|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
18.6.2008 12:49:56   
nf
Jst pa vse jem pa se moram kr naprej redit, mi vedno folk teži, da sem presuha. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
18.6.2008 13:09:29   
nf
Moram priznat, da me že ful daje...tctctc kje je šele petek!!!!!!! Hrbet me kr naprej pomalem daje pa postajam že tipino pms-ovsko blesava. user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
18.6.2008 13:18:17   
Anonimen
nf, in ti boš mene pustila čakat do ponedeljka, da bom zvedela za tvoj +??? user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
18.6.2008 13:49:50   
nf
Aja Bibica, ti greš na morje! Pa sej vsi vemo, da bo user posted image , tko da brez skrbi. user posted image
Sem pa neverjetno zaspana... ampak to sem itak vedno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
18.6.2008 13:54:09   
Anonimen
Zakaj misliš, da bo M prišla?? Jaz pa mislim, da ne!!!! user posted image

ja, punce, jaz se poslavljam od vas do ponedeljka.. Imejte se lepo, ne ga preveč sračkatuser posted image , pa glej NF, da zagledam en velik + ko pridem domov.

uživajte.. Čeprav tok kot js, itak ne boste.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
18.6.2008 13:57:58   
nf
Uživaj Bibica!!!! Pa ne preveč user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
18.6.2008 16:04:33   
neela
neela's in the town again!!!!
Dost je blo zabušavanja za knjigami, zato sem morala svojo presvetlo ritko premestit v službo, tam pa časa za RR žal ni. user posted image

Vidim, da ste načele zanimivo debato...iz pregrešnih korenin draženja ob vašem uživanju (biba!!!). Pa da ne ostanem še sama dolžna za 'svoj lonček... Sama imam morsko hrano zelo zelo rada user posted image , drugače pa sem bolj bibine sorte (je več stvari, ki jih ne jem, kot tistih na drugi strani - vendar so te vse tiste prepovedane). To in pa ljubi geni, ki so mi položili v zibelko baročne obline mi omogočajo, da npr. v morju ne rabim preveč migat, ker itak sama po sebi obstanem na gladini...user posted image user posted image user posted image Ampak - that's me! Hmmm....nf, lahko pa se medve za kakšno kompenzacijo zmenva, kaj praviš? user posted image

Nič punce, sedaj pa šibam naprej....

P.S.: nf, petek je pred vrati, že trka, samo ti še ne slišiš!!!!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
18.6.2008 18:48:32   
lučka 25
Aj, ste me nasmejale. user posted image
Drugače imam pa tudi jaz kar lepe baročne obline, tako, da neela - ni se treba počutit osamljeno. user posted image  Je pa res prednost, da v morju lahko lepoobstaneva na gladini. Sem pa tudi jaz velik ljubitelj morske hrane. Me takoj lahko podkupiš, še posebej, če mi ponudiš školjke - moj user posted image  točno ve, da me mora na školjke pelat in bo vse dosegel (ni kaj, sem prodana dušauser posted image ).

biba, uživaj na morju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nf, še malo pa bo petek in.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neela, naj bo že kmalu izpit, da boš knjige odložila vsaj za nekaj časa in uživala...... povsod kjer pač boš.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
18.6.2008 22:37:00   
trinity22
nf ti si meni sumljiva .... navijam zate da bo +

biba uživaj na morju

neela in lučka vama pa lep pozdravček

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
19.6.2008 8:44:03   
Fargesia
dobro jutro punce!!!

kako ste?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
19.6.2008 9:03:27   
Rakica_80
Dobro Jutrouser posted image
Če povem po resnici, mi že par dni dela slabo, pa glava me boli, nekaj se dogaja z menoj, ampak še nevem KAJuser posted image
Bomo počakali in videli, jeres?user posted image
Kako je kej s teboj, te obišče kajuser posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
19.6.2008 9:56:28   
Fargesia
ma ni hudega...dva dni nazaj mi je blo zvečer slabo, to je pa to zaenkrat...upam da ne bo user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
19.6.2008 10:00:27   
nf
Hello babe!

Neela, ne hvala user posted image  Se mi je kr fino basat, kokr se mi zahoče. user posted image
Sem pa včeri nardila okoli 50km s kolesom, ampak je potem zmanjkalo ene 45min dneva, da bi prikolesarila do Bleda. No pa me je moral moj support crew (moj dragi seveda ;)) priti iskat v Naklo, hehe in seveda peljat na pico. Potem sva šla pa še malo okoli blejskega jezera in na konec tekme rus-swe. Je blo kr fino. user posted image
Ej petek že res potrkava in zaenkrat, čakte da potrkam, moram rečt, da še nimam nobenih vidnih znakov pms!!!! Ampak kot sebe poznam, se to lahko spremeni v roku parih ur. Testa pa raje sploh nisem še kupila, ker bi ga drugače že zdavnej nardila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2638
19.6.2008 10:01:51   
nf
Mašika, naša Fargo, danes si pa že 6 tednov nosečka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
19.6.2008 10:16:57   
dana
Joj kako ste se razpričale o morju in morski hrani. Jaz morja še kar dolgo ne bom videla. Upam da konec julija za pokušino. Drugače gremo pa v začetku septembra na Kretouser posted image  To pa že komaj čakam. Tamali vsakič ko vidi avion pravi, da s takim se bomo pa tudi mi peljali.

