|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
2.3.2008 19:29:49   
zoom zoom
Živjo,

naša noč danes je bila kar ok. Ji je pa spet nos (tekoči prozoren smrklej, ki se ga ne da spucat oz. ga spuscaš, pa je čez minuto spet isto) nagaja in se je zaradi tega malo večx zbujala, ampak ni bilo panike.

smo se pa danes vel aki nanj celi dan potepali. Smo se šli najprej sankat  v KG (je res smešno malo snega, ampak za sankat je bilo dovolj - tudi tamala je tisto minuto, ki sem ji dovolila, da je sedela na tleh uživala 100/h, starejši pa itak, ker se je sankal in sankal in sankal. Potem pa si je zaželel, da bi šli še v ZOO in smo šli. Kupili za vse 3 letne karte (skoraj 80€user posted image ) in spet uživali 100/h. Sem bila lansko leto ne vem kolikokarat v zOO-ju /sem imela tudi letno karto) pa sem danes prvič videla hranjenje slona. Moram reč, da je ful zanimivo. Je tudi tamalo vse zanimalo, jer samo gledala naokoli.

Je pa naša tudi taka, da ne prenese kape na glavi in je pač brez. Lih vsakih par sekund ji pa res ne morem kape popravljat. Se mi zdi, da je bila edina od tako majhnih, ki ni imela kape. So bili pa nekateri user posted image tako oblečeni, kot da bi bila najhujša zima.

Mojčca: upam, da se čim prej pozdravite in da ne bo treba v bolnico.

Nova frizura: bi ji bila tudi jaz potrebna.

Sem danes kar precej utrujena. Grem še  malo brat, potem pa gledat povpračnega JOE-a in spat. Upam, da bo mirna noč. Ker vsi 3je spijo že pol ure.

Lp

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
2.3.2008 20:01:15   
Mojca B
dOBER VEČER,

PR NAS STA MALA DVA TUDI ŽE ZASPALA IN UPAM, NA ENO TAKO POVPREČNO NOČ. dVA DNI SEM GA NEKAJ SRAČKALA- EN DAN S KOLEGICO ROPOTALA DO 1-IH PONOČ, VČERAJ PA S 4-MI NA R.D. SPET DO 1-IH PONOČ.. aDIJO SEM DANES!!

ups pisava.. ma ne grem še enkrat pa me lahk takoj brišejo... Sicer pa naša Jona je dobila res ornk prvi zobek - ne vem, če sem že povedala. Gaj je dobil najprej špičko, pol žagico in pol zobek. Ta se pa zjutraj nasmeji in pol zoba zunaj. Je tok jhecna k se nasmeji. K taka stara tetka, k ma sam še enga tam spredaj.. Ma ja saj zdaj vemo zakaj jo je tko matralo. Dlesenček ji je dobesedno razparal...auča..

in včeraj smo naredili prvih 10 smaostojnih korakov.... user posted image user posted image user posted image  super je zgledal. Ampak to gre ona poln šus pol se ustavi in pol se oddahne k jo primemo... hecna je res...

Nič punce jaz mam že take podočnjake, da ni za nikamor. kako smo ga včasih lahk po cele noči sračkal men ni jasno. pa iz dneva v dan... danes bi kar umrla, če bi mi še kdo rekel, da gremo na čvek. po moje za mizo zaspim...

o hariba hej.... sam, da ste se imeli super...

Piškotek: mal spremljam kaj pišeš manj komentiram. Kaj naj rečem kapo dol in  svaka čast! Marsikdo bi klonil pod pritiskom. pa saj si fajna punca in boš vidla, da se bo vse uredilo.. samo pusti časau čas in tudi puncama, da se navadita.

Upam, da nisem kaj pozabla...

nič mejte se...

