|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
11.4.2008 0:14:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Očitno se je čvek danes tukaj končal, tako da vam še samo lahko noč zaželim in lepo spite vse skupaj pa se jutri spet kaj tipkamo.

Pa pa oz. lahko noč user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pa bom spet tazadnjauser posted image user posted image user posted image lepo spiteuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6501
11.4.2008 8:12:31   
mojamura
guten morgen....kaj zaj.....ste debatirale tak pozno v noč, da zdaj še vse spite?user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6502
11.4.2008 8:13:45   
orhideja75
jaz sem že pokonci, sem že v službi in pridnauser posted image . si kavico že spila? jaz ravno čajčkam.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 6503
11.4.2008 8:13:56   
Šarki
čau. evo, jaz sem že tukajuser posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 6504
11.4.2008 8:14:22   
Šarki
s ta mlajšo jeva zajtrkuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6505
11.4.2008 8:23:16   
spps
dobro jutro beybeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6506
11.4.2008 8:24:27   
Šarki
oooo ti si pa nekamdobre voljeuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6507
11.4.2008 8:34:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

oooo ti si pa nekamdobre voljeuser posted image
user posted image user posted image user posted image sem kr dobre volje,sam danes me neki hoče glava boletuser posted image tist me bo ziher še bolj,ko bom šla položnice plačatuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6508
11.4.2008 9:10:30   
mojamura
ja spila sem jo že....zdaj pride na vrsto že druga dozauser posted image user posted image user posted image

upam da bo hitro 16.00 da grem domov.....z vašo pomočjo mi bo sigurno uspelo hitro končati tale šihtuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 6509
11.4.2008 9:13:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

ja spila sem jo že....zdaj pride na vrsto že druga dozauser posted image user posted image user posted image

upam da bo hitro 16.00 da grem domov.....z vašo pomočjo mi bo sigurno uspelo hitro končati tale šihtuser posted image
te še pa men mal kafeja odtopi,men danes prva doza ni prijelauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 6510
11.4.2008 10:01:38   
African queen
Good morning..

Kako ste kaj danes?Jaz si ravno kuham en user posted image ..da se mal prebudim.Po včerajšnji nevihtici imamo danes en lep sunny day..

Zdej si moram pa lase pobarvat,ker gremo jutri na poroko od nečakinje..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6511
11.4.2008 11:18:46   
NAJBOLJŠA
Kolk je pa pr tebi ura , AQ?
Jaz sem že z terena , sem si šla kupit natikače za v službo..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 6512
11.4.2008 11:34:52   
African queen
Hvala bogu smo "samo" dve uri za Slovenijo...že tko imam probleme zvečer,ko želim chatat z mamo preko msn-ja...se težko najdeva..

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6513
11.4.2008 12:31:54   
NAJBOLJŠA
Verjamem.
Jaz si sploh ne predstavljam, kako je živeti v tujini..?
Ja, obisk neke države, ko vidiš same pozitivne strani..A imaš kaj domotožja?

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 6514
11.4.2008 12:42:47   
African queen
Ja,seveda imam.Sem prepričana,da ga imajo vse "naše" punce,ki živijo v tujini..ampak nimaš kaj,to je del tega..user posted image ..ampak se pa zelo veselim vsakega poletja,ko gremo na obisk k našim..user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6515
11.4.2008 13:02:10   
smrka
OJ AQ!
S kod si? Ful mas simpaticna sincka, sem pokukala v album!!

Lep pozdrav iz Svedske!

Neposredna povezava do sporočila: 6516
11.4.2008 13:17:02   
African queen
Smrka, smo iz vroče črne Afrike user posted image .

Hvala,moja dva sinčka pa nista samo lušna,ampak sta tudi dva mala divjaka.

Kako kaj na Švedskem,vas zebe kej?Imam prijateljico iz Norveške in pravi,da se tam gor skoz zmrzuje..user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 6517
11.4.2008 14:42:12   
sončnica24
Hojla danes je pa spet neko zatišje tukaj, pa tany še vedno niuser posted image upam da bo ancica kaj bolj zgovorna ker jaz bom očitno danes kar nekaj časa noter je tako grdo veni pa veter piha, ni nič sončka pa danes ni toliko dela kot ga je bilo včeraj, hvala bogu.

