|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
16.6.2008 22:40:23   
S1902
se vam spet malce oglašam, jsz sem 33 dan ciklusa in se mi zdi da bo user posted image  kmalu prišla. tako da spet nič user posted image

jenyj  čestitam želim ti lepo user posted image  in zdravo user posted image

maša sem prav vesela zate,čestitam čim lepšo user posted image  brez slabosti, ali pa z njimi saj je vseeno sam da bo bebica, juuuuupiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

mi je prav lepo ko so user posted image  user posted image  saj upam da pridem kmalu za vami.

lepo se imejte

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
16.6.2008 22:47:44   
tejčica30
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ciao punce,.....mene je včeraj tako bolel desni jajčnik, in križuser posted image
Danes je boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj naj bi bilo touser posted image
Take bolečine nisem navajena, saj nikoli nisem imela takih bolečinuser posted image

Mene tudi! Obupna je ta klomifenska ovulacija. Začelo me špikat je že 12 dan ciklusa, pol je bilo en dan miru, potem pa spet, včeraj je bilo tako močno, da nitiuser posted image nisem mogla. Danes(16. dan ciklusa) pa se je zadeva umirila. Drugi mesec, če bo še trebauser posted image , bom na svojo pest zmanjšala dozo K za polovico, saj vidim, da tudi ve nekatere jemljete po 1 tabletko na dan, meni pa je G predpisala dve. Po moje bo čisto dovolj, pa itak mi je bil K predpisan brez kakršnekoli druge preiskave prej, pač po enem letu neuspeha. Tako, da je velika verjetnost, da ga itak brezveze jemljem.

Sem ful vesela, da sem vas našla, čeprav se redko oglašam. Veliko ažurnih informacij iz prve roke sem dobila ravno od vas.
Pozdrav vsem inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
17.6.2008 6:16:17   
lučka 25
No punce, da še jaz povem kaj pravi Jonasova metoda. 5.7. je možnost za fantka z 0, 3.8.pa punčka z 1 stopnjo rizika. Tako, da bomo videli.user posted image

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
17.6.2008 6:20:58   
lučka 25
S1902, upam, da user posted image  ne bo in bo tudi pri tebi viden uspeh, kot pri maši in jeniy. user posted image user posted image user posted image

tejčica30, jaz bom kar rekla, da naslednji ciklus ne bo treba menjati doze, ker boš srečka nosečka, kot še mnoge tu gor. Že navijam user posted image user posted image user posted image

BEBII, naj bo ta boleča O tista prava, da bo potem viden user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

nf, neela, biba,... jaz mislim, da bo v našem klubu kmalu en pravi user posted image  boom. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
17.6.2008 7:14:32   
Anonimen
Itak, da bo baby boom. Začela bo nf (kdaj delaš test), potem najbrž jaz, potem pa še vse ostale.. Kdaj kej delate teste??  Jaz ga bom najbrž 29.6.. Sicer je 33. dan šele 30.6., sam ga bom raje na nedeljo, kot na ponedeljek.

In drugače? Kako ste? Ste kaj pridne ali nič?

Jaz komaj čakam jutri, da začnem pakirat za morje... Greva do sobote mal na toplo. No, vsaj upam, ker smo mislila sedaj že 2x it, pa je bil dež.. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
17.6.2008 7:40:32   
honey
Tejčica30, meni je g. predpisala 1. ciklus 1 tbl, potem pa 2 ciklusa po 2 tbl, če ne bo ratalo. Ja,  tudi mene samo v desnem jajčniku špika in to včasih zelo močno, da se kar zvijem. Ampak jaz imam to za dober znak - se pravi, da prihaja O in takrat bomo sigurno user posted image  (to se pravi od danes naprej user posted image ). No, pa da ne boste mislile, smo že cel mesec pridni user posted image . Mogoče bo pa uspelo, nikoli se ne ve.

Ampak zdaj mi pa nekaj drugega povejte - ali je imela katera kakšne probleme pri O po jemanju K? Ker meni je že od zjutraj slabo za user posted image , drisko imam in komaj sem se pripeljala v službo, tako sem utrujena in zaspana. No, mogoče sem bolj slabo spala, ampak vseeno. Ali ima še katera take probleme, ali je to čisto slučajno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
17.6.2008 8:37:12   
Anonimen
Honey, jaz sem opazila samo rahlo slabost. Ampak ne samo ob jemanju K, ampak tudi potem čez cel mesec. Ostalo pa ne. Aja, spala sem pa ful slabo prvi mesec zaradi vročninskih valov - eno minuto sem se pokrivala, drugo odkrivala.. user posted image

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
17.6.2008 8:38:45   
PENCA
IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: nf
Pustimo se presenetit. user posted image

no, pa se dajmo user posted image user posted image user posted image ...tud jaz se bomuser posted image . Sem ravno včeraj našla tle gor na RR link za izračunavanje Jonasove metode. Zanimivo, meni izpiše, da dobim O oz je najbolj primeren čas za uspešno user posted image 20. dan ciklusa - zanimivo, a? Si ti že kaj gledala ta izračun???

