pa njega bolj zagrabilo kot njega. Pri nama je vesno tako. Rabi več gasa, da spelje. user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
4.7.2008 14:20:11   
tinč407
jaz mojemu davam gas, pa samo na prazno leti user posted image  bom še mogla v brzino dat, pa ročno spustit user posted image user posted image
najbol se mi zdi noro, da ko bo (če bo) prišel bebi se bomo drugače pisali. pa pomoje se ne bom nikoli počutila res kot družina z njim dokler ne bom njegova žena. Še posebej ker živima pri mojih starših, sicer za sebe ampak v isti hiši. Pa še bom vedno nekako hčerka in ne žena v prvi vrsti... razumeš? zakomplicirano user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
4.7.2008 14:31:42   
lučka 25

jaz mojemu davam gas, pa samo na prazno leti user posted image  bom še mogla v brzino dat, pa ročno spustit user posted image user posted image
najbol se mi zdi noro, da ko bo (če bo) prišel bebi se bomo drugače pisali. pa pomoje se ne bom nikoli počutila res kot družina z njim dokler ne bom njegova žena. Še posebej ker živima pri mojih starših, sicer za sebe ampak v isti hiši. Pa še bom vedno nekako hčerka in ne žena v prvi vrsti... razumeš? zakomplicirano user posted image user posted image

Te čisto razumem. Ker jaz sem tudi mojemu rekla, da bi se poročila zato, ker si želim biti njegova žena in bi potem imela isti priimek kot on in hkrati tudi najin otrok. Ja, kot kaže bova res morali malo še povišat prestavo in spustit ročno. user posted image user posted image Pa sej enkrat bo, ko bo namenjen.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
4.7.2008 15:03:04   
tinč407
če ne, pa bom šla na občino in si dala spremeniti priimek v njegovega in dat delat nove dokumente pa mu jeh samo na mizo vržem user posted image  tudi ena izmed možnosti user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
4.7.2008 15:27:42   
Fargesia
jst mu pa rečem, če jaz nisem vredna njegovega priimka, ga tud otrok ne bo...takk da bo imela otrok po meni priimek...(če verjamete...user posted image )

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
4.7.2008 16:36:50   
tinč407
fargi, tudi jaz sem si že mislila, da bo, ko bo bebi imel ta priimek po meni. zakaj bi jaz, kot njegova mati morala dokazovati da je otrok moj ??user posted image  butasto
naj se on mantra pa dokazuje da je otrok njegov user posted image
po vseh mukah pa si bom ja zaslužla da si bom z svojim otrokom delila priimek user posted image user posted image user posted image user posted image  ne da me bojo meli za eno x žensko user posted image
se ful razkurim ko gre za te zadeve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
4.7.2008 16:44:01   
neela
jojojoj....spet imamo poročne in zakonske zadeve na dnevnem redu??? ok, pa dajmo...da dodam še svoj - zakonski lonček...Fargi, tinč, lučka in vsi ŠE NE poročeni dekliči...naj se še enkrat izkaže, da ženske podpiramo tri vogale in vzemite zadeve v svoje roke! Tud jaz mislim, da ni lepše potrditve veze ravno poroka, jagoda na smetanci pa vajin otroček, ki nosi skupni priimek. Le to zame predstavlja žlahten pomen besede DRUŽINA!
Medva sva smetano (zakon) že stepla, jagode user posted image pa nam še zorijo....user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
4.7.2008 16:45:35   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

jst mu pa rečem, če jaz nisem vredna njegovega priimka, ga tud otrok ne bo...takk da bo imela otrok po meni priimek...(če verjamete...user posted image )

Sem to tud jaz že rekla, pa ne vem če sama sebi verjamm verjamem. user posted image  

fargi, tudi jaz sem si že mislila, da bo, ko bo bebi imel ta priimek po meni. zakaj bi jaz, kot njegova mati morala dokazovati da je otrok moj ??user posted image  butasto
naj se on mantra pa dokazuje da je otrok njegov user posted image
po vseh mukah pa si bom ja zaslužla da si bom z svojim otrokom delila priimek user posted image user posted image user posted image user posted image  ne da me bojo meli za eno x žensko user posted image
se ful razkurim ko gre za te zadeve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak poznam primer, ko je morala ena gospa res na pošti dokazovati, da je mati svojega otroka, ko je dvigovala pošto za sina, ki je bila priporočeno poslana od otrokovega očeta. je rekla, da v življenju še nikoli ni bila tako ponižana, kot tistikrat.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
4.7.2008 16:50:45   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

jojojoj....spet imamo poročne in zakonske zadeve na dnevnem redu??? ok, pa dajmo...da dodam še svoj - zakonski lonček...Fargi, tinč, lučka in vsi ŠE NE poročeni dekliči...naj se še enkrat izkaže, da ženske podpiramo tri vogale in vzemite zadeve v svoje roke! Tud jaz mislim, da ni lepše potrditve veze ravno poroka, jagoda na smetanci pa vajin otroček, ki nosi skupni priimek. Le to zame predstavlja žlahten pomen besede DRUŽINA!
Medva sva smetano (zakon) že stepla, jagode user posted image pa nam še zorijo....user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Se strinjam z vsem, kar si napisala. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

