|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
6.3.2008 10:45:56   
sončika84
boga sončnica!!! Semi prav smiliš! upam,da te bo slabost hitro minila. men je blo slabo prve tri mesce,ampak tolk pa ne,da ne bi mogla jest.user posted image ampak sej bo. ti sam počivaj!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
6.3.2008 10:51:18   
sončnica24
Saj počivam samo danes je prvič da me že od jutra mantra pa mogla bi si sobo pospravit mam že tako da mi je kar hudo, saj bom vidla mogoče pa mi jo bo uspelo vsaj malo pospravit.

No dobra stran teh slabosti pa je to da mi nič sladkega ne paše jest sem bla prej pravi odvisnik od čokolade, zdaj pa še mam vse kar sem za rojstni dan dobila v omari, pa jih že mami ponujnam pa bratuuser posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
6.3.2008 10:53:20   
sončika84
heheuser posted image sam ne vse potalat, k se zna zgodit,da ti bo pol spet pasalo.user posted image jaz pa mam zdej probleme z nosom. vsake tolko imam kri notr. mislim,ko se useknem je krvavo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4153
6.3.2008 12:10:13   
sončnica24
Sončika te mogoče pritisk jezi takrat pravijo da kri iz nosa teče. Sicer pa sem jaz za malenkost boljša no upam da me pred kosilom ne bo spet kaj zvijalo, da nekaj v sebe spravim.

Sicer pa bi se zdaj res laho malo sobo spravla pospravit samo mi tako ni.

Neposredna povezava do sporočila: 4154
6.3.2008 12:15:53   
sončika84
ne vem a je pritissk al kaj. ampak js mam nizek pritsk. user posted image eh,saj nima veze. se useknem dvakrat pa je pol dobr. sam d se mi ne ulije kri ven pa je ok.user posted image lepo slišat da si bolje. user posted image zdej pa se lohk lotš pospravlatuser posted image user posted image se hecam. ti imaš zdej da počivaš. boš mela že cajta pol pospravlat.user posted image jaz bom moglapa it zdaj počas v službo. dobr d sm dons sam 6ur. bom ob sedmih že doma. user posted image super. bodi fajn sončnica! papa

Neposredna povezava do sporočila: 4155
6.3.2008 12:17:33   
sončnica24
Sončika lepo delaj. No upam da mi ne bo spet hodo postalo ko bom šla juho segrevat sem včeraj atiju šla rižoto segrevat pa mi je minlo do vsega. No saj bo upam pa da to hitro mineuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4156
6.3.2008 12:19:28   
sončika84
držim pesti! user posted image men bo pa zdej slabo,ki sem se preveč najedlauser posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4157
6.3.2008 12:25:54   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

držim pesti! user posted image men bo pa zdej slabo,ki sem se preveč najedlauser posted image user posted image  

user posted image user posted image no saj verjetno bom jaz tudi lahko še zdaj kdaj kaj jedla no upam da bom user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4158
6.3.2008 12:30:25   
sončika84
user posted image user posted image veš da boš. še prov fejst boš lačna. zato pa ti pravim,da ne potalaj vseh čokoladic.user posted image user posted image no,šibam jest delat. lep dan ti želim.

Neposredna povezava do sporočila: 4159
6.3.2008 12:51:08   
sončnica24
Binica, hitro javi kako je šlo z izpitom, te že prav pogrešam? Bereš lahko potem vse za nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4160
6.3.2008 13:28:54   
sončnica24
No vidim da je binica pobegnila tako da spet ne vem kaj je z njo? Mogoče pa je žalostna ker ji ni uspelo? Saj se bo že še kdaj javla upam no?

Jaz pa zdaj tudi grem počasi, ker vidim da ni nikogar več tukaj. Sem pojedla en krožnik smetanove juhe, sem prav srečna da sem neka v sebe spravla pa eno žemljicouser posted image , zdaj samo upam da mi ne bo slabo ker mam občutek spet da mi je vse nekje v želodcu obležalo, pa čisto čisto brez energije sem. Tako da bom verjetno danes kar v postli ostala pa spalauser posted image .

Tako da tany pa ancica čisto resno me vzamita kar mata namen naret pred user posted image naredita pa pospravita ker potem bosta samo spaliuser posted image

Nič čvekice lepo se mejte napište kaj pametnega pa da bom jutri zjutraj mela kaj za delat, včeraj ste ble bolj bogeuser posted image .

Pa pa user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4161
6.3.2008 13:53:42   
tany83
Ojla cvekice...

danes mi je ratalo prej se zbudit in ven iz postelje vstat... jeeee...user posted image user posted image user posted image

Danes je tukaj spet en vroc dan... lepo soncke....

soncnica... saj zato jaz zdej tolk pucam, ker ko bom user posted image  bom pocivala user posted image .... no jaz upam, da bojo te tvoje slabosti kmal minile user posted image ... ti nasa noseckica user posted image  kar lepo pocivaj in bozaj tvojega busija..

jaz sem vceraj naredila ne city tuure za ene slovence... so bli fuul veseli, da smo jih mal okol peljali... men je tud mal pasalo, da sm se mal druzila z njimi... so fuuul face... jutro gremo v Cabarete mal nocnega zivljenja, ker so res dobto zuri tam user posted image user posted image user posted image ...

sicer ma moj dragi fraj jutri sam more z enim v Santo Dominigo ker zacenjata nek posel in moreta tja neki nabavljat user posted image ... sem ptav jezna, sam kaj hocem, vem da si to fuuul zeli pocet in pol bom sama doma... hvalabogu ma tud v soboto popoldan fraj in mi je obljubil, da greva na plazo...