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
2.3.2008 20:09:03   
hariba
Jaz sem danes predvsem prala,sušila, likala in zlagaal v omaro. Šli smo na 1 daljši sprehod. Moj je pa čistil okrog hiše in preštihal gredo za hišo. tastarejši mulc je pa avto posesal, mlajši je pa pomagal,je papirčke in igrače pobral iz njega, skratka bil je kot svinjak. Jao spet se nekaj za daljinc prepirajo, saj bo treba vse 4 spat spravit.
kapa Zoja jo pa običajno kar ima, lara jo je pa zmeraj v najhujšem mrazu in vetru vedno dol vlekla, ene 2 smo na tak način zgubile, ker sploh nisem opazila, kdaj jo je potegnila in odvrgla. Pol me je pa enkrat še ena oma nadrla kaj si mislim, da imam otroka v vozeku brez kape.

Neposredna povezava do sporočila: 2828
2.3.2008 20:31:48   
zoom zoom
Naša se je pa že ne vem kolikkrat zbudila do sedaj. Sploh ne vem, kakj jo matra. Upam, da bo zdej res mit. Trenutno spi na moji postelji.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
2.3.2008 21:00:31   
hariba
Mojcab Joni čestitke za prvi zobek in seveda za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Joj sem mislila, da je zoja zaspala,ker je bila 15 minut tišina, ko sem jo po dojenju položila v njeno posteljico ampak zopet se čuje jok iz sobe.

Neposredna povezava do sporočila: 2830
2.3.2008 21:06:56   
Anonimen
hojla punce!!!!!
no, popoldan smo preživeliuser posted image  - obisk pri tašči mislimuser posted image ....je evo nagovarjala, kaj če bi ona hodila tam v šolouser posted image , eh bom raje tiho in brez komentarja...

no, z našo laro pa bodo sedaj, ko grem na šiht problemi za spat ali kaj??????user posted image user posted image user posted image user posted image  jih nisem imela celo leto oz 11 mesecev. sedaj par dni pa je katastrofa.... tako dnevno spanje kot večernouser posted image user posted image . no sedaj je ugotovila, da se lahko ob ograjici tudi fino sedi in stoji, in ko jo dam v posteljo, je ona že ob ograji in je že kar v sedečem ali stoječem oz klečlečem položaju. še sedaj ko to pišem jo hodim na vsake par minut polagat v ležeč položaj...
groza........ sploh se ne upam iti tuširat, pa še eva vsake toliko časa pride ven - prej me je ako 2x opozorila, da bo lara prek ograje skočila - sem ji rekla, da hdim vsake toliko minut kontrolirat, naj si ne dela skrbi.....

Neposredna povezava do sporočila: 2831
2.3.2008 21:16:31   
Anonimen
kuku??????????? kje pa ste vse????????????
jaz ne upam ropotat po stanovanju - je gratala tišina - upam, da bo mir in bo kmalu zaspala...........

mojcaB - user posted image user posted image user posted image  za zobek in korake

kapa - naša lara pa jo kar ima. zadnjič sije ene par krat otegnila dol, ampak ko smo bili še v stanovanju. drugače kopa smo zunaj pa pozabi in jo kar ima

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
2.3.2008 21:22:20   
Anonimen
joj, sem pozabljivka.

mojčca - vam pošiljam eno goro zdravja - in upam, da bo z manco čim prej boljše. prav tako, da ne bo še matic začel bruhat - ker potem pa bo res kriza.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
2.3.2008 21:23:58   
thumbelina
Matr ženske, jaz sem pa tok čudna. Se mi tok vrti, in to ko sedim. Se mitok vrti da me kr sede zanaša. Čist čudno. Res je da sem ob kosilu popila kozarec vina, sam sem tud ogromno pojedla, no... Se kr ne upam kej hodit po bajti da naum kam butnila. Res čudno do kraja. A se je kateri to že kdaj zgodilo? Meni nikoli. Res prav sedim in mi glavo zanaša...Tud pišem težko. Se mi kr malo zatika.

