|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
15.2.2008 14:58:34   
JAPE
Ojla!
Ja fajn je blo danes v Kranju....Škoda vetrnica in sabri, da vaju ni bilo, sem vaju kr malo pogrešala! Zalbi tvoje poročanje mi je vedno ful všeč! No jaz sem pa spoznala še dve novi mamici (mojco in taško)- fajni punci - ni kej!
Se drug teden spet vidmo, ane!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
15.2.2008 15:04:47   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

Helou - evo mene!

Ja na srečanju je bilo itak zakn.

Poročilo:

Jah Julija od taške itak ful dobr puza, pa taška je rekla da ne bo sedela v vozičku - ja itak da je naložila, k je Julija čist pridn sedela in se igrala... - še dobro, da se je na vsake toliko časa malo oglasila, da smo sploh vedeli, da je z nami
nejc od piškotka je pravi mali divjak, pa na začetku nas je ignoriral in se zabavl s plazenjem po vozičku in gledanje krog - očitno so njegovi vrstniki za njega preotročji. Že na prejšnjih srečanjih smo ugotovile, da ima rajši starejše punce
Matic od mojčce je osvojil puzanje - pa mojčca skoz prav da nč ne spi, pa je bil revček skoz zaspan.... le zakaj?:) - zato, ker od četrtega meseca dalje čez dan ne spi več kot eno uro in mu primankuje spanca
Klara od Jape pa je taka pridna pučka, pa še vedno jo od naše Sara krik spravi v jok, ja pa ful dobra ploska.- pa tako lepo sedi na tleh in se igra
Sara od mene pa je celo osvojila trebušno lezenje nazaj.. - ja, user posted image user posted image  za Saro. Očitno ji odgovarja gorenjski zrak.

1vetrnica... naj se tvoj malček čim prej pozdravi.. - enako ti želiva tudi midva z Maticem in upam, da se naslednji teden končno spoznamo.

No, meni je Matic v avto prav hitro zaspal, ko sva prišla domov, pa sem ga nesla v njegovo posteljo in je bilo s spanjem konec. Ene 7-krat mi je vstal in se vrtel po postelji, pa vstajal, no, potem pa sem ga dala v žakelj in približno 13.45 je zaspal in ne boste verjele: ŠE KAR SPI. Očitno ste tako dobro vplivale na njega, da je bil revček čisto utrujen. Zaradi mene se lahko dobimo na čveku tudi vsak dan, mi bo vsaj otrok spal več kot eno uro na dan.

Sedaj pa počakajmo samo še na Piškotka, da pride domov (nam je zaupala, da se bo cel dan potepala), potem pa boste lahko videle še slikce.

Kaštrun in Lonib, vajine pozdravčke sem posredovala naprej ostalim puncam. Če ne verjameta, kar vprašajta ostale user posted image .

Sedaj grem pa prav gledati v sobo, če Matic sploh še diha. Kadar spi več kot eno uro (no, to se naredi 1x na dva meseca) ga grem preveriti v sobo, če je vse ok. Res nisem navajena, da bi otrok tako dolgo spal.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
15.2.2008 15:14:33   
zoom zoom
Lepo,d aste uživali.

Pri nas pa moj spi, tamalo sem tudi dala spat in je zaenkrat (še) tišina v sobi že več kot 5 minut, pomoje da je zaspala, starejši pa gleda risanko.

Ja takle mamo.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
15.2.2008 15:32:09   
mojčca
Punce, danes se je pa zgodil čudež, kajti Matic še kar spi user posted image user posted image user posted image . Očitno je bilo na srečanju ogromno pozitivne energije, ki se je prenesla na našega gospodična in sedaj uživa v svojem spancu.

