|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
13.2.2008 18:40:58   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

soncnica...ti mas pa sam se par dni do nepricakovane user posted image drzim pesti user posted image user posted image

Ja ja malce še bomo vidli kaj bo upam na najboljše bomo vidli kaj bo, sicer ne bom testa delala prej kot naslednji teden, mogoče mi uspe zdržati do rojstnega dneva čeprav potem bo že skoraj en teden od nepričakovane user posted image , zaren če se prej prikažeuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
13.2.2008 18:41:17   
tany83
No, jaz si bom za kosilo naredila riz in brokoli... user posted image user posted image user posted image ...

meso pa za vecerjo, da se nafilam z vitamni, da bo lazje user posted image in, da bodo user posted image splavali tja kamor majo za splavat...user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
13.2.2008 18:42:51   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

soncnica...ti mas pa sam se par dni do nepricakovane user posted image drzim pesti user posted image user posted image

Ja ja malce še bomo vidli kaj bo upam na najboljše bomo vidli kaj bo, sicer ne bom testa delala prej kot naslednji teden, mogoče mi uspe zdržati do rojstnega dneva čeprav potem bo že skoraj en teden od nepričakovane user posted image , zaren če se prej prikažeuser posted image

kako pa se pocutis drugace??? kaj posebnega???

drzim pesti, da ugledas user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2278
13.2.2008 18:42:52   
binica
Ej ancica, izgleda, da nisi videla, ker sem te spraševala po uni sliki. Sory, sem firbec user posted image
Kdo ti jo je naredil? A se kaj ukvarjaš s poziranjem?

Tany, na kakšnem safariju si pa bla?

Soncica nehaj s sendvici, boš še meni naredila lušt!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
13.2.2008 18:43:47   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

No, jaz si bom za kosilo naredila riz in brokoli... user posted image user posted image user posted image ...

meso pa za vecerjo, da se nafilam z vitamni, da bo lazje user posted image in, da bodo user posted image splavali tja kamor majo za splavat...user posted image

super tany...jst mam tud se mal riza z brokolijem in sparglji (mah sej sploh ne vem kako se jim pravilno rece user posted image ) od vceraj, za kasneje pa se ne vem

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
13.2.2008 18:45:11   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: binica

Ej ancica, izgleda, da nisi videla, ker sem te spraševala po uni sliki. Sory, sem firbec user posted image

safariju je ime Puerto Plata Runners in te peljejo po vseh tipicnih stvareh tle v Dominikanski republiki... na podezelje in tam vidis kako zivijo ljudje, ki nimajo elekrike in vodo samo v potoku, ter ti dajo za poskusit kavo direkt iz drevesa, ter ti pokazejo kake se dela cigare, ter te peljejo na fuuul lepo plazo itd... fuuul zanimivo....

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
13.2.2008 18:45:17   
_ancica_

sama sem jo nardila v Photoshopu...in ne, nisem pozerka user posted image user posted image user posted image hec...sama sem se slikala

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
13.2.2008 18:45:30   
sončnica24
Joj riž jaz ga mam full full rada bi ga lahko vsak dan jedlauser posted image , si ga moram en dan zdaj spet naredit, čeprav sem ga včeraj jedlauser posted image .

Drugače pa mam full rada tudi đuveč riž to je stisti s papriko, paradižnikom, grahom. Njami

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
13.2.2008 18:46:10   
_ancica_

kdaj pa mas rojstni dan...moja mami ga ma v nedeljo 17. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2284
13.2.2008 18:47:57   
sončnica24

kako pa se pocutis drugace??? kaj posebnega???

drzim pesti, da ugledas user posted image user posted image

Zdaj trenutno se počutim kot "živa lekarna"user posted image . Jem antibiotik hikoncil, pa elevit tablete pa zdaj moram 7 svečk porabit, pa potem če dobim user posted image 1. dan eno samo tableto, je tudi v škatli samo ena, pa potem še 7 drugih svečk, tkao da je kar pestrouser posted image .

Drugače pa ni nekih posebnih simptomov, vsaj zaenkrat še ne

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
13.2.2008 18:48:39   
sončnica24
Binica sendvič pa sem jaz že pojedla tako da nisem več nič lačnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2286
13.2.2008 18:48:50   
binica
A si jo res sama naredila ancica al me hecaš? No, v glavnem, je ful dobra.