Kapa - Naš je tud ful ne mara, in takoj najde štrikec da ga potegne. Sam za1x nekak ostane kapa še gor si je ne potegne dol. Naš še bolj trpi če mora bit v budni. Je zdaj prav srečen ko je zunaj samo v flisu. Nč grem ležat k sm čist čudna. Upam da ne zbolim kaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
2.3.2008 21:37:58   
Anonimen
thumbelina - jaz če sem utrujena, se mi tudi kar vrti v glavi, če pa bi še kaj spila, pol sem pa itak čist adijo. jaz občudujem tiste, ki ful malo spijo, in so potem nslednji dan čist normalni... jaz sem enega hipa, ko sem imela kronično pomanjkanje spanca bla tak adijo, da sem tudi kar postrani hodlauser posted image

evo, mislim, da je zaspala, grem sedaj pod tuš....
mojga pa trenutno ni doma , je rekel, da bo samo skočil na parking in je takoj nazaj... sem mislila, da bo danes kaka akcija (no, sem že načrtovala za včeraj, pa pred tem en večer)... pa se je vse sfižilo..... zgleda, da tudi danes ne bo NIČ

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2835
2.3.2008 21:41:50   
taška30
Hoj, še jaz na hitro.
MojcaB, čestitke za zobek, a to je prvi? Pa seveda za korake, to pa sploh!user posted image
Naša ima še vedno 2 zobka in prav nič ne kaže na kaj več, tako da mi je prav hecno ko ene pišete, da imajo že 8 zobkovuser posted image , to morjo bit pravi zobatci.user posted image

Mojčca, tvojima otročkoma želim, da si čimprej opomoreta od bruhanja/driskanja. Eh, ja, saj je skoz nekaj.user posted image  Resnično upam, da ne pristanete na infuziji.

Thumbelina, pojma nimam kaj bi bilo to-glede tvoje glave in vrtenja. Največ kar lahko zdejle narediš je, da greš dol iz te škatle, pa ležat. Od vina ne more bit, no. Boš videla kaj bo jutri.

Hariba, welcome back.user posted image
Smotka lonib, user posted image  saj ne morem verjet, da si se res preimenovala. Faca si, res.user posted image  Pa mož beseda tudi, evo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2836
2.3.2008 21:57:37   
taška30
Mi smo bili danes bolj malo zunaj (pol urce), pihalo je nenormalno, no pa tud obisk smo imeli. Potem smo pa šli, predvsem jaz preizkusit moje novo kolo, ki sem ga dobila od mojga za rojstni dan. Naj poudarim, da sem nazadnje kolesarila v OŠ in sicer Ponija, tale je pa z 21 brzinami in sem se prav z strahom vsedla gor, pa saj sama vožnja je kar šla, čeprav mi tud pod razno ni jasno zakaj hudiča bi rabila 21 brzin. Men bi bile dost recimo 3, ena za normalno, ena za v hrib in ena za zelooo po ravnem.user posted image Morm še naštudirat.user posted image

Zdej pa sledi moje spihanje:user posted image
Me je pa moj razkuril ko 100 vragov, seveda šli smo z vozičkom (Julija) in triciklom (Manca) in kolesom (jaz) in posledično je imel moj za spremembo OBE punci na čez in je bil ves živčen, kr neki, ej sploh ni navajen obe sfolgat naenkrat, sploh ko se je Manca začela cmerit za mano: Mamiiiiiii, pocaki me, mamiiiiiiiiii kam gješ?
No, in potem ko smo bili že 20 minut tam na enem parkingu, sem se jaz malo zares odpeljala za ovinek okol blokov, bilo me ni točno 3 minute, pridem nazaj moj gleda prav grdo in komentira: ja, kam si pa ti pobegnila??????? Otroc (o.p Manca) pa jokajo in sprašujejo kje si!!!user posted image Ej, jaz sem mislila, da ga bom treščila! *** rit egoistična. Sploh ne vem od kje mu to, sploh mu ni podobno. Sem samo zabrusila: no, sorry, ker si moral bit sam z njima 3 minute in sem šla parkirat kolo v kolesarnico, s surlo do tal seveda in od takrat imava film brez zvoka, zdej je pa itak šel na sestanek. Grrrrrrr!!!
Uf, je pasalo se spihat!user posted image user posted image

Skratka, kupili bomo še mali sedež in potem bo vsak vozil eno zadaj, ima katera kaj izkušenj s tem kolesarjenjem z mulčki? Moj je sicer Manco že lani vozil s svojim kolesom, jaz imam pa kar strah vozit Julijouser posted image . Pa čelade obvezno rabimo, seveda.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
2.3.2008 22:07:27   
smotka lonib
taška30 (ali33)!
pazi, da ti ga ne ukradejo, ker v LJ kradejo kot srake. Je pa res, da deci ne znajo enga otroka popaziti kaj šele dva.

