![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:12:44
|
|
|
|
sončnica24
|
Očitno pogovor s tabo pomaga ker so pikice že manjše . Samo se ne pelje ta satenasta posteljnina, to ma moj ati full rad meni se pa zdi da se tako vozi no saj veš kaj mislim? No upam da veš kaj mislim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:19:06
|
|
|
|
tany83
|
... odvisno vcasih pomaga da kam vozi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:22:24
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa saj vem da pomaga ja no? Samo kaj pa če full švicaš pol ta bombažna vsaj malo vpija ona pa nič pol si pa cel moker
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:24:17
|
|
|
|
tany83
|
... ja pol se pa pocutis, ko da mas vodno posteljo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:26:03
|
|
|
|
sončnica24
|
Zdaj sem pa brez besed ostala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:29:09
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Zdaj sem pa brez besed ostala ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:30:24
|
|
|
|
sončnica24
|
Če pa res ne vem kaj naj odgovorim, ne se zdaj smejat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:32:54
|
|
|
|
tany83
|
Ok se ne bom... kaj si kuhala danes za kosilo???? nase ancice pa se kar ni ... joj, me zanima kaj je z njo...?????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:34:35
|
|
|
|
sončnica24
|
Mi smo danes jedli pleskavice pa ati in mama regrat (jaz te trave ne jem ), pa restan krompir. Jutri pa bomo ribice spet jedli njami se mi že kar luštajo. Mene tudi zanima kaj je z ancico.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:37:11
|
|
|
|
tany83
|
... meni je pa tud trava dobra ja ancica bi se lahk ze oglasla...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:39:02
|
|
|
|
sončnica24
|
No meni ta trava ni nič kaj dobra, sem pa jo včeraj celo večnost nabirala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:41:37
|
|
|
|
tany83
|
Ja to ti pa vrjemem ja.. je pa zdravo ves... tle ne rase.... sam druge trave, ki pa niso uzitne
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:52:39
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja no tistih neužitnih ne jej ne, ker potem bo tukaj dol čas Mene spet net malce jezi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:54:52
|
|
|
|
tany83
|
Ma bogi ti danes.... najina soseda se ocitno seli, ker ropota neki pa razbija... srecna ona....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:56:39
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj ti boš tudi počasi ropotala ker se boš selila
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:57:54
|
|
|
|
tany83
|
Ja midva moreva prvo neki najdit... bova zacela zdej iskat marca... pol pa zacetk aprila se preseliva
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:58:38
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa jaz tudi ker bom sobo rihtala samo jaz ne bom sosedov motla ker sem v hiši
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 21:00:34
|
|
|
|
tany83
|
... sej mene ne moti... kar nej se odseli v miru... saj smo sam midva pa ona tle... zdaj bova pa sama ocitno ostala.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 21:02:55
|
|
|
|
sončnica24
|
No potem pa bosta lahko z tvojim mela vsako večer veselico pa vaju ne bo nihče slišal
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 21:08:53
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja nič tany jaz te počasi zapuščam grem še pod tuš potem pa mojga čakat če ga bom dočakala ali pa bom prej zaspala, nekj bo ne. No ancice očitno ne bom dočakala upam da je vse vredu z njo pa da se danes še kaj javi da bom jutri vedla na čem je. Ti pa se lepo mej pa uživaj s slovenkami pa kakšno pametno rečte. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 21:09:39
|
|
|
|
tany83
|
.... me je lih zdaj klical... sem mu rekla, da danes pa je toplo tle za crknit, da lih da zvim, pa je stanovanje na takem podrocju, da skoz pihlja in velja za bolj prijetno sveze... je reku, da poleti ne bom prezivela, ker je se bolj toplo .... sem radovedna kam se seli ta soseda, ker ma dober okus pri izbiri stanovanj in opreme
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 21:11:29
|
|
|
|
tany83
|
No, saj jaz tud bom sla pocasi pod tus... pa neki skuhala bom... nocko in se tipkamo jutri papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 22:11:15
|
|
|
|
_ancica_
|
hojla punce moje! Sta me tasca in tast ravnokar pripeljala domov. Zdravnica me je lepo pregledala, rekla, da ni nic resnega z mojo desno bubiko (haha, ne vem kako nej jo klicem...dojka??? to se mi cudno slisi, joska? hm, kaj pa vem ). Mi je pa dala za vsak slucaj se napotnico za UZ, se morm pa jutri narocit. Drugace me je pa se spodaj pregledala in pretipala. Izvii bojo tam cez kak mesec, tko da bo treba mal pocakat, ni p anic omenila, da bi bilo kaj hudo narobe z mano. Zdej pa ne vem....vzela mi je bris, pa me zanima al je mozno da ima zarad tega malo krvavkast izcedek???? Sem ga prejle zasledila na wc-ju. Edin ce se mi ni ze zacela nakazovat?? A kera kaj ve o tem??? Zdajle si bom pa malo casa vzela da vas preberem, potem bo pa treba pakirat...joj, stanovanje zgleda kot da bi bomba padla vanj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 22:18:58
|
|
|
|
tany83
|
ancica ... sem fuuul vesela, da ni nic narobe .... meni, ko je bris vzela nisem nic krvavela... mogoce je pa vgnezditvena??? ..... upam, da bodo vsi izvidi bp....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 22:39:55
|
|
|
|
_ancica_
|
tany!!!!!! ja, zgleda da ni nic resnega...bo pa treba se pocakat na UZ, potem se bom sele veselila Aja, glede izcedka, sem ravno nekje prebrala, da ga imas lahko po temu vzemu brisa, tako da zihr ni vgnezditvena in tudi G me je vprasala ce pricakujem M kmalu...najbrz je med pregledom ugotovila, al kaj jaz vem. Sem pa prej sestri omenila vse moje tezave, pms pa bolecine pred in med M, pa me je kr malo prestrasla, je rekla, da mogoce imam pa ''fibroids''(ne vem kako se temu po slovensko rece), kar naj bi pomenil neke vrste tumor, samo da ni rakasto ...ampak mi zdravnica nic ni omenila, da bi kaj zacutila...zdaj pa lahko samo upam, da bojo testi ok.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.