|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
12.6.2008 22:07:11   
lučka 25
Drugače pa vsem skupaj hvala, ker že sedaj mislite name in želite, da uspe že prvi postopek. Midva tudi upava, da nama uspe takoj.
Sem pa danes čist koma, ker imam tako močne bolečine zaradi user posted image , kot že dolgo ne.
Sem pa ta ciklus vsak dan pojedla eno tasableto aspirina in to otroški aspirin. Jaz mislim, da mi je to velik bolj prekrvavelo in odebelelo sluznico, kot pa čaj krvomočnica. Tako, da jaz bom sedaj to prakticirala še naprej.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
12.6.2008 22:47:39   
bozza
Najprej sva hotela iti na stroške zavarovalnice, ampak glede na moja rosna leta user posted image ne bomo čakali. Prvi postopek bo samoplačniški (800 € postopek in cca 300 € zdravila, po katera morava v Italijo). Eventuelni drugi postopek pa krije zavarovalnica. Letos imajo baje pri Rešu krizo, ker jim je zavarovalnica zmanjšala število postopkov za 100, imajo jih samo 400 v enem letu, pa so že pri številki 313.
Upajmo na čudež, da sploh ne bo treba na IVF. Jaz namreč še nisem obupala. Če je prvi čudež, bomo pa še enega priklicali. Upam.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
13.6.2008 6:19:08   
lučka 25
bozza, najlepša hvala za tako hiter odgovor. user posted image
No midva sva pričakovala, da je številka za potopek preko zavarovalnice pri njem že zelooooo visoka in bova prej na vrsti samoplačniško. Tako, da imava namen prvi poseg plačati sama, če pa nama ne uspe, pa nato preko zavarovalnice. Bi bila pa zelo vesela, če bi šla lahko v postopek že avgusta, ko so še  šolske počitnice in bo vse bolj umirjeno. Potem septembra je pri nas v službi kriza (v vrtcu), še posebej jo bom imela letos, ko imam 16 novih otrok, starih 2,5-3 leta. Bo pač malo več joka in crkljana.user posted image
Ampak nama bo uspelo že v prvo.user posted image user posted image user posted image  Tako, da bodo najini otroci pravi (majski) zaljubljenci.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
13.6.2008 7:07:14   
sonček85
trinity in neela .hvaaaaalllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaa in se kaj pojavim tle pa vas pozdravim,seveda ker ste supr babe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
13.6.2008 7:22:52   
Anonimen
Maša, hvala za pojasnilo. Mogoče bomo pa skupaj čakale dvojčke. user posted image user posted image
Drugače si mela pa ful foliklov. jaz sem mela največ 2 - vse skupaj..user posted image

< Sporočilo je popravil biba12 -- 13.6.2008 7:26:24 >

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2505
13.6.2008 9:25:33   
nf
Maša a pa ti si papcala klomifen al kej bolj konkretnega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
13.6.2008 9:43:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: biba12
Eno vprašanje: ta mesec imam dva folikla,. A počita oba naenkrat ali vsak posebej? Ker sem že včeraj mela malo sluzi, pa skos me je neki bolel in špikal, danes pa takšna rjava sluz..

Ve katera??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
13.6.2008 9:51:09   
Fargesia
nf, ja, klomifen sem papcala. 1 tableto na dan.

biba, lahko da samo en pšoči (vodilni), lahko pa da oba. in sta dve O...ena za drugo...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
13.6.2008 10:57:04   
nf
Maša, si pa res pridelala veliko folikelčkov za klomifen! Super! Me prav zanima, koliko se jih je zaštantalo user posted image
Kje ste danes klepetuljice?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
13.6.2008 11:23:16   
Anonimen
maša, hvala. Sej se mi je zdelo da je tako.user posted image

Nf, jaz sem tukaj..