Mojčca!
Čimprej se pozdravite. Upam, da vam ne bo treba v bolnico.user posted image user posted image user posted image user posted image

thumbelina!
tole vrtenje v glavi sigurno ni od vina. se je pa meni že tud enkrat tako vrtelo. lahko da je kej s prtiskom povezano.

valika!
pri nas tud ne bo akcije, ker sem dobila teto meto s Krvavca. user posted image

Zdej pa grem počasi spat. Zala je šele pred 10 minutami zaspalauser posted image . Noč bo itak katasrofa, ker bo čez 3 ure ugotovila, da je v svoji postelji in ne pri namauser posted image .

NOČKO!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
2.3.2008 22:11:51   
Anonimen
taška30 - sem se morala kar nasmejatuser posted image , no tebi pa verjetno ni blo smešno....
no, meni je moj od nekod privlekel tud en pecikl z ne vem koliko prestavami. ampak pazi - je pa MOŠKO kolouser posted image user posted image . in jaz se potem naj s tem kolesom vozim ali kaj???? sem se parkrat pohecala, da si je to on sam sebi kupil - in res je tako ostalo. jaz se s tem kolesom enostavno ne vem peljati - s tisto štango na srediniuser posted image . no, sama potem nisem sitnarila za "novo" kolo , tako da je potem on evo fural okrog s tistim sedežem odzad. no, jaz sem sicer tudi poiskusila peljati evo, ampak se mi je zdelo, da ko je ona odzad malo mignila, da se boma kar obe prehitile - in potem si več nisem upala, še posebej ko je bila vsako kolesarsko sezono večja.... no,  moj pa je po vsakem kolesarjenju jamral, kako ga boli khm khm ta zadnjauser posted image user posted image user posted image  - in sem bila prav srečna da je nabavil to moško kolouser posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2839
3.3.2008 6:56:40   
zoom zoom
Dobro jutro.

Mi smo pokonci že od 6h. Noč je bila kar mirna, če odmislim to, da sem morala tamalo ob 1h celo preobleč, pa posteljninoi tudi, ker je bruhala. Upam, da ne bo več in da je bilo od tega, iker ni podrla kupčka. Je bilo pa res vse pobruhano. Je par minut pred bruhanjem pila mleko.

Taška: ne vem kaj naj rečem. Moj tudi ni najbolj navdušen, ko oz. če mora oba mirkat, ampak pomirka. Sva imela pa tiho popoldan, ko sva s starejšim eno soboto prvič pičila žurat. Ampak po eni 3. soboti se je navadil in se ne pritožuje več.

Thumbe,lina: upam, das i ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
3.3.2008 7:42:13   
Anonimen
dobro jutro!
zgleda da sem imela včeraj zvečer "svoj" večeruser posted image ...
no, naša noč se lahko reče, da je bila super - glede na to, da se je lara zbudila ob 4, sma se podojili, in trenutno še vedno spi. ampak kaj, ko jaz nisem in nisem mogla nazaj zaspat. potem pa še eva ob 5.20 - lulat in pit. no, ob 7 pa itak auf, da sem jo zrihtala za v šolo.

no, danes pa lara praznuje 11 mesecev - želim ji oz. si, da bi prišlo najino spanje oz uspavanje, kakršnega sem bila vajena nazajuser posted image . no, vse najnaj user posted image user posted image user posted image

prav tako Tilnu in Patriku - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2841
3.3.2008 8:06:24   
*piškotek*
Dobro jutro še od mene user posted image

Naša noč je bila uredu, se je zbudil 6.10, malo popil in zapspal nazaj do 7.30 (ko so ga uni zbudili ko so se odpravljali od doma in ne znajo it potihem in je treba z vsem ropotat - pa bolj kot govorim - POTIHO - bolj so glasni user posted image user posted image user posted image ) No uglavnem zdej pa čeblja v posteljici, tako da moram na hitro tole vse napisat user posted image

Mojčca: držim pesti, da je s tvojim otročkoma že kaj boljše in predvsem da ste doma in ne v bolnici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Thumbelina: kako si ti, se ti še vrti? Mogoče je bil res kriv pritisk????

