|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
17.6.2008 12:02:24   
neela
oooo....biba!! Kaj bo dobrega??? Men se ne da učit, čist mi je že 'padlo dol'. Al me ujame user posted image al pa lenoba - vedno nečem podležem user posted image user posted image . Pa ti??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
17.6.2008 12:11:11   
Anonimen
bemti, zdej pa mene tud mal heca - mi kr napaka napiše ko hočem objavit post.

No, da še enkrat odgovorim: jaz sem v službi in čakam da bo ura pol dveh, da grem domov. Pol mam pa na sporedu samo lenarjenje cel dan. Sem mislila k frizerju, pa nima časa in sem dobila uro šele nasledn torek. user posted image  Tako, da danes bom res bolj pred TV lenarla, jutri bo treba pa spokat  za na morje. Sam tud ni velik dela, ker greva z motorjem in itak ni prostora za velik stvari.

Kaj se pa ti učiš?

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2602
17.6.2008 12:31:19   
neela
oooo...blagor enim!!! poležavanje + morje pred vrati!!!! kar poglej, kako me tipična slovenska lastnost grabi..user posted image ... Hmm, sem pa imela pomislek - zakaj hočeš danes k frizerju, če boš itak imela čelado, pa še v morju se boš kopala. Jaz si zmeraj tako splaniram, da grem takoj po morju k frizerju - če ne drugo zaradi barvanja.

Ja, jaz pa meljem pravo eu...ma za skozlat...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
17.6.2008 12:37:00   
Anonimen
Ja, sej nisem vedela ali naj grem ta teden ali drug.. Sam ponavadi smo tko celo poletje na morju, tako, da je vseeno. No, razen sedaj pa ne gremo ene 14 dni.user posted image

Drugač pa komaj čakam, res.. Da bom mal ležala, pa kako fajno knjigo prebrala, pa mal lenarla.. Mhm... kok bo pasal.

A EU pravo se učiš? joj, se mi smiliš, res.. A pol na PF hodiš?

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
17.6.2008 12:42:30   
neela
joj biba nehi!!! user posted image kar kocine mi gredo pokonc od foušarije....kaj bi dala za prosto poležavanje in branje kakšne 'off the record knjige'!!! Mene pa takoj po tem izpitu čakajo 'samo' še sestanki, poročila in službene poti. O dopustu pa niti še nočem pomislit, ker bo šele septembra, pa še to več kot 1 teden ne bom mogla dobit dopusta....smrk smrk.... Nisem na PF ampak na EF (mag.)..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
17.6.2008 12:56:17   
Anonimen
o, pridna!! user posted image

ja, ok, sej bom nehala.. user posted image  Sej vem, da si ful želiš it mal na morje, namakat noge, mal se sprehajat, sončit, jest ful dobro hrano, hodit na pijačke, mal zažurat,... skratka, lenart in uživat....

Matr, a sm kej žleht?? user posted image

ok, sej bom res nehala..

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
17.6.2008 13:03:53   
neela
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
17.6.2008 13:05:56   
jenyj
Pozdravljen punce!

Da vam malo poročam. Včeraj sem imela pregled pri Rešu, pa se žal še ni videlo ploda in utripa. Naročena sem ponovno danes teden, da bomo videli kako in kaj. Vidi se gestacijska vrečka velika 10 mm, tako, da mora do naslednjega torka zrasti na približno 22 mm in tudi utrip se mora potem videti.
Upam, da sem zaradi dolgih ciklusov noseča manj, kot naj bi bila in da bo naslednji teden vse OK. Včeraj je bil namreč šele en teden odkar mi je izostala menstruacija, tako, da upam, da so me na pregled naročili prehitro.

Lepo se imejte in pridno user posted image .

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
17.6.2008 13:08:40   
neela
BRAVO jenyj user posted image user posted image user posted image seveda bo drugi teden vse ok!!!! Ti se samo prepusti sedaj razvajanju in uživanju v user posted image !

