|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
4.3.2008 21:54:32   
tany83
Ojla...

punce danes pa niste ble lih pridne in klepetale... ajaja... jaz sem bla cal dan brez elektrike, ker so prsli neki menjavat, pol pa si itak oni lepo cas vzmejo in cel dan to stimajo user posted image  sem bla tko jezna... ma nima pomena, sem pa druge stvari nardila, kar sem mela za nardit in si mal od racunalnika oddahnila...

ancica... super da si bos lahko sluzbo iskalauser posted image user posted image user posted image ... jaz tud iscem... bomo videli, ce me bo kdo hotel zaposlit, tle te tud brez dokumentov ponekod... sam moj noce, da bi karkoli delala, ker se mu zdi brezveze da neki delam, kar ni dobro placano, ceprav sem mu jaz rekla, da men dnar ni vazn, ker itak on zadost zasluzi, je bolj pomembno da grem ven iz hise in mal pozabim na user posted image ...
je rekel, da se bo potrudu mi kaj dobit... bomo videli....

Vsi pravite kako snezi, tle je 30 stpoinj in smo ze vec kot 1 mesec brez dezja... bi pasalo da mal pada...

nic zdaj ste ze vse sle, ko sem jaz prsla user posted image ... se tipkamo jutri kej zjutraj, ce bom kaj doma... cene pa v cetrtek... user posted image user posted image user posted image

lahko nocko user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
4.3.2008 21:56:25   
_ancica_
aja...sem skor pozabila, da me jutri ne bo, ker imam UZ. Je kar dalec (v centru), tko da grem od doma ze okoli 10ih, mogoce malo kasneje. Se bom probala kaj prej na hitrco oglasit, potem me pa verjetno kar dolgo ne bo nazaj, ker sem po UZ zmenjena s prijateljico in bova malo pohajkovale po mestu.

tany...kje siiiiiii!!!!???? te pogresam danes tukaj!!! user posted image Upam, da je tvoj kaktus prisel in te odpeljal na lepse user posted image user posted image user posted image

zdaj pa res sibam...cau user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
4.3.2008 21:58:54   
_ancica_
tanyyyy!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image sem se ze ustrasla kam si nam pobegnila user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
4.3.2008 22:02:09   
tany83
ojla ancica....

a si se tle??? jaz sem te tud pogresala, sam kaj cmo....

kam gres zdaj??? a tvoj ze pride domov.. moj komi ob 6.30 danes user posted image ....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
4.3.2008 22:07:35   
_ancica_
sem se tle...zdej mam racunalnik v dnevni in je ful blizu kuhne, to da lahko kuham in se tipkam user posted image user posted image user posted image user posted image moram zacet kuhat, ker je ze 4, moj pa pride cez urco pa pol ze domov. Sem ful vesela, ker je tako hitro doma user posted image zdaj greva lahko se malo ven na sprehod skupaj po njegovi sluzbi. Imava kar nekaj trgovinic cez cesto, tako da nama ni tako dolgcas. Vceraj sva sla gledat morske prasicke in resno razmisljam da bi kupila enega. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
4.3.2008 22:15:17   
tany83
Super user posted image user posted image user posted image user posted image ... kaj bos dobrega kuhala....???
je fajn ja da pride tko lepo zgodi domov....user posted image

midva sva tud vceraj sla na en velik sprehod po obali in danes greva spet, mi je lih pisla sms, da bo ob 6.30 doma in da greva...sem prav vesela....
jutri pa greva mal za stanovanja pogledat, ce bo doma.... komi cakam....
tko pasa ko se mal sprehodis in nauzijejz zraka...user posted image

aja, moj ko sem mu vceraj kazala slike kakega psa bi rada, je rekel, da on ne mara takega user posted image , da kdo bo tega psa kopla in cesal, da to sm cel dan dobra ko ma toliko dlake.. sem rekla, da saj jaz mam cajt...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
4.3.2008 22:26:09   
_ancica_
no, sej moj ne pride ravno zgodaj doma, ampak glede na to, da je prej prihajal okoli pol osmih, vcasih se malo kasneje, je pol sestih oz sest prav fajn user posted image pa zjutraj gre od doma sele ob 8:50...se mu prav dobro zdi, ker lahko tako dolgo spi user posted image
jaz bom kuhala riz z zelenjavo, verjetn bom rakce notr vrgla, nekaj kar bova lahko oba jedla.
A tvoj pa noce tistega lepega kuzija user posted image sej ga bos ti pedenala user posted image kaj bi pa on rad? 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
4.3.2008 22:39:44   
tany83
Ja ma saj to je skor 2 uri prej, da pride domov user posted image user posted image user posted image . pa tud zjutraj ti ostane vec casa za telovadbo user posted image ... user posted image user posted image user posted image ...