Mojca B: čestitke za zobeka in prve korake. Naš je enkrat naredil 2 koraka pol pa nič več, se sploh noče spustit, ah bo že ko bo pripravljen user posted image

Valika: pri nas smo tudi imeli težave s tem spanjem, ko je ugotovil da se da fino stat v posteljici in sva rabila tudi do ene ure da mu je uspelo zaspat, ker sem ga ravno tako hodila vsaki 2 sekundi popravljat. No, zdej je pa že boljš, tako da upam da se tudi pri vas to spet poštima.

Taška30: veliko sreče pri vožnji z novim kolesom, saj boš osvojila to "čudo tehnike z 21 prestavami" user posted image user posted image user posted image . Glede tvojga si pa tudi mene nasmejala - vem da tebi ni bilo do smeha, ampak vseeno - ja, enkrat se bo tudi on mogu navadit, da bo imel obe naenkrat. No, kar poglej - moj more met zdej 3 naekrat - dobro s to razliko, da sta unidve že večji user posted image user posted image user posted image

Zoom zoom: upam da tudi pri vas ne bo hujšega s tem bruhanjem user posted image

Vsem ki praznujejo pa vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - kmalu pa bo že za 1 svečko - enim že v tem mesecu

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
3.3.2008 8:06:34   
zalbi
dobro jutro!

Naša noč je bla ok, zadnje čase je itak ok.

kaj je zdej s tem soncem, prej je ful sijal, zdej pa kr nek se oblači...grrrr....

Nč, greva pozajtrkovat, pol pa še nevem, bom vidla kako bo zunaj.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
3.3.2008 8:12:58   
thumbelina
dobro jutro
vrti se mi še vedno
sam ni več tko hudo

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
3.3.2008 8:13:32   
thumbelina
je pa tamali tok siten da ni za zdržat

mu dam zdajle sadje
pol pa ven
na zrak
k not se mi kr strga

Neposredna povezava do sporočila: 2845
3.3.2008 8:19:22   
1vetrnica
dobro jutro še od mene,

matura je za mano, tko, da lahko začnem spet normalno funkcionirat (rezultatov še ni, ampak mi je čist vseeno, hočem mir)

Mi smo kul, otroci zdravi veseli, tečni, nagajivi,.......user posted image

Kupili smo letne karte za ZOO in ponavadi skočimo ob sobotah dopoldne tja in je za otročke super!!!user posted image

V petek pa imam razgovor s šefom o vrnitvi na del. mesto, upam, da bo vse ok in da bom znala kej pametnega povedat (še kej druzga kot pa samo o plenicah, otroški hrani,....)user posted image user posted image

Kaj pa kavica, a bo ta teden? user posted image če nimate nobenih posebnih planov predlagam sredo, lokacija po želji.

Zdaj pa šibave s tamalo v "zaslužen" šopinguser posted image  (ata dal dinarčke)user posted image user posted image user posted image

Vsem lepe pozdravčkeuser posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 2846
3.3.2008 8:24:36   
*piškotek*
Imam še malo časa, je še priden user posted image  v posteljici:

IZVIRNO SPOROČILO: valika

piškotek - kako kaj pri vas?? me prav zanima kako preživite dan in kaj se vam dogaja... upam, da se imate ok in da se nekako le razumete....

