|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
5.3.2008 18:45:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image Kako nam nič ne pašeuser posted image user posted image user posted image tany timaš pretoplo,ancica tebe skoz zebe,jaz pa sem nekje vmesuser posted image user posted image user posted image

ja ti povem... babe sitne user posted image user posted image user posted image .... jaz sem danes jezna na mojega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....
jaz sem pa bil dans ful utrujenauser posted image že vstala sem se glih komaj,na šihtu je itak bla prava polomija-se mi je skoz dremalouser posted image user posted image user posted image ,no v glavnem,da sem sedaj okuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
5.3.2008 18:50:26   
tany83

tany,a sam dans te bolijo jajčniki?men se je bolečina kr nekaj časa vlekla.kaj pa če nimaš O sred cikla?

ja na to sem tud jaz pomislila... sicer jo ponavadi mam sredi cikla... sam mogoce je pa zdej res ze prisotna....nevem...user posted image

zdaj pa se mi zdi, da je moj doma... joj, ko ga bom...user posted image

nic bom sla pocasi... fajn se mejte dekleta...

se tipkamo jutri user posted image

papa

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
5.3.2008 18:52:36   
tany83
aja pa se to.. mogoce bo mal neumno zvenelo... ma danes ponoci, sem mela skoz obcutek, da mi neki iz noznice tece, kot nek izcedek... nimam pojma, to se mi je prvic zgodilouser posted image user posted image user posted image .... a ve katera kaj bi blo??? sej vem kr neki... sama se ze cist user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
5.3.2008 18:59:07   
_ancica_

Ja mas prav, se bo treba osamosvojit user posted image user posted image ... jaz sem tko jezna na mojega...
da kdaj bi ga dala na pol... rece da pride ob 1ih, zdaj ga pa do 2h ne bo... bom kar sama sla... pa se kak druga taka njegova, da ga bi pojedla user posted image user posted image user posted image
NUJNO si morem dobit neki za delat...

mene pa danes jajcniki nekam bolijouser posted image user posted image user posted image ... se bojim, da mam kako vnetjeuser posted image ... nevem drgac zakaj me bi tko boleli......

joj tale tvoj kaktus, upam, da bo kmalu doma.
Mogoce se ti pa pripravlja na O...nikoli ne ves user posted image najboljse da kar lepo fajn posesata, pa bo user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
5.3.2008 19:01:29   
spps

aja pa se to.. mogoce bo mal neumno zvenelo... ma danes ponoci, sem mela skoz obcutek, da mi neki iz noznice tece, kot nek izcedek... nimam pojma, to se mi je prvic zgodilouser posted image user posted image user posted image .... a ve katera kaj bi blo??? sej vem kr neki... sama se ze cist user posted image user posted image user posted image user posted image
nimam pojma,žal

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
5.3.2008 19:01:43   
_ancica_

hm...mogoce imas pa kaksno manjse vnetje user posted image ali je pa spet samo psiha na delu...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
5.3.2008 19:02:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Ja mas prav, se bo treba osamosvojit user posted image user posted image ... jaz sem tko jezna na mojega...
da kdaj bi ga dala na pol... rece da pride ob 1ih, zdaj ga pa do 2h ne bo... bom kar sama sla... pa se kak druga taka njegova, da ga bi pojedla user posted image user posted image user posted image
NUJNO si morem dobit neki za delat...

mene pa danes jajcniki nekam bolijouser posted image user posted image user posted image ... se bojim, da mam kako vnetjeuser posted image ... nevem drgac zakaj me bi tko boleli......