a golobe si zdresirala???user posted image

ja moj ocitno hoce neki brez dlake...
ma men je pa tko lusen ta pes... sej jaz mam cas psa prat cel dan in cesatuser posted image user posted image ... mozno da se boji, da ne bom mela vec zuser posted image a njega cas poluser posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
4.3.2008 22:45:45   
NAJBOLJŠA
Lahko in mirno noč...
Enim pa velik sexa in malo spanja...
N.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
4.3.2008 22:50:24   
tany83
Drage moje... jaz sem se spomnila, da si morem se lase polikat....user posted image user posted image user posted image  jaoooo...

nic sibam user posted image ...

ancica... fajn skuhaj in lep sprehodek s tvojim user posted image ... pa velik srece juti na UZ user posted image user posted image user posted image

Lahko nocko drage moje user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
4.3.2008 22:51:32   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ja ma saj to je skor 2 uri prej, da pride domov user posted image user posted image user posted image . pa tud zjutraj ti ostane vec casa za telovadbo user posted image ... user posted image user posted image user posted image ...

a golobe si zdresirala???user posted image

ja moj ocitno hoce neki brez dlake...
ma men je pa tko lusen ta pes... sej jaz mam cas psa prat cel dan in cesatuser posted image user posted image ... mozno da se boji, da ne bom mela vec zuser posted image a njega cas poluser posted image user posted image

ja, zdej bova lahko tudi zjutraj malo potelovadila skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image trenutno je prijateljica se pri nama, verjetno da bo se kak teden tukaj, dokler si ne najde kaj, pa je malo tezko  telovadit...se jo bo treba kmalu znebit, ce hoceva kaj pridelat ta mesec user posted image user posted image user posted image
Golobi me ne juser posted image 100 posto user posted image user posted image user posted image ...ne vem kaj bom, bom pocakala do pomladi, zdaj je itak se premrzlo za bit zunaj, potem bo pa treba nekaj ukrenit  user posted image

ja tvoj ocitno hoce nekaj brez dlake ...sem vceraj vidla morske prasicke brez dlake...samo tam okoli smrcka jo imajo malo...so ful smesni, ampak jaz bi mela raje une z dolgo dlako...so lepsi user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
4.3.2008 22:52:17   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Lahko in mirno noč...
Enim pa velik sexa in malo spanja...
N.

user posted image user posted image user posted image
lahko nocko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4087
4.3.2008 22:53:32   
_ancica_
tany...no le polikaj se, da bos lepa ko te bo tvoj ven peljal user posted image jaz grem pa naprej kuhat. Se bom probala oglasit kaj preden grem jutri od doma. Lep vecer in lahko nocko user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
4.3.2008 22:54:05   
tany83
Ja ancica prijateljico ven vrec ni kaj... je treba user posted image ... user posted image user posted image user posted image ...

golobi pa... nevem... eno palico in na njih user posted image ....

nic zdaj res grem.... ker mam lase kot strasilo user posted image user posted image user posted image ...

se tipkamo...user posted image user posted image user posted image

papa user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
5.3.2008 8:19:32   
sončnica24
Dobro jutro, bo počasi dovolj zpanja za danes vsaj za meneuser posted image . Hvala vsem za čestitke pa res upam da vam uspe mi je res malce hudo ker sem prva pa tako hitro mi je uspelo ve pa se že tako dolgo matrate.

No moj user posted image še vedno ne verjame je reko da bo verjel ko bom sliko domov prinesla, tako da upam da me sestra hitro na pregled pokliče, no saj bušija pa je že včeraj božaluser posted image .

Ancica za golobe si probaj kakšno strašilo zamislit ali pa tiste palce ki ko veter piha ružijo. Pa držim pesti da bo danes na UZ vse ok.

