![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:40:41
|
|
|
|
venezuela
|
ancica, kaj boš dobrega skuhala... če pa še ne veš, poglej na forum kulinarična slovenija, je tolk enih dobrih receptov...sem jst tud zadnjič tany s tam poslala en fajn recept za bananine rezine...se splača pošnofat gor
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:42:02
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ men je tud fajn ko vidm kako novo nosecko res je pa da je pa dost punc tukaj na RR-ju k so pa mal cudne hahaha psssst, bo kuj kaka sem pršla, pa te bo....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:42:19
|
|
|
|
tany83
|
saj pravim svasta i svega... punci jaz vaju pozdravim.... grem cvret polpete in kuhat riz... Lepo se imejta... jutri me najbrz ne bo, tko da se tipkamo v cetretek... no, mogoce vas pridem kaj pogledat... Lepo negujte vajine kaktuse... ... Lahko nocko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:44:44
|
|
|
|
_ancica_
|
jst se bom tudi poslovila za danes...grem kuhat, sicer se ne vem tocno kaj (mogoce kar krompirjevo solatko, pa kak kos mesa za mojga...jst bom pa ribo al pa kej podobnega...aja pa cokoladni puding na kaktusu za desert Obema zelim lahko nocko, tebi tany pa se lep vecer, pa se jutri spet tipkamo cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:45:23
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 saj pravim svasta i svega... punci jaz vaju pozdravim.... grem cvret polpete in kuhat riz... Lepo se imejta... jutri me najbrz ne bo, tko da se tipkamo v cetretek... no, mogoce vas pridem kaj pogledat... Lepo negujte vajine kaktuse... ... Lahko nocko tudi tebi jutri en lep dan, pa veliko sočnih ti želim! js bom v četrtek šele zvečer gor, ko pridm z izpita, tko da se tipkamo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:47:00
|
|
|
|
venezuela
|
ancica tud teb nočko, pa naj ti desert uspe se tipkamo jutri..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:47:44
|
|
|
|
_ancica_
|
vso sreco na izpitu !!!! Drzim pesti! cau...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:48:52
|
|
|
|
_ancica_
|
aja...jutri bos se gor...haha...no potem se pa jutri spet tipkamo, tany ti pa mej en ful lep dan jutri s svojim kaktusom...no zdaj pa res...lahko nocko papa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 9:07:11
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro no sicer lahko to voščim sama sebi , pa ste se včeraj še kar razpirčale pa napisale kar nekaj, pa bogi kaktusi so mogli trpet včeraj . No če se bo katera slučajno zdaj dopoldne kaj šetala tukaj pa ji bi za klepetat naj se kar javi da jim popoldne ne bo dol čas.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 11:44:06
|
|
|
|
sončnica24
|
Spet ni nobene ki bi z mano klepetala , ker danes popoldne pa me 100% ne bo doma ker grema nekam z mojim, saj je že čas sem že dva dni čisto sama, čeprav včeraj se pa je oddolžil ker je tako pozno prišo, samo tuširat pa se je mogo sam Sicer pa je zgledal tako
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 11:46:00
|
|
|
|
sončnica24
|
Če pa še ga bo malo biksal potem pa bo zgledal kot tale tulipan:
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 12:42:11
|
|
|
|
binica
|
Čau sončica - po dolgem času (beri 3 dni) sem spet tu Vidim, da se je medtem pojavilo nekaj novih članic. D O B R O D O Š L E Kaj so to zdaj neke fore s kaktusi in tulipani? Sem kaj zamudila???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 13:35:42
|
|
|
|
sončnica24
|
Binica če hočeš vedet kaj pomenijo tu tulipani pa kaktusi potem moraš it brat tisto kar smo včeraj pisale, pa eno pampers plenico rabiš zraven ker boš od smeha tja padla . No jaz zdajle počasi grem tako da vam lepo popoldne želim in veselo klepetanje pa binica če boš mela jutri dopoldne v službi kaj časa pa se le oglasi da ne bom imela samih samogovorv. Pa pa punce lepo čvekajte in lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 13:55:14
|
|
|
|
_ancica_
|
