![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:07:49
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 .... spps, ma kej dobivas te slikce... na netu si že kaj boljše volje?sem si obljubila,da te še spravim v smeh preden vas danes zapustim ha ha si me, sem kmal cebulo zazgala... me je klical moj kaktus, da je jutri fraj. jeeeeeeeeeeee... koncno ga bom mela zase.... BRAVOOO pol si pa le vzemta cajt zase pa za ofkors. midva sve šla z mojim tud prejšn tedn par dni toplice pa savna varjanta, pa je blo noro!!!naju je zvečer tolk razganjal k sva se ceu dan tm rajcala po bazenih
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:09:21
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ joj sej res...jst morm tud kaj skuhat za mojga kaktuska sem cist pozabla...je ze 5 ura tukaj...no sej mam se ene dve urci rezerve, morm pa zacet razmislat kaj bova jedla... špagete bolonjes... za desert: čokoladni puding s smetano servirano in postreženo na kaktusu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:10:41
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: spps A je katera od vas brala na zanositvi-bi pa ne bi? katastrofa dejte mi mal povedat,za kaj se je šlo ...se mi ne da brat eh, kr neki...ena punca je sprasvala folk ce naj ma se enga otrocka, da si ga ful zeli itd...potem smo pa zvedl, da je stara komaj 17 in da je s tipom k je pa ful starejsi od nje in da ga nikol ni doma...bla bla...sej je boga punca, ampak ne vem zakaj bi hotla se enga otroka s tem tipom, pa se ful je mlada
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:11:19
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ joj sej res...jst morm tud kaj skuhat za mojga kaktuska sem cist pozabla...je ze 5 ura tukaj...no sej mam se ene dve urci rezerve, morm pa zacet razmislat kaj bova jedla... špagete bolonjes... za desert: čokoladni puding s smetano servirano in postreženo na kaktusu uuuu...tale sladica mi je pa vsec!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:12:15
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ joj sej res...jst morm tud kaj skuhat za mojga kaktuska sem cist pozabla...je ze 5 ura tukaj...no sej mam se ene dve urci rezerve, morm pa zacet razmislat kaj bova jedla... špagete bolonjes... za desert: čokoladni puding s smetano servirano in postreženo na kaktusu ... haha... ta pa je dobra... pa maz mazo za pomazat po aromaticnih delih ancica
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:12:50
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ joj sej res...jst morm tud kaj skuhat za mojga kaktuska sem cist pozabla...je ze 5 ura tukaj...no sej mam se ene dve urci rezerve, morm pa zacet razmislat kaj bova jedla... špagete bolonjes... za desert: čokoladni puding s smetano servirano in postreženo na kaktusu ... haha... ta pa je dobra... pa maz mazo za pomazat po aromaticnih delih ancica seveda seveda
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:13:39
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela BRAVOOO pol si pa le vzemta cajt zase pa za ofkors. midva sve šla z mojim tud prejšn tedn par dni toplice pa savna varjanta, pa je blo noro!!!naju je zvečer tolk razganjal k sva se ceu dan tm rajcala po bazenih saj zato pa midva na samotne plaze hodiva, kjer ni folka....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:15:10
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: spps A je katera od vas brala na zanositvi-bi pa ne bi? katastrofa dejte mi mal povedat,za kaj se je šlo ...se mi ne da brat eh, kr neki...ena punca je sprasvala folk ce naj ma se enga otrocka, da si ga ful zeli itd...potem smo pa zvedl, da je stara komaj 17 in da je s tipom k je pa ful starejsi od nje in da ga nikol ni doma...bla bla...sej je boga punca, ampak ne vem zakaj bi hotla se enga otroka s tem tipom, pa se ful je mlada svašta ...no coment...js bi nato samo rekla, da ima dejansko otrok otroka...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:16:24
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: venezuela BRAVOOO pol si pa le vzemta cajt zase pa za ofkors. midva sve šla z mojim tud prejšn tedn par dni toplice pa savna varjanta, pa je blo noro!!!naju je zvečer tolk razganjal k sva se ceu dan tm rajcala po bazenih saj zato pa midva na samotne plaze hodiva, kjer ni folka.... uuuuuuu...sam morta mirkat, da vaju kakšn morski pes ne vgrizne v rit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:16:32
