tany83
|
Ojla moje cvekice... jaz sem se oglasla mal tle na hitrco... moj je mogel it zdaj dopoldan delat pod nujno, ker so ga klical eni, da naj jih pogledat pride... pa nimas kaj.. do 1ih bo doma, ker pol se bova vodica sla enim slovenskim turistom... jih bova mal okol peljala... tko, da nevem ce bo cas za iskat stnovanje, no ja kaj hocemo, so me lepo prosili, ce jim lahko mal razkazem Puerto Plato, pa sem rekla, da ni problema... tko da popoldne me to caka... danes sem pa spala, ko ubita do 10ih...jao... ma kaj mi je??? jaz mislim, da me vrocina zdeljuje, pol pa tolk spim... ne mores vrjet tle je cez 35 stopnij, ze vec kot 1 mesec brez dezja... zdaj bi pa res pasalo se v bazen vrec... sama srece, da mava stanovanje na predelu, ko skoz pihlja... nad mestom.... Soncnica... zakaj ti bi blo hudo, ker si prva ugledala in to tako hitro... nikar, ti bodi srecna... saj ti nisi kriva, da nam ne uspe, pa da se ze tolk casa matramo, jaz sem mojmu vcerej vsa vesela povedala, da je moja prijateljica s foruma ugledala ... in je rekel, da kako lepo in, da sej midva ga bova tud kmalu... ti zdaj lepo pocivaj... pa vem, da ti ne gre za jest, samo MORAS... za tvojega je to dobro.... ancica... velik srece, danes na UZ... da bo vse OK... spps.. kako si kaj??? hitro avto v garazo, drugac te pucanje caka ...