Dobro jutro punce Danes sem pa zgodna...moj me je zbudil zjutraj ob 6ih, potem pa nikakor nisem mogla nazaj zaspat. Verjetno bom sla kasneje malo nazaj pocivat, ker sem kar zmatrana. soncnica...zdaj te pa verjetno ni vec gor...skoda si pa res fajn kaktus nasla, pa tulipan tako mizerno zgleda, revcek ... ga bo treba malo zalit. binica...kako si kaj? Glede kaktusov in tulipanov pa...jah nc, bos kr mogla prebrat vcerajsno debato, ni druge
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 14:30:51
|
|
|
|
tany83
|
Ojla hojla.... sem vas sam pozdravit nahitrco prsla. ker je moj kaktusek sel v avtopralnico... jaz pa smuk hitro na RR... .... sicer se morem it tusirat zdaj... ker greva pol v Santiago, morva it neki kupit... pol popoldan pa mogoce na plazo, sam danes je tko vroce tukaj... nevem ce bi jaz na plazo rinila ... no bomo vidi, drgac bi blo boljs ostat v kaktusovi senci ..... ancica ti si pa zgodnja danes za ustat... binica koncnooooo si spet nazaj soncnica... lepo se imej s tvojim kaktusom....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 14:57:38
|
|
|
|
_ancica_
|
hojla tany ja danes sem pa zgodnja...sam se mi oci kar zapirajo, nisem prav dobro spala ponoci. Joj tist seznam tam na marcu...sem ga zdej koncno popravla...je spet tista zbrisala pol smeskov...ne vem kako ji vedno rata vse spremenit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:00:21
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...ce se ne tipkava vec danes, ti zelim lep dan pod kaktusovo senco Le pridno ga neguj...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:04:31
|
|
|
|
spps
|
ojla! ja,tany je treba izkoristit vsako priliko,da nas pozdraviš in ostale?kako ste?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:07:57
|
|
|
|
_ancica_
|
hojla spps jst sm se kar...sem tako slabo spala, da se mi zdi da bom kmalu sla nazaj v postlo pa ti?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:10:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ hojla spps jst sm se kar...sem tako slabo spala, da se mi zdi da bom kmalu sla nazaj v postlo pa ti? jaz sem spala vredu,sam sem pa cela zj... ,tk kot kaže men ne bo drugega preostalo,kot da grem mal pojstlo razmetat al je polna luna kriva al pa kaktusi -pr men je bla kriva luna
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:16:32
|
|
|
|
tany83
|
Ojla punce jaz sem se zmer tle... tud mi imamo polno luno in sem jaz tud slabo spala ... sam zdaj sem boljs k sem se stusirala.... moj kaktus se zmer avto pere ma tud sebe verjetno .... ja kar se pa seznama tice na zanositvi, no coment....sem bla in sem kar eno obvestilo napisala, upam, da bo una pogruntala, da je ona tista k vse pobrkla... joj, joj.... ... sej lepo, da doda, sam mal pazla bi tud lahko, ne de vse smeske pobrise pa dojencke... se na februarju je isto nardila, sam ji je soncnica rekla in popravla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:18:33
|
|
|
|
spps
|
sem vidla,da ste red delale na seznamih tako je prav tany,jaz sem pa že mislila,da je tvoj nazaj prišel
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:26:12
|
|
|
|
spps
|
no punce,grem jaz mal počivat še sedet zraven compa se mi ne da bom kasnej tu. papa! tany lep dan ti želim-da ga 100% izkoristiš
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:29:16
|
|
|
|
tany83
|
Ja spps... je treba nardit mal reda, sam zal mores prov poudarit in podcrtat... sam bomo vidli, ce se bo kej prjelo, ce ne bomo kregane zarad tega ... sej ves kako je... Hvala, bom izkoristla dan z kaktusom, upam de se kaml prkaze.... Imej se lepo in odpocij si.... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:30:03
|
|
|
|
venezuela
|
dan punce. kako kaj? meni je že cel dan slabo, pa ful sm kr neki tečna-jutr mam izpit, pa me mal mori. ...pol sem pa še šla danes mal forum brat od našga faksa, pa ena prjav, da se je za ta predmet, k mam jst izpit jutr učila mesc pa pol po 8 ur na dan fajn to, jst sem se v vseh 4 letih vse skup tolk učila...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.