|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  320 321 [322] 323 324   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
10.7.2008 7:03:41   
Šarki
čao punce! evo mene. včerej sm čekirala če boste kej tle, pa ni blo nobene, pol sm šla pa ramsija gledatuser posted image vražjo kuhinjo. pa ste se zgleda glih takrat razčvekaleuser posted image cita nikar se ne sekirej k si tok čustvena... če se že zdej sekiraš kaj bo šele po poroduuser posted image jest sm se pri vsakem filmu zjokala - včasih tudi pri kakšni reklamiuser posted image pa če sem se smejala so mi tud kuj solze pritekleuser posted image ...

no, da še jest primaknem svojo glede plastike: sva se z mojmu zmenila da če me kdaj pošlje v PM, da mi p lača joške - sam da jih mal popravjo, k so šle na morje(na jug), pa da mi trebuh zrihtajo, k sm k zebrauser posted image no tko, zdej pa vesteuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 8026
10.7.2008 8:51:26   
sončnica24
Hojla se vam še jaz javim, danes ne bo nič s pregledom, me je včeraj sestra klicala pa g ni danes tako da ga imam komaj v ponedeljek. No pa bom drugi teden 2x pikico videla, če bo ta druga g delala ultrazvok, ker moram v sredo še na en UZ it v porodnišnicouser posted image .

Cita ne se preveč sekirat ko prebiraš druge zgodbe jaz sem tudi čakala 2 meseca od prvega do drugega pregleda pa je vse v najlepšem redu, sedaj pa boš tako ali tako imela bolj pogosto preglede in meseci kar letijo. Upam tudi pri sebi da bodo zadnji tudi tako hitri, ker pravijo da se začne potem full vlečtuser posted image .

Z mojimi ušesi pa je bilo tako da sem imela zamašene ne vnete, to ne boli čisto nič samo slišiš tudi nič, sedaj pa je vse v najlepšem redu in slišim tudi tisto kar mogoče nebi rablauser posted image

Kje pa je naša Tany? Verjetno tako zvzeto pakira da je pozabal na nasuser posted image .

Tako sem malo več napisala mogoče se še kaj oglasim če se bo še katera.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8027
10.7.2008 9:16:36   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro.
Mi smo že vstali, ter pripravljamo zajtrk...user posted image
Pa ve?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8028
10.7.2008 9:44:43   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Dobro jutro.
Mi smo že vstali, ter pripravljamo zajtrk...user posted image
Pa ve?

Jaz se odpravljam travo kosit, ker ni prevroče tako da bom malo migalauser posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8029
10.7.2008 9:50:26   
NAJBOLJŠA
Joj, Sončnica, mene še tudi to danes čaka, samo mal bolj popoldne, ker je sedaj tam senčna stran, in je do 15 ure še mokra trava...user posted image
Ampak je to moje opravilo, k ga noben drug ne zna....ha ha, in niti ne pustim.Jaz to full rada delam.Pa ti?
Sedaj bom pa omladino peljala na doooolllggg sprehod, da bodo popoldne zmatrani kot....mami.user posted image user posted image user posted image Pridne bodte , ta čas....

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8030
10.7.2008 10:05:45   
user posted image user posted image Jutro,

danes sem si pa tudi jaz privoščila dolgi dolgi spanec je prav pasalo...hvala vsaki za lepe vspodbudne besede sej vete ko sem bila prvič noseča sem bila isto čustvena pa sej bom raje takole rekla ni to nosečnost kriva nasplošno sem preveč čustvena user posted image user posted image user posted image  vsaka stvar se me dotakne...bom malo manj brala pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image dele pa jem zajterk lepo ob 10.00user posted image user posted image  to bi lahko bila že malicauser posted image user posted image  drgač pa bom kr počivala aja pa mal bom puzzle sestavljala ko mali otrok lepo se imejte pa se še javim kaj