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
17.6.2008 13:11:07   
Anonimen
jenyj, jaz tud mislim, da bo vse ok, tako, da daj skrbi na stran in uživaj.user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2610
17.6.2008 13:15:51   
neela
ej biba...še 15 minut! Si že v nizkem štartu?!?!?!? Fajn se imejta, pa zaplavaj enkrat še namesto mene prosim!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
17.6.2008 13:18:48   
dana
neela  tudi ti boš enkrat končala s študijem user posted image  pol boš imela pa kar naenkrat preveč časa

nf držimo pesti v petekuser posted image

Pri meni nč novga. Danes vzamem zvečer še zadnjo tableto. Je pa ta mesec boljš počutje kot prejšnji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
17.6.2008 13:25:08   
Anonimen
neela, ja, se že pripravljam..user posted image  

Dana, super da je počutje boljše. Jaz sem tud prvi mesec imela največ stranskih učinkov, kasneje pa veliko manj.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
17.6.2008 13:25:18   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: dana

neela  tudi ti boš enkrat končala s študijem user posted image  pol boš imela pa kar naenkrat preveč časa

eh, dana - ko končam to stopnjo, grem v primeru, da še ne bom user posted image kar na doktorat. Kaj pa čem, drugače pa bom od preveč časa res še tisto malo živcev, kar jih moj user posted image premore, uničila....user posted image user posted image user posted image

super zate, da se ta mesec bolje počutiš - to pomeni, da bo tudi pri vas drugi teden potres, kajne?? user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
17.6.2008 13:27:07   
neela
adijo bibaaaaa!!!! Fajn se imejta!!!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
17.6.2008 13:28:30   
Anonimen
neela, sej jutr sm še tle.. Bom še mal poročala kok se veselim morja... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2616
17.6.2008 13:33:36   
neela
evo, pa me je spet nasankala....user posted image ...porkaš - dobro ti gre biba!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
17.6.2008 13:37:28   
Anonimen
user posted image   user posted image    user posted image  

no, zdej pa res šibam domov. Lepo se imejte vse!!!!!!user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2618
17.6.2008 19:17:30   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: jenyj

Pozdravljen punce!

Da vam malo poročam. Včeraj sem imela pregled pri Rešu, pa se žal še ni videlo ploda in utripa. Naročena sem ponovno danes teden, da bomo videli kako in kaj. Vidi se gestacijska vrečka velika 10 mm, tako, da mora do naslednjega torka zrasti na približno 22 mm in tudi utrip se mora potem videti.
Upam, da sem zaradi dolgih ciklusov noseča manj, kot naj bi bila in da bo naslednji teden vse OK. Včeraj je bil namreč šele en teden odkar mi je izostala menstruacija, tako, da upam, da so me na pregled naročili prehitro.

Lepo se imejte in pridno user posted image .

LP

ja itak da so te prehitro naročili!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
18.6.2008 8:40:43   
Anonimen
Kako ste, punce?

Mene je danes začel malo boleti križ, tako, da ne vem ali bo user posted image  prišla predčasno ali kaj..user posted image  Sicer še ne bi smela, ker je šele 22. dan, pa še Dabroston jemljem.

Drugače pa nič novega. Občasno malo špika v jajčniku, drugega pa ni.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2620
18.6.2008 9:53:16   
nf
hehehehe kaj ste me nasmejale user posted image  user posted image  Biba ti pa kar zaveži ta umazana usta in ne raznašaj foušarije več po RR! user posted image  user posted image  user posted image  Čeprou aneee, midva z dragim greva tud verjetno v petek za dobrih 5 dni na morje.....mmmmmm.....kaj bo fajn, škampi na žaru, pečene ribce, sladoled, ležanje v senčki in branje neumnih knjig, tekmovanje do bližnjega zalivčka....ufufuf user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
18.6.2008 9:59:57   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: nf

hehehehe kaj ste me nasmejale user posted image  user posted image  Biba ti pa kar zaveži ta umazana usta in ne raznašaj foušarije več po RR! user posted image  user posted image  user posted image  Čeprou aneee, midva z dragim greva tud verjetno v petek za dobrih 5 dni na morje.....mmmmmm.....kaj bo fajn, škampi na žaru, pečene ribce, sladoled, ležanje v senčki in branje neumnih knjig, tekmovanje do bližnjega zalivčka....ufufuf user posted image

škampe ti prepustim, ostalo bi pa prec vzela!!!! sploh tisto ležanje v senci in branje neumnih knjig...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
18.6.2008 10:02:25   
nf
Fargo, ne maraš škampov?!!! Jst bi ubijala za škampe! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
18.6.2008 10:04:46   
Fargesia
neeee...škampov, hobotnice, rakcov...samo rbe in morski pes mi gredo v slast...od morskih zadev...sem zelo izbirčen otrok...sicer se mi na kilaži to nič ne poznauser posted image user posted image user posted image , ker mam drgač zlo rada hrano, sam samo tisto k men paše...user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
18.6.2008 11:11:20   
Anonimen
user posted image   user posted image

Pr men isto. Lahk ti naštejem več stvari k jih ne jem, kot tiste, ki jih jem. Pa mam vseeno 5 kg viška.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.