taška30
|
Mi smo bili danes bolj malo zunaj (pol urce), pihalo je nenormalno, no pa tud obisk smo imeli. Potem smo pa šli, predvsem jaz preizkusit moje novo kolo, ki sem ga dobila od mojga za rojstni dan. Naj poudarim, da sem nazadnje kolesarila v OŠ in sicer Ponija, tale je pa z 21 brzinami in sem se prav z strahom vsedla gor, pa saj sama vožnja je kar šla, čeprav mi tud pod razno ni jasno zakaj hudiča bi rabila 21 brzin. Men bi bile dost recimo 3, ena za normalno, ena za v hrib in ena za zelooo po ravnem. Morm še naštudirat. Zdej pa sledi moje spihanje: Me je pa moj razkuril ko 100 vragov, seveda šli smo z vozičkom (Julija) in triciklom (Manca) in kolesom (jaz) in posledično je imel moj za spremembo OBE punci na čez in je bil ves živčen, kr neki, ej sploh ni navajen obe sfolgat naenkrat, sploh ko se je Manca začela cmerit za mano: Mamiiiiiii, pocaki me, mamiiiiiiiiii kam gješ? No, in potem ko smo bili že 20 minut tam na enem parkingu, sem se jaz malo zares odpeljala za ovinek okol blokov, bilo me ni točno 3 minute, pridem nazaj moj gleda prav grdo in komentira: ja, kam si pa ti pobegnila??????? Otroc (o.p Manca) pa jokajo in sprašujejo kje si!!! Ej, jaz sem mislila, da ga bom treščila! *** rit egoistična. Sploh ne vem od kje mu to, sploh mu ni podobno. Sem samo zabrusila: no, sorry, ker si moral bit sam z njima 3 minute in sem šla parkirat kolo v kolesarnico, s surlo do tal seveda in od takrat imava film brez zvoka, zdej je pa itak šel na sestanek. Grrrrrrr!!! Uf, je pasalo se spihat! Skratka, kupili bomo še mali sedež in potem bo vsak vozil eno zadaj, ima katera kaj izkušenj s tem kolesarjenjem z mulčki? Moj je sicer Manco že lani vozil s svojim kolesom, jaz imam pa kar strah vozit Julijo . Pa čelade obvezno rabimo, seveda.
|