Un safari pa izgleda ful ful fajn. Jaz sem tudi bila na Baliju na takem podobnem izletu, ko so nam pokazali kako ljudje živijo in mi je bilo ful lepo. Dej mi povej - kako je na dominikani, ko je pri nas poletje, npr. nekje julija?

Neposredna povezava do sporočila: 2287
13.2.2008 18:50:08   
sončnica24
Rojstn dan mam jaz 22. tako da ga ima tvoja mama pred mano, mislim pa da je enkrat ena že pisala da ima od nekoga sorodnik na isti dan rojstni dan pa ne vem če ni to od tany dedek, al se motimuser posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
13.2.2008 18:50:32   
sončnica24
No letnica verjetno ni ista user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2289
13.2.2008 18:52:02   
_ancica_

A si jo res sama naredila ancica al me hecaš? No, v glavnem, je ful dobra.

ja res sem jo sama nardila...se ful rada ukvarjam s tem, jih mam ful user posted image pa hvala

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
13.2.2008 18:55:46   
binica
aha, a imaš v resnici tako dolge lase al je to tudi kaka fotomontaža?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
13.2.2008 18:56:18   
tany83
soncnica ti dam jaz dedka bos vidla.user posted image  . moj tata oz. pravilno slovensko moj oce ma isti dan ko ti roj, dan... in on ma 50 let....user posted image

binica hm.. julij je poletje tukaj... ponavadi velja, da se z julijem zacne obdobje orkanov, sam do sedaj ni blo se nobenega tukaj... tko, da to je to... ponavadi zajame bolj un del proti Santo Domingu... je pa fuuul toplo takrat, tam okol 40 stopnij zna bit...

Neposredna povezava do sporočila: 2292
13.2.2008 18:57:01   
_ancica_
imam dolge kot na sliki, ampak sem tiste v vetru dodala user posted image tako da zgleda slika bolj dinamicna

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
13.2.2008 18:58:37   
sončnica24

soncnica ti dam jaz dedka bos vidla.user posted image  . moj tata oz. pravilno slovensko moj oce ma isti dan ko ti roj, dan... in on ma 50 let....user posted image

Oprosti sam ugotovila pa sem da je tvoj sorodnik pa spola tudi nisem zgrešila. Samo abraham pa boš zamudila ha? Bo ata jezenuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
13.2.2008 19:03:05   
binica
a ima katera kako dobro zamisel za darilce - skromno - za jutri, ko je valentinovo? ne vem kaj vzet mojemu. ponavadi mu kupim kake čokolatine in jih pol sama zmažem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2295
13.2.2008 19:05:10   
sončnica24

a ima katera kako dobro zamisel za darilce - skromno - za jutri, ko je valentinovo? ne vem kaj vzet mojemu. ponavadi mu kupim kake čokolatine in jih pol sama zmažem user posted image user posted image user posted image

Ja to drži v večini primerov tudi pri meni?user posted image Drugače pa sva s tany študirali da bi prišel v račun tudi kak striptizuser posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
13.2.2008 19:05:23   
_ancica_
Klepetulje moje...zdaj se bom pa za kratek cas poslovila od vas...grem malo ven na soncka in mraz  Lepo se naprej klepetajte, da bom mela kaj pametnega za brat ko pridem nazaj. Ce se ne tipkamo vec danes, pa vam vsem skupaj zelim lep dan/vecer, pa bomo se jutri kaksno rekle 

cau bau

Neposredna povezava do sporočila: 2297
13.2.2008 19:06:20   
sončnica24
Ancica lep dan ti želim pa če boš imela kaj časa še nas kar pridi pogledat.

Pa pauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
13.2.2008 19:06:37   
_ancica_
joj,,,sem pozabla kuzka prlimat ...evo

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
13.2.2008 19:08:53   
binica
nič ne bo s striptizom, glede na to, da lana vztrajno spi na sredini najine zakonske postelje že vsaj eno leto. tu v dnevni ga pa ne bom izvajala, da me sosedi ne vidijo user posted image user posted image user posted image

zadnjič sva z dragim pridno user posted image , ko je začela lana kričat iz sobe: maaamaaaaa, kje siiiii, pridiiiii... uau, ful žurka...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.