|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
8.3.2008 20:53:34   
*piškotek*
Naš user posted image  mulček že spi eno uro, jaz sem vas komaj uspela prebrat, ker nisem cel dan prišla do računalnika.
Dopoldan smo šli Nejcu previt rokico, ima še vedno tako vse rdeče in prav na živo, ampak mislim da bo počasi se zacelilo. Jutri bi pa morala na metelkovo na previjanje, ampak ne bomo šli. Mu bom sama doma previla, ker je tam skoz fuuuullll gužva, pa se bojim da bi staknil še kaj drugega (kak virus,...). Tako da mi je danes dala sestra tisto mrežico, da se ne prime na rano in mi je tudi ona svetovala da naj mu kar sama previjem. Upam da mi bo šlo, sej zdej sem itak gledala že 4x kako so mu naredili in previli, pa še moj mi bo pomagal (ga je itak treba ful držat, ker drugače bi kar ušel iz naročja. Božček moj...

Potem smo šli še do bauhausa, ker je moj rabil ene stvari, pa še luči smo kupili za zunaj, ker jih še nismo imeli in so imeli ene ful lepe po zelo ugodni ceni.

Ko smo prišli domov sem letela kuhat kosilo, po kosilu je bil mali že prava tečka in je šel spat, jaz sem pa malo "poležavala" tiste pol urce ko je spal. Ko pa se je zbudil je bil pa takoooooooooo siten, da sem ga napravila in sva šla ven na sprehod in sva bila zunaj uro in pol. Pol je bil pa prec boljše volje.

Uglavnem - mela sem ga sama cel dan, ker je moj moral prec tiste luči montirat, potem je mogu pa še dol ko delamo tisto sobo, nekaj štemat za elektriko. Tako da je Nejca vidu celo za 5 minut predno je šel spat.

Zdej grem pa malo na kavč, potem pa spat, ker sem tudi jaz danes zelo utrujena - ja, pa tak praznik, ne???

No, ker vam nisem še niti voščila za današnji praznik, vam pa sedaj (upam da še velja, čeprav ga bo že kmalu konec). Tale šopek je pa samo za vas, moje drage punce.
user posted image

Tako, vsem želim lepo in mirno noč.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
8.3.2008 21:08:04   
taška30
user posted image  Hvala vsem za rožce za 8.marec, tudi jaz vsaki pošiljam eno virtualno.user posted image  Pa še škatlico čokoladnih bonbonov zraven.user posted image

Mojčca, super da se je operacija fajn iztekla. user posted image
Thumbelina, res lepo, da je začel Matevž malo 'migat'. Še malo, pa ga boš tudi ti lovila po celem stanovanju.user posted image

Naša Manca danes spet čez dan ni nič spala, ampka je imela zvečer ob poldevetih še vedno ideje, da ne bo spala.user posted image  Julija je pa spala 1x 35 minut.user posted image  Ne vem po kom so se ti otroci vrgli, ker midva bi lahko cel dan prespala danes, če bi imela mir. Ful sem utrujena, sem mislila gledat film Gejša, ampak traja do pol polnoči, pa mislim, da ne bom zdržala.

Piškotek, vidiš, da bo še vse v redu z rokico. Nejc je pa pravi mali borec. Pa veliko sreče jutri pri previjanju, saj ti bo šlo od rok.

Pri nas imamo pa poškodbe druge vrste in sicer je Manca že 3x v enem mesecu priprla Juliji prstke pod vrata, 2x čist nenamerno, tretjič pa namerno (no, ni ji hotela prstov prpret, ampak namerno je zapirala vrata pred njo, ko je Julija rinila za njo v sobo). Pa skos ji govorimo naj vedno pazi na vrata in na Julijine prstke, ker je res nevarno, ves čas pa tudi ne morem bit zraven. No, in na dveh nohtkih ima po sredini tako rdeče belo črto. Upam, da ne bo kaj narobe z nohtkom.user posted image

