Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:37:24
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 .... spps, ma kej dobivas te slikce... na netu si že kaj boljše volje?sem si obljubila,da te še spravim v smeh preden vas danes zapustim ha ha si me, sem kmal cebulo zazgala... me je klical moj kaktus, da je jutri fraj. jeeeeeeeeeeee... koncno ga bom mela zase.... trikrta hura za tvojega kaktusa...HURA>>>HURA>>>HURA!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:41:07
|
|
|
|
spps
|
punce,lepo se imejte še naprej!!!!jaz grem pod tuš,pol pa počakam mojga kaktusa čao!!!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:43:12
|
|
|
|
tany83
|
spps lahko nocko sladke sanje pa ne pozabi up & down po kaktusu...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:43:43
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...lepo se imejs svojim kaktusom, pa se tipkamo spet jutri lahko nocko
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:44:09
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ trikrta hura za tvojega kaktusa...HURA>>>HURA>>>HURA!!!! ... sem prow vesela, lahko mal na plazo greva.... jeeee....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:46:14
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...si ze nardila polpete?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:47:21
|
|
|
|
_ancica_
|
a bosta sla na plazo jutri? super!!! tako, da jutri ni sans, da bos zalostna
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:56:45
|
|
|
|
tany83
|
Ja maso za polpete sem nardila, zdaj sem pustila da se mal umedi ... pol jih pa ocvrem, pa se mal omake in riza nardim... zdaj bom sla pod tus, ker smrdim po cebuli ... ja, je reku moj kaktus, da lahk na plazo greva... bomo vidli, sam da bo kaktusek doma pa sem vesela... pa se utrujen je fuul, pa ga ne maram takega gledat... pozcek se more mal spocit...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 22:08:50
|
|
|
|
_ancica_
|
ja seveda se more mal spocit ce pa kar naprej dela. Tudi ce ne bosta sla na plazo jutri, bosta sigurno imela lep dan skupaj, kar je se najbolj vazno a ne? kako si pa maso pripravla? a pri vastudi dajo malo zdrobljenega kruha, pa malo zacimbic, pa jajce med meso? Pri nas jih ponavadi tako delamo, potem pa z rokami malo popackas, pa malo mokce dodas, da niso tok pocasti...sem jih zadnjic delala po dolgem casu za mojega
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 22:17:57
|
|
|
|
tany83
|
Ja mas prav vazno da bova skupaj... ja, jaz dam namocit kruh v mleko, precvrem cebulo pa cesnik, ko je precvrto dam notre ozet kruh, pa potem to premesam v gladko maso... pol to vse dam k mesu... poleg tega das v meso se sol, poper, petrsilj in jajce in mal drobitin posusenega kurha, da ni prevec mokra masa... pol ja jaz moko sam mal za oblikovanje pripravim, ker ne maram prevec moke rabit... no pa se povem kak sem ... ne mores vrjet... zdraven najinega stanovanja delajo eno bajto in cel dan meki ropota in zjutraj ze zgodi zacenejo, problem je v tem ker leih okno spalnice pa najine kopalnice gleda na to bajto... in zdaj so prsli do strehe in seveda lahko komot noter v mojo spalnico vidjo, ker so na strehi ... in mi je tko neumno ko se tusiram, ker morem bit skor na zid nalimana, ker se bojim, da me vidijo... bom mogla zacet drugo kopalnico uporabljat... pa se ne nesem gat pa modrca v koplanico s sabo, pol pa se morem sprehodit do predala... in zdaj itak morem nest s sabo, pol pa pozabim ... pol skacem tem hitro v brisaci... joj, jst upam, da kmal koncajo... in se to je da to delajo Haitici, k govorijo jezik z imenom kreol in se tko drejo in nic jih ne zastopis... v glavnem katastrofa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 22:25:29
|
|
|
|
_ancica_
|
glede polpetov...ja evo, mi jih tudi tako nekako delamo, jaz tudi ne maram prevec moke uporabljat, samo za na koncu, da jih lepo oblikujes glede tvojega tusiranja...joj boga tany...si kr predstavljam kako je upam, da bojo kmalu koncal z delom, da se bos vsaj lahko v miru tusirala, ce ze miru ne bos mela. Jst tudi ponavadi nic ne vzamem v kopalnico, potem pa brez vsega okoli letam in vcasih pozabim dat rolete dol v spalnici in pol mi je ful bedno, ko se moram plazit, da me noben ne vidi skozi okno.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 22:30:14
|
|
|
|
tany83
|
ja... saj po eni strani je bedno po drugi smesno... sej lahk da se ne vidi tko zelo noter, sam tle nimajo rulet, jaz pa tud zaves se nisem nabavla... je pa res, da jaz tud naga zmer letam okol, kr nisem vajena nosit, se posebi ne ker je ta kopalnica v sobi, tko da ne rabm nosit, sam ven stopm in sem v spalnici..... no, zdaj vem da bom iskala stanovanje s temnimin sipami , ker tko se ne morem sred dneva, razen da drug prostor uporabim....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 22:36:16