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
13.6.2008 12:38:53   
dana
lučka25 ali se lahko aspirin jemlje skupaj s K ? Kje pa si to sploh zasledila da naj bi aspirin vplival na debelino sluznice? Ker to vem da je za prekrvavitev, ampak da bi debelil sluznico...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
13.6.2008 13:41:41   
Anonimen
Mene pa tako špika v jajčniku, pa taka topo bolečino imam. Pa prejle sem mela čist mokre hlačke, ker se je voda vlila.. Trebuh pa čist napet in velik že dva dni... Pa tko čudno me "zvija" po celem trebuhu.. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2512
13.6.2008 15:35:05   
nf
Bibica, temu se reče klomifenska ovulacija user posted image  Jaz se tudi spomnim, da sem imela vse te simptome ful bolj poudarjene, kot pri ciklu brez K. Boš videla, jutri bo pa že pase. Taaaakoooo da hitro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
13.6.2008 17:21:28   
Lu33
Ja Biba 12  to bo verjetno res "klomifenska ovulacija". Sem od šterih ciklov imela dve taki. Eno tako bolečo, da sem pol dneva komaj hodila.

user posted image user posted image  Torej AKCIJA!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
13.6.2008 20:14:16   
Anonimen
Jaz sicer mislim, da je O že bila, ker je bila tista rjavkasta sluz.. Tako da ne vem če je to sedaj O.user posted image

Matr, težko je, k to je dejansko moja druga O v celem življenju.. user posted image

(odgovor članu Lu33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
13.6.2008 21:02:46   
Fargesia
biba, vidva sam user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
14.6.2008 9:21:49   
Detece
Biba 12 tudi jaz mislim, da je to O, ker praviš, da te boli jajčnik in da si napihnjena. takšna sem bila tudi jaz v času O s pomočjo klomifena. Držim pesti, ti pa user posted image user posted image user posted image  na vso moč.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
14.6.2008 9:55:38   
mimikimi
Včeraj bi mogla vzet tableto klomifena (5.dan ciklusa) pa sem pozabla. Kaj naredit? A naj vseeno vzamem danes in jem do 9. dne? A mislite da bo kak učinek. Je pa to zadnji tretji ciklus in če zdaj ne uspe grem na preiskave.
jao sem smotanauser posted image

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
14.6.2008 10:30:06   
Fargesia
hmmm...ne vem no...to veš da dvojne doze ne smeš vzet, a ne? jst bi na tvojem mestu danes vzela, pa do 9.dne normalno jedla...stimulacija bo vseeno. odloči se pa sama.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
14.6.2008 10:43:46   
mimikimi
hvala za odgovor! Jaz mislim isto. Neka reakcija skor more bit tudi če ješ 4 dni.

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
14.6.2008 11:42:49   
Rakica_80

Prav bi bilo, da si vzela, ampak, ker nisi, vzami danesuser posted image
Nič ni narobe!!!!!

Klomifenke moje....prvič v svojem življenju imam tako sluz belo,....user posted image ...že par dni,nevem ali je od vnetja ali je O.....tudi jajčniki so me 2 dni špikaliuser posted image
Res nebi vedela, kaj je, ker že tako imam vse pomešanouser posted image
Predvčerajšnjem in včeraj pa sva veselouser posted image user posted image user posted image , nikoli se neveuser posted image
Lep dan vsem, pa pridne bodite-sej vesteuser posted image -čim več!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
14.6.2008 12:34:19   
neela
Evo neelceeee.....user posted image
BEBII - ne razmišljaj, vidva samo user posted image user posted image user posted image ...to je v tem trenutku vse, kar lahko naredita. Držim pesti!!!!

Maša je na njeno (in našo tudi!) veliko srečo sedaj pri kolimfenkah samo kot svetovalka, kajne?!?!? Le pazi, da nas ne boš prehitro zapustila, kot nas je večina... Še vedno te bomo rabile za kakšen nasvet al pa samo prijazno ramo, da se kdaj zjočemo. Ok??

Kje se mi pa nf skriva???? Že trepeče pred wc-jem??? user posted image user posted image user posted image

user posted image Kam ste se pa poskrile klepetulje moje???? Dajte no....pa ja se ne bom morala sedaj iti učit, no!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
14.6.2008 16:32:59   
trinity22
ojla klepetuljice, danes se nič kaj ne dogaja ....

kje je nf oj babuška že imaš kakšne znakce?
Držimo pesti, da je ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
14.6.2008 19:57:48   
Anonimen
maša, a si zamenjala nick?? Zakaj pa??user posted image

No, midva sva bla kr pridna te dni, bolečina je pa popoldne popustila, tako, da je zdej spet vse ok.user posted image

(odgovor članu trinity22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2524
14.6.2008 21:22:22   
Fargesia
hi hi, biba...ja, sem ja! sem ga že nekaj časa nameravala, zdej sem se pa odločila za spremembo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.