|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
19.2.2008 23:40:41   
venezuela
ancica, kaj boš dobrega skuhala...user posted image  če pa še ne veš, poglej na forum kulinarična slovenija, je tolk enih dobrih receptov...sem jst tud zadnjič tany s tam poslala en fajn recept za bananine rezine...se splača pošnofat goruser posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
19.2.2008 23:42:02   
venezuela
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

men je tud fajn ko vidm kako novo nosecko user posted image res je pa da je pa dost punc tukaj na RR-ju k so pa mal cudne hahaha user posted image

psssst, bo kuj kaka sem pršla, pa te bo....user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
19.2.2008 23:42:19   
tany83
saj pravim svasta i svega...

punci jaz vaju pozdravim.... grem cvret polpete in kuhat riz... user posted image

Lepo se imejta... jutri me najbrz ne bo, tko da se tipkamo v cetretek... user posted image user posted image user posted image
no, mogoce vas pridem kaj pogledat...

Lepo negujte vajine kaktuse... user posted image ...

Lahko nocko user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
19.2.2008 23:44:44   
_ancica_
jst se bom tudi poslovila za danes...grem kuhat, sicer se ne vem tocno kaj (mogoce kar krompirjevo solatko, pa kak kos mesa za mojga...jst bom pa ribo al pa kej podobnega...aja pa cokoladni puding na kaktusu za desert user posted image user posted image user posted image user posted image

Obema zelim lahko nocko, tebi tany pa se lep vecer, pa se jutri spet tipkamo

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
19.2.2008 23:45:23   
venezuela
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

saj pravim svasta i svega...

punci jaz vaju pozdravim.... grem cvret polpete in kuhat riz... user posted image

Lepo se imejta... jutri me najbrz ne bo, tko da se tipkamo v cetretek... user posted image user posted image user posted image
no, mogoce vas pridem kaj pogledat...

Lepo negujte vajine kaktuse... user posted image ...

Lahko nocko user posted image

tudi tebi jutri en lep dan, pa veliko sočnihuser posted image user posted image ti želim!
js bom v četrtek šele zvečer gor, ko pridm z izpita, tko da se tipkamo...user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
19.2.2008 23:47:00   
venezuela
ancica tud teb nočko, pa naj ti desert uspeuser posted image user posted image  se tipkamo jutri..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
19.2.2008 23:47:44   
_ancica_
vso sreco na izpitu !!!! Drzim pesti! user posted image cau...

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
19.2.2008 23:48:52   
_ancica_
aja...jutri bos se gor...haha...no potem se pa jutri spet tipkamo, tany ti pa mej en ful lep dan jutri s svojim kaktusom...no zdaj pa res...lahko nocko papa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
20.2.2008 9:07:11   
sončnica24
Dobro jutro no sicer lahko to voščim sama sebiuser posted image , pa ste se včeraj še kar razpirčale pa napisale kar nekaj, pa bogi kaktusi so mogli trpet včerajuser posted image .

No če se bo katera slučajno zdaj dopoldne kaj šetala tukaj pa ji bi za klepetat naj se kar javi da jim popoldne ne bo dol čas.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
20.2.2008 11:44:06   
sončnica24
Spet ni nobene ki bi z mano klepetalauser posted image , ker danes popoldne pa me 100% ne bo doma ker grema nekam z mojim, saj je že čas sem že dva dni čisto sama, čeprav včeraj se pa je oddolžil ker je tako pozno prišo, samo tuširat pa se je mogo samuser posted image

Sicer pa je zgledal tako

user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
20.2.2008 11:46:00   
sončnica24
Če pa še ga bo malo biksal potem pa bo zgledal kot tale tulipan:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3211
20.2.2008 12:42:11   
binica
Čau sončica - po dolgem času (beri 3 dni) sem spet tu user posted image user posted image user posted image  Vidim, da se je medtem pojavilo nekaj novih članic.
D O B R O D O Š L E user posted image user posted image

Kaj so to zdaj neke fore s kaktusi in tulipani? Sem kaj zamudila???

Neposredna povezava do sporočila: 3212
20.2.2008 13:35:42   
sončnica24
Binica če hočeš vedet kaj pomenijo tu tulipani pa kaktusi potem moraš it brat tisto kar smo včeraj pisale, pa eno pampers plenico rabiš zraven ker boš od smeha tja padlauser posted image .

No jaz zdajle počasi grem tako da vam lepo popoldne želim in veselo klepetanje pa binica če boš mela jutri dopoldne v službi kaj časa pa se le oglasi da ne bom imela samih samogovorv.