Dobro jutro drage moje,
slišim, da ustvarjate kar močne potresne sunke.user posted image user posted image user posted image Sej prov, tako se dela!
Sm pa tud jaz malo pogledala tole Jonasovo metodo in mam rizik 2 za ta mesec fantek. 12.6. je kao največja možnost, danes se mi je pa ulila user posted image , dobila sem jo na 35. dan, torej sem bila plodna na 30. dan cikla.user posted image Če pa gledam za nazaj pa tudi med user posted image user posted image user posted image user posted image Čudno, mogoče sem pa ena izmed tistih srečnic, ki zanosijo med menstruacijo, pa zato še nisem, ker takrat šparam močiuser posted image . Če ne prej pa septembra rata, ko imam rizik 6 za punčko. Tako malo za zabavo, da boste imele kaj brat.
Ali mogoče katera ve, koliko časa ostane K v telesu? Zdaj bom imela 1.cikel brez K, Pa me zanima ali bo K iz prejšnega cikla kaj vplival na hormonske preiskave? Ali grem rajši naslednji mesec? Hvala za nasvet punce, zlate ste! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
17.6.2008 8:54:03   
PENCA
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Itak, da bo baby boom. Začela bo nf (kdaj delaš test), potem najbrž jaz, potem pa še vse ostale.. Kdaj kej delate teste??  Jaz ga bom najbrž 29.6.. Sicer je 33. dan šele 30.6., sam ga bom raje na nedeljo, kot na ponedeljek.

In drugače? Kako ste? Ste kaj pridne ali nič?

Jaz komaj čakam jutri, da začnem pakirat za morje... Greva do sobote mal na toplo. No, vsaj upam, ker smo mislila sedaj že 2x it, pa je bil dež.. user posted image
  Cao Biba12 vidim, da si tukaj.
Se strinjam, da bo baby boom. Upam, da res. Ve kar začnite, jaz se ta mesec še ne bom pridružila, ker se mi je danes ulila user posted image . Me nesramnica ni pustila spat. Pa še zdaj komaj sedim, ah bo že, sej sem že navajena, ker je vsak mesec isto.
No, pa da vidmo katera bo začela baby boom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se vam pridružim vsaj do septembra, ko imam po Jonasovi metodi faktor risk 6. Pa upam, da nas bo čim več! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
17.6.2008 8:58:04   
Fargesia
še jaz še jaz...po jonasovi metodi smo bojda naredili....
 PUNČKO...risk 0....

no pa bomo videli kok to drži...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
17.6.2008 9:02:31   
neela
user posted image user posted image Po vseh teh potresnih in klomifenskih baby boom napovedi pa je res čas, da naredimo trenutni seznamček čakajočih na user posted image , da bomo vse vedle, kdaj za katero držat pestke, kajne?

TEST BOMO DELALE...

nf - 18.06.
biba12 - 29.06.
neela - 07.07.

No, dajmo se pofočkat punce!!!

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
17.6.2008 9:32:27   
Rakica_80
Dobro jutro, jaz sem prišla pravkar iz Bolnice, kjer so mi vzeli, košček tkiva za pregled, da ni kakšnih vnetij, pa še vročino imam in sem zelo slabotna, tako da bom kar ležala, sem hotela vam samo to povedat, komu, če ne vamuser posted image
Jaz bom tudi delala test pa me dajte na seznamček enkrat 20.7user posted image

Lep in prijeten dan vsem!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
17.6.2008 9:36:05   
neela

user posted image user posted image Po vseh teh potresnih in klomifenskih baby boom napovedi pa je res čas, da naredimo trenutni seznamček čakajočih na user posted image , da bomo vse vedle, kdaj za katero držat pestke, kajne?

TEST BOMO DELALE...

nf - 18.06.
biba12 - 29.06.
neela - 07.07.
BEBIII - 20.07

BEBIII, kaj pa je bilo s tabo??? Zakaj so odvzeli tkivo???

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
17.6.2008 9:36:31   
Fargesia
BEBIII, počivat!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2589
17.6.2008 9:36:44   
Rakica_80
A ja, še to.....G mi je rekel, da zdej počakam naslednjo user posted image  in nadaljujem naslednji 2 ciklus z jemanjem K in držite pesti, da bo z izvidi vse ok, da bom res lahko jemala, ker če niso izvidi dobri, bom zopet morala na kakšne preiskaveuser posted image
Samo jaz gledam pozitivno, kljub strahu in vem da bo vse ok!!!!user posted image
Naslednji mesec bo res boom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ciaoooo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2590
17.6.2008 9:37:55   
Fargesia
jenjy, vidim da si na tej temi...kako si? kdaj imaš PDP? januarja?

