mojčca
|
Naš gospodič pa je danes podru rekord, saj je spal od 12.40 do 15.15 . Pri nas je vmes že malo svetil sonček, pa spet dež, pa neha, z eno besedo, čudno. Jogurt: naš obožuje navadnega, kdaj pa mu noter zmešam še npr. banano, jabolko.... No, zadnjič, ko je Manca za večerjo jedla kisle kumarce jih je moral poskusiti tudi Matic. Najprej se je ful pačil, pa delal take frise, da smo se smejali na veliko, ampak ko pa je kumarico pojedel, je pa še odpriral usta in hotel še. Pa tudi solato je že jedel in mu je všeč. Se spomnim včasih naše Mance, da na mizi nismo smeli imeti solate, ker takoj, ko jo je zagledala, je ostale stvari nehala jesti in bi ona samo solato. Pa kisle kumarice, pa olive, bolj je kislo, bolj ji je všeč. No, včeraj, ko sva povečerjali in umili zobe, ki je "ušla" k našim v kuhinjo in so za večerjo jedli regrat. Jo moja mami vpraša, če bi ona tudi, pa reče: ne, imam umite zobke . Ko pa je prišla k meni pa je bil tak jok in stok, da sem jo komaj pomirila. Edina stvar, ki sem jo v tistem joku zastopila je bila: oni pa jejo solato. No, ko se je pomirila, mi je povedala da jejo solato in da komaj čaka, kdaj bo kosilo, ker bi ona tudi solato. Pa jo vprašam, če bi jedla regrat in je bila takoj za. Sva šli tja, da je gospodična pojedla regrat, potem pa še enkrat umiti zobe . Joj, spet Matic kaka. Ga grem kar takoj previti, da ne bo spet cel za preobleči.