Pa pa punce lepo čvekajte in lep dan vam želim.  user posted image user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
20.2.2008 13:55:14   
_ancica_
Dobro jutro punce user posted image Danes sem pa zgodna...moj me je zbudil zjutraj ob 6ih, potem pa nikakor nisem mogla nazaj zaspat. Verjetno bom sla kasneje malo nazaj pocivat, ker sem kar zmatrana. user posted image

soncnica...zdaj te pa verjetno ni vec gor...skoda user posted image si pa res fajn kaktus nasla, pa tulipan tako mizerno zgleda, revcek ... ga bo treba malo zalit. user posted image user posted image user posted image

binica...kako si kaj? Glede kaktusov in tulipanov pa...jah nc, bos kr mogla prebrat vcerajsno debato, ni druge user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3214
20.2.2008 14:30:51   
tany83
Ojla hojla....

sem vas sam pozdravit nahitrco prsla. ker je moj kaktusek sel v avtopralnico... jaz pa smuk hitro na RR...user posted image user posted image user posted image .... sicer se morem it tusirat zdaj... ker greva pol v Santiago, morva it neki kupit... pol popoldan pa mogoce na plazo, sam danes je tko vroce tukaj... nevem ce bi jaz na plazo rinila user posted image ... no bomo vidi, drgac bi blo boljs ostat v kaktusovi senci user posted image .....

ancica ti si pa zgodnja danes za ustat...user posted image

binica koncnooooo si spet nazaj user posted image

soncnica... lepo se imej s tvojim kaktusom.... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
20.2.2008 14:57:38   
_ancica_
hojla tany user posted image ja danes sem pa zgodnja...sam se mi oci kar zapirajo, nisem prav dobro spala ponoci.

Joj tist seznam tam na marcu...sem ga zdej koncno popravla...je spet tista zbrisala pol smeskov...ne vem kako ji vedno rata vse spremenit user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
20.2.2008 15:00:21   
_ancica_
tany...ce se ne tipkava vec danes, ti zelim lep dan pod kaktusovo senco user posted image user posted image user posted image Le pridno ga neguj... 

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
20.2.2008 15:04:31   
spps
ojla!
ja,tany je treba izkoristit vsako priliko,da nas pozdravišuser posted image user posted image user posted image
in ostale?kako ste?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
20.2.2008 15:07:57   
_ancica_
hojla spps user posted image jst sm se kar...sem tako slabo spala, da se mi zdi da bom kmalu sla nazaj v postlo user posted image user posted image user posted image   pa ti?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
20.2.2008 15:10:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

hojla spps user posted image jst sm se kar...sem tako slabo spala, da se mi zdi da bom kmalu sla nazaj v postlo user posted image user posted image user posted image   pa ti?

jaz sem spala vredu,sam sem pa cela zj...user posted image ,tk kot kaže men ne bo drugega preostalo,kot da grem mal pojstlo razmetatuser posted image user posted image user posted image
al je polna luna kriva al pa kaktusiuser posted image user posted image user posted image -pr men je bla kriva lunauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
20.2.2008 15:16:32   
tany83
Ojla punce jaz sem se zmer tle... tud mi imamo polno luno in sem jaz tud slabo spala user posted image ...

sam zdaj sem boljs k sem se stusirala....

moj kaktus se zmer avto pere ma tud sebe verjetnouser posted image ....

ja kar se pa seznama tice na zanositvi, no coment....sem bla user posted image  in sem kar eno obvestilo napisala, upam, da bo una pogruntala, da je ona tista k vse pobrkla... joj, joj....user posted image ... sej lepo, da doda, sam mal pazla bi tud lahko, ne de vse smeske pobrise pa dojencke... se na februarju je isto nardila, sam ji je soncnica rekla in popravla user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
20.2.2008 15:18:33   
spps
sem vidla,da ste red delale na seznamihuser posted image user posted image user posted image user posted image tako je pravuser posted image user posted image user posted image
tany,jaz sem pa že mislila,da je tvoj nazaj prišeluser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
20.2.2008 15:26:12   
spps
no punce,grem jaz mal počivatuser posted image user posted image še sedet zraven compa se mi ne dauser posted image user posted image user posted image bom kasnej tu.
papa!
tany lep dan ti želim-da ga 100% izkoristišuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
20.2.2008 15:29:16   
tany83
Ja spps... je treba nardit mal reda, sam zal mores prov poudarit in podcrtat... sam bomo vidli, ce se bo kej prjelo, ce ne bomo kregane zarad tegauser posted image ... sej ves kako je...

Hvala, bom izkoristla dan z kaktusom, upam de se kaml prkaze.... user posted image

Imej se lepo in odpocij si.... user posted image user posted image user posted image

papa user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
20.2.2008 15:30:03   
venezuela
dan punce. kako kaj? meni je že cel dan slabo, pa ful sm kr neki tečna-jutr mam izpit, pa me mal mori.user posted image ...pol sem pa še šla danes mal forum brat od našga faksa, pa ena prjav, da se je za ta predmet, k mam jst izpit jutr učila mesc pa pol po 8 ur na danuser posted image  fajn to, jst sem se v vseh 4 letih vse skup tolk učila... 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.