|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
22.1.2008 22:09:41   
spps
bom držala pesti ,da bo bouser posted image  user posted image user posted image  .ko ne bi ble vse po vrsti tako nestrpne,bi bilo za vse boljšeuser posted image user posted image .sama se trudim,da čimmanj razmišljam o tem.se mi zdi, da ko sem prvič zanosla se takrat tud nisem tk obremenjavala s tem-sem bila še menda premlada,pa tud v drugo je ratalouser posted image
no,lepo se imej,bom šla jaz počas-je moj prišel domov,pa je treba kako rečt.user posted image pa-pa
lahk se kaj javiš kaj na ZS.dijo za danes

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 451
22.1.2008 22:10:29   
tany83
ojla...

sem se bala, da si kje zmrznila po poti user posted image

aja??? ah... meni se zdi, da mam jaz take znake pred vsako user posted image ... mah... pustmo se presenetit...user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 452
22.1.2008 22:14:53   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

bom držala pesti ,da bo bouser posted image  user posted image user posted image  .ko ne bi ble vse po vrsti tako nestrpne,bi bilo za vse boljšeuser posted image user posted image .sama se trudim,da čimmanj razmišljam o tem.se mi zdi, da ko sem prvič zanosla se takrat tud nisem tk obremenjavala s tem-sem bila še menda premlada,pa tud v drugo je ratalouser posted image
no,lepo se imej,bom šla jaz počas-je moj prišel domov,pa je treba kako rečt.user posted image pa-pa

ja to mas prav ves... manj se sekiras in mislis boljse je ...

jaz se itak za vse skoz sekiram... taka sem...

sej moj je tud hmal tle.. pa mu bom mogla kej zajest nardit... ker danes tud jaz nisem nc jedla, razen kosa kruha... sam mi ne gre...

lepo se imej...

se pisemo...

papa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 453
22.1.2008 22:16:53   
_ancica_
ja kje pa ste zdaj?!?! user posted image bom mogla met samogovore al kako?!?!
Prej sem rekla, da grem na banko, pa sem se potem premislila...je ful mrzlo, pa snezit tud ne neha. Sem raje ostala doma na toplem pred tvjem user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 454
22.1.2008 22:20:04   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ojla...

sem se bala, da si kje zmrznila po poti user posted image

aja??? ah... meni se zdi, da mam jaz take znake pred vsako user posted image ... mah... pustmo se presenetit...user posted image

ja sej vem, jaz sem ista...imam vedno milion znakov pred user posted image in vsakic so mal drugacni, tko da sem se odlocila, da se ne bom vec ozirala na to, ker potem sem vedno razocarana user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 455
22.1.2008 22:23:41   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

pozdravcki tudi tebi...ce prav razumem delata zdaj ze na 3. user posted image ? Super!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 456
22.1.2008 22:27:11   
tany83
aha.. TV si ti lepo gledala... jaz pa te cakam tle gor in trepetam, ce si se ziva, ker porocajo, da tam v Kanadi snezi in neko dekle strasi okol po mestu v tem metezu, sm mislil, da si ti...user posted image user posted image user posted image ...

ja meni je edin to mal drgac zdej, da mi ne gre cokolada za jest... user posted image ... kr ponavadi jo na tone pojem...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 457
22.1.2008 22:34:16   
_ancica_
ja mogoce je pa to to!!!  user posted image Ker meni se se nikoli ni zgodilo, da mi cokolada ne bi pasala, verjetno tebi tudi ne. user posted image Bo treba se malo pocakat.

hehe...ne nisem sla ven, zdaj snezi se mocneje kot prej in se tezko hodi ker so plocniki polni snega. Ceprav mi malo svezega zraka ne bi skodlo. Mogoce se pa se odpravim na en tak kratek sprehod se preden se znoci (imam se slabo urco casa user posted image )

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 458
22.1.2008 22:37:18   
tany83
jaz ponavadi... pojem ko mam pms na tone cokolde, res... jo kar jem in se ne morem vstavt... zdej pa nc... sam zakaj me pa tko jajcniki bolijouser posted image , prav nenormalno, in me fuuul zvija, hodm skoz gledat, ker se mi zdi, da sm jo dobila....

jaz pa sm se kuhat spravla zdej.. vn se mi ne da, ceprav je soncek, ki pocasi zahaja...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 459
22.1.2008 22:39:59   
_ancica_
tany...mogoce se pa vgnezdevanje dogaja user posted image ker pravijo da naj bi se zgodilo kak teden ali se malo vec po O, se pravi en teden ali par dni pred predvideno tecko. Ja upam da je to tvoj mesec! user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 460
22.1.2008 22:41:49   
tany83
ja tud sama sem na to pomislila... sam kej te tko jajcniki bolijo... mene me ponavadi pred user posted image tko bolijo...

ce pa je vgnezditvena pa naj se fajn ugnezdi user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 461
22.1.2008 22:44:23   
_ancica_
kaj pa vem...mozno ja da te lahko bolijo. Sicer nam bos pa kmalu sporocila user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 462
22.1.2008 22:45:51   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ja tud sama sem na to pomislila... sam kej te tko jajcniki bolijo... mene me ponavadi pred user posted image tko bolijo...

