![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.5.2008 20:36:52
|
|
|
|
spps
|
ancica,se ti ne bo treba pretirano treba trudit,da boš pridobila ta kg nazaj,še kakega gratis in to čisto brez posebnega truda no,lepe moje nosečke,grem jaz pred tv enmal,že dolgo nisem gledala-pa tud dans kaže slabo da bom kaj dolg gledala tany,ti pa lepo praznuj,želim tebi in bebici,da bosta s čimmanj težavami prebrodle nosečnost
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.5.2008 20:39:38
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...ja sej bom hitro dobila kile gor bom sla tud jaz kmalu malo pred tv, ker me ze rit boli od tega sedenja tukaj Lep vecer ti zelim, pa se lepsi vikend (ceprav jutri delas)...pa se tipkamo v ponedeljek oz v torek , ker v pon je tukaj nek praznik in bo moj doma papa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.5.2008 11:44:34
|
|
|
|
citrončica
|
Tany, vse najboljše!!! in lepo praznuj!!! (mi bomo jutri, ima tašča tudi danes roj.dan) lp v sanjsko deželico!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.5.2008 17:05:38
|
|
|
|
GB
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.5.2008 17:08:19
|
|
|
|
GB
|
Tany zelim ti veliko srece, zdravja in uspeha v zivljenju. Lepo praznuj !!!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.5.2008 17:12:19
|
|
|
|
GB
|
Vceraj ste se pogovarjale o hrani . Jest sem jedla skoraj vse , razen prsuta in tatarca. Mislim ,da ni nekih ovir glede majoneze nevem no jest sem jo jedla . MEso in ribe pa morajo biti na jedilniku. Morate jest , boste hujsale potem ko bo pikica na svetu. Do takrat pa naj bo hladilnik vas najboljsi prijatelj.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.5.2008 21:14:19
|
|
|
|
spps
|
Tany,tisto kar si si najbolj želela,si dobila,zdaj ti želim samo veliko zdravja in veselja ,ki ti ga bo prineslo materinstvo,to je nekaj edinstvenega,da nekomu podariš življenje rada te imam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.5.2008 11:31:28
|
|
|
|
GB
|
Ej klepetulje kje pa ste ??? A uzivate vikend ?? Lepo se mejte
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.5.2008 16:36:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Ej klepetulje kje pa ste ??? A uzivate vikend ?? Lepo se mejte VB za vikend je pa ponavadi zatišje med internacionalkami mogoč tu pa tam katera uleti
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.5.2008 0:13:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, dam še smle, če ma kera kej časa, pa volje kej napisat... Za seminarsko nalogo pri antropologiji pišem o kulturnem šoku, o različnih fazah kulturnega šoka, simptomih, stiskah, ki jih človek lahko doživi v tujem okolju, lahko, tut tko, pozitivnih presenečenjih, uglavnem vse kar se zadeva tega termina.. evo tlele je še en hiter povzetek zakaj sploh gre; http://sl.wikipedia.org/wiki/Kulturni_šok, uglavnem bi bla hvaležna vsaki, ki mi napiše kakršno koli izkušnjo, pa ni nujno, da gre za neke eksotične dežele, sam pač razlike... evo še mejl: tanchaa88@gmail.com hvala vam*
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.5.2008 13:10:12
|
|
|
|
spps
|
ojla čvekice,upam,da boste danes pridno klepetale,da bom jutr dopoldan imela kaj za prebirat zdajle se pa moram že počas it zrihtat za službo.lep dan želim vsemm ancica,še mal pa bo petek
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.5.2008 15:56:27
