![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:40:58
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ soncnica...ti mas pa sam se par dni do nepricakovane drzim pesti Ja ja malce še bomo vidli kaj bo upam na najboljše bomo vidli kaj bo, sicer ne bom testa delala prej kot naslednji teden, mogoče mi uspe zdržati do rojstnega dneva čeprav potem bo že skoraj en teden od nepričakovane , zaren če se prej prikaže
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:41:17
|
|
|
|
tany83
|
No, jaz si bom za kosilo naredila riz in brokoli... ... meso pa za vecerjo, da se nafilam z vitamni, da bo lazje in, da bodo splavali tja kamor majo za splavat...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:42:51
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ soncnica...ti mas pa sam se par dni do nepricakovane drzim pesti Ja ja malce še bomo vidli kaj bo upam na najboljše bomo vidli kaj bo, sicer ne bom testa delala prej kot naslednji teden, mogoče mi uspe zdržati do rojstnega dneva čeprav potem bo že skoraj en teden od nepričakovane , zaren če se prej prikaže kako pa se pocutis drugace??? kaj posebnega??? drzim pesti, da ugledas
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:42:52
|
|
|
|
binica
|
Ej ancica, izgleda, da nisi videla, ker sem te spraševala po uni sliki. Sory, sem firbec Kdo ti jo je naredil? A se kaj ukvarjaš s poziranjem? Tany, na kakšnem safariju si pa bla? Soncica nehaj s sendvici, boš še meni naredila lušt!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:43:47
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 No, jaz si bom za kosilo naredila riz in brokoli... ... meso pa za vecerjo, da se nafilam z vitamni, da bo lazje in, da bodo splavali tja kamor majo za splavat... super tany...jst mam tud se mal riza z brokolijem in sparglji (mah sej sploh ne vem kako se jim pravilno rece ) od vceraj, za kasneje pa se ne vem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:45:11
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica Ej ancica, izgleda, da nisi videla, ker sem te spraševala po uni sliki. Sory, sem firbec Kdo ti jo je naredil? A se kaj ukvarjaš s poziranjem? Tany, na kakšnem safariju si pa bla? Soncica nehaj s sendvici, boš še meni naredila lušt! safariju je ime Puerto Plata Runners in te peljejo po vseh tipicnih stvareh tle v Dominikanski republiki... na podezelje in tam vidis kako zivijo ljudje, ki nimajo elekrike in vodo samo v potoku, ter ti dajo za poskusit kavo direkt iz drevesa, ter ti pokazejo kake se dela cigare, ter te peljejo na fuuul lepo plazo itd... fuuul zanimivo....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:45:17
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica Ej ancica, izgleda, da nisi videla, ker sem te spraševala po uni sliki. Sory, sem firbec Kdo ti jo je naredil? A se kaj ukvarjaš s poziranjem? Tany, na kakšnem safariju si pa bla? Soncica nehaj s sendvici, boš še meni naredila lušt! sama sem jo nardila v Photoshopu...in ne, nisem pozerka hec...sama sem se slikala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:45:30
|
|
|
|
sončnica24
|
Joj riž jaz ga mam full full rada bi ga lahko vsak dan jedla , si ga moram en dan zdaj spet naredit, čeprav sem ga včeraj jedla . Drugače pa mam full rada tudi đuveč riž to je stisti s papriko, paradižnikom, grahom. Njami
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:46:10
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ soncnica...ti mas pa sam se par dni do nepricakovane drzim pesti Ja ja malce še bomo vidli kaj bo upam na najboljše bomo vidli kaj bo, sicer ne bom testa delala prej kot naslednji teden, mogoče mi uspe zdržati do rojstnega dneva čeprav potem bo že skoraj en teden od nepričakovane , zaren če se prej prikaže kdaj pa mas rojstni dan...moja mami ga ma v nedeljo 17.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:47:57
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ soncnica...ti mas pa sam se par dni do nepricakovane drzim pesti Ja ja malce še bomo vidli kaj bo upam na najboljše bomo vidli kaj bo, sicer ne bom testa delala prej kot naslednji teden, mogoče mi uspe zdržati do rojstnega dneva čeprav potem bo že skoraj en teden od nepričakovane , zaren če se prej prikaže kako pa se pocutis drugace??? kaj posebnega??? drzim pesti, da ugledas Zdaj trenutno se počutim kot "živa lekarna" . Jem antibiotik hikoncil, pa elevit tablete pa zdaj moram 7 svečk porabit, pa potem če dobim 1. dan eno samo tableto, je tudi v škatli samo ena, pa potem še 7 drugih svečk, tkao da je kar pestro . Drugače pa ni nekih posebnih simptomov, vsaj zaenkrat še ne