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 8031
10.7.2008 12:45:28   
NAJBOLJŠA
No, mi smo z sprehoda, pojedli juhico, malo dali spat, mi trije pa gremo sedaj v knjižnico.Potem pa mal v ležalnik.Danes bo fajn toplo spet...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 8032
10.7.2008 12:55:03   
Ste bili pa že kr pridni le uživajte spet bo toplo pr nas še zdele kr greuser posted image user posted image user posted image  jz pa grem mal počivatuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 8033
10.7.2008 15:40:45   
spps
ojla čvekulje,vi ste pa vedn bolj pridneuser posted image user posted image user posted image
počutim se ok,mal utrujena,zaprtje me daje ,mislim,da sem v soboto šla na wcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jem vsega in  svašta,pijem donat,napredka pa niuser posted image user posted image user posted image user posted image
vsake toliko me mal kislina peče,tk da imam občutek,da se v tej rundi ne bom tolk dobro odnesla kot prvičuser posted image user posted image user posted image user posted image
in drugače kaj novega?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 8034
10.7.2008 16:18:17   
tany83
ojla cvekice

evo danes sem spet tukaj mes vami user posted image  vceraj je mel moj dragi fraj, pa smo peljali necaka k zdravniku k ma neko alergijo in so mu teste delali... pol sem prsal popldan domov in sem sla spat ker sem bila fuul utrujena.

Danes sem pa vstala ob 7.30... in sem zacela s perilom, ker sem mela veliko, je moj dal prat rjuhe ze ob 7ih tko da je slo hitro pol user posted image user posted image  

zdaj bom pa sla malo grozdaj pojest, ker sem mal lacna ratala, nisem se nic jedla...

pocas pakiram in se pripravljam, morem se stanovanje v red spravit in vse lepo na mesto dat, ker itak ne bo nobenega tukaj.

Soncnica dnevi gre hitro res, men se mi zdi da tud kar bezi, se malo in bomo mele svoje user posted image  v narocju user posted image ... jaz mam pa pregled v cetrtek, upam da bo vse ok z mojim user posted image

spps to da ti prebava nagaja pa ni lih fajn, jaz hvalabogu nimam tolk problemov z zaprtjem, ce ne grem en dan je to najvec... jaz sem mela bolj probleme da nisem mogla jest in sem velik bruhala, se je poznalo ker sem sla dol 2 kg od prvega do drugega pregleda... no sej zdaj sem spet 2 prdobila tko da je OKuser posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8035
10.7.2008 16:39:41   
spps
bom že preživelauser posted image user posted image user posted image user posted image a do zdaj si šla sam 2kile gor?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8036
10.7.2008 16:45:48   
tany83
ja spps.. sam 2 kg sem sla gor, v bistvu sem prvo shujsala 2 pol sla gor 2 tko da mam zdaj isto tezko kot ko sem zanosila... sicer je rekel g da ce sem sla zdaj gor 2 kg je ok in naj jem mal vec ce upam, ker jaz vcasih res mal pozabim jest oz. jem vec la manj sam kako solato... sam kaj cmo je vroce pol mi pa ne gre...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8037
10.7.2008 16:47:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ja spps.. sam 2 kg sem sla gor, v bistvu sem prvo shujsala 2 pol sla gor 2 tko da mam zdaj isto tezko kot ko sem zanosila... sicer je rekel g da ce sem sla zdaj gor 2 kg je ok in naj jem mal vec ce upam, ker jaz vcasih res mal pozabim jest oz. jem vec la manj sam kako solato... sam kaj cmo je vroce pol mi pa ne gre...
vrjameuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem zdaj ta teden pridobila en kg,ker ne morem na wcuser posted image user posted image user posted image
bo drug teden boljše,ko sem dopoldne doma,pa wc pri men boljše funkcionirauser posted image user posted image user posted image user posted image
zdajle pa grema z malo mal ven,ker ni več take nore vročine.
se tipkammo kasnejuser posted image
uživajuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8038
10.7.2008 16:53:53   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

vrjameuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem zdaj ta teden pridobila en kg,ker ne morem na wcuser posted image user posted image user posted image
bo drug teden boljše,ko sem dopoldne doma,pa wc pri men boljše funkcionirauser posted image user posted image user posted image user posted image
zdajle pa grema z malo mal ven,ker ni več take nore vročine.
se tipkammo kasnejuser posted image
uživajuser posted image user posted image

ja ma to je ker si zaprta... saj pravim jaz sem velik bruhala, pa nisem nic jedla, vec al manj sem zjutraj bila v postelji in pol sem malo pojedla kosila in pol nic vec ker mi ni slo, pa se to sem vec al manj sam jogurt, solato, sadje, zelenjava... meso mi tud ne gre sam kak piscanec, pol po 12 t je bilo malo boljs... zdaj pa se trudim da jem cim bolj zdravo in da pojem vsaj zajtrk in kosilo in pol se kako solato zvecer... tko da se mi zdi da bo slo gor zda user posted image  ko bom v slo se bom pa itak zredilauser posted image  

Lepo se mej user posted image user posted image user posted image

jaz grem pa malo pospravit, morem balkon spucat user posted image

se tipkamo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8039
10.7.2008 17:14:05   
_ancica_
ojla punce moje user posted image ste pa kar velik napisale danes...bravo!!! user posted image

spps...jst sm bla tud ful zaprta...no, jst mam ze na splosno probleme s tem, ampak se spomnem da je blo pa v zacetku nosecnosti se tolk huje. Sej se bo vse uredilo. Probaj cimvec vode pit, pa sadja in zelenjave jest, pa polnozrnatih zadev itd. Ja pa donat tud pomaga. Jst ga tukaj nisem mela user posted image

tany...jst sm tud shujsala vsaj eno kilo ce ne dve...pa jih se zmeri nisem nazaj dobla user posted image Bo najbrz kriva vrocina. Mi tudi ne pase prevec jest zadnje case. Ko bova v slo, naju bojo pa pital na vseh koncih user posted image user posted image user posted image

soncnica...sej ponedeljek bo kmalu tukaj user posted image

a kera kaj ve kako je z naso sonciko??? se ni se nic oglasila tukaj.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8040
10.7.2008 18:45:19   
_ancica_
zgleda da ni nobene blizu user posted image

jaz pa grem zdaj lepo pod tus, potem pa k zobarju na ciscenje kamna. Ce se ne tipkamo vec danes, vam zelim vsem en lep dan in mirno noc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8041
10.7.2008 19:41:57   
Šarki
čao punce! spps če te daje zaprtje, pojdi v lekarno po laktozo, si jo zmešaj z vodo in popij. sam ne vem kok morš not dat. pri dojenčkih pomagauser posted image

pridne ste.

me smo šle pa dons k babi, smo se odločile da gremo na sprehod in na koncu smo pristale v borovnicahuser posted image user posted image tamau čmručk nam je zaspau, tko da smo mele neki časa mir, k see je pa zbudila smo mogle pa nazaj štartat. aja, pa nika je borovnice stresla k je user posted image lovilauser posted image , poj sm mogla pa jest še avto it registrirat, k moj dragi nima časauser posted image , sm domov prišla sm imela pa napad mravelj in sm popizdla in sm jih z biokilom pošpricala ke v eno lukno, čeprav ne maram tega, ker šlkodi čebelam, ampak sem že vse poskusla, pa nič ne pomaga..user posted image

sej se bom verjetno še kej spovnla kaj morm napisatuser posted image kšn dan mi full dogajauser posted image

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8042
10.7.2008 20:08:18   
tany83
vidim, da se vam vsem fuul dogajauser posted image

tanchi teb se kar danes a ne???user posted image  men grejo tud mravlje na zivce in ce nimam vsega v hladilniku mi pridejo in na vse grejouser posted image user posted image user posted image  sem tko jezna...

