|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
15.2.2008 11:34:26   
zoom zoom
Se popravljam, porodniška je pri meni višja za 24€. Zdej grem pa lahko zapšravljat.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
15.2.2008 11:47:13   
janca77
Pozdravljene aprilčice

Nekatere uživate na kavi, druge smo pa doma na toplem, ker zunaj je kar mraz.

Naša noč je bila tko, tko.Je user posted image  ob 4 uri dobil mleko, pa je spal samo še do 6:15.Ga prestavim v najino posteljo pa je začel samo afne guncat.Tako da sem ob 7 že vstala.Sedaj je pa spal eno rundo in sicer celih 30 minut user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tinka vse najboljše za 10 mesecev  user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič grem pripravljat kosilo pa se še popoldne oglasim, če bom doma seveda.

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1927
15.2.2008 11:50:05   
janca77
Tudi moja porodniška se je povečala in sicer za 35 eur.Tudi jest grem lahko zapravljat - zoom zoom se mi pridružiš?

Lp

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1928
15.2.2008 12:03:37   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: janca77

Tudi moja porodniška se je povečala in sicer za 35 eur.Tudi jest grem lahko zapravljat - zoom zoom se mi pridružiš?

Lp

men se je pa za 22 EUR.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
15.2.2008 12:21:58   
1vetrnica
user posted image  bravo za povišanje porodniške!!!

čvekice, kje pa ste? a ste še na user posted image , matr sem vam fovšuser posted image

kaj pa ostale počnete? kaj boste danes kuhale? jaz bom piščančjo obaro pa zraven kromp. svaljke.user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 1930
15.2.2008 12:29:57   
zoom zoom
Mi2 sva danes jedli korompir in špinačo.

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
15.2.2008 12:33:58   
1vetrnica
Mi2 sva danes jedli korompir in špinačo.

mnjamuser posted image

a vidva tud nista šla na kavico, a sta bubana (nisem brala za nazaj)? moj tamal kašlja k star ded, bogi no, sem mu dala sirup, upam, da se ne bo razvilo v kaj hujšegauser posted image

no, kavico bomo pa nadomestile drugi teden a provuser posted image

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 1932
15.2.2008 12:54:21   
thumbelina
hej midva sva nazaj iz lj. Zdravnica naju je pregledala, vse popisala. je prav prijazna, tudi Matevžu je bila všeč, dokler, ga ni začela matrat z vajami in je itak spet tulil kot jesihar in bil popolnoma spet zakrčen. Zelo je natančna in verjemite mi da vem, ker sem že tok teh razvojnih pregledov dala čez, da se prav vidi razlika, kdo je natančen in gre v detajle in kdo samo površinsko malo pogleda otroka. Skratka sprejela naju je, tudi napotnico je vzela, v ponedeljek se naročiva na fizioterapijo. Sem tok vesela, da naju končno nekdo iz uradnega zdravstva resno jemlje. O Matevžem stanju raje ne bi, ker je pač tako kot je, mehak, zakrčen, skratka še veliko dela naju čaka.user posted image user posted image user posted image
Je bil pa tok zaspan in pol se mi že pod Golovcem zbudiuser posted image . Je revček raje počakal na svojo posteljico in zdaj spi kot polhek. jaz pa kuham njegovo kosilo, ker nimam pojma kdajs e zdaj zbudi in kako bo jedel. Da ne omenjam tega, da sem hčerki obljubila user posted image   user posted image   user posted image , da bova popoldne ko bo Matevž spal pekli kekse in zdaj mulc zagotovo ne bo šel spat pred četrto (tadrugo runso) ko bo treba kosilo skuhat ne pa kekse pečt. Moram še zgruntat user posted image , kako jo bom prepričala, da si pa keksov res ne želi pečtuser posted image user posted image user posted image

Jah en težak dan je tole zame. Eno samo letanje me je, tako da me bo še kap, ma ne sej me nima čas trofnituser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1933
15.2.2008 12:54:51   
thumbelina
Vetrnica pozdravita se čim prej....

