Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:33:11
|
|
|
|
tany83
|
ne, mi jih ne menjajo... menjkajo vrata za na kad, v kopalnici za goste, ker cene ce se kdo tm tusira je povsod voda po koplalnici in pralnica nima vrat .. nevem zakaj jih niso namontirali... in se so mi mogli pogledat, ker mi voda pusca noter ko dezuje skoz balkoncke vrata v sobi... kr mam 2 balkona, sej ne fuuul, sam vseeno je neki mokro... tko, da bojo popravli... zdej so ze sli... so hitri... sam kej k sam spansko govorijo, potem pa morem vse moje znanje na dan prvlect.... dober vecer muca copatarica.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:41:55
|
|
|
|
_ancica_
|
si jih pa res hitro odpravla se trije posti pa bos mela
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:45:18
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ si jih pa res hitro odpravla se trije posti pa bos mela ... kej mislis, da jim bom se kuhala?? a ti je uspela lazanja????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:45:58
|
|
|
|
binica
|
dejmo tany, smo vsi s tabo!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:47:47
|
|
|
|
tany83
|
hvala ... se cisto malo... pol bom pa sampanjc odprla in proslavila... a bi katera...????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:48:05
|
|
|
|
_ancica_
|
aja sej res...lazanja je kar ratala. Moj je bil navdusen. Na vogalih je bila sicer malo trda (testo), drugace pa kar okusna
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:49:09
|
|
|
|
binica
|
dej, še ena, pa grem domov, se mi že ful mudi!!! prosim za šampanjc!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:49:11
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ aja sej res...lazanja je kar ratala. Moj je bil navdusen. Na vogalih je bila sicer malo trda (testo), drugace pa kar okusna bravo ... sej more bit trdo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:49:31
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 hvala ... se cisto malo... pol bom pa sampanjc odprla in proslavila... a bi katera...???? ja, mislim da je zdaj pravi trenutek za sampanjc!!!! ze odstevamo kot za novo leto!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:50:12
|
|
|
|
_ancica_
|
cestitke tany!!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:50:35
|
|
|
|
binica
|
Č E S T I T A M Sedaj pa letim po Lano, baj baj, lepo čvekajte!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:50:47
|
|
|
|
tany83
|
Sampanjec se ze toci,.... .. imam jih ...... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:51:51
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica Č E S T I T A M Sedaj pa letim po Lano, baj baj, lepo čvekajte!!!! H V A L A .... lepo se imej... pa pa...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:53:26
|
|
|
|
_ancica_
|
binica...lepo se imej!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:54:33
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...a si kej pogledala na forum zanositev? Kaj dogaja tam?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:57:05
|
|
|
|
tany83
|
Danes se ne... vcerej neki... en par novih noseck.... sam ne ukljucujem nc in pisem... sem sam prebrala,.. ma ni kej dosti...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:58:47
|
|
|
|
_ancica_
|
jz bom januar pustila pri miru, mogoce potem februarja kaj napisem tam pri februarcicah, ker sem se ze praj dala na seznam.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:59:04
|
|
|
|
tany83
|
Zdej, ko sem prsla do ... vam posiljam en koktail... naj vam tekne... originla s tuki...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 17:01:28
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jz bom januar pustila pri miru, mogoce potem februarja kaj napisem tam pri februarcicah, ker sem se ze praj dala na seznam. itak.. sej jaz sem na februarju tud kot navijacica.... sam sem prebrala izjavo od ene, da kao ona nima za koga navivat, ker nobenga ne pozna in da smo 3 punce s tujine prevzele teme... nevem zakaj se pol dela seznam novih, ce nismo vredni, da bi za nas navijali.. tko, da se mi itak zdi brezveze tm neki se stulit zdraven....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 17:02:29
|
|
|
|
_ancica_
|
ooo hvala tany (ceprav jaz sploh ne vidim slikic, ki jih popate tukaj)
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 17:03:58
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ooo hvala tany (ceprav jaz sploh ne vidim slikic, ki jih popate tukaj) ... to pa je cudno... poglej u moj profil, da nimas tam kej narobe nastimano... ker jaz jih vidim...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 17:04:30
|
|
|
|
_ancica_
|
eh, mogoce so nam ble pa sam fovs, se posebi tebi, ker lahko vsak dan lepo uzivas na plazi.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 17:05:35
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ooo hvala tany (ceprav jaz sploh ne vidim slikic, ki jih popate tukaj) ... to pa je cudno... poglej u moj profil, da nimas tam kej narobe nastimano... ker jaz jih vidim... bom probala tja pogledat, samo nimam pojma kaj bi lahko blo narobe
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 17:08:14
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ eh, mogoce so nam ble pa sam fovs, se posebi tebi, ker lahko vsak dan lepo uzivas na plazi. ... ma saj me niti ne zanima... saj, smo res mi prevec iz teme zasle, se zavedam, sam meni ni blo vsec da nas je anonimna tko napadla, ker jaz nisem tak clovek in, da so potem vse kimale tam zdraven, vprasam se zakaj pa nas ni nobena od njih opozorila na to???? inta izjava mi je fuuul mimo, da ce cloveka ne poznas ne navijas zanj.. zakaj je pol seznam javen??? meni je vse kr neki... ma sej zdej mamo tle mi naso temo in je problem resen.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 17:11:27
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ooo hvala tany (ceprav jaz sploh ne vidim slikic, ki jih popate tukaj) ... to pa je cudno... poglej u moj profil, da nimas tam kej narobe nastimano... ker jaz jih vidim... bom probala tja pogledat, samo nimam pojma kaj bi lahko blo narobe ... jaz tud ne, ker jih od zacetka vidim...a moj sliko vidis, k jo mam za profil????... mogoce, pa tvoj racunalnik ne prepozna slik. ... nimam pojma...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?