|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
16.6.2008 12:29:37   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf
Pustimo se presenetit. user posted image

no, pa se dajmo user posted image user posted image user posted image ...tud jaz se bomuser posted image . Sem ravno včeraj našla tle gor na RR link za izračunavanje Jonasove metode. Zanimivo, meni izpiše, da dobim O oz je najbolj primeren čas za uspešno user posted image 20. dan ciklusa - zanimivo, a? Si ti že kaj gledala ta izračun???

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
16.6.2008 12:39:55   
Rakica_80
Ciao punce,.....mene je včeraj tako bolel desni jajčnik, in križuser posted image
Danes je boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj naj bi bilo touser posted image
Take bolečine nisem navajena, saj nikoli nisem imela takih bolečinuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
16.6.2008 12:47:51   
neela
BEBIII - jaz sem take bolečine imela tik pred O. Kateri dan ciklusa pa si?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
16.6.2008 12:48:19   
Anonimen
nf, tud jaz držim pesti zate! Kdaj boš pa delala test?

Jaz sem si ravno računala in je šele 20. dan. Kje je še 33. dan... user posted image

BEBI, če si na sredini ciklusa, je možno, da je O.user posted image

neela, jaz sem si tud že računala po jonasovi metodi.. Kaj pa vem.. Lahko da je ali pa da ne. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2554
16.6.2008 12:54:15   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

neela, jaz sem si tud že računala po jonasovi metodi.. Kaj pa vem.. Lahko da je ali pa da ne. user posted image

Ja, saj. Mene je sicer sprva malo 'ustrašil' tisti faktor nepravilnosti - k mi je ta mesec glih 3 (julij pa 0!). Ampak, takim 'šalabajzerjem' (bi rekel Zrnec) se jaz raje ne oziram preveč...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
16.6.2008 12:57:46   
Rakica_80
G mi je rekel da imam za ta mesec hormone zmešane in da se neve, kdaj sem imela točnouser posted image , saj sem krvavela skozi po operaciji, skoraj dva tednauser posted image
Mi vseeno veselouser posted image user posted image user posted image , pa kar bo, pač bo, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
16.6.2008 13:01:24   
Anonimen
user posted image   user posted image     user posted image     user posted image

jaz sem si zadnjič računala in mam faktor vedno 0 ali 1. Samo enkrat je bil 2.

Pa sej to itak ni važno..

Neposredna povezava do sporočila: 2557
16.6.2008 13:09:51   
neela

Pa sej to itak ni važno..

biba - imaš prav!

BEBIII - vidva kar veselo user posted image , to je itak vse, kar lahko naredimo in pa edino pri čemer glih ne hudo trpimo, kajne?? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
16.6.2008 14:02:19   
nf
Pojma nimam, kaj je to jonasova metoda. Dej pripopaj link, jst bi se tudi malo poigrala. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
16.6.2008 14:07:25   
neela
izvoli draga moja... http://lunarium.co.uk/jonas.php.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
16.6.2008 14:20:02   
nf
Ja kaj, 6.6. smo spočeli punčko z nulto stopnjo tveganja! Kaj pa druzga! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
16.6.2008 14:28:20   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Ja kaj, 6.6. smo spočeli punčko z nulto stopnjo tveganja! Kaj pa druzga! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ma kdor je car je car, kajne??? user posted image user posted image user posted image Svaka čast!!!! Sedaj pa samo še tisti plusek v četrtek....glih tolk, da dobiš še materialni dokaz o hčerkici.....

Aja, midva bova pa 26.6. naredila fantiča....sicer z 3 stopnjo tveganja, ampak mislim, da se to referira na jezikavost in firbčnost..... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 16.6.2008 14:29:18 >