ancica fajn se mej in upam, da te ne bo prevec bolel k ti bo kamen cistil.... ja v slo se bomo res mal poredile, moja mama me bo itak skoz opominjala da morem kaj jest k sem user posted image ... sej moj dragi me tud skoz klice, ce sem jedla kajuser posted image

jaz sem pa cist crknjena zdaj, se mi nic ne da vec, sem stanovanje celo pospravila, sobo za goste sem celo precistila tko da je zdaj nared in je vse lepo... perilo sem tud ze pospravila, skuhala in po kuhinji pospravila ter celo stanovanje pospravila... zdaj pa bom sla sam se pod tus in pol pocivala...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8043
10.7.2008 20:12:30   
mene je tudi zaprtje ful mučilo v prvi nosečnosti sedaj se mi ap zdi da imam nekako porihtano touser posted image user posted image ampak se ne bom preveč hitro hvalila ker vem kako je to hitro pride kaj takega.Tanchi ste pa lepo preživeli dan lepo lepouser posted image user posted image  in spet je lušten ko ni vroče zdele več a ne??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8044
10.7.2008 20:13:13   
Šarki
joj punce, pa poj se fejst merkejte k boste rodile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jest sm par dni po porodu hotla eno rožo mal prestavit k sm jo imela na omari, pa sm skup zlezla. sej nimaš filinga da je kej drugač ampak je telo res izčrpano. TO VAM POLAGAM NA SRCE - tud čw boste mele mal razmetan....

< Sporočilo je popravil tanchi -- 10.7.2008 20:16:17 >

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8045
10.7.2008 20:41:35   
tany83
tanchi sej to vso pravijo ja... tle pr nas je se tko, da ko rodis si sam 1 dan v bolnici pol gres pa kar domov, tko da jaz bom sla z user posted image  kar k tasci je rekla, da sem lahko tam, da si opomorem po porodu in da mi bo pomagala z user posted image ... moj dragi bo pa tud mel fraj vsaj kak teden...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8046
10.7.2008 20:57:41   
spps
ej tany,že imaš kakšno slikkco svojega bušija?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8047
10.7.2008 20:58:43   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ej tany,že imaš kakšno slikkco svojega bušija?

Ne (se)user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8048
10.7.2008 21:34:25   
bambinca
Čau punce! Tanchi ampak č se jest sebe spomnim, sem točno vedla, da ne smem delat, pa me je tolk motil vse, da nisem bla čist ničpri miru.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8049
11.7.2008 11:40:35   
sončnica24
Hojla danes pa je pri nas spet tak fajn toplo oz. vroče samo malo veter piha pa je tolko boljše če ne bi bilo že sedaj za znoret.

Ste se včeraj o prebavi pogovarjale, jaz pa jo imam zdaj super grem vsak dan lepo na wc včasih celo 2x, tako da to je pri meni super.

Sončika pa verjetno carta svojega pa niti nima časa za nas.

Najboljša glede trave, jaz tudi nikomur drugemu ne pustim ker ne ve kosituser posted image , upam samo da bom še lahko kosila da mi ne bo prevelik napor samo imam srečo ker imamo vse ravno pa električno kosilnico in ni težka, ker bencinske so težke.

Tako pred mano je vikend pa me spet ne bo, upam da nama rata prit v kakšne toplice da se malo v vodi namočim, ker jutri bo spet toplo, z vami se pa tipkam v ponedeljek.

Tany ti pa lepo potuj upam da bo vse ok in da se nam v ponedeljek ali torek javiš iz Slovenije, pa verjamem da boš tu kak kg več dobila ker bo mama kuhalauser posted image .

Pa pa

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 8050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  320 321 [322] 323 324   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  320 321 [322] 323 324   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.