|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
19.2.2008 21:37:24   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image .... spps, ma kej dobivas te slikce... user posted image user posted image user posted image

na netuuser posted image user posted image user posted image
si že kaj boljše volje?sem si obljubila,da te še spravim v smeh preden vas danes zapustimuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ha ha si me, sem kmal cebulo zazgala...

me je klical moj kaktus, da je jutri fraj. jeeeeeeeeeeee... koncno ga bom mela zase.... user posted image user posted image

trikrta hura za tvojega kaktusa...HURA>>>HURA>>>HURA!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
19.2.2008 21:41:07   
spps
punce,lepo se imejte še naprej!!!!jaz grem pod tuš,pol pa počakam mojga kaktusauser posted image user posted image user posted image
čao!!!user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
19.2.2008 21:43:12   
tany83
spps lahko nocko user posted image user posted image user posted image
sladke sanje user posted image

pa ne pozabi up & down po kaktusu... user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
19.2.2008 21:43:43   
_ancica_
spps...lepo se imejs svojim kaktusom, pa se tipkamo spet jutri user posted image lahko nocko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
19.2.2008 21:44:09   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

trikrta hura za tvojega kaktusa...HURA>>>HURA>>>HURA!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... sem prow vesela, lahko mal na plazo greva.... jeeee....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
19.2.2008 21:46:14   
_ancica_
tany...si ze nardila polpete?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
19.2.2008 21:47:21   
_ancica_
a bosta sla na plazo jutri? super!!! tako, da jutri ni sans, da bos zalostna user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
19.2.2008 21:56:45   
tany83
Ja maso za polpete sem nardila, zdaj sem pustila da se mal umedi user posted image user posted image user posted image ... pol jih pa ocvrem, pa se mal omake in riza nardim...

zdaj bom sla pod tus, ker smrdim po cebuliuser posted image ...

ja, je reku moj kaktus, da lahk na plazo greva... bomo vidli, sam da bo kaktusek doma pa sem vesela... pa se utrujen je fuul, pa ga ne maram takega gledat... pozcek se more mal spocit...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
19.2.2008 22:08:50   
_ancica_
ja seveda se more mal spocit ce pa kar naprej dela. Tudi ce ne bosta sla na plazo jutri, bosta sigurno imela lep dan skupaj, kar je se najbolj vazno a ne? user posted image

kako si pa maso pripravla? a pri vastudi dajo malo zdrobljenega kruha, pa malo zacimbic, pa jajce med meso? Pri nas jih ponavadi tako delamo, potem pa z rokami malo popackas, pa malo mokce dodas, da niso tok pocasti...sem jih zadnjic delala po dolgem casu za mojega user posted image user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
19.2.2008 22:17:57   
tany83
Ja mas prav vazno da bova skupaj...

ja, jaz dam namocit kruh v mleko, precvrem cebulo pa cesnik, ko je precvrto dam notre ozet kruh, pa potem to premesam v gladko maso... pol to vse dam k mesu... poleg tega das v meso se sol, poper, petrsilj in jajce in mal drobitin posusenega kurha, da ni prevec mokra masa... pol ja jaz moko sam mal za oblikovanje pripravim, ker ne maram prevec moke rabit...

no pa se povem kak sem user posted image ... ne mores vrjet... zdraven najinega stanovanja delajo eno bajto in cel dan meki ropota in zjutraj ze zgodi zacenejo, problem je v tem ker leih okno spalnice pa najine kopalnice gleda na to bajto... in zdaj so prsli do strehe in seveda lahko komot noter v mojo spalnico vidjo, ker so na strehi ... in mi je tko neumno ko se tusiram, ker morem bit skor na zid nalimana, ker se bojim, da me vidijo... bom mogla zacet drugo kopalnico uporabljat... pa se ne nesem gat pa modrca v koplanico s sabo, pol pa se morem sprehodit do predala... in zdaj itak morem nest s sabo, pol pa pozabim user posted image ... pol skacem tem hitro v brisaci... joj, jst upam, da kmal koncajo... in se to je da to delajo Haitici, k govorijo jezik z imenom kreol in se tko drejo in nic jih ne zastopis... v glavnem katastrofauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
19.2.2008 22:25:29   
_ancica_
glede polpetov...ja evo, mi jih tudi tako nekako delamo, jaz tudi ne maram prevec moke uporabljat, samo za na koncu, da jih lepo oblikujes user posted image

glede tvojega tusiranja...joj boga tany...si kr predstavljam kako je user posted image upam, da bojo kmalu koncal z delom, da se bos vsaj lahko v miru tusirala, ce ze miru ne bos mela. Jst tudi ponavadi nic ne vzamem v kopalnico, potem pa brez vsega okoli letam user posted image in vcasih pozabim dat rolete dol v spalnici in pol mi je ful bedno, ko se moram plazit, da me noben ne vidi skozi okno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
19.2.2008 22:30:14   
tany83
ja... saj po eni strani je bedno po drugi smesno... sej lahk da se ne vidi tko zelo noter, sam tle nimajo rulet, jaz pa tud zaves se nisem nabavla...
je pa res, da jaz tud naga zmer letam okol, kr nisem vajena nosit, se posebi ne ker je ta kopalnica v sobi, tko da ne rabm nosit, sam ven stopm in sem v spalnici.....