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
16.6.2008 14:37:59   
nf
Ja kdor je car, je car! Se razume! user posted image  Iiiiiii vedno sem sanjala o hčerkici user posted image
Če bo vajin fantič samo iz jezikavosti in firbčnosti dosegel 3. stopnjo, potem se pa lahko že kr zdej dogovoriva za ženitev! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
16.6.2008 14:47:08   
neela
Kaj hočeš reči, da bo tvoj deklič bolj tihe sorte??? sicer pa - če vse to res rata, potem pa se - poleg nekaj rund pijač, res še za kaj takega zmenmo....Sva pa face user posted image - ponavadi se po svetu dogovarjajo za ženitve vsaj, ko se otroc rodijo - medve pa jih sploh še 'spekle' nisva....upsi...jaz še ne....user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
16.6.2008 15:05:00   
nf
Pa kaj še! Moja hčerkica bo vzgajana v klepetavem in zelo firbčnem duhu, čist po mamici. Mislim, da bosta super match! user posted image  26.tega imaš bit v akciji! Haha, samo smo res koke user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
16.6.2008 15:18:35   
neela
ma ja, imaš kar prav....saj je že res, da se nasprotja privlačijo, vendar na dolgi rok jaz še vedno stavim na podobnost.  Torej, če bosta najina user posted image količkaj podobna mamicam, potem bosta res za skupaj. user posted image user posted image user posted image

Koke? Seveda smo koke, kdo drug pa lahko še znaša jajčka???? Samo me smo take, bolj važne pa si še nočemo postavce pokvarit z nosečnostjo....user posted image user posted image user posted image ...al pa pač uživamo pri tekmovanju v user posted image in čakanju na +.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
16.6.2008 17:32:49   
trinity22
komi sem prebrala, tolk sta neela in nf naklepetale ... pa saj pravuser posted image  Obema iz srca privoščim, da vama res ratata vajina hčerkica ( nf) in vajin sinček( neela) že ta mesec. Pustimo se prijetno presenetiti ... Stiskam pesti, močno, močno...

Kar se pa potresa tiče, sva bila pa zagotovo midva z mojim user posted image saj sva ta vikend res prespala na Koroškem in sva pridno user posted image ( trenirala) za konec tedna, ko naj bi bili dnevi Ouser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
16.6.2008 18:06:45   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Kar se pa potresa tiče, sva bila pa zagotovo midva z mojim user posted image saj sva ta vikend res prespala na Koroškem in sva pridno user posted image ( trenirala) za konec tedna, ko naj bi bili dnevi Ouser posted image

NAŠLI SMO POVZROČITELJA POTRESAAAAA.......user posted image Krivda bo dokazana čez...koliko dni trinity???

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
16.6.2008 19:04:54   
Anonimen
trinity, sej sm vedla, da je ena od vas kriva.user posted image

js mam tud punčko baje ta mesec. Stopnjo pa 0! user posted image  No, bomo vidl čez ene 14 dni.user posted image

drgač me pa tko čudn špika v jajčniku.user posted image  pa je danes 20. dan, O je mimo... Nisem še nikol čutla tko..user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2569
16.6.2008 20:08:38   
lučka 25
Punce, če bo šlo tako naprej, bo vsa Slovenija polna potresnih sunkov. Se bomo samo še tresli. user posted image
Glejte pa, da bo učinekl pravi in boste kmalu začele poročat o user posted image user posted image  in ne samo o user posted image . Ker roza barva je že dolgo časa pripravljena na polici, da se uporabi. Jaz mam pa tud že čopič v roki, da vas hitro začnem barvat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
16.6.2008 20:19:06   
Anonimen
lučka, nč skrbet.. Pr men bo ful roza, k bota kr dva, pa nf, neela, mona liza, bebi,..........user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2571
16.6.2008 20:29:44   
lučka 25

lučka, nč skrbet.. Pr men bo ful roza, k bota kr dva, pa nf, neela, mona liza, bebi,..........user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
16.6.2008 20:40:43   
neela

js mam tud punčko baje ta mesec. Stopnjo pa 0! user posted image  

opa....še ena kandidatka za našega poba....slišiš nf?  Konkurencaaaa...user posted image user posted image

ja lučka - kaj pa ti??? a ti nas boš pa kar preskočila??? Kaj pa tebi stric Jonas pravi??? Rabimo še enega fantiča, da se bomo 'poparčkale'...user posted image
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
16.6.2008 22:06:21   
trinity22
punce midva sva ta vikend šele trenirala, pa se je že treslouser posted image user posted image user posted image

kaj šele bo konec tedna, ko bo šlo za res, držite pesti, da bo res kakšna korist od tega in ne samo potresni sunki ...user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
16.6.2008 22:16:01   
trinity22
jaz naj bi imela po JM O 17. 6.  in bil naj bi fantek, vendar pa je risk faktor kar 4, kar pa ni zanemarljivo ... sicer  pa na to ne dam kaj dosti, moja Klomifenska O pa naj bi se začela 22.6. tako da takrat se bo  pa res treeslo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.