Imam pa ta teden ful gužvo v službi, zato tudi bolj malo pišem. Samo preberem.

Jaz sem končala s K za ta mesec. Res da ni bilo tako hudo kot prešnji mesec, ampak sem vseeno bila malo smotana tele dni.
Še dobro da bo zdaj spet sončno in toplejeuser posted image

Vsem ki boste še šle na morje - UŽIVAJTE

nf od tebe pa čakamo en + user posted image

Menda ja bo kakšna ta mesec no.

Maša pa tudi že najbrž komaj čaka 1. pregled, kajne??

< Sporočilo je popravil dana -- 19.6.2008 10:17:53 >

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
19.6.2008 10:22:31   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Mašika, naša Fargo, danes si pa že 6 tednov nosečka user posted image  user posted image  user posted image

hi hi....

ja, dana, komaj čakam...in ker je tale moj 8.7. takooo daleč sem klicala in imam v ponedeljek samoplačniškega...user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
19.6.2008 11:05:12   
dana
Maša, te pa čisto razumem. Glede na to da sta dolgo časa čakala je logično da te zanimauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
19.6.2008 11:33:48   
Rakica_80
Jaz pa sem morala zbežat s plaže domov, ker mojiuser posted image je bilo prevroče in je začela cvilit ima pa za kakšen teden skotit maleuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Saj s kužki se bom tolažila, dokler meni ne uspeuser posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
19.6.2008 11:36:10   
Rakica_80
Maša sej jaz bi isto šla na samoplačniški pregled, kdo bi čakal tako dolgouser posted image
Ti kr pejdiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2644
19.6.2008 12:40:44   
nf
Maša khm Fargo, a pa greš k Rešu ali kar svojemu G? Imaš prav, 8.7. je res predaleč zate, čeprav zame se pa grozljivo hitro bliža user posted image

Babe, samo ste res čenče. user posted image  Pa itak da ni ta mesec ratalo nooo! Mislm kakšna je verjetnost, da ni ratalo že 22-krat in potem pa rata zadnji mesec pred laparo!?? Ni je! Meni se nikoli nikoli stvari tko na izi ne posrečijo. Sploh na ta način, da bi se izognila operaciji!! Verjetno bo pa ratalo prvi mesec po laparo. user posted image  Mislim, da gremo avgusta potem spet v nove boje.

Neposredna povezava do sporočila: 2645
19.6.2008 14:40:48   
nf
joj ne, zdej pa že mene matra, ali sem ali nisem user posted image  user posted image  A veste, kaj mi je nenavadno, da nimam nobenih pms znakov!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
19.6.2008 15:00:39   
jenyj
Maša, jaz imam pri svojem ginekologu pregled šele 11.07., takrat bom že 2,5 meseca noseča. Sem pa sedaj kar malo jezna, ko me je sestra od Reša tako hitro naročila, potem pa je panika, ko še nič ni. Bi bilo bolje, če bi imela v torek prvi pregled.

Lep sončen dan vam želim - po dolgem času!!!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
19.6.2008 15:02:09   
lučka 25
nf, a tebe je začelo šele zdaj matrat, Nas že cel teden matra, kaj bo jutri s teboj. komaj čakamo, da rečeš user posted image user posted image , me pa bomo veselo skakale do strpa. Zato bom jaz kar začeal navijat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa sedaj malo spat, ker me tako daje zaspanost, da sem kar omotična.user posted image Mi pritisk nagaja.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
19.6.2008 15:14:18   
nf
Hehehehe nisem vedla, da vas tako matram user posted image  Mah mogoče ga bom pa že jutri zjutraj naredila, kaj pa vem, ful me že matra. user posted image  Čeprav sej to je šele moj 27. dan, mogoče mi sploh ne bi že pokazalo, tudi če bi bila. Če bi se lahko zadržala, bi najraje počakala po konca naslednjega tedna, ampak ... user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
19.6.2008 19:41:45   
neela
ojla dečve!
nf - da mi te je videt, kako boš ti zdržala do drugega tedna...user posted image Čeprav, če sem poštena jaz definitivno ne bi še delala testa na 27 dan. Enostavno se mi zdi, da je preveliko tveganje, da ugledaš -.

Fargi - potem zate navijamo za ponedeljek, kajne? Držim pesti, da bo vse ok in da nam boš že začetek tedna polepšala z veselo novico!

lučka - kaj se pa s teboj dogaja, da te pritistk matra????? Nam kaj skrivaš al se ti to večkrat dogaja?

BEBIII - user posted image user posted image user posted image eni imate user posted image , drugi imamo pa knjige - glavno da si vsaj malo poskušamo preusmeriti naše misli, kajne?

trinity - user posted image tudi tebi pozdravček!!!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.