no cveke zdaj se pa zbudite, da bomo klepetale, ker se ne vec tko fuuul klepeta kot se je... premal strani se napise... je treba mal vec, drgac bomo brisane...user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 4162
6.3.2008 14:06:36   
sončika84
no tko,jaz sem na šihtu,ampak kot ponavadi je spet dolgčas. pa sem vas prišla mal pozdravit. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
6.3.2008 15:41:36   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro, dame.user posted image
Vidim, da je sončen dan šol mimo mene.user posted image Dons bom zopet taksist, so otroci na folklori, pa po nečakinjo moram na Je senice, da jo bom peljala v Ljubljano...Pa spet v službo zvečer...user posted image
Pa ve?

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 4164
6.3.2008 15:45:20   
sončika84
sončen dan? a pr vs je pa sonce? tuki je oblačno in pihaaa! pa kaj ti sam nočne delaš? boga. mora bit ful tečno to. jaz se mtrenutno v službi pa je dolgčas.nikogar n i.pomila sem že po tleh,ostalo pa je tut čisto. tko da sam na uro gledam in čakam,da bo odbila sedm,da grem. sam kaj hudiča k se nikamor ne premakne.user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
6.3.2008 16:36:35   
_ancica_
Dober dan klepetulje moje user posted image user posted image

soncnica...ti kar nehaj pospravljat in se raje v posteljo ali pa na kavc daj in uzivaj user posted image zdaj te morajo drugi razvajat. Upam, da te bo slabost kmalu minila user posted image

tany...vi pa kar zurat a? super!!! Ta prijateljica, ki je trenutno pri nama je prava zurerka. Sploh ne vem kako ji rata. Hodi domov okoli polnoci, potem pa zjutraj ko bi mogla vstat in it v sluzbo spi. Je ze parkrat zamudila user posted image user posted image In ne samo par minutk, tudi po vec kot uro. Sej je ful faca, ampak midva nisva ravno za taksne podvige, nama je bolj vsec bit doma skupaj oz ce greva ven, ne hodiva po diskacih. Ja kaj ces, starava se user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa samo upava, da si bo ona hitro nasla stanovanje, ker nama je zoprno kar naprej na njo cakat. Pa se sesat se ne da v miru user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4166
6.3.2008 16:37:44   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Dobro jutro, dame.user posted image
Vidim, da je sončen dan šol mimo mene.user posted image Dons bom zopet taksist, so otroci na folklori, pa po nečakinjo moram na Je senice, da jo bom peljala v Ljubljano...Pa spet v službo zvečer...user posted image
Pa ve?

ti pa si zaposlena 100 na uro user posted image

kaj imate se kaj snega tam pri vas?

Neposredna povezava do sporočila: 4167
6.3.2008 16:39:05   
_ancica_

sončen dan? a pr vs je pa sonce? tuki je oblačno in pihaaa! pa kaj ti sam nočne delaš? boga. mora bit ful tečno to. jaz se mtrenutno v službi pa je dolgčas.nikogar n i.pomila sem že po tleh,ostalo pa je tut čisto. tko da sam na uro gledam in čakam,da bo odbila sedm,da grem. sam kaj hudiča k se nikamor ne premakne.user posted image

hojla soncika user posted image
tebi je pa dolgcas danes. Kolko imas se do konca sihta?

Neposredna povezava do sporočila: 4168
6.3.2008 16:50:10   
_ancica_
ja kje pa ste zdaj vse??? user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
6.3.2008 17:34:25   
NAJBOLJŠA
Haallooo....
Jaz sem odvozila frocke, sedaj pa sem si že glavo umila.
Bom poskusila si jih samo natur posušit.Da vidim, če se mi zopet kravžajo...Po porodih so se mi vedno zravnali za kako leto , dve..
Pa še večerjo moram pripraviti.Možko je šel še po nečakinjo, tko, da mi nau treba tko zgodaj od doma..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
6.3.2008 18:00:52   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Haallooo....
Jaz sem odvozila frocke, sedaj pa sem si že glavo umila.
Bom poskusila si jih samo natur posušit.Da vidim, če se mi zopet kravžajo...Po porodih so se mi vedno zravnali za kako leto , dve..
Pa še večerjo moram pripraviti.Možko je šel še po nečakinjo, tko, da mi nau treba tko zgodaj od doma..

hojla NAJBOLJSA...danes je pa bolj bogo tukaj.
Glede las...user posted image user posted image user posted image tebi so se pa kar zravnali po porodih...upam, da se bojo meni skravzali user posted image user posted image user posted image no, najprej upam, da sploh postanem kdaj user posted image , potem pa sele da se mi skravzajo po porodu user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4171
6.3.2008 18:12:17   
sončika84
končalaa!!!user posted image user posted image in to eno uro prej! jupii

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
6.3.2008 18:14:27   
_ancica_

hura!!!! zdaj pa domov lenarit!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4173
6.3.2008 18:16:02   
tany83
Ojla...

evo mene sem tle... sem se mal zamotla tja okol... zdaj se pa javljam na cvek....

kako ste????

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
6.3.2008 18:19:11   
sončika84

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

hura!!!! zdaj pa domov lenarit!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zaenkrat sem še zmer tle. morm sok popit do konca pa čips pojest.user posted image user posted image user posted image kaj paa ve kej?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?