hariba
|
Jaz sem se pa včeraj potepala. Sem bila z sodelavkami na tradicionalni podaljšani večerji za 8 marec. Sem prišla šele malo pred 1h domov, ko se je Zoja zbudila. Sem jo malo pobožala in dala požirek vode in je zaspala nazaj, zbudila se je spet ob 6.30. Sem jo previla in podojila od takrat dalje pa se igrava pa koraka gor in dol po dnevni, sicer še kdaj malo opletajoče kakor kak pijanc, aprehodi celo dnevno in hodnil brez postanka, pa igrače mi nosi, pa tavelike bi še šla pogledat pa ji ne pustim, naj šer malo spijo, da bo še malo tišine, da še tale post do kraja napišem . Saj vem, da sem smotana mama, a prav paše kdaj malo. lilka Ej moj je mene tuid klical okrog 22h, da Zoja noče zaspat, da noče na flaško ne mleka, čaja, jabolčnega soka niti vode,jih je metala po tleh, momljala je pa mama mama. Zoja je navajena, da jo pred spanjem še podojim in je včeraj to pogrešala. No čez 10 minut je pa klical, da je zaspala v svoji postelji, ko jo je dal iz spalne vreče in šel iz sobe. Zgleda, da bom mogla večkrat kam it zvčer . zoom zoom o kriza, ja bi na tvojem mestu oba peljala k dežurnemu, če ne bo bolje. Ma kaj pa vem bruhanje je lahko simtom za marsikaj. dopust Mi bomo šli pa v Črno goro v Budvo, je daleč, ampak je tam super, ful dogajanja za najmlajše, malo večje in velike. pa zelo ugodne cene. Šli bomo v hotel z tremi *, za nas je to čisto dovolj,hodimo v sobo le spat. Kuhat se mi pa res tisti teden ne ljubi, saj to počnem vsak dan doma in če še na morju to zame ni nobem dopust. Ma na Hrvaško meni tudi ni vče za it. Gremo pa z z Relaxom, kjer imajo dopoldan tuid otroške delavnice. Ja grem se še malo Zoji posvetit, pol pa spet kuhat, pa še prat dat....
|