No, grem vseen malo gledat Gejšo.user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
8.3.2008 21:19:05   
smotka lonib
KSIA!
Glede podaljšanja porodniške je tako, da ne pomeni, da ne dobiš podaljšano, lče imaš samo en izvid. jest sem imela izvid samo od razvojne ambulante in sem dobial podaljšano. Ene pravijo, da vglavnem dobiš, če hodiš z otrokom na fizioterapijo. je pa res, da je včasih odvisno od komisije.
user posted image user posted image user posted image Res je super, da siuser posted image .

thumbelina!
vidim, da so na Hrvaškem res poceni apartmaji ampak mi sploh ne hodimo na Hrvaško. Kr en odpor imam do teh hrvatarjev. Ponavadi slišim same slabe izkušnje, čeprav vem, da eni imajo pa zelo dobre izkušnje. sVA SE PA Z MOJIM ODLOČILA, DA BOVA ŠLA KONEC JUNIJA, ker je še ceneje.

piškotek!
po eni strani je prov, da ne greš na Metelkovo, ker mene tisti kraj (sploh v službenem času) kr zmrazi, ker tam okoli najdeš kr nekaj narkomanov in jest teh IZMEČKOV ne prenesem. Nikoli ne veš, kdaj te kje kakšen z nožem napade sploh v kakšni temi, čeprav se tud sredi belega dne to dogaja.user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
8.3.2008 21:21:40   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Ne vem po kom so se ti otroci vrgli, ker midva bi lahko cel dan prespala danes, če bi imela mir.

Se tud jest sprašujem po kom so otroci, ker jest sem bila kot dojenček pridno dete, ki je prespalo celo noč. Edino podnevi sem bila taka kot moji otroci s tem, da če, sem podnevi kaj spala, me je moj oči naložil v avto in me peljal nekaj kilometrov, da sem zaspalauser posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
8.3.2008 21:45:53   
zoom zoom
š starejši pa sedaj lajajoče kašlja. A mi lahko katera pove, kaj lahko še naredim. Panatus je dobil, vlažilec je vklopljen. Se sicer trudi nekaj spat, pa itak da ne more.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
8.3.2008 22:32:37   
thumbelina
Hoj ženske. Sem prišla nazaj iz pohajanja. Sva šli s sestro na pico. Vau prvič sem šla spet sama ven povdeh mesecih.... Sva se načvekali za naprej in nazaj.
Mi pa zvečer prižgemp hčerki risanko Palčka Davida in plenk zmanjka elektrike. SMo bili potem ob svečah. Ja pri nas prav pogosto zmanjkuje elektrike. Pa vednose bentim in si rečem da bom naslednjič kupila en štosl sveč da naum s temi čajnimi potem krevsala po bajti. Pa vedno pozabim.

Zoom zoom - dvogni mu ležišče, mogoče bo pomagalo.

Nč zdej se grem pa stiskat. Je bil mož dopoldne v štacuni in sem potihem pa le pričakovala kakšno čokoladko. In ko ga vprašam če mi je kej prnesu, mi pravi da je pozabu. oziroma da je še mislu nekaj kupit, pol si je pa reku, da je itak treba šparat in  ni nič prnesu...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
8.3.2008 22:49:37   
taška30
Zoom zoom, jaz bi ga k dohtarju peljala. In to kar jutri zjutraj k dežurnemu. Mislim, da je lajajoč kašelj znak nečesa, laringitisa al pa bronhitisa mogoče.user posted image  Nimam izkušenj, sem pa že slišala za to, meni se zdi da je laringitis.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
8.3.2008 23:30:05   
zoom zoom
Sem ga kar k zdravniku peljala in sva 5 minut nazaj prišla domov. Ta lajajoči kašelj naj bi bil laringitis, ampak ko sva prišla do tja je nehal kašljat (pomagal naj bi svež zrak), mi je pa doma in v avtu zaradi kašlanja bruhal. Poleg tega ima vneto desno uho in vneto oko (le tega ob 19h ko je šel spat še ni imel). Dobili smo Flonidan proti laringitisu (baje antihistaminiki- zdravila proti alergiji pomagajo), Hikoncil za ušesa in Tobrex za oko. Imamo pestro.

Zdej ga moram pa počasi skpravit spat (se je najedel), pa še jaz se bom tudi počasi odpravila spat, ker ne vem kakkšna noč bo naprej.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
8.3.2008 23:30:38   
zoom zoom
Aja ležišče mu ne morem dvignit, ker se je gospodič odločil, da bo spal v šotoru.

