|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
6.3.2008 18:39:34   
_ancica_
holja tany...kako si kaj? Jaz sem malo potelefonarila okoli, zdaj pa moram zacet koledarje delat...pocasi se bo zacelo ze mudit, ker sem tako lena kar se tega tice user posted image user posted image user posted image

soncika...ti pa le pojej svoj cips in sokec...midva z mojim sva tudi jedla vceraj zvecer cips in pila pomarancni sok. Se sreca, da nama ga je zmanjkalo (cipsa), drugace bi se se kar naprej basala z njim user posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
6.3.2008 18:39:45   
tany83
Ojla..

jaz si kuham neki za jest, ker mi je zacelo nekam krulit user posted image user posted image user posted image ....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
6.3.2008 18:40:53   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

holja tany...kako si kaj? Jaz sem malo potelefonarila okoli, zdaj pa moram zacet koledarje delat...pocasi se bo zacelo ze mudit, ker sem tako lena kar se tega tice user posted image user posted image user posted image

ojla ancica... ma sej gre pr meni... toplo je za crknit...user posted image user posted image user posted image

zdaj neki kuham, da mal pojem....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
6.3.2008 18:45:25   
sončnica24
Hojla da se vam malo javim moj dela pri enem sodelavcu, jaz pa sem se s taščo po trgovinah potepala pa spet mal evrov zapravlauser posted image , sicer ne dosti ker moram mal šarat bom drug mesec verjetno sobo rihtala pol pa bo treba malo več denarja.

Sicer pa sem zdaj na srečo brez problemov spravla cel krožnih juhe še v sebe, tako da upam da bo zdaj mir en čas, je blo prav fajn z užitkom jest.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
6.3.2008 18:45:30   
_ancica_
jaz bom tudi pocasi mogla kaj pripravit za jest, pa sem cisto brez idej zadnje case user posted image kaj bos kaj kuhala danes?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
6.3.2008 18:48:59   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hojla da se vam malo javim moj dela pri enem sodelavcu, jaz pa sem se s taščo po trgovinah potepala pa spet mal evrov zapravlauser posted image , sicer ne dosti ker moram mal šarat bom drug mesec verjetno sobo rihtala pol pa bo treba malo več denarja.

Sicer pa sem zdaj na srečo brez problemov spravla cel krožnih juhe še v sebe, tako da upam da bo zdaj mir en čas, je blo prav fajn z užitkom jest.

jaz bi tudi kar naprej zapravljala...pa raje ne, ker trenutno nimava ravno veliko user posted image no ja, bo ze. Danes greva spet gledat morske prasicke. Sva rekla da bova enega kupila drug mesec. Komaj cakam, da mi bo druzbo delal, ko mojega kaktusa ne bo doma user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
6.3.2008 18:53:30   
_ancica_
zdaj se grem pa stusirat, potem pa koledarje delat...mah, sploh se mi ne da, nimam nobene inspiracije zadnje case user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
6.3.2008 18:54:13   
_ancica_
soncnica...midve mava pa isto stevilo postov!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
6.3.2008 18:55:14   
tany83

jaz bom tudi pocasi mogla kaj pripravit za jest, pa sem cisto brez idej zadnje case user posted image kaj bos kaj kuhala danes?

jaz zdaj jem... riz in solato...

za vecerjo pa bom naredila eno meso in krompir ter se mal solate... moj kaktus bo danes precej kasno domov priseluser posted image ... tko, da bom se dooolgo sama...

Soncnica.. lepo, da ti ne dela vec tko slabo user posted image user posted image user posted image .... ne prevec zapravljatuser posted image user posted image ... jaz tud morem v shoping, za kako obleko in solncke... ma nevem se kdaj to bo, ker ni casa...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
6.3.2008 19:00:56   
sončnica24
No ancica zdaj pa te bom za enega prehitelauser posted image . No saj jaz tudi grem zdaj počasi ležat, sem se stuširala pa lepo že v pižami pa bom šla televizijo gledat pa mojega čakat ker bo verjetno počasi doma, pa ravno v računalnik bi tudi ni več za bulit.

Tako da punce lepo še klepetajte kaj lepega napišite, zvečer ne pozabite na domačo nalogo da se mi katera pridruži v pričakovanju user posted image .