No zdaj pa čakam da se katera oglasi da lahko malce poklepetamouser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
5.3.2008 9:12:51   
sončika84
dobro jutro! Joj,treba je vstat. danes sem si lahko mal prvoščla dalj spat,ker delam popoldne.sicer sem bla ob 6h že budna,pa sem naštimala južno za mojga dragega in se poslovila od njega ter mu zaželela lep dan,pol sem šla pa nazaj spat.user posted image no in zdej e blo pa težko vstat. morm plačat položnico,it na pošto(še  dobr d jo mam čez cestouser posted image ), zlikat perilo,pod tuš. pol bo pa treba delat. in ve? kak smo kaj? Aj ,tuki je sneg!! Je  vse belo.user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
5.3.2008 9:16:56   
sončnica24
Pri nas o snegu ni ne duha ne sluha. Hvala bogu, čeprav ga mam full full rada samo zdaj pa je že malce prepozno za njega naj kar ostane tam nekje kje pač je do mene pa naj pride decembrauser posted image .

No sončika da ti ne bo dolg čas se lahko greš ven malce user posted image .

Ali pa si zamisliš da je pomlad in da user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4092
5.3.2008 9:20:02   
sončnica24
Aja si še spraševala kaj bomo delale jaz danes nič. Bom počivala. No moram se še samo z mamo zmenit katera bo kosilo user posted image , ker meni najbolj ni danes sem neka zmantrana.

Neposredna povezava do sporočila: 4093
5.3.2008 9:26:24   
sončika84
si bom raje predstavljala pomlad.user posted image oziroma še rajši poletje in kako se sončim im kopam.user posted image user posted image sej je men tut snegec lep,amapk decembra,novembra, ne zdej! Čeprav mam rajši poletje, mi je pozimi prov lepo če je sneg. zdja pa točn tko,naj bo tam kjer pač  je in naj pride decembra.user posted image dolgčas mi pa ne bo,ku imm polno dela. a ti pa si utrujena? ja sje,zdej boš prve tri mesce vrjetn mal bolj utrujena. jest sem bla ful. jaz sem tela sam spat.user posted image bo že. ti kar počivaj pa naj mama skuha kosilo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4094
5.3.2008 9:37:56   
sončnica24
No saj bo verjetno ta sneg hitro odišo pa bo nazaj sonček prišo. No kosilo bom vseeno mogla jaz kuhat ker naredim baje najboljšo rižoto tako da mi to danes ne uideuser posted image . Najboljša tudi ti se kaj javi ne samo bratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4095
5.3.2008 9:54:49   
sončika84
mmmmmmmm,rižotka!!!! Kašno boš delala? MM,men je ful fina rižotka. Jaz pa sem včraj joto skuhala. Ta prvo v življenju. me prav zanima,če je za kaj.user posted image joj,kok je mraz!!!! sploh se mi ne da od tuš v tem mrazu!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4096
5.3.2008 10:00:56   
sončnica24
Saj je zdaj že mama nekaj začela delat tako da bo vsaka malo naredla. Drugače pa mi rižoto ponavadi delamo z mletim mesom pa nič druga. Včasih še kakšne gobe pa grah ampak ponavadi pa čisto tako "suho".

Neposredna povezava do sporočila: 4097
5.3.2008 10:07:38   
sončika84
jaz pa jo mam najraje kr sam z zelenjavo,al pa z morskimi sadeži al pa na curry način(ful curryja,pa mal  piščanca notr). no,zdej pa morem it pod tuš,kopalnica se je segrela! hvalabogu za kaloriferček!user posted image Ja,lepo ste se zmenle z mamo! pohvalno! Bodite v cvetju,jaz se grem umit pol pa likat. če bo čas se mogoče še kaj tipkamo! Drgač pa vam želim en lep dan! Papa

Neposredna povezava do sporočila: 4098
5.3.2008 10:36:44   
NAJBOLJŠA
Morgen, dame...
Jaz se spravljam k likanu, pa sem kar tlele..groza.
Babi in mala sta šli na sprehod po snegu, da bom lohk v miru likala...pa me nič ne vleče k deski...user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 4099
5.3.2008 11:04:14   
sončnica24
Mi imamo na srečo doma likalni valj pa sem se naučila vse na njega likat in je to pravi blagoslov, je 1,2,3 vse gotovo. No najboljša upam da boš zbrala dovolj moči da se boš spravla likat če pa ti ni pa saj lahko tukaj klepetaš perilo pa te bo tako ali tako počakalouser posted image ali pa ga temu gospodu tukaj zaupajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?