Sem ravno klicala mojega in mu povedala, da naš gospodič spi že od približno pol dveh popoldan, pa je rekel, da naj ga neham hecati.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
15.2.2008 16:46:30   
EU mommy
Pozdravljene punce!   Me je tejkag »dobila«, da vas berem, pa sem se odlocila, da se vam se malo javim. Drugace vas berem ze nekaj casa, pa sem se komaj pred kratkim uspela prijaviti in narediti profil.
Drugace tudi jaz spadam med aprilcice, nasa Tina je rojena 2.4.2007 (4000g, 54 cm). Po 10 mesecih je pridna puncka (po mami), tudi shoditi ji je uspelo in je je zdaj polno vsepovsod. Zelo rada ima pesmice in pravljice, spi pridno, cez dan sicer samo enkrat zato pa ponoci ni prevelikih problemov.
Tudi govor ji ze nekako uspeva, vecinoma enozloznice (mama, papa …) je pa res, da se moj moz z njo pogovarja anglesko (ker slovensko ne zna) in sem nekje prebrala, da otroci iz dvojezicnih druzin kasneje spregovorijo, ker imajo vec razlicnih besed za razumeti (oziroma nekaj v tem smislu). Bomo videli kako bo.
Z dojenjem sva nehali okoli devetega meseca, gosta hrana in flaska nista problem, prav tako pri kosilu načeloma je vse. Pridna, ne?
Kaj naj vam se povem o sebi? Zivimo v Bruslju in odkar imava Tino jaz ne hodim delat in dela samo moz. Je pa res, da sem zacela malo pogresati sluzbo. Mogoce bom sla cez kaksne 3 ali 4 mesece spet nazaj, za Tino pa bova dobila varusko. Razmisljava o francosko govoreci, ampak ne vem ce je to pametna ideja, ker bi bila morda puncka prevec zmedena zaradi treh jezikov.   Sem videla, da se dostikrat dobite na kavi in upam, da se bodo termini kdaj poklapali, da bomo tudi mi v Sloveniji in se vam bom lahko pridruzila. Ce bo se prostor seveda  user posted image   Mislim, da bosta moja dva pocasi nazaj iz sprehoda, tako da grem skuhat kaksen caj, ker je pri nas zunaj celih 6 stopinj.
Lep pozdrav v Slovenijo user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
15.2.2008 17:53:38   
taška30
Eu mami, lep pozdravček in dobrodošla. Sem te jaz že tud opazila zgoraj, imaš tak poseben nick.user posted image

Torej, ja, na srečanju je bilo fajnuser posted image , nekaj so že napisale Zalbi in Mojčca o dogajanju, ampak v bistvu nakladata o tem, da je bila Julija pri miru v vozičku, ja je bila 10 minut, potem sem jo pa rajš v igralni kotiček nesla.user posted image
No, naša je spala v avtu od Kranja do Lj, pa potem okoli16-ih še 20 minut. Vsega skupej danes 1 uro.user posted image
No, Matic je pa res potegnil danes. Samo te čist razumem, Mojčca, jaz sem tud ene parkrat šla že čekirat Julijo če še diha, ker enostavno nisi navajen da otrok spi.

Tako, moj je že šel na služben žur na Primorsko, Julija mi vleče umazane cote iz pralnega strojauser posted image , Manca je seveda še pri babi, danes na TV ne bo nič pametnega zvečer (nobene 'moje' nanizanke), torej če bo zvečer tuki kej dogajalo, sem zraven.user posted image

(odgovor članu EU mommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
15.2.2008 17:58:58   
juniorka
Dobrodošla EU mommy! Tina pa ima itak super danza rojstni dan ( tko kot jaz)user posted image ! Koliko je pa zdaj težka, velika? Pri nas tudi očka z njim angleško govori, in mislim, da ga to nič ne ovira pri njegovem žlobudranju- že od prvega meseca mali neustavljivo čebljauser posted image - po mamici! Tako da mislim, d je to s francoščino dober načrt, če pa se ne bi obneslo, pa se tudi da porihtat! Odkod je pa tvoj dragi, če smem vprašat?
Ja, pri nas je bilo danes cela nula stopinjuser posted image  in isto včeraj, res ni prijetno!
valika- lepo, da si malo razložila, za Evo mislim, ker včasih se malo drugače prebere, kot pa zdaj praviš.. sem tisto za jemanje igrač mislila,pa si zdaj razložila, da je bolj odgovorna od mamiceuser posted image - malo heca! Saj prav, da ste jo tako vzgajali- jaz sem bila tudi edinka, pa čist nič razvajena, ker pač ni blo časa za se z mano ukvarjat in sem tudi veliko pri starih starših preživela! Tako da sem v prvem razredu že kosilo kuhala ( krompir kuhat ipd, pa tudi dunajske sem se spravla nardit- sem si komaj zapomnila vrstni red moka, jajce,drobtineuser posted image , pa malo trdi so bili, ampak je ratalouser posted image ). Tako da, upam, da mi ne zameriš, da sem napisala tisto o razvajenosti, ker se je pač iz konteksta drugače bralo! Jaz pa itak vem, da bojo še veliki problemi z Nelsonom, ker je že zdaj en razvajen mamin fantuser posted image
Jaz sem šla po opravkih danes, pa sem samo pol uredila- pošta, banka, telefon v popravilo, socialna- punce, za otroški dodatek se mora kmalu oddat- tiste, ki ste že marca rodile-- HITRO UREDIT! user posted image Ostale še pa imamo malo časa! Slikat in prošnjo za potni list mi pa ni uspelo, je blo premrzlo malega vlačit naokoli! Moram menjat dokumente, ker sem spremenila priimek- končno v moževega, da bomo v tujini družina, ker to pa ni fajn, da se tvoj otrok drugače piše,..prej nisem tega razmišljala!
Kaj boste pa za vikend počeli?
zoom zoom, kdaj greste v Berlin?