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
15.2.2008 13:03:35   
sabri
No, jaz sem šla na sprehod tukaj okoli, zdaj pa mam že narejeno kosilo, lasanjo pa študiram, da ji bom nekak probala dat, ker ni nič takega notri, kar ne bi smela, edin ne vem, če bo grizla. Zdaj pa mojega zbudim, da pojemo in gremo. Škoda za kofetkanje, sem mislila na vas, ko sem se sprehajala in mi je kava dišala. Drug teden pa bo. Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1935
15.2.2008 13:06:05   
sabri
Aj sem smotana, sem pozabila.
Tinka vse najboljše user posted image
vetrnica: pozdravite se čimprej user posted image
thumbelina: super da si našla končno eno pametno user posted image
Čao

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
15.2.2008 13:06:29   
zoom zoom
Thumbelina: a si pozabila pogledat, kdaj dela v ponedeljek, a ne? Ti, ti pozabljivka. user posted image user posted image Se hecem,ne zamerit.
Kam pa vaju je poslala na NFTH, a na Metelkovo?

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
15.2.2008 13:12:03   
thumbelina
Ne nisem pozabila

Neposredna povezava do sporočila: 1938
15.2.2008 13:13:58   
thumbelina
V glavnem delajo popoldne, ker je zdravnica rekla po telefonu eni mamici, naj pokliče v ponedeljek popoldne, tako da morajo bit tam, a ne? Na vratih ni nič posebnega pisalo. Pisalo je samo, da danes ni nič...

Poslala naju je V zd MOste Polje. Bog znaj kje je to, ker tisti del lj ne poznam, tu sem našla v prvo, sicer ni blonič za parkirat in sva šla v parkirno bajto nasproti, sam je tko drago, da me je skor kap na kasi, ko sem od petih evrov nazaj dobila en bakšiš...

Neposredna povezava do sporočila: 1939
15.2.2008 13:18:30   
bojana1
Živijo punce!
Se vam na hitro javljam!Res vas nimam časa čisto nič bratiuser posted image .Najprej se vam zahvaljujem za lepe želje glede zdravja in tudi midva vsem bolančkom želima čim hitrejše okrevanjeuser posted image
Evo naš Luka že hodi user posted image samo ga včasih zanaša kot enega pijančka in tako sem mu posledično skoz za ritiuser posted image .Seveda je včasih za mene prehiter-včasih sfura včasih pa je buškauser posted image .Ni niti minute na miru razen ko popoldan zaspi(samo še enkrat na dan)takrat pa jaz norim z pospravljanjem.Kosilo hodimo iskat v vrtec,ker enostavno nimam časa kuhatuser posted image No pa saj paše,pa še malo se privaja na obroke iz vrtca ,saj že gre čez dober mesec.Men se vsak dan trga srce ,včasih mi gre kar na user posted image .Ne morem verjet ,da je tako hitro minalo,pa tako sem se navezala na njega.Tudi za službo me skrbi-le kako se bom vkloplauser posted image
A porodniške so šle gor?Ma men se počasi iztekauser posted image
Punce full pogrešam naše čveke upam da bom kmalu imela več časa!!!!
Vsem želim še lep dan naprej!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
15.2.2008 13:23:15   
zoom zoom
A ti ni  sestra parkirnega listka potrdila. Ko sem se jaz tja naročila, mi je že po telefonu povedala, da če bom parkirala v prarkirni hiši naj ji dam listek, da mi ga potrdi in bom plačala polovico cene.

ZD Moste Polje pa je na Zaloški, za parkirat katastrofa, v bistvu nimaš kje, ker je vse zabasano, razen če se ti lih ne userje. Je pa ene 10 minut hoje do Hoferja, mogoče bi lahko tam parkirala, pa malo na sprehod, po čistem Lj zraku. Ali pa pri GOML-u (BTW jutri imajo tam predstavo Maček Muri, če katero zanima, jaz peljem našega gledat - je ob 17h).