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:48:39
|
|
|
|
sončnica24
|
Binica sendvič pa sem jaz že pojedla tako da nisem več nič lačna
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:48:50
|
|
|
|
binica
|
A si jo res sama naredila ancica al me hecaš? No, v glavnem, je ful dobra. Un safari pa izgleda ful ful fajn. Jaz sem tudi bila na Baliju na takem podobnem izletu, ko so nam pokazali kako ljudje živijo in mi je bilo ful lepo. Dej mi povej - kako je na dominikani, ko je pri nas poletje, npr. nekje julija?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:50:08
|
|
|
|
sončnica24
|
Rojstn dan mam jaz 22. tako da ga ima tvoja mama pred mano, mislim pa da je enkrat ena že pisala da ima od nekoga sorodnik na isti dan rojstni dan pa ne vem če ni to od tany dedek, al se motim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:50:32
|
|
|
|
sončnica24
|
No letnica verjetno ni ista
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:52:02
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica A si jo res sama naredila ancica al me hecaš? No, v glavnem, je ful dobra. ja res sem jo sama nardila...se ful rada ukvarjam s tem, jih mam ful pa hvala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:55:46
|
|
|
|
binica
|
aha, a imaš v resnici tako dolge lase al je to tudi kaka fotomontaža?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:56:18
|
|
|
|
tany83
|
soncnica ti dam jaz dedka bos vidla. . moj tata oz. pravilno slovensko moj oce ma isti dan ko ti roj, dan... in on ma 50 let.... binica hm.. julij je poletje tukaj... ponavadi velja, da se z julijem zacne obdobje orkanov, sam do sedaj ni blo se nobenega tukaj... tko, da to je to... ponavadi zajame bolj un del proti Santo Domingu... je pa fuuul toplo takrat, tam okol 40 stopnij zna bit...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:57:01
|
|
|
|
_ancica_
|
imam dolge kot na sliki, ampak sem tiste v vetru dodala tako da zgleda slika bolj dinamicna
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:58:37
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 soncnica ti dam jaz dedka bos vidla. . moj tata oz. pravilno slovensko moj oce ma isti dan ko ti roj, dan... in on ma 50 let.... Oprosti sam ugotovila pa sem da je tvoj sorodnik pa spola tudi nisem zgrešila. Samo abraham pa boš zamudila ha? Bo ata jezen
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:03:05
|
|
|
|
binica
|
a ima katera kako dobro zamisel za darilce - skromno - za jutri, ko je valentinovo? ne vem kaj vzet mojemu. ponavadi mu kupim kake čokolatine in jih pol sama zmažem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:05:10
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica a ima katera kako dobro zamisel za darilce - skromno - za jutri, ko je valentinovo? ne vem kaj vzet mojemu. ponavadi mu kupim kake čokolatine in jih pol sama zmažem Ja to drži v večini primerov tudi pri meni? Drugače pa sva s tany študirali da bi prišel v račun tudi kak striptiz
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:05:23
|
|
|
|
_ancica_
|
Klepetulje moje...zdaj se bom pa za kratek cas poslovila od vas...grem malo ven na soncka in mraz Lepo se naprej klepetajte, da bom mela kaj pametnega za brat ko pridem nazaj. Ce se ne tipkamo vec danes, pa vam vsem skupaj zelim lep dan/vecer, pa bomo se jutri kaksno rekle cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:06:20
|
|
|
|
sončnica24
|
Ancica lep dan ti želim pa če boš imela kaj časa še nas kar pridi pogledat. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:06:37
|
|
|
|
_ancica_
|
joj,,,sem pozabla kuzka prlimat ...evo cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:08:53
|
|
|
|
binica
|
nič ne bo s striptizom, glede na to, da lana vztrajno spi na sredini najine zakonske postelje že vsaj eno leto. tu v dnevni ga pa ne bom izvajala, da me sosedi ne vidijo zadnjič sva z dragim pridno , ko je začela lana kričat iz sobe: maaamaaaaa, kje siiiii, pridiiiii... uau, ful žurka...
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.