no, zdaj vem da bom iskala stanovanje s temnimin sipamiuser posted image , ker tko se user posted image  ne morem sred dneva, razen da drug prostor uporabim....user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
19.2.2008 22:36:16   
_ancica_
midva pa mava zavese...moj ma ful rad da je vse zagrnjen, jst pa mam raje malo svetlobe v stanovanju, ko pa user posted image pa zagrneva vse, za vsak slucaj...glede gasilcev je pa mal tezje, sej ves...oni pa itak kr vdrejo notr, nc ne vprasajo prej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
19.2.2008 22:42:56   
tany83
Ja, saj midba ko se preseliva jih bova tud dala, zavese, sam jaz bi rada mela take lepe v stilu, jih morem it po meri naredit v Santiago, za to je pa treba cas...

ja gasilci, sam svojo dolznost opravljajouser posted image user posted image user posted image ... gasijo kamor se kadi in je vroceuser posted image user posted image user posted image ...

joj, a ves kaj bi jaz jedla... poli salamo.. morem rect moji mamici da mi jo prnese ko sem pride....user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
19.2.2008 22:48:10   
_ancica_
evo, zdaj mas moznost, da ti mami prinese  stvari iz slovenijem ki jih pogresas...a ves kaj bi pa jst ful jedla...pa ne se smejat...COKOLINO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
19.2.2008 22:50:05   
tany83

evo, zdaj mas moznost, da ti mami prinese  stvari iz slovenijem ki jih pogresas...a ves kaj bi pa jst ful jedla...pa ne se smejat...COKOLINO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, ne bom se smejala... jaz ga bi tud jedla user posted image user posted image user posted image .. res ej... to ji bom tud rekla.. joj, boga moja mami, bo mogla cel mercator s sabo prvlect, sem ji narocila ze fuul stvari...

sicer pa mi drug teden zdravila in cokolado prnesejo ene iz slo k pridejo sem...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
19.2.2008 22:58:50   
_ancica_
ja dej ce dobis cokolinota mi ga poslji malo...ga pogresam tukaj!!! Njam user posted image user posted image user posted image Moja dva mi nazadnje nista nic hrane prinesla, ker nista imela nic vec placa...sta mi mogla ful drugih stvari pinest, ker smo mislil, da bova nazaj v slovenijo prisla cez pol leta, tko da nisem ne vem kok stvari sabo vzela. Za naslednjic bom pa narocila kaj fajnega za jest user posted image ampak verjetno bom jst prej prisla k njim na obiskuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
19.2.2008 22:58:59   
venezuela
ola. kako kaj? slišim, da ste skuhala, pospravle...sicerpa punce delo stoji lahko tud dva dni, lulek pa ne...user posted image

js sem pa s tamalo še neke obnove delala za domače branje...ma že kr vadm mal to, da bo mi pr mojm hitrej šlo...user posted image
zdej morm pa še en zakon obdelat, pa ene tabelce, k me moj prof. priganja....pol grem pa pod tuš pa se še v postlo učit...user posted image
tko da bom zej še gor zihr urco pa še več...user posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
19.2.2008 23:01:17   
venezuela

najmi, jst sem si ga dans kr za kosilo nardila ceu krožnik!!!user posted image
ful je dobr!moji so pa špagete bolones jedl, k sm jih tud jst skuhala, sam men bol ČOKO sedeuser posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
19.2.2008 23:03:52   
_ancica_
mmmmmm...to si si privoscla!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
19.2.2008 23:04:45   
tany83
ja.. jaz sem dva kovcka prguzdala s sabo ko sem prsla... in to tud fajn placcalauser posted image user posted image ... ja, moja mami ze zbira narocila, da mi vse prnese... je rekla, kej bom naga tm hodial, ker bom imela sam tvojih narocil poln kovcekuser posted image user posted image user posted image ... haha...

venezula pridna si.. ti se kar uci...

jaz omako delam, pol se riz in ocvrem polpete...

nevem tocno kdaj moj kaktus pride, po moje bo kaml tle...

tko, da ce zginem je kaktus in the hause...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
19.2.2008 23:04:50   
_ancica_
se mi zdi, da si bom mogla en cokoladni puding skuhat...da bo vsaj mal podobno cokolinu user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
19.2.2008 23:05:03   
venezuela

user posted image user posted image user posted image .... spps, ma kej dobivas te slikce... user posted image user posted image user posted image

na netuuser posted image user posted image user posted image
si že kaj boljše volje?sem si obljubila,da te še spravim v smeh preden vas danes zapustimuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ha ha si me, sem kmal cebulo zazgala...

me je klical moj kaktus, da je jutri fraj. jeeeeeeeeeeee... koncno ga bom mela zase.... user posted image user posted image

BRAVOOOuser posted image user posted image pol si pa le vzemta cajt zase pa zauser posted image user posted image user posted image ofkors. midva sve šla z mojim tud prejšn tedn par dni toplice pa savna varjanta, pa je blo noro!!!naju je zvečer tolk razganjal k sva se ceu dan tm rajcala po bazenihuser posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
19.2.2008 23:06:36   
_ancica_
joj sej res...jst morm tud kaj skuhat za mojga kaktuska user posted image sem cist pozabla...je ze 5 ura tukaj...no sej mam se ene dve urci rezerve, morm pa zacet razmislat kaj bova jedla... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
19.2.2008 23:07:34   
venezuela

A je katera od vas brala na zanositvi-bi pa ne bi?
katastrofauser posted image

dejte mi mal povedat,za kaj se je šlouser posted image ...se mi ne da bratuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.