(odgovor članu EU mommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
15.2.2008 18:15:32   
Anonimen
hojla!
lara pa je danes spravila notri ves svoj "prešpricani" spanecuser posted image . najprej dopoldan od 10 ure pa do 12. sedaj popoldan pa od 15 ure pa do 17.15user posted image .

ja, juniorka, saj vem, da včasih kaj takega napišem, če me eva razjezi, ne napišem pa nikoli tistih stvari, ko je pridna... moja napaka - sory. zato pa sem malo razložila, da si res ne boste mislile, da je taaaaaaaaako zelo grozna. je pa res bolj odgovorna, kot mamiuser posted image , tako kot pravišuser posted image . pa nisem ti zamerilauser posted image .

šibam, lara se sama igra na tleh in bo kmalu naveličana - evo, se je že obrnila kaj delam........

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
15.2.2008 18:39:53   
gaja*
Helov, da se malo javim.
Danes je en čuden dan user posted image Vsaj za Gajo. Ni najbolj razpoložena. Okol 12 sva šli ven s kolegicami in vozički, pa je bila Gaja en čas ful pridna, pol pa se je udarla in začela jokat, pol pa ni nehala. Je jokala v bistvu cel popoldne user posted image user posted image Jaz sem čist adijo, me je s tem jokom čist  user posted image
Popoldne sva šli k varuški, seveda se je tudi tam  user posted image . Upam, da si ne bojo premislili z varstvom user posted image user posted image user posted image
No, še doma je potem nisem mogla  user posted image , pa sem jo skoz cartlala. Prav hlipala je user posted image

porodniška: jaz sicer ne vem, za kolk se je meni zvišala točno, ker ne najdem izpiska od prejšnjega meseca (nekje na kupu na mizi je), ampak ni pa veliko user posted image A pol se je samo meni tak malo dvignilauser posted image Ja kake porodniške pa tej mate user posted image Boljš da sploh ne študiram user posted image

Eno vprašanje
: a katera ve, če ti teče v službi odpovedni rok, a moreš nadure tud delat? Al sam tedensko osnovo? Možu namreč teče odpovedni rok, pa zdaj razglabljava kako je z nadurami? Ker prej jih je delal neumorno vsaki dan in vsako soboto. Pa še kaka nedelja zvečer je padla user posted image

Gaja že cel popoldne bruha. Ne vem, a se je preveč najedla al kaj je. Že itak ji teče iz nosa katastrofalno, zdaj pa še to user posted image
Nič, morem nehat, ker mi leze v leptop in mi tipke ven vleče.
Se še kaj beremo.

Aja, bojana, čestitke Luki za prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
15.2.2008 19:13:31   
juniorka
gaja- jaz bi šla k dohtarju.... si pisala: udarla se je + jok + bruhanje  To je lahko pretres možganov!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
15.2.2008 19:42:02   
marijaa
Ki pa piše juniorka,da je bruhala? Če je pa hitr dežurnemu, nč odlašat, si žeitak prdolg kr pol je zihr al pretres al počena lobanja. Buško pa z margarino nmaži gaja.
Js smpadansšen zadni izpitza 2.letnik nardila.
Patrik je pa včeri shoduuser posted image user posted image user posted image . Je bil pa prejšn tedn v bolnci 3 dni,kr je meu asmatični napad.
mene neki zanima ka vekej uporablate začimbe in kere? Js razmišlam,dabi začela papriko mleto kr jo kr dost za naju sam še ne upam,kr so ene alergene. baziliko in kumno sm pa že solila  še nism sam je u bolnici use slano in ful sladko dobu sm bla tko šokirana, zdej noče več nesladkane ćežane jest.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
15.2.2008 19:44:04   
smotka lonib
EU Mommy!
user posted image user posted image user posted image Dobrodošla. Tvoja Tina pa jest pa lahko kr skupaj praznujeva rojstni dan.
Drugače sem pa tud jest opazila, da si nas brala. imamo gor različne debate od A do Ž oziroma od dojenčkov, hrane, oblačil do sexauser posted image . Ker sem bolj ferbčne narave (vprašaj 1veternicouser posted image ), me samo zanima iz kje drugače prihajaš (iz katerega konca Slovenije izhajajo tvoje korenine)?