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: spps A je katera od vas brala na zanositvi-bi pa ne bi? katastrofa dejte mi mal povedat,za kaj se je šlo ...se mi ne da brat eh, kr neki...ena punca je sprasvala folk ce naj ma se enga otrocka, da si ga ful zeli itd...potem smo pa zvedl, da je stara komaj 17 in da je s tipom k je pa ful starejsi od nje in da ga nikol ni doma...bla bla...sej je boga punca, ampak ne vem zakaj bi hotla se enga otroka s tem tipom, pa se ful je mlada svašta ...no coment...js bi nato samo rekla, da ima dejansko otrok otroka... dobesedno...in potem razmislja se o enem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:18:44
|
|
|
|
venezuela
|
sam tko...ena neumestna..danes zjutraj še nism mela 100 objav, zej jih mam pa še neki čez 50 jst mam pa res preveč cajta,a....sam kaj, ko neki napišem, pa spet mal za faks nardim, pa spet kej napišm...pa se kr nabere...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:19:30
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sam tko...ena neumestna..danes zjutraj še nism mela 100 objav, zej jih mam pa še neki čez 150 jst mam pa res preveč cajta,a....sam kaj, ko neki napišem, pa spet mal za faks nardim, pa spet kej napišm...pa se kr nabere...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:19:38
|
|
|
|
_ancica_
|
midva k sva bla nazadnje na morju, sva sla nekaj na osamljeno plazo in potem sva se odlocila dat vse s sebe...prvic v zivljenju da sem bla brez vsega na plazi...na sreco ni blo nobenga okoli in je blo prav zanimivo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:20:31
|
|
|
|
tany83
|
Tam na zanositvi je svasta in svega... sem bla zdaj tam, pa me ena uporabnica zmer jezi, ker seznam pobrka.... najprej ti ancica dodas eno gor, pol pa ona se enkrat, sam da ona pobrise une slike od aninimnih, da neves kdo je kdo.... no coment... sem mogla to napisat, ker me je ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:22:16
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ midva k sva bla nazadnje na morju, sva sla nekaj na osamljeno plazo in potem sva se odlocila dat vse s sebe...prvic v zivljenju da sem bla brez vsega na plazi...na sreco ni blo nobenga okoli in je blo prav zanimivo Jaz se pocutm super... sicer pej tega nisem nikol delala, sam z mojim dragim pa greva tud tja kjer ni nobenga, ceprav tle je to tezko ... pol k si nag, pa prevev blizu kaktusa pa itak ves kaj sledi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:23:49
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Tam na zanositvi je svasta in svega... sem bla zdaj tam, pa me ena uporabnica zmer jezi, ker seznam pobrka.... najprej ti ancica dodas eno gor, pol pa ona se enkrat, sam da ona pobrise une slike od aninimnih, da neves kdo je kdo.... no coment... sem mogla to napisat, ker me je .... ne sekiraj se, ima jih još puno takih...zato pa najbolš da se ti kr tega foruma držiš... lih zarad tega nism jst na forumu upajmo skupaj...pa čeprav močno upam, da bo kej...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:25:59
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Tam na zanositvi je svasta in svega... sem bla zdaj tam, pa me ena uporabnica zmer jezi, ker seznam pobrka.... najprej ti ancica dodas eno gor, pol pa ona se enkrat, sam da ona pobrise une slike od aninimnih, da neves kdo je kdo.... no coment... sem mogla to napisat, ker me je .... ne sekiraj se, ima jih još puno takih...zato pa najbolš da se ti kr tega foruma držiš... lih zarad tega nism jst na forumu upajmo skupaj...pa čeprav močno upam, da bo kej... saj vem... sam ti se trudis in urejas seznam, pol pa ena vse pobrka in pol pobrise... meni je tud tam fajn bit, ker mi je vredu brat ko kateri uspe, se posebi mi je fajn ko ves, da je za katero dolg boj in pol je koncno .... sem fuul vesela in mi upanje vlije....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:26:28
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Tam na zanositvi je svasta in svega... sem bla zdaj tam, pa me ena uporabnica zmer jezi, ker seznam pobrka.... najprej ti ancica dodas eno gor, pol pa ona se enkrat, sam da ona pobrise une slike od aninimnih, da neves kdo je kdo.... no coment... sem mogla to napisat, ker me je .... aja? zakaj pa se ona poslje? a je se kero drugo dodala, al je mojga hotla ''popravit'' bom sla pogledat kaj za vraga se dogaja tam!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:27:03