ce pa je vgnezditvena pa naj se fajn ugnezdi user posted image user posted image user posted image ....

hehe...ja sej, ce gre res za to, potem bolecina ni problem ane? samo da se fajn zasidra user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 463
22.1.2008 22:48:19   
tany83
user posted image user posted image user posted image .. tko, ja pomembno je, da se fajn usidra....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 464
22.1.2008 22:51:09   
_ancica_
kaj sem nasla http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1837983&mpage=1&key= user posted image nas je se ful vec internacionalk!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 465
22.1.2008 22:58:27   
tany83
ja... sem vidla to stran.. me je pisala na ZS una k v afriki zivi... ce najdes kako blizu ji na ZS pisi...user posted image user posted image user posted image ...

jaz grem zdej, ker je moj user posted image  tle in se mu murem posvetit....

se vidmo jutre... fajn se mej..

papauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 466
22.1.2008 23:01:53   
_ancica_
sem ravnokar poslala en post tja, pa sem vidla da si se ze pofockala user posted image
Lepo poskrbi za svojega, pa se utri spet tipkamo!!! user posted image

cau bau user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 467
23.1.2008 9:05:34   
sončnica24
Dobro jutro še tukaj, ste včeraj kar nekaj naklepetale tako da sem imela kar nekaj dela user posted image . Mi malce prej čas mine ker bom verjetno zdaj tako ali tako imela samogovoreuser posted image .

Tudi mi imamo danes sončka, hvala bogu kar paše amapk jaz imam nos tako zamašen da je katastrofa komaj diham, ne vem če me bo še ena viroza ujelauser posted image .

Ancica upam da je s sneženjem konec da vas ne bo zasipalo, pa mu reči temu snegu naj se malce v Slovenijo pride pogledat, jaz bi tako rada malce snega.

Poleti pa bo tany sonce sem poslalauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 468
23.1.2008 9:11:15   
sončnica24
Pa še o zvezdicah ste govorile gredo nekako tako:

user posted image - 0 postov
user posted image user posted image - 200 postih
user posted image user posted image user posted image - 500 postih
user posted image user posted image user posted image user posted image - 1000 postih
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - 2000 postih

Več zvezdic pa se ne da dobit, ko si enkrat pri 5 je konecuser posted image

< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 23.1.2008 9:12:05 >

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 469
23.1.2008 9:28:20   
sončnica24
Joj, sem čisto pozabla, Tany čestitke za zvezdice
user posted image

Ancica tebi pa tudi ne manjka več veliko tako da veselo na delo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 470
23.1.2008 10:23:31   
binica
Soncica izgleda, da smo samo medve budne - internacionalke še vse spijo, hahahauser posted image user posted image user posted image
V Torontu je ura 5:15, tako da bi morala Ancica kmalu vstat, na Dominikani pa 4:15, tako da Tany sigurno še pančka!

Tu v Kopru je pa danes tak lep sonček, da smo vsi kar dobre volje!! Se mi prav ne da sedet v tej bedni pisarni, ko pa vidim folk, kako se lepo sprehaja tu naokrog.... no, na srečo imam RR-jevke, ki mi delajo družbo!!!

Tany kako to, da si gledala letalske karte? Kam se odpravljaš?

Od kod pa ti prihajaš Soncica?

Neposredna povezava do sporočila: 471
23.1.2008 10:29:20   
Anonimen
Tle je tud sonce.

Vse zvezdice pa dobiš brez oziranja na objave, ko rataš moderator user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst jih maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

(odgovor članu binica)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
23.1.2008 13:27:10   
sončnica24
Nič, kaj nismo zgovorne, saj bodo popoldne nadoknadleuser posted image .

Jaz grem danes s taščo pa tastom k moji babici, že eno leto tja hodimo, danes pa te le gremo, tako da spet ne bo popoldne nič časa za RR, zvečer pa hmm, bo treba spet začet malce telovadituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
23.1.2008 13:29:16   
tany83
Dobro jutro  cvekice....

kako smo kaj danes??

jaz slabo user posted image ... me zob boli... in trpim kot hudic.... zdej je moj sel po tablete, ker so  mi zmanjkale.... morem k zobotu, sam user posted image , ga ne maram prevec...

drugace pa je tle soncek in vcerej je bila tko lepa polna luna nad obalo, da je zgledala kot zlata obala (nima zastonj imena Playa Dorada).....

Binica karto sem gledla za mamo, ker pride maja... tud sama sem mislila it kej na obisk, sam iz tle je karta ocitno previsoka.. tko, da ne pride v postev....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
23.1.2008 13:35:45   
sončnica24
Dobro jutro tany, ja upam da zobobol hitro poneha pa le idi k zobozdravniku saj ni tako hudo jaz sem bla letos po 8ih letih pri njemu pa je hvalabogu vse lepo in prav samo moram si it zobe slikat da vidi če so vsi zdravi. Tako da boš videla da ni hudo, pa saj vsaj pri nas za vsak večji poseg da inekcijo da ne boli preveč.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?