Zdej pa grem, ker moram pospravit kar smo nabavili v trgovini.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
15.2.2008 19:52:39   
hariba
Jaz sem pa čistocrkjena, zdaj paje še mene zakuhalo, imam skoraj 40 vročine, sem vzela colderex.
Mojcab lepo seimejte na smučanju. Mordase nava pa še kdaj uspe dobit na kavi. Ta teden nisemšla v Lj,ker je bil Žiga v torek doma bolan. Boma zdaj,ko začnem spet v službo hodit itak vsaj enkrat na teden šla v Lj.
začimbe: baziliko, origano,majaron,lovor,muškatni oreh, kumino, cimet in klinčke v kompot in tudi mleto papriko že.  Celi poper damv kislo zelje, aga pol ven poberem. Reakcije ni bilo. Solim malo. Vegete in jušnih kock se pa še izogibam.
Grem,semčisto hin.Moj hodi za Zojo

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
15.2.2008 20:07:37   
Mojca B
hej vse nove.... zdaj vas je pa že kar nekaj.. super... user posted image user posted image user posted image

vsem, ki so že shodili: user posted image

Bojana1: saj bo, boš videla.. še ene pol leta pa si ven iz hudega.. k zdaj k shodiu mu moraš biti res skoz za ritjo. Potem je pa vse bolje...

začimbe: nismo ravno mahnjeni na začimbe. Solim normalno, tud kakšna jušna kocka ali pa vegeta, marajon, kumina, janež, ingver. To je to.... V bistvu ne kuham več posebej za Jono. je pač tisto, kar jemo mi... ma še par mesecev pa bo vrtec. Nekateri gredo že drugi mesec?? Torej ma da jedo vse...

Jona je osvojila hojo po stopnicah. Crkneš od seha. če mi jo uspe posneti jutri vam prpopamn na forum.. adijo k raketa gre ... Sicer sem pa začasno ukinila hodalico. Zgleda, da je naši malokatagornik prešvohcen za hodalico. In če hoče obrnit smer, se more ful zasuikat- k da bi disk metala. In sem pošinla, da če hodimo jo en čas kr v eno starn nese. Saj pol se nagliha... pa vseeno. Ukinjena hodalica do nadlajnjega!!

Čevlji: kupila Cicibanke iz softy programa...zadovoljna ni kaj! Copatke za doma ima od shooshoesa, tam kjer je hladneje po tleh pa cicibanke. Se mi zdi, da lažje koraka v cicibankah k pa bosa...

Tko, grem po tleh pomiti, potem pa počasi ninča nanča...

l.p. mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
15.2.2008 20:29:36   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

gaja- jaz bi šla k dohtarju.... si pisala: udarla se je + jok + bruhanje  To je lahko pretres možganov!

Mislim, da ni kak pretres. Pri kolegici doma se je prej spotaknila in je padla. Na kolena in roke. Glava sploh ni udarila na tla. Se je prestrašla in začela tako jokat, da sem jo mogla kr na rokah imet. Pa sploh ni katera od nas cviknila al pa kaj, da bi se prestrašla lahko, kr sama user posted image Se mi zdi, da se je prestrašla, ker ni bila na svojem teritoriju.
Zdaj proti večeru je tudi imela trenutke, ko jo bila čist vesela, pol pa se je začela kr naenkrat jokat..

Mah, zdaj me pa ful skrbi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
15.2.2008 20:31:17   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa
Buško pa z margarino nmaži gaja.

Nima kake buške od padca user posted image

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
15.2.2008 20:34:41   
lex
Tisto ni mogel bit pretres, sem bila zraven. Ni tolk blo, pa po tistem se je tud smejala. Juniorka ne straši!
Mogoč pa kak virus al pa se je res preveč najedla. Kolikokrat ti je pa bruhala?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
15.2.2008 20:36:28   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 danes na TV ne bo nič pametnega zvečer (nobene 'moje' nanizanke), torej če bo zvečer tuki kej dogajalo, sem zraven.user posted image

Danes se začne na kanalu a spet una serija, mladi zdravniki..ne vem naslova, z unim lušnimuser posted image  no, na popu pa vrtijo brez sledu..in to istočasno...saj pol mi mali itak ne pusti gledat, tako da nimam problema z odločanjemuser posted image !

