juniorka
|
Dobrodošla EU mommy! Tina pa ima itak super danza rojstni dan ( tko kot jaz) ! Koliko je pa zdaj težka, velika? Pri nas tudi očka z njim angleško govori, in mislim, da ga to nič ne ovira pri njegovem žlobudranju- že od prvega meseca mali neustavljivo čeblja - po mamici! Tako da mislim, d je to s francoščino dober načrt, če pa se ne bi obneslo, pa se tudi da porihtat! Odkod je pa tvoj dragi, če smem vprašat? Ja, pri nas je bilo danes cela nula stopinj in isto včeraj, res ni prijetno! valika- lepo, da si malo razložila, za Evo mislim, ker včasih se malo drugače prebere, kot pa zdaj praviš.. sem tisto za jemanje igrač mislila,pa si zdaj razložila, da je bolj odgovorna od mamice - malo heca! Saj prav, da ste jo tako vzgajali- jaz sem bila tudi edinka, pa čist nič razvajena, ker pač ni blo časa za se z mano ukvarjat in sem tudi veliko pri starih starših preživela! Tako da sem v prvem razredu že kosilo kuhala ( krompir kuhat ipd, pa tudi dunajske sem se spravla nardit- sem si komaj zapomnila vrstni red moka, jajce,drobtine , pa malo trdi so bili, ampak je ratalo ). Tako da, upam, da mi ne zameriš, da sem napisala tisto o razvajenosti, ker se je pač iz konteksta drugače bralo! Jaz pa itak vem, da bojo še veliki problemi z Nelsonom, ker je že zdaj en razvajen mamin fant Jaz sem šla po opravkih danes, pa sem samo pol uredila- pošta, banka, telefon v popravilo, socialna- punce, za otroški dodatek se mora kmalu oddat- tiste, ki ste že marca rodile-- HITRO UREDIT! Ostale še pa imamo malo časa! Slikat in prošnjo za potni list mi pa ni uspelo, je blo premrzlo malega vlačit naokoli! Moram menjat dokumente, ker sem spremenila priimek- končno v moževega, da bomo v tujini družina, ker to pa ni fajn, da se tvoj otrok drugače piše,..prej nisem tega razmišljala! Kaj boste pa za vikend počeli? zoom zoom, kdaj greste v Berlin?
|