Neposredna povezava do sporočila: 2591
17.6.2008 9:59:39   
honey
Jaz sem se tudi malo pozabavalo s tole Jonasovo metodo, samo zdaj mi ni čisto jasno, kakšni so rezultati. Mi lahko katera "izkušena" to prevede, prosim?

Date
Time
Gende
Risk

26.06.2008
3:23 am
G?
1

25.07.2008
10:16 am
B
1

23.08.2008
3:33 pm
G
2

21.09.2008
8:44 pm
B
3

21.10.2008
3:21 am
G
0

19.11.2008
12:37 am
B
2

19.12.2008
1:12 am
G
5

17.01.2009
5:03 pm
B
0

16.02.2009
11:30 am
G
2

18.03.2009
7:23 am
B
1

17.04.2009
3:11 am
G
0

16.05.2009
9:18 pm
B
1

A to pomeni, da bomo še do oktobra čakal, da bom zanosila, al kako? K pol bomo začel zdej kr 3x na dan user posted image , da bo prej user posted image  Sam ne smem tega možu povedat, k bo kr odpoved dal user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
17.6.2008 10:09:38   
neela
honey - ajdi, hitro en 'šnelkurs'...za prvi termin: stric Jonas ti pravi, da boš po podatkih, ki si jih vnesla najbolj, plodna oz bo najbolj primeren čas 24 ur pred tem terminom, se pravi od 25.6. od 3.23 zjutraj naprej. Če spočneta takrat vama je usojen deklič - vendar z vprašanjem (verjetno stric Jonas ni glih ziher...), z rizikom 1. stopnje - to je ok.
No in po tem vzorcu gledaš naprej....

Mimogrede....točno isti dan, samo malo kasneje imam tudi jaz najbolj plodne trenutke za spočetje fanta....user posted image user posted image user posted image ....uuuu bo veselo!!! user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
17.6.2008 10:30:41   
honey
Neela, hvala za šnelkurs user posted image  Ampak mislim, da se je tale stric Jonas mal zmotu, k jest mam O zdele v tem tednu. K me že orng špika in tud po izračunu na RR mi pridejo datumi od 17. do 24 - se prav, da se glih za 1 tedn razlikuje. No ja, sicer je pa itak bolj kot ne hec vse skupi - vsaj zame. Edin je pa res, da po tisti kitajski karti mi je pa res pokazal, da se bo rodil fantek in se je. Bomo kr ostal pr rednem user posted image  pa ko bo bo, za spol se bomo pa pr kitajcih pozanimal user posted image  Kaj bo pa res, bomo vidl pa šele, ko bo ven prijokal.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
17.6.2008 10:34:32   
neela
seveda honey...itak, da vzamemo vse v zakup. Samo hecno pa je pa da še malo obrnemo temo na kakšne druge vidike, pa da se malo nasmejemo.... Bolje tako, kot pa jamranje, kajne??

ooooo...nf na vidiku! user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
17.6.2008 10:43:33   
tejčica30
Oj!

Moja O je mimo, ne boli me več, niti na pritisk ne. Tako, da zdaj je kar je, če smo naredili kaj smo, če ne pa ne. Po moje me zdaj čaka 10 dokaj mirnih dni, potem bodo pa začeli živčki delat.  Test bom delala pa 1.7.

A katera ve, kdaj se dejansko sprosti jajčece - takrat ko špika ali takrat, ko neha špikat?

Pozdravček vsem!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
17.6.2008 10:48:10   
neela

TEST BOMO DELALE...

nf - 18.06.
biba12 - 29.06.
tejčica30 - 01.07.
neela - 07.07.
BEBIII - 20.07

Tejčica - po mojem čisto laičnem mnenju verjetno se folikel sprosti in takrat neha bolet. Nisem pa nikoli sama o tem razmišljala. Vedno sem samo pazila, kdaj je bil tisti famozni O izcedek.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
17.6.2008 11:33:56   
nf
Čaoo!
spet mi je error javilo, ko sem hotla objavit post!!!!!!!!! user posted image
Me pa veseli, da tako punce navijate zame!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Test delam pa v petek zvečer in takoj poročam o rezultatih!

Moram delat...user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
17.6.2008 11:36:36   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Moram delat...user posted image

a ne nooooo....user posted image .....dej še kaj povej....

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
17.6.2008 11:48:40   
Anonimen
nf, a zdej nas boš pa tkole grdo pustila čakat? user posted image

BEBI, upam, da se ti čimprej vse zrihta.. Pejt mal počivat..

neela, sej sm js tukaj še dve uri.. nič skrbet..user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.