Neposredna povezava do sporočila: 3234
8.3.2008 23:33:28   
sabri
zoom zoom upam da se čimprej pocajta, kar dosti stvari naenkrat ane, user posted image
taška: ti si kriva, da sem še zdaj pokonciuser posted image , si me spomnila, da je gejša in sem jo seveda gledala do konca, zdaj pa spat, bi drgač že sladko spala.
Se beremo jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3235
9.3.2008 6:41:56   
zoom zoom
Dobro jutro.

Današnja noč je bil a v glavnem katastrofa. Spat sem šla danes in čim sem se ulegla, se je zbudila še tamala, je nasrečo samo malo pojedla in zaspala nazaj. Ob 1h me je zbudil moj ko je šel v službo, ob 3h je starejši ponovno bruhal (na žalost vedno bruha na kovter in ko je bruhal še ob 6h imam že 3 kovtre za prat). Groza. So pa celi pobruhani in jih ne morem na roke.
Ob 5h se je spet tamala zbudila, jedla in kao zaspala nazaj, ob 6h kot sem že napisala je ponovno bruhal, imel 40* vročine in od takrta ne spimo več.
Oči ima čist zlepljene skupaj. Je res ful bogi. Pa kapljic mi ne pusti dat v oko. Mamo pestro. Samo ne razumem nekaj. Spat je šel ob polnoči (pa prej je med kašlanjem spal ene 2 uri), sedaj je že pokonci in je želel gledat risanko. Meni pri 40* niti na kraj pameti ne bi padlo, da bi TV gledala. Ampak ene 2 risanke naj mu bodo.

Sem že dovolj zamorila s tem. Grem.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
9.3.2008 7:01:58   
thumbelina
Joj zoom zoom grozn, tok zdravil na1x, upam da bo kmalu bolje... Pa tole bruhanje mi je sumljivo, da nima še kakšne viroze zraven... Naša je imela včeraj ravnotako visoko vročino, bruhanje ponoči, no danes pa se je zbudila kot pušeljc brez vročine, samo kašlja pa grzno, samo ima moker kašelj hvala bogu.
Tamal se kr drži imam pa jaz čist zatečeno grlo, me vse boli, med drugim tudi glava.... Ehhh bo že. Par lekadolov pa bo.
aja pa kavica za vse neprespane.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3237
9.3.2008 8:10:05   
zalbi
dobro jutro!

Sara je pri nas tut včeraj dobila vročino, upam, da so zobki, čeprav se e danes zbudila z zelenim šmrkljen - tko da nevem kaj se bo razvilo. Spal smo še kr ok - se je sicer zbujala, ampak pol kmal zaspala.

zoom zoom - Sara je imela že trikrat laringitis. Takrat prvič je vdihavala dexter, da se je zmanjšala oteklina, potem pa fenistil. Pa rekl so mi da naj greva v kopalnico, pa čim več pare... da naj to vdihava... to pa je to... ja vzglavje dvignjeno... je pa poslušat ful grdo ta kašelj... pa kr neki časa je ona pol še kašljala. Držite se, pa upam, da bo kmal dobr.

Tko, zdej pa grem Sari pripravt zajtrk, sicer pa me čaka še en dan učenja... jutr pa upam, da zaključim.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
9.3.2008 8:27:11   
mojčca
Jutro.

Thumbelina, hvala za kavico, bila je super.

Današnja noč je bila super, smo se naspali, sedaj pa moram počasi spakirati in gremo v Kranj, kjer bomo popoldan imeli še eno žurko za Mančin rojstni dan. Včerajšnja žurka je uspela, otroci navdušeni, jaz pa zvečer ful utrujena. Je pa od nas treh dobila skiro od Medvedka Puja in je ful navdušena. Se vozi po hodniku gor in dol, Matic pa se krega, ker bi on tudi. Punca, pred tremi leti sem nekako ob tej uri izvedela, da bomo dobili dojenčka, dobila sem umetne popadke, ob 12.15 pa so mi v naročje položili našo princesko. Ja, hitro čas beži, res.

Če mi uspe, se vam javim zvečer, drugače pa jutri.