Neposredna povezava do sporočila: 1941
15.2.2008 13:23:34   
zoom zoom
Aja pa hvala. 

Neposredna povezava do sporočila: 1942
15.2.2008 13:24:49   
zoom zoom
Bojana: čestitam Luki za hojo.

Neposredna povezava do sporočila: 1943
15.2.2008 13:25:52   
zoom zoom
A čvekice še zmeraj uživajo na čveku? Zaenkrat še niso dežja priklicale.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
15.2.2008 13:32:06   
zoom zoom
No takole se naša "plazi"

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1945
15.2.2008 13:40:14   
zoom zoom
Ja kje pa ste vse?

Neposredna povezava do sporočila: 1946
15.2.2008 13:44:30   
thumbelina
Jaz sem tukaj in tamali še vedno spi, meni se pa že eno uro in pol njegovo kosilo cmari. Jao jao, kako bomo tole dones z njegovim spancem naredili. Al naj ga zdajle zbudim, pa ga dam ob ene petih še 1x za pol urce. al ga zdajle pustim pa pol nič. V vsakem primeru bo siten kot driska....tavelik apa še bolj, ker je navajena, da dobi vso mojo pozornost ob treh punktlih, ker gre matevž spat....

Neposredna povezava do sporočila: 1947
15.2.2008 14:01:12   
1vetrnica
evo mene, so otroci glih pojedli potem pa oba zrihtat in spat. Jaz pa pojest, potem pa naprej pospravljat, hurauser posted image user posted image

thumbelina: bravo, da ste zrihtali dohtrja za tamalčkauser posted image user posted image user posted image  in želim vama vse dobro
sabri: ja, men je tudi kavica zadišala, zato bo pa naslednji teden dvojnauser posted image user posted image  aja, pa uživite na štajerskem

zoom-zoom: bravo, tamala rastura pa še krasen cukrček jeuser posted image

bojana1: bravo za hojo, pogumno naprej.

pa še kej sončka bi dons no, a ni tole vreme smotano user posted image

p.s. hotela sem vas vprašati, če katera piše "dnevnik dojenčka". Jaz redno za vsak dan in redno fotke not lepim. Za tamalega sem tudi to počela, pa prav rada pogledam za nazaj in ugotovim, kako hitro je zrasel.user posted image

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 1948
15.2.2008 14:43:07   
zalbi
Helou - evo mene!

Ja na srečanju je bilo itak zakn.

Poročilo:

Jah Julija od taške itak ful dobr puza, pa taška je rekla da ne bo sedela v vozičku - ja itak da je naložila, k je Julija čist pridn sedela in se igrala...
nejc od piškotka je pravi mali divjak, pa na začetku nas je ignoriral in se zabavl s plazenjem po vozičku in gledanje krog
Matic od mojčce je osvojil puzanje - pa mojčca skoz prav da nč ne spi, pa je bil revček skoz zaspan.... le zakaj?:)
Klara od Jape pa je taka pridna pučka, pa še vedno jo od naše Sara krik spravi v jok, ja pa ful dobra ploska.
Sara od mene pa je celo osvojila trebušno lezenje nazaj...

1vetrnica... naj se tvoj malček čim prej pozdravi...

Nč, zdej pa grem kuhat... jej jej...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1949
15.2.2008 14:46:23   
1vetrnica
Jah Julija od taške itak ful dobr puza, pa taška je rekla da ne bo sedela v vozičku - ja itak da je naložila, k je Julija čist pridn sedela in se igrala...
nejc od piškotka je pravi mali divjak, pa na začetku nas je ignoriral in se zabavl s plazenjem po vozičku in gledanje krog
Matic od mojčce je osvojil puzanje - pa mojčca skoz prav da nč ne spi, pa je bil revček skoz zaspan.... le zakaj?:)
Klara od Jape pa je taka pridna pučka, pa še vedno jo od naše Sara krik spravi v jok, ja pa ful dobra ploska.
Sara od mene pa je celo osvojila trebušno lezenje nazaj...

user posted image user posted image user posted image user posted image

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?