Jaz sem sicer ok sem zdaj tako zaspala pa me je moj user posted image zbudo sem mogla it nekaj gledat če ma doma, tako da se zdaj prebujam danes že drugič user posted image . Prvič me je ati zbudo ob 7ih ker sem denarnico včeraj v avtu pozabla tako da k zobozdravniku tudi nisem šla se moram drug teden naročit spet na novo.

Tako zdaj pa čakam da se katera kaj oglasiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6518
11.4.2008 15:48:45   
_ancica_
Hojla punce user posted image

danes imamo pa takooo grd dan, jaz se pa pocutim tako negativno nastrojeno ...se malo bolj slabo pocutim, pa sama sebi grem na zivce. Sem vstala in sla v kuhinjo po sok in kaj vidim...oba korita polna umazane posode user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem najprej preklela vse zivo, potem sem se pa le lotila pomivanja. Ne vem kaj mi je danes, se sreca da sem sama doma user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6519
11.4.2008 16:12:27   
binica
Se pozdravcek iz moje strani. Sicer prznam, da vas pridno prebiram, ampak sem toliko lena, da se mi ne da niti nič napisat. No, moja user posted image  je prišla, tako da se ne morem vpisat v seznam nosečk. Ancica a sem tebi že čestitala?? SEM FUL FUL FUL VESELA ZATE!!!! Ne bit slabe volje, ker tvoj user posted image  vse to čuti in bo potem še on slabe volje ;)

Jutri pa grem končno na to moje težko pričakovano križarjenje. Kufre imam že pripravljene, tako da so sedaj še zadnje priprave, jutri ob 6.00 pa Š T A R T !!! Niti vas ne morem vprašat, če me boste kaj pogrešale, ker se itak tako malo oglašam zadnje čase, da me je kar sram....

Od Tany ne duha ne sluha.... me pa veseli, da se je naš team internacionalk okrepil. Pozdravljene vse nove čvekice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6520
11.4.2008 16:17:11   
sončnica24
Joj binica, zdaj pa sem ti fauš, jaz bi tudi šla na križarjenje, me vzameš s sabouser posted image . To greta sama ali gre pupa zraven, saj mata punčko doma ne? Upam da se nisem zmotlauser posted image

Ja ancica bo treba tvoje malo bolj aktivirat pa naj posodo pomiva namesto tebeuser posted image

Sicer pa je pri nas danes tudi tako čudno vreme zdaj je 2 minuti deževalo zdaj pa spet sonce sije za znoret mi je full tečno to vreme, no pa saj je april bo potem mesec maj lepši.

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6521
11.4.2008 16:22:32   
binica
Soncica seveda te vzamem, le hitra bodi, ker sem že z eno nogo v avtu user posted image

V bistvu pa greva jaz pa Lana sami na dopust, tati ostane doma user posted image . Ima v službi ful dela in si ni vzel tega tedna, da bi šel z nami. Tako mi je hudo.... še nikoli nisem bila en teden brez mojega dragega možeka. Gresta pa tudi moja mama in tatko, pa moj brat z družino, tako da bo Lana imela družbo. Gremo pa po Španiji in Portugalski do Lizbone. JOOJ, KAKO SEM VESELA!! Mi je pa res žal, da ne bom z dragim.....

Neposredna povezava do sporočila: 6522
11.4.2008 16:29:25   
sončnica24
Binica saj bo minilo ko šus verjetno, škoda res da greš sama ampak vzami fotoaparat pa mu full vse poslikaj mu boš malo luštov naredilauser posted image , saj vaju bo on verjetno tudi pogrešal še bolj kot vidve njega.

Se pravi kako dolgo te zdaj ne bo tukaj? Teden, dva?

Saj tudi me se priporočamo za slikice da ne pozabimuser posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6523
11.4.2008 16:31:48   
sončnica24
Bi katera jaz sem si jo ravokar odprla pa še velka je cele verjetno ne smem pojest user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6524
11.4.2008 16:41:18   
African queen
ancica,upam,da boš kmalu spet boljše volje.pazi nase in ne se preveč sekirat user posted image user posted image

binica,srečna ti,tudi jaz bi šla na tako križarjenje,škoda le,da tvoj user posted image  ne gre zraven,ampak boš uživala pa s tamalo!!!...v lizboni pa pozdravi mojo sestro,če jo kje srečašuser posted image

tany pa še vedno ni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.