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, se vam malo oglasim vidim da se še ancica ni zbudila tany pa verjetno uživa z mamo. Jaz mam danes namen malo omaro pospravit pa vse tiste stvari ki so mi premale vstran dat da malo prostora naredim samo ne vem še če mi bo sem dopoldne nekaj okrog letala pa sem zdaj malo lena. Upam da se katera kaj oglasi da kakšno rečemo da ne bo takšen dolgčas tukaj.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.5.2008 17:40:54
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa ni nobene ancica kam si se skrila danes? Jaz sem že do polovice omaro pospravla zdaj moram še samo vse na svoje mesto spravit pa bo konec . Drugače pa je zunaj grmet začelo tako da ni nič kaj lep dan sem mislila še malo veni uživat pa ne bo danes nič, upam da bo jutri lepše vreme.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.5.2008 19:15:16
|
|
|
|
sončnica24
|
No očitno danes ne bo nobene, škoda sem mislila da bomo zdaj zvečer malo poklepetali pa očitno ne bo nič. Upam da bo jutri kaj bolje. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.5.2008 6:59:31
|
|
|
|
spps
|
ojla nosečke pozdravljena sončnica,kako si kaj?a se pridno rediš? tany-a se pustiš,da te mami razvaja? ancica,ti si pa verjetno pridna 100na uro. kaj novega pri vas?pri meni čisto nič,mal postajam nestrpna,tako kot vsak mesec ,en teden pred M
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.5.2008 11:51:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija DAN, DAN! Jaz bi se pa rada pridružila našim internacionalnim klepaetuljam, ČE LAHKO ... Tudi od mene čestitke za rojstni dan Tanya! seveda lahko tu vlada pozitivna energija
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.5.2008 15:44:10
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce soncnica...vceraj me ni bilo, ker smo imeli praznik in je bil moj doma, pa se ful sem imela dela s koledarji. Zdaj sem koncno koncala, samo se poslat jih moram v slo, potem pa........ZUR!!!!! Bom lahko v miru lenarila. spps...ja, petek bo kmalu tukaj!!! Komaj cakam!!! Pa konec meseca se tudi bliza z neznansko hitrostjo...drzim pesti (na rokah in nogah, tko da mora bit ) oktavija...seveda se nam lahko pridruzis Vidim , da se blizas O drzim pesti tudi zate!!! tany...verjetno se nekaj dni ne bos nic oglasila...ti kar lepo uzivaj z mamo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.5.2008 19:35:48
|
|
|
|
_ancica_
|
Danes pa nobene ni tukaj!!! Upam, da bo jutri kaj bolj zivahno se bom se oglasila malo kasneje, ce bo kera slucajno prisla pogledat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.5.2008 9:26:23
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, jaz sem bila še včeraj doma zaposlena, sma še z mamo nekaj pospravljale pa omare sva v sobi z mojim naredla skupaj tako da sem zvečer samo v posteljo padla. Danes pa tudi imam plane popoldne še neke omare pospravljat tako da spet ne vem kako bo s časom, potem pa dva dni moj zjutraj dela pa bova verjetno popoldne malo okrog skakala še iščem en mali predalnik s tremi predali za perilo in zokne da si dokončno red naredim v sobi, potem pa bom tudi jaz tako kot ancica uživala pa do oktobra nič kaj več delala (če verjamete) . Se še danes kaj oglasim ko bom mela čas. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.5.2008 12:24:13
|
|
|
|
spps
|
sončnica,ti boš pa diplomirala s tem pospravljanjem no,čvekice,ničkaj ne čvekate pol pa nimam jaz dopoldan česa prebirat.bodite danes bolj aktivne,ok? lepo se mi mejte
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.5.2008 14:36:20
|
|
|
|
sončika84
|