joj tale tvoj kaktus, upam, da bo kmalu doma.
Mogoce se ti pa pripravlja na O...nikoli ne ves user posted image najboljse da kar lepo fajn posesata, pa bo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tako,da na pravi način obračunaj z njimuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
5.3.2008 19:12:32   
spps
in ancica,kako si kaj ti danes?razen,da ti ni ratalo na uz it?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
5.3.2008 19:28:42   
sončika84
ojla čveke! Kako smo kaj danes v tem "lepem" zimskem dnevu oziroma že večeru? ja zsem bolj tko. sem na šihtu in mi je taaakooo dolgčas. nobenega ni. brezveze. ancica škoda,ko je tako vreme! Upam,da ti bojo ti dnevi hitro minili(do naslednjega UZ)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
5.3.2008 19:52:54   
_ancica_

in ancica,kako si kaj ti danes?razen,da ti ni ratalo na uz it?

jst sem se kar, ceprav sem ful zaspana danes, smo vceraj gledali en francoski film do pol dveh zjutraj user posted image user posted image user posted image Moj kaktus in prijateljica, ki je trenutno pri nama sta Kolumbijca in sta mi prevajala cez cel film (film francoski z spanskimi podnapisi user posted image )...je blo zabavno!!! Danes moram pa se poklicat na par koncev, pa malo se pospravit. V glavnem je zdaj ze vse na svojem mestu, tako da sem prav hepi.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
5.3.2008 20:04:31   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

ojla čveke! Kako smo kaj danes v tem "lepem" zimskem dnevu oziroma že večeru? ja zsem bolj tko. sem na šihtu in mi je taaakooo dolgčas. nobenega ni. brezveze. ancica škoda,ko je tako vreme! Upam,da ti bojo ti dnevi hitro minili(do naslednjega UZ)

hej soncika user posted image slisim da imate zimo v slo user posted image user posted image user posted image zdaj ko naj bi pocas bila ze pomlad boste imel pa zimo user posted image
glede mojega UZ...zdaj mi je ful zal, da nisem tasce prepricala, da bi vseeno sli tja, ker se mi niti ne zdi, da je tako hudo zunaj kot sama pravi. Mah, bom pa se dva tedna pocakala user posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
5.3.2008 20:15:20   
_ancica_
tany...vidim da je tvoj ze doma oz da sta se ze odpravila ven. zelim vama lep dan, pa upam, da ti ne bo prevroce. Se tipkamo jutri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
5.3.2008 20:29:44   
spps
sam tolk,da se poslovim-gledam eno oddajo po tv ,lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image
mogoč se še pa vseeo kaj oglasim-če ne bom pred tv zaspalauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
5.3.2008 20:33:14   
_ancica_
spps...le oglasi se se kaj user posted image ce pa te zmanjka, ti pa zelim lahko nocko in se jutri spet beremo...cau bau user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
5.3.2008 20:56:20   
spps

spps...le oglasi se se kaj user posted image ce pa te zmanjka, ti pa zelim lahko nocko in se jutri spet beremo...cau bau user posted image user posted image user posted image
zaspala še nisem,bom pa čez 10mn nazaj.in kaj ti počneš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
5.3.2008 21:04:45   
_ancica_
malo visim pred racunalnikom, kmalu pa moram kaj skuhat, pa se par klicev moram narest. Drugace bom pa se malo tv gledala, seveda ce bo kaj pamentnega, v kar pa dvomim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
5.3.2008 21:08:55   
spps
eto meuser posted image user posted image user posted image user posted image zakaj ne bi dans mal uživala in lenarila,saj si te dni imela velik za uredit,tk da si kar privoščiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
5.3.2008 21:22:45   
_ancica_
ja sej si bom privoscila en tak dooolg pocitek...ne bom nic delala ta teden. Aja, moram pa tiste koledarje oblikovat, sem se lih spomnila user posted image no ja, bom pa drug teden lahko tolko bolj lena user posted image user posted image

sem prebrala, da ste gledale neko oddajo na tv-ju...a so bli dojencki??? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
5.3.2008 21:30:33   
spps