In ker sama še nisem na veliko začela načrtovati in pritiskati nanj, se tudi ne morem tako zelo jeziti naj. Priznam. Sem tudi sama malo lena kar se tega tiče. Oboji starši pravijo, da naj greva eno sredo ali soboto in se poročiva zaradi sebe (kar nama tudi najbolj ustreza user posted image ), moj brat in njegova sestra s partnerji, pa navijajo na veliko poroko,... kar pa se nama ne da. Tako, da sem malo tudi sama kriva. user posted image  

Morava pač še najti smetano, da jo stepeva. Pa kot kaže zna biti jagoda pred smetano. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 4.7.2008 16:51:22 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
4.7.2008 16:55:15   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

In ker sama še nisem na veliko začela načrtovati in pritiskati nanj, se tudi ne morem tako zelo jeziti naj. Priznam. Sem tudi sama malo lena kar se tega tiče. Oboji starši pravijo, da naj greva eno sredo ali soboto in se poročiva zaradi sebe (kar nama tudi najbolj ustreza user posted image ), moj brat in njegova sestra s partnerji, pa navijajo na veliko poroko,... kar pa se nama ne da. Tako, da sem malo tudi sama kriva. user posted image  

Ej, poročita se takrat, ko bo vama pasalo in na tak način, kot je SAMO VAMA všeč! Poroka je samo vajina in imata 100% pravico do tega, da jo imata tako, kot si vidva želita...ne pa kot pol žlahte - njim je to samo 'ena izmed' porok!

Morava pač še najti smetano, da jo stepeva. Pa kot kaže zna biti jagoda pred smetano. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

opa....lučka, kaj ti nam slučajno kaj skrivaš????? user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 4.7.2008 16:56:01 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
4.7.2008 17:06:50   
tinč407
no, saj moj je rekel, da če mi to res toliko pomeni a pa se lahko poročima user posted image  user posted image user posted image
sam če delama na bebici boma zdaj malo počakala, ker ne bi rada bla noseča nevesta, pa ko bo otrok star 2 meseca bo še tudi prehitro... user posted image
najboljše in najverjetneje je, da bo poroka in krst na isti dan user posted image
bi bilo najbolj fajn. user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
4.7.2008 17:07:12   
lučka 25

opa....lučka, kaj ti nam slučajno kaj skrivaš????? user posted image

Ne, ne. Nič ne skrivam. Samo kar občutek imam, da nama bo avgusta v IVF postopku uspelo. Sva polna pozitivnih misli in........ upava, da bodo pomagale k uspehu.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
4.7.2008 17:10:07   
lučka 25

najboljše in najverjetneje je, da bo poroka in krst na isti dan user posted image
bi bilo najbolj fajn. user posted image user posted image

Tako sta lani naredila najina prijatelja. Poročila sta se 7.7.2007, najprej cerkveno in imela hkrati krst za user posted image , nato pa sta se ob 7h zvečer poročila še civilno. Je bilo čarobno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa vsi povabljeni sploh nismo vedeli za krst, ker nista hotela, da bi to mi vzeli za to, da moramo dati sedaj kakšno darilo ob krstu, ampak sta si le želela, da smo vsi sorodniki in prijatelji priča tudi temu.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
4.7.2008 17:28:15   
neela
o, lučka, to sta pa prijatelja ful dobro naredila! Res fajn.

Jaz pa pošteno povem, da ob težkih trenutkih neuspeha pri user posted image , me včasih ravno to še vleče naprej. Da sva tudi uradno postala eno in sva se skupno odločila, da se bova borila v življenju 'z ramo ob rami'. Bogve, če bi bila še skupaj, če ne bi bila poročena. Tako vsaj nimam tistih prebliskov...'ja, saj je bolje, da greva narazen, ko pa mu ne morem dati otroka...'

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
4.7.2008 17:55:47   
lučka 25

o, lučka, to sta pa prijatelja ful dobro naredila! Res fajn.

Jaz pa pošteno povem, da ob težkih trenutkih neuspeha pri user posted image , me včasih ravno to še vleče naprej. Da sva tudi uradno postala eno in sva se skupno odločila, da se bova borila v življenju 'z ramo ob rami'. Bogve, če bi bila še skupaj, če ne bi bila poročena. Tako vsaj nimam tistih prebliskov...'ja, saj je bolje, da greva narazen, ko pa mu ne morem dati otroka...'