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
15.2.2008 20:38:33   
zoom zoom
zoom zoom, kdaj greste v Berlin?
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Glede Berlina je takole. V načrtu imamo, da bomo šli konec meseca junija, čist tko na izlet za ene 3-4 dni. Pa "spotoma" še v Legoland. Sama že nekaj let sanjam, da bi šla v Berlin in res upam, da bo letos uspelo.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
15.2.2008 20:41:22   
hariba
Gaja če ne bruha, je ne moti svetloba in nimabuškemislim,da te nima kaj skrbet.Zojaod kar hodi je žetolikokrat padla. Ampak trmasta in vztrajna pa je, se zjoče,pol pa vstane in gre dalje.
Bo pa očitno bobnarka,ko odraste. Toliko pa še ni noben tolkel kot ona. Po mizi, po omari po ograji, po tleh, skratka povsod, tudi prej Laro po glavi, na srečo z medvedkom, ne z ropotuljo.
Patriku in Lukatu za prve korakeuser posted image user posted image user posted image .
Tinki pa za 10 mescev

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
15.2.2008 20:41:53   
taška30
Gaja, če ni udarila z glavico, potem ni neke panike. Pri udarcih v glavo (padcih) je najbolj treba biti pozoren na to ali je otrok nenormalno zaspan ali pa če bruha. Zato je Juniorka to napisala.
Ne vem samo zakaj tak jok. Kaj pa če se je udarila (zvila) kakšen prstek na roki al pa kaj takega, ker da celo popoldne neutolažljivo joka je malo čudno.
Bruhanje pa ne vem mogoče res od virusa, če praviš, da je še prehlajena zraven...user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
15.2.2008 20:43:32   
thumbelina
hej hoj.

Mommy - jaz imam prijateljico, ki zdaj živi v ZDA - ona Slovenka, on Američan. Hčerka je dvojezična. Ona govori z njo v slovenščini, on v angleščini. Sicer je deklica več izpostavljena (logično) angleščini, ampak ko so bili lani pri nas na obisku nas je lepo razumela in tudi povedala kaj po slovensko... Sem pa po izorbazbi jezikoslovec in ti lahko tudi iz stroke povem, da toni škodljivo za otroke, ker pač jemljejo svet tak kot ga pač imajo, in če je to dvojezičnost, pač zrastejo gor s tem in se ne obremenjujejo s tem. na faksu sem poznala punco, ki je živela v eni arabski deželi, mama jo je naučila slovensko, oče arabec jo je naučil arabsko, angleško (itak vsak zna) pa še francosko je znala, kerje bil tam to drugi uradni jezik, tkko da je bila multilingvist.... Tkod a kar pogumno, otroku bo to hudirjevo prav prišlo...

Naš Matevž je danes samo dve uri cel dan spal, je imel čist ritem podrt in je bil revček tok zmatran,da mi je že med flašo mleka skor zaspal. Božček.

Hčerka ga serje na kubik, še vedno testira, če so se meje izpred parih meseceh mogoče mičkeno zrahljaleuser posted image user posted image user posted image . Ja seveda pa kaj še in danes je že tadrugič zapored brez risanke ostala. Me prav zanima, kdaj jibo spet užgalo, da iz njene moke ne bo kruha.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
15.2.2008 20:44:48   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: lex

Tisto ni mogel bit pretres, sem bila zraven. Ni tolk blo, pa po tistem se je tud smejala. Juniorka ne straši!
Mogoč pa kak virus al pa se je res preveč najedla. Kolikokrat ti je pa bruhala?

Joj, ne strašimuser posted image , samo tako je pisalouser posted image   Upam, da bo zaspančkala in bo vse v redu!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
15.2.2008 20:48:51   
juniorka
Za Gajo
user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
15.2.2008 20:51:48   
thumbelina
Aja gaja pomiri se, za pretres mora res orenk past. Hčerka se je neštetokrat tako zaletela štorklja v mizo, da se je z glavo kr odbila nazaj... Tele male buče kr prenesejo, ker niso še čist zaraščene. Tko da Če bi iemla pretres možganov bi bla punčka zmedena, disorientirana, hudo bruhala (ne samo malo bruhnila). tako da hudemisli pročuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?