|
|
|
|
_ancica_
|
midva pa mava zavese...moj ma ful rad da je vse zagrnjen, jst pa mam raje malo svetlobe v stanovanju, ko pa pa zagrneva vse, za vsak slucaj...glede gasilcev je pa mal tezje, sej ves...oni pa itak kr vdrejo notr, nc ne vprasajo prej
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 22:42:56
|
|
|
|
tany83
|
Ja, saj midba ko se preseliva jih bova tud dala, zavese, sam jaz bi rada mela take lepe v stilu, jih morem it po meri naredit v Santiago, za to je pa treba cas... ja gasilci, sam svojo dolznost opravljajo ... gasijo kamor se kadi in je vroce ... joj, a ves kaj bi jaz jedla... poli salamo.. morem rect moji mamici da mi jo prnese ko sem pride....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 22:48:10
|
|
|
|
_ancica_
|
evo, zdaj mas moznost, da ti mami prinese stvari iz slovenijem ki jih pogresas...a ves kaj bi pa jst ful jedla...pa ne se smejat...COKOLINO!!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 22:50:05
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ evo, zdaj mas moznost, da ti mami prinese stvari iz slovenijem ki jih pogresas...a ves kaj bi pa jst ful jedla...pa ne se smejat...COKOLINO!!!!! ej, ne bom se smejala... jaz ga bi tud jedla .. res ej... to ji bom tud rekla.. joj, boga moja mami, bo mogla cel mercator s sabo prvlect, sem ji narocila ze fuul stvari... sicer pa mi drug teden zdravila in cokolado prnesejo ene iz slo k pridejo sem...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 22:58:50
|
|
|
|
_ancica_
|
ja dej ce dobis cokolinota mi ga poslji malo...ga pogresam tukaj!!! Njam Moja dva mi nazadnje nista nic hrane prinesla, ker nista imela nic vec placa...sta mi mogla ful drugih stvari pinest, ker smo mislil, da bova nazaj v slovenijo prisla cez pol leta, tko da nisem ne vem kok stvari sabo vzela. Za naslednjic bom pa narocila kaj fajnega za jest ampak verjetno bom jst prej prisla k njim na obisk
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 22:58:59
|
|
|
|
venezuela
|
ola. kako kaj? slišim, da ste skuhala, pospravle...sicerpa punce delo stoji lahko tud dva dni, lulek pa ne... js sem pa s tamalo še neke obnove delala za domače branje...ma že kr vadm mal to, da bo mi pr mojm hitrej šlo... zdej morm pa še en zakon obdelat, pa ene tabelce, k me moj prof. priganja....pol grem pa pod tuš pa se še v postlo učit... tko da bom zej še gor zihr urco pa še več...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:01:17
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ evo, zdaj mas moznost, da ti mami prinese stvari iz slovenijem ki jih pogresas...a ves kaj bi pa jst ful jedla...pa ne se smejat...COKOLINO!!!!! najmi, jst sem si ga dans kr za kosilo nardila ceu krožnik!!! ful je dobr!moji so pa špagete bolones jedl, k sm jih tud jst skuhala, sam men bol ČOKO sede
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:03:52
|
|
|
|
_ancica_
|
mmmmmm...to si si privoscla!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:04:45
|
|
|
|
tany83
|
ja.. jaz sem dva kovcka prguzdala s sabo ko sem prsla... in to tud fajn placcala ... ja, moja mami ze zbira narocila, da mi vse prnese... je rekla, kej bom naga tm hodial, ker bom imela sam tvojih narocil poln kovcek ... haha... venezula pridna si.. ti se kar uci... jaz omako delam, pol se riz in ocvrem polpete... nevem tocno kdaj moj kaktus pride, po moje bo kaml tle... tko, da ce zginem je kaktus in the hause...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:04:50
|
|
|
|
_ancica_
|
se mi zdi, da si bom mogla en cokoladni puding skuhat...da bo vsaj mal podobno cokolinu
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:05:03
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 .... spps, ma kej dobivas te slikce... na netu si že kaj boljše volje?sem si obljubila,da te še spravim v smeh preden vas danes zapustim ha ha si me, sem kmal cebulo zazgala... me je klical moj kaktus, da je jutri fraj. jeeeeeeeeeeee... koncno ga bom mela zase.... BRAVOOO pol si pa le vzemta cajt zase pa za ofkors. midva sve šla z mojim tud prejšn tedn par dni toplice pa savna varjanta, pa je blo noro!!!naju je zvečer tolk razganjal k sva se ceu dan tm rajcala po bazenih
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:06:36
|
|
|
|
_ancica_
|
joj sej res...jst morm tud kaj skuhat za mojga kaktuska sem cist pozabla...je ze 5 ura tukaj...no sej mam se ene dve urci rezerve, morm pa zacet razmislat kaj bova jedla...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:07:34
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps A je katera od vas brala na zanositvi-bi pa ne bi? katastrofa dejte mi mal povedat,za kaj se je šlo ...se mi ne da brat
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.