Lepo nedeljo vsem skupaj, vsem bolančkom pa želim, da se hitro pozdravijo user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
9.3.2008 8:30:54   
zoom zoom
Mojčca: čestitke Manci za RD. Čas gre res zelo hitro naprej. Pa še nekaj me zanima. Kje ste kupili skiro (verjetno 3 kolesni) in koliko ste dali zanj. Jaz sem za našega že po parih trgovinah gledala pa imajo samo Spidermane za 40€, dvokolesnega pa ne zna vozit.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
9.3.2008 8:47:38   
hariba
Jaz sem se pa včeraj potepala. Sem bila z sodelavkami na tradicionalni podaljšani večerji za 8 marec. Sem prišla šele malo pred 1h domov, ko se je Zoja zbudila. Sem jo malo pobožala in dala požirek vode in je zaspala nazaj, zbudila se je spet ob 6.30. Sem jo previla in podojila od takrat dalje pa se igrava pa koraka gor in dol po dnevni, sicer še kdaj malo opletajoče kakor kak pijanc, aprehodi celo dnevno in hodnil brez postanka, pa igrače mi nosi, pa tavelike bi še šla pogledat pa ji ne pustim, naj šer malo spijo, da bo še malo tišine, da še tale post do kraja napišemuser posted image . Saj vem, da sem smotana mama, a prav paše kdaj malo.
lilka Ej moj je mene tuid klical okrog 22h, da Zoja noče zaspat, da noče na flaško ne mleka, čaja, jabolčnega soka niti vode,jih je metala po tleh, momljala je pa mama mama. Zoja je navajena, da jo pred spanjem še podojim in je včeraj to pogrešala. No čez 10 minut je pa klical, da je zaspala v svoji postelji, ko jo je dal iz spalne vreče in šel iz sobe. Zgleda, da bom mogla večkrat kam it zvčeruser posted image .
zoom zoom  o kriza, ja bi na tvojem mestu oba peljala k dežurnemu, če ne bo bolje. Ma kaj pa vem bruhanje je lahko simtom za marsikaj.
dopust Mi bomo šli pa v Črno goro v Budvo, je daleč, ampak je tam super, ful dogajanja za najmlajše, malo večje in velike. pa zelo ugodne cene. Šli bomo v hotel z tremi *, za nas je to čisto dovolj,hodimo v sobo le spat. Kuhat se mi pa res tisti teden ne ljubi, saj to počnem vsak dan doma in če še na morju to zame ni nobem dopust. Ma na Hrvaško meni tudi ni vče za it. Gremo pa z z Relaxom, kjer imajo dopoldan tuid otroške delavnice.
Ja grem se še malo Zoji posvetit, pol pa spet kuhat, pa še prat dat....

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
9.3.2008 8:51:34   
hariba
Ja tudi jaz se pridružujem čestitki za Maco user posted image .

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
9.3.2008 8:52:38   
hariba
Za manco. Joj kako sem smotana. Pa Lara in Denis se ež dereta kaj bo za zajtrk.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
9.3.2008 9:04:36   
Mojca B
Dobro jutro,

PRODAJMO SMRKLEJ.. smrklja imamo na tone..a dijo pamet! zdaj že tuhtam, da je mogoče tudi kakšna alergija na vse tele rastline ki zdjle cvetijo. Tud pr gaju se je dogajalo nekaj podobnega. Jutri grem do P, pa da vidimo kaj je zdaj to...

Drugače pa kaj je že to 8.marec? baje neka huda komercialna fora.. zaradi katere jaz ostanem brez rože!!! Halooooo.. še ene k... rože si ne zaslužim... oooo me že ma, da bi te!! Ah saj bo...

manci vse naj, naj za r.d.

joj a sem še kaj spustila.. razen tega, da se vsak dan zbujamo okol 6-ih... in posledično imamo tudi gaja že od 6.30 pokonci...

Nič mejte lepo nedeljo punce...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
9.3.2008 9:09:24   
sabri
Dobro jutro, nisem nič brala, ker smo že leteče.
MOjcaB: greve na štajersk čez kako uro, če maš čas, se lahk ustavim na Trojanah. Sem ti poslala št. ker nimam tvoje, pa pokliči.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
9.3.2008 11:00:34   
lilka
Helou čveke!