Take misli so se meni pletle po glavi prvo leto neuspehov, pa ko se je začelo z vsemi preiskavami,... Pa sem rekla, da ni fer do mojega user posted image , da pa on ne bi imel  otrok. Zato sem enkrat načela pogovor na to temo in me je takoj ustavil in mi rekel (če povzamem vse skupaj): "Jaz sem s teboj zaradi tebe same, ker te imam rad, mi pomeniš vse, ker vem, da si prava zame. Če bova imela otroke še toliko lepše. Če pa nama to ni namenjeno, pa tako pač je. Važno, da imam tebe."
To me je tako pomirilo, da nimam več dvomov v to. Pa tudi večkrat mi pravi, da si ne predstavlja sebe z drugo, ker take, ki ga tako dobro zastopi, ga nasmeje, posluša in ob kateri ji je lepo, gotovo ne bo nikjer našel. Enako menim zanj tudi jaz.
Da se še malo pohvalim, da mi je to na zadnje povedal prejšnji teden.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
4.7.2008 18:14:42   
neela
lučka - svaka čast!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
4.7.2008 18:28:43   
Fargesia

Take misli so se meni pletle po glavi prvo leto neuspehov, pa ko se je začelo z vsemi preiskavami,... Pa sem rekla, da ni fer do mojega user posted image , da pa on ne bi imel  otrok. Zato sem enkrat načela pogovor na to temo in me je takoj ustavil in mi rekel (če povzamem vse skupaj): "Jaz sem s teboj zaradi tebe same, ker te imam rad, mi pomeniš vse, ker vem, da si prava zame. Če bova imela otroke še toliko lepše. Če pa nama to ni namenjeno, pa tako pač je. Važno, da imam tebe."
To me je tako pomirilo, da nimam več dvomov v to. Pa tudi večkrat mi pravi, da si ne predstavlja sebe z drugo, ker take, ki ga tako dobro zastopi, ga nasmeje, posluša in ob kateri ji je lepo, gotovo ne bo nikjer našel. Enako menim zanj tudi jaz.
Da se še malo pohvalim, da mi je to na zadnje povedal prejšnji teden.

lučka, se vidi da sta najinauser posted image soimenjaka!!! moj je mene isto "spucal" ko sem začelo govorit da naj gre in si najde žensko ki mu bo lahko dala otroke...

aja, pa še to...midva sva mela tko v tihem planu za letos poroke, pa se zdej brat poroči, pa mami ma 50 let, tko da je preveč vsega na kupu in bo poroka bojda drugo leto...ni še šel na kolena...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
4.7.2008 18:53:11   
trinity22
punce no navijam, da boste tudi tiste, ki so neporočene čimprej poročene, drugače pa je zelo dobro da se z vašimi user posted image tako dobro razumete in da veste, da jim pomenite vse, to je najvaznejše ...

tinč geslo je napisano par postov nazaj, no pa samo zate še enkrat. trin

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
4.7.2008 19:27:51   
neela
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da lahko brez ovir ustanovimo dve struji kluba klomifenk....klub poročenih in klub neporočenih klomifenk.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
4.7.2008 20:47:03   
Fargesia

no pa dejmo...mal za hec...

user posted image POROČENE KLOMIFENKE:
  • neela
  • trinity22

user posted image NEPOROČENE KLOMIFENKE:
  • lučka25
  • Fargesia
  • tinč407

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
4.7.2008 20:58:47   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

punce no navijam, da boste tudi tiste, ki so neporočene čimprej poročene, drugače pa je zelo dobro da se z vašimi user posted image tako dobro razumete in da veste, da jim pomenite vse, to je najvaznejše ...

tinč geslo je napisano par postov nazaj, no pa samo zate še enkrat. trin

trinity, hvala za geslo ampak sem ga že izsilila od drugih punc user posted image   nisem zdržala da bi go dobila od tebe user posted image  sem že napisala kako si bila lepa. no, pa da še zdaj tebi povem.Čarobno izgledaš! Pa vse čestitke ob poroki ti želim. Naj bo vajina skupna pot tudi kdaj pa kdaj bolj trdo tlakovana , saj le tako bosta bolj cenila drug drugega in bosta vedela da drug brez drugega ne moreta živeti, ker sta le skupaj celota!Želim vama ljubezni neskončno +2 in sreče za do zvezd in nazaj!
Čestitam!

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
4.7.2008 21:10:19   
nf
poročena!!
Če katero posebej neporočeno klomifenko zanima, si lahko ogleda najin trailer s poročnega potovanja, ki sva ga izvedla lani septembra:
http://www.youtube.com/watch?v=k5CZRqA31yc
Poročila sva se pa v Cape Townu, samo midva in najin poročnik Dion user posted image  user posted image  user posted image  Najlepši dan khm najlepši mesec v mojem življenju user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?