Ja, drugače se razumemo, dan gre tudi kar uredu mimo, problem nastane samo kadar taveliko kaj "piči" in se drži kot kisla kumarica (seveda če kaj ni po njeno).
Med tednom je dan zelo kratek (ko smo recimo skupaj), ker jih gre moj po službi iskat v šolo in pridejo domov šele tam okoli 16 ure, potem imamo kosilo, pol so naloge ali učenje - midva z user posted image  greva ponavadi še na sprehod če je vreme ok, potem je pa itak že tolk ura, da spravimo tamalga spat - to sta pa zmeri zraven - ko se kopa, previja, je večerjo,... Potem je na vrsti ponavadi večerja (če je slučajno še kdo lačen) in pa umivanje vseh ostalih družinskih članov user posted image user posted image user posted image  (ker drugače rata zastoj v kopalnici user posted image user posted image user posted image ) Pol pa grejo ponavadi pred TV, jaz pa imam itak še tolk dela (kake cunje, amo po kuhinji pospravt,....) ali pa sem tle mal z vami. Za vikend pa ponavadi kar kam gremo - na kak sprehod po Ljubljani ali pa tu okoli nas - na malo daljšega če je sonček - drugače pa tudi ne delamo nič kaj posebnega - Ponavadi jih pa vse skupaj že dopldan "naženem" vn da je moj vsaj malo sam z vsem tremi.
Moram pa rečt, da tamalega kar porajtata, ga tudi popazita, če jaz kaj takega delam, edino tavelika je takoj ljubosumna, če ima Nejc kaj novega - so vedno vprašanja: A to ima pa novo? Kdo pa mu je kupil? A to tudi rabi? Zakaj? user posted image  Ja, saj vem da je grozno če ima kdo kaj novega - ti pa ne - samo jaz pač ne morem pomagat, če ga pa moja mami tako rada razvaja.
Saj pravim, drugače se imamo kar uredu, samo pač tisti čudni izpadi občasno od tavelike in to njeno učenje je pa obup. Ampak sej sem se že kar malo navadila na vse to, tako da itak da vem, da pač samo rabimo čas, da se vsi navadimo en na drugega.

Vam pa vsem hvala za spodbudne besede in vaše predloge, pomoč in razumevanje. Super ste aprilčice user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moram it ga zrihtat, greva na plavanje. Lep dan vam želim... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
3.3.2008 8:25:59   
Mojca B
dobro jutro,

Mi smo poknci od 6-ih... inzdaj že spi prvo rundo in mislim, da tud zadnjo...

Valika: Lari vse naj naj za r.d., in tudi vsem ostalim ki v bližnji prihodnjosti praznujete...

Mojčca: upam, da je danes stanje že boljše...

Thumbelina: počivaj, počivaj, počivaj.... Jaz se ponavadi takrat k je res kriza poberem v posteljo takoj k Igor pride domov. Tud, če ne spim samo, da se umirim...

Tška : ja čist prvi zobek je to.... en in edini.. pa upam, da čim prej pridejo še drugi...

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
3.3.2008 8:27:47   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: 1vetrnica

Kaj pa kavica, a bo ta teden? user posted image če nimate nobenih posebnih planov predlagam sredo, lokacija po želji.

Ja smo se že menile, samo mislim, da jih kar nekaj ta dan ne more, tako da kolikor sem sledila, bi nas bilo za petek največ. Tako da kandidatke povejte zdaj, kdaj lahko.

- *piškotek* - sreda, četretek, petek
- ...

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
3.3.2008 8:33:26   
zalbi
thumbelina - men se je tudi vrtelo, tko vsak dan, pa sem najprej ugotovila da imam zelo nizek pritisk, potem pa sem še dala kri in so ugotovil da imam pomanjkanje železa - nisem hotla takoj začet z železovimi tabletami, ampak pijem en naravni sirup, pa ful jem suhega sadja, pa zdej je itak regrat - čez kak mesec pa bom spet dala kri pregledat - ampak je bolje, ker se mi ne vrti več. Če ima teto iz krvavca, al pa si jo ravnokar imela - je lahko ravno to pomanjkanje železa - nevem.

kavica - men je vseen

*piškotek* - sreda, četretek, petek
zalbi - sreda, četrtek, petek

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

kovid
Lelly28 RR

se boste ceplili proti corona virusu?

da (23%)

ne (52%)

sem že cepljen/a (26%)

se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!