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ midva k sva bla nazadnje na morju, sva sla nekaj na osamljeno plazo in potem sva se odlocila dat vse s sebe...prvic v zivljenju da sem bla brez vsega na plazi...na sreco ni blo nobenga okoli in je blo prav zanimivo Jaz se pocutm super... sicer pej tega nisem nikol delala, sam z mojim dragim pa greva tud tja kjer ni nobenga, ceprav tle je to tezko ... pol k si nag, pa prevev blizu kaktusa pa itak ves kaj sledi midva sva isto polet na morju prakticirala...in v vodi pa je blo noro...vse je tko ful mokro pa lepo gre vn pa not... sva bla parkrat na nudl plaži...mojmu ni panike,če je nag...prov ponosno kaže svojga korenjaka...kaktusa jst sem pa bl sramežljive sorte
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:27:42
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Tam na zanositvi je svasta in svega... sem bla zdaj tam, pa me ena uporabnica zmer jezi, ker seznam pobrka.... najprej ti ancica dodas eno gor, pol pa ona se enkrat, sam da ona pobrise une slike od aninimnih, da neves kdo je kdo.... no coment... sem mogla to napisat, ker me je .... aja? zakaj pa se ona poslje? a je se kero drugo dodala, al je mojga hotla ''popravit'' bom sla pogledat kaj za vraga se dogaja tam! ma sam to ti recem no coment o tisti... nevem kaj ji je... ma, ni tvojga popravljala, ocitno je spregledla...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:27:43
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ midva k sva bla nazadnje na morju, sva sla nekaj na osamljeno plazo in potem sva se odlocila dat vse s sebe...prvic v zivljenju da sem bla brez vsega na plazi...na sreco ni blo nobenga okoli in je blo prav zanimivo Jaz se pocutm super... sicer pej tega nisem nikol delala, sam z mojim dragim pa greva tud tja kjer ni nobenga, ceprav tle je to tezko ... pol k si nag, pa prevev blizu kaktusa pa itak ves kaj sledi filing je ful dober, a ni tko? samo se mors pa pazit kaktusa hahaha
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:28:56
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ midva k sva bla nazadnje na morju, sva sla nekaj na osamljeno plazo in potem sva se odlocila dat vse s sebe...prvic v zivljenju da sem bla brez vsega na plazi...na sreco ni blo nobenga okoli in je blo prav zanimivo Jaz se pocutm super... sicer pej tega nisem nikol delala, sam z mojim dragim pa greva tud tja kjer ni nobenga, ceprav tle je to tezko ... pol k si nag, pa prevev blizu kaktusa pa itak ves kaj sledi filing je ful dober, a ni tko? samo se mors pa pazit kaktusa hahaha ce si na samem, te nima kej bit kaktusa strah... kar naj zaide na bolj toplo, ce mu je revcku mraz....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:29:36
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Tam na zanositvi je svasta in svega... sem bla zdaj tam, pa me ena uporabnica zmer jezi, ker seznam pobrka.... najprej ti ancica dodas eno gor, pol pa ona se enkrat, sam da ona pobrise une slike od aninimnih, da neves kdo je kdo.... no coment... sem mogla to napisat, ker me je .... ne sekiraj se, ima jih još puno takih...zato pa najbolš da se ti kr tega foruma držiš... lih zarad tega nism jst na forumu upajmo skupaj...pa čeprav močno upam, da bo kej... saj vem... sam ti se trudis in urejas seznam, pol pa ena vse pobrka in pol pobrise... meni je tud tam fajn bit, ker mi je vredu brat ko kateri uspe, se posebi mi je fajn ko ves, da je za katero dolg boj in pol je koncno .... sem fuul vesela in mi upanje vlije.... verjamem, sej grem jst tud pogledat kdaj tam...samo na skrivaj.... ja je to res, še jst sm ful happy ko ktera vidi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:32:19
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela verjamem, sej grem jst tud pogledat kdaj tam...samo na skrivaj.... ja je to res, še jst sm ful happy ko ktera vidi no saj zato sem jaz tud tam.... pa se kdaj kaj napisem, kako mal spodbudim, kdo mal mene... sam je pa res, da so ene tam kar neki... sam 100ljudi, 100 cudi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 23:38:16
|
|
|
|
_ancica_
|
men je tud fajn ko vidm kako novo nosecko res je pa da je pa dost punc tukaj na RR-ju k so pa mal cudne hahaha
|
|
|
Prehranski dodatkiMichonne RRAli dajete otrokom prehranska dopolnila?Da (
63%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Ne (
16%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Občasno (
21%)
Število vseh glasov: 19Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!