Pa pa

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
6.3.2008 19:03:29   
spps
alo punce!!!kako ste kaj danes?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
6.3.2008 19:05:15   
tany83
Ojla spps... kako kaj???

soncnica... ti kar pocivaj in cuvaj svojo pikicouser posted image user posted image user posted image ...
lep vecer... se tipkamo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
6.3.2008 19:07:22   
spps
danes sem pa superuser posted image user posted image user posted image prej sma se z malo potepale,jaz pa zdaj 3dni ne grem v službouser posted image user posted image user posted image
jeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
6.3.2008 19:15:11   
tany83
waoooo... super user posted image user posted image user posted image ...

jaz sem tud OK.. lahk bi blo boljs lahk slabs... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
6.3.2008 19:15:42   
_ancica_
evo me, stusirala sem se, lase oprala, zdaj pa ne prav veselo na delo user posted image user posted image user posted image

soncnica...lep vecer ti zelim in miren spanec, pa cuvaj svojo malo pikico  user posted image v pricakovanju pa se ti bomo kmalu vse pridruzile user posted image
spps...hura zate!!! Tri dni pocitka, upam, da ti ne bo treba prevec pospravljati in da bos lahko uzivala user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
6.3.2008 19:16:43   
_ancica_
sem ravno izvedela, da gre prijateljica jutri v Montreal in se vrne sele v nedeljo zvecer...jupi!!!! Bova z mojim lahko veselo sesala cel vikend!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
6.3.2008 19:22:31   
spps

sem ravno izvedela, da gre prijateljica jutri v Montreal in se vrne sele v nedeljo zvecer...jupi!!!! Bova z mojim lahko veselo sesala cel vikend!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa se bo vse treslouser posted image user posted image user posted image da ne bojo sosedi mislili,da je potresuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
6.3.2008 19:24:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

waoooo... super user posted image user posted image user posted image ...

jaz sem tud OK.. lahk bi blo boljs lahk slabs... user posted image
jaz ti povem,da nikol ni tako slabo,da ne bi moglo bit še slabšeuser posted image

aja,jutr ne bom pospravljala,ker bom mogla počivat od krvodajalskeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,boma pa dopoldan z mojim doma....sama.....user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
6.3.2008 19:24:56   
tany83

user posted image user posted image user posted image ... super...

No zdaj mam pa jaz eno resno vprasanje... sem brala tam na zanositvi, da kao ni dobro, ce vsak dan user posted image ... kaj VI mislite... da al ne....???? user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
6.3.2008 19:30:30   
spps

No zdaj mam pa jaz eno resno vprasanje... sem brala tam na zanositvi, da kao ni dobro, ce vsak dan user posted image ... kaj VI mislite... da al ne....???? user posted image
mislim,da je najboljš takrat ko ti je ,po mojem tud če vsak dan ne mre bit pretirano narobe.
najboljš je bae na 2 do 3 dniuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
6.3.2008 19:36:45   
_ancica_

kaj pa vem, midva ne vsak dan, ampak tam na dva do tri dni...pa se nobenega rezultata!!! user posted image user posted image user posted image tako da nimam pojma. Kakor vama pase jaz pravim. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
6.3.2008 19:38:02   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

mislim,da je najboljš takrat ko ti je ,po mojem tud če vsak dan ne mre bit pretirano narobe.
najboljš je bae na 2 do 3 dniuser posted image

Ja... sej vem, vsi pravijo na 2 do 3 dni... sam midva rada vsak dan (najmanj), sej lahk bom zvenela kot en obsedenc user posted image ... sam sem vceraj mojmu rekla, da ne bova vec vsak dan, ker baje sperma ni tko kvalitatena... sam je sam debelo gledal, pa je reku, da ce ne uzivas vec in si bova ze nek urnik zacela delat in stet kdaj ja kdaj ne, da pol pa ni vec uzitka, sej se strinjam, sam mogoce si mislim, da ne zanosim, ker preveckrat... ah... sej pomoje pretiravam... bom ceo znanost nardila... sorry ker neki blodim tle...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
6.3.2008 19:41:33   
spps
pušenjak je eni napisal,da na 2 ali 3 dni,in tudi če vsak dan -škodit ne more

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
6.3.2008 19:42:05   
_ancica_
tany...vidva kar sesajta vsak dan ce vama tako pase, jaz mislim, da ne more bit nic narobe s tem. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
6.3.2008 19:45:39   
spps

tany...vidva kar sesajta vsak dan ce vama tako pase, jaz mislim, da ne more bit nic narobe s tem. user posted image user posted image user posted image  
sej,punce kolk sem brala po forumu itak večina slončka med ovulacijo vsak danuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?