ja sej si bom privoscila en tak dooolg pocitek...ne bom nic delala ta teden. Aja, moram pa tiste koledarje oblikovat, sem se lih spomnila user posted image no ja, bom pa drug teden lahko tolko bolj lena user posted image user posted image

sem prebrala, da ste gledale neko oddajo na tv-ju...a so bli dojencki??? user posted image

bila je oddaja o ženska ,ki so imele več sponanih splavov in so bile napotene v nek institut v angliji.tista ,ki je rodila je imela prej 6ss v sedmo ji je ratalo.zanimiva oddaja.
ko je rojevala -pa ni kazalo porodne,je blo vzunaj snemano včakalnici,kjer se je se čulo,pa sem se zjokala ko dojenček,zdaj sem pa okuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
5.3.2008 21:40:02   
_ancica_
oooooooo...user posted image
joj, upam, da nam ne bo treba skozi vse to, kar je ta zenska prestajala user posted image
jaz se grem pa zdaj stusirat, potem pa v kuhinjo za stedilnik user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
5.3.2008 21:50:57   
spps

oooooooo...user posted image
joj, upam, da nam ne bo treba skozi vse to, kar je ta zenska prestajala user posted image
jaz se grem pa zdaj stusirat, potem pa v kuhinjo za stedilnik user posted image

sej jaz tud grem počas,jutre še delam,pol mam pa podaljšan vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image grem v petek zjutraj  na krvodajalsko,pa sem se zmenla,da mi ni treba it v soboto delat.jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
kaj dobrega skuhaj in lepo se imej user posted image user posted image user posted image user posted image
se tipkamo jutriuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
5.3.2008 21:54:57   
_ancica_
spps...lep vecer in lahko nocko ti zelim, pa ne pozabi malo posesat...midva bova, ker ze en teden nisva (zaradi user posted image ), tako da bo koncno ves prah posesan, se ze predolgo nabira user posted image user posted image user posted image

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
5.3.2008 23:34:01   
sončika84
dober večer! A je katera še tako vztrajan ku jst?user posted image sem prišla prej iz šihta,pa sem še posodo pomila,pa popapcala neki malga, se umila in dala v pižamo. in zdej nisem več zaspanauser posted image ura pa pol polnoči.user posted image še dobr d zjutri lahko spimuser posted image ancica ja mi pa mamo kr zimo.user posted image user posted image user posted image sm prov žalostna. sem mela že balerine prpravlene. brezveze! Upam,da bo hitro šlo mimo in da bo kmal spet sonček in fuuuulll toplo!!! za UZ pa verjamem,da ti je hudo. ampak sej bo 14dni hitr naokol.user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
6.3.2008 9:36:20   
sončika84
dobro jutro. no,pa smo se naspali.user posted image čeprav danes je vreme tako,da bi kr v postli ostala. mraz  je ,piha pa ko zmešano. user posted image kaj še kje tko piha? to je noro. že včer zvečer k sm šla iz službe(ob 23h) he tko pihal pa pol celo noč. me je kr strah d bo kšno streho odpihnlo. user posted image pa mraz!!! sem v volnenem puloverju,zavita v deko pa še kalorifer mam vžgan. js n vem al niso dali nč kurt al kaj..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
6.3.2008 10:26:36   
sončnica24
Hojla čvekice nisem se prej nič oglasila ker je brat nekaj z neta dol vleko in potem dela internet čisto počasi.

Tany in ancica videve ki tako radi čistita in imata vse lepo doma imam en predlog za vaju. Dokler nista user posted image kar delajta jaz že tri dni več al manj ležim ker mi je obupno slabo komaj kaj pojem pa še to nasilo zaradi tablet s folno kislino ki jih moraš vzet. Sicer na srečo ne bruham samo mi pa je full čudno v želodcu. Tako da kar lepo pospravljajta ker potem več ne bosta vsaj dokler to ne mine. No je pa edini znak da sem user posted image ker špika me več ne pa prsi me tudi več ne bolijo.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?