živjo bejbe! KAko ste kaj? TANY, kako je z zdravjem tvojim? Pri meni je dosti bolje. Dva dni me je grlo bolelo,pol pa je blo ok. ZDej sa mše vsake tolko kje se nos zamaši,ma drgač je v redu. Drgač pa pogrešam mojega,ker je na slovaškem-službeno. Tko da pride šele v četrtek ponoči. in se msama in sm včeraj prov težko zaspala. JE kr mal čudn mi blo,taka tišina,pa k nobenmu se nimam za stisnt. No ja,bomo preživeli. Sem pa končno bla v amriboru včeraj,da sem se izpisala iz faksa. tk oda zdaj sem samo še v kopru vpisana. TKo da včeraj sem kr lepo preživela dan,ko sem mislila,da bom nonstop sam o mojem dragem razmišljala. Danes je mičkn slabše,ker mam preveč cajta. ampak ok,dopoldne so bli opravki,zdej ap morm tut kej narest za izpit za glasbo. Čeprav jaz raje rihtam zvezek z recepti. hehe je bolj zanimivo! Pa tut,itak ne vem kaj točn morm narest za glasbo.tko da,jutir pa to. Aja,jooj,noge mi tko otekajo,d mi grejo res na živce! Sej mam drug tedn pregled,pa bom ginekologu to omenla pa nej me da na kšne preiskave al kje. n vem. Čeprav mi pravijo vsi,da je to normalen pojav,sam men gre vseen na živce!!! Drgač pa štručka notri se kr premika. JE kr aktiven/a! Sam js sm ratal manl mnaj. hehe hja,ne morem več kto tolko. Na kšn kratek sprehod še,k drgač mam take gležnje da bog se usmili! Mi tut čevlji niso več prav. Sem že razmišlala da si bom kupla nove. ma ne bom k je brez veze sej upam,da bo ke jsonca pa d bo toplo d bom lohk v japonkah. čez 14dni pa grem tak na morje pa bom bosa več al manj,če bo vreme dalo. :) Zdej pa vass zapuščam! Bodite v cvetju, nosečke pridno se redite in vse zdrave ostanite! pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.5.2008 15:32:43
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce Vidim, da ste se oglasile danes soncnica...ja ti si pa res pridna A to preurejata zarad ??? Ta teden upam, da bos koncala s sobo, da se bomo potem drug teden lahko kaj vec tipkale Jaz sem koncala s koledarji, danes samo se cakam da pridejo po paket in ga posljejo v slo. Potem pa upam, da bo vse ok in da mi ne bo slucajno treba kaj popravljat spps...zdaj ko tany ni gor, bo bolj bogo tukaj se mi zdi Jaz se bom vsak dan oglasala, to zihr, ampak kaj ko nobene ni gor, men se pa res ne da met samogovorov cez cel dan Drugace pa, kako si kaj??? Mala ze zna vozot kolo brez tvoje pomoci??? soncika...a ti si bla pa kar na dveh faksih vpisana? si pa pridna!!! Zdaj pa kar pocivaj, se posebaj ker ti gleznji otekajo. Sej bo minilo...se malo pa bo Jaz mislim, da je to nekaj normalnega v nosecnosti, sploh ce si ful aktivna. More bit pa res zoprno A delas kake vaje...hm, verjetno obstaja kaj za preprecitev ali pa vsaj za omilitev. Mogoce lahko probas vrtet stopalo, tam v gleznju, pa ko pocivas imej noge malo dvignjene (kak povster dej po noge, da bo kri odtekla)...no, sicer bos pa kamlu sla na pregled, pa bos vprasala kaj pomaga.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.5.2008 17:06:05
|
|
|
|
_ancica_
|
KJE STE!!!??? Danes pa zgleda, da mi bo ful dolgcas Posiljko s koledarji sem ze oddala, zdaj pa lahko lenarim 100 na uro!!!! Sem hotla it malo ven na sprehod, pa sem si premislila ko sem sla dol nest posiljko...je ful mrzlo...okoli 6 stopinj je danes. Brrrr...bom se malo pocakala, mogoce bo pa kasneje kaj bolj toplo. Se bom se kasneje malo oglasila, da vidim kok ste kaj napisale
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.5.2008 21:40:32
|
|
|
|
mayci
|
Čeer, čvekice! Mene že sto let ni bilo tukaj gor, pa sem vas prav pogrešala. Kaj jaz berem: ančica in tany, obe nosečki!!! Čestitam, iz srca, obema! Pa še zelo usklajeni sta, imata blizu PDP-je. Zaenkrat toliko, pa se kmalu spet oglasim.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.