Mi smo že pri dedeku in babici. Dedek je peljal Tinko na sprehod, babica kuha, bo naredila kitajsko kosilo, ker je bila na Kitajskem cel teden, jaz imam pa končno čaaaaass......user posted image

Manci želiva s Tinko vse najlepše za rojstni dan in ji pošiljava veliko poljubčkov...user posted image user posted image user posted image

Hariba:ja je treba moške kar privajat, jaz ga že od začetka, pa sej je ati madona, pa ja more znat vse kar znam jaz, sploh zdej ko ni zizike.....tako da jaz nimam problemov, če kam grem me prav nič ne skrbi, nisem niti enkrat na telefon pogledala res ne.....

Thumbelina:držim pesti, da ne boš še ti zbolela....je pa tudi kar naprej nekaj, tolko ko sem bla jaz to leto bolana, nisem bla prej 3 leta skupaj.....

Zoomzoom:joj ti bogi bolančki, kaj naj ti rečem , ti držim pesti, da bo čim prej boljše in ti pošiljam enouser posted image

Jaz sem tudi hotla Gejšo gledat, pa sem že pred deveto zaspala, sem bla tako utrujena in mi je manjkalo spanca še od prejšnjega dne, sem pa knjigo lani prebrala, tako da je tudi nekaj.....

Piškotek:me veseli da je Nejcu že boljše, je pa res pogumen fant, jaz sem včeraj kar stol dala pred pečico, se vedno ko jo prižgem nate spomnim in zdaj ful bolj pazim, ko prej nisem.

mojčca. no super, da je šlo vse gladko z očetom

bojana1:pa da te kar kap, pa jaz ne vem no, kam vse to pelje, včasih smo take stvari samo v filmih in pri poročilih iz drugih držav videli, zdej je pa to že pri nas stalnica....

Takole, zdej pa grem se malo družit, pa pridem še kaj če bo čas.....drugače pa vam želim krasen dan!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
9.3.2008 11:02:55   
smotka lonib
Za Manco:
user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
9.3.2008 16:15:24   
smotka lonib
Kje pa ste vse dons?user posted image Mi smo bili dopoldne malo zunaj, zdej pa spet ful piha, pa raje ne grem. Sem pa dons našo Zalo malo na finto vrgla. Sem ji sredi noči, ko se je zbudila, dala k nama na sredo spat. Ko pa je zaspala, sem jo dvignila in ji v njeno posteljico dala moj povšter, ter jo dala ležat. No in gospodična je mislila, da spi pri meni in je tako spala od 02.00 do 07.00 v svoji posteljici.user posted image Bom še doktorirala iz tega spanja.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
9.3.2008 16:43:42   
aischa
pozdravljene

zoom zoom moji nečakinji sta obe imeli ta strašen lajajoč kašelj. moji sestri so zdravniki svetovali da naj se zadržujejo in spijo v čim bolj hladnem prostoru. vem da je ona takrat imela po celi hiši nonstop 16 stopinj ponoči pa so celo spali pri odprtih oknih. pa to sred zime.

baje da to edino pomaga.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

Neposredna povezava do sporočila: 3249
9.3.2008 18:14:46   
emina83
dober dan!

evo zs  ravno dostavljen naši lonib!

morm priznat, da sem fuuuuuuuulllll slabo vest dobila, ker se vam nič ne oglašam user posted image user posted image user posted image . ampak ve res tak pridno čvekate, da vas sploh ne dohajam.

najlepša hvala ker se veselite za mojo nosečnost, jst sem  ful vesela, resuser posted image user posted image user posted image .

upam da se tiste, ki si to želite, mi čimprej pridružite,pa da bomo spet souser posted image !

je pa tudi res da mi tale moja Ajša ful nagaja, pa že ena dva meseca, ful zavrača hrano-sploh ni važno kaj ji dam, tak da se mi bo kmal sfuzlal.

ej punce res ne bit preveč hude na mene, evo od zdaj naprej vas pridem pozdravit za vsako ko bom gor, ampak res za vsako!

lepo mi bodite, pa se še kaj slišimo!

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?