![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 14:07:11
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
A STE VIDLI, DA MAM DVE ZVEZDICI.!!!!!! jUPPIII.!!!!.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 15:36:34
|
|
|
|
venezuela
|
čestitke čveka kje pa so ostale? a vse na veliko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 15:40:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA A STE VIDLI, DA MAM DVE ZVEZDICI.!!!!!! jUPPIII.!!!!. jeeeee!čestitam kar naprej do novih
< Sporočilo je popravil spps -- 17.2.2008 15:42:27 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 15:41:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela čestitke čveka kje pa so ostale? a vse na veliko pr nas je nedelja dan za počitek , pa pol zvečer,ko mala spi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 15:45:06
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro / Dober dan... jaz sem pravkar vstala iz postelje... zbudila sem se z groznim glavobolom ... nevem kaj je za en hudic..... tukaj je spet en vroc dan, sicer se mal oblaci, sam to itak ni nic... u bistvu bi mi pasalo mal dezja, ma mislim, da ga ne bomo vidli... Najboljsa cetitam cveka za dve .... binica vceraj sem sla, ker je prisl moj ze ob 5ih domov, pol se m zaprla, ko je na vratih bil, ker saj ves ko je on doma, nisem gor, ker sva skupi... ze tko skoz dela... sorry upam, da nama bo danes ratalo kaj poklepetat... si bla pridna si se veliko naucila... cestitke ... ti je pomagako uno smejanje, od petka... ... spps koncno bo ponedeljek in bomo lahko spet cvekale, ker si zopet zjutraj .. venzuela sem vceraj album urejala, sam pol je moj prsel in sem zaprla. zdaj ga bom koncala in pol ti dostavim geslo....OK...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 15:56:22
|
|
|
|
spps
|
ojla,tany! hitro preženi glavobol vstran!!!! zdajle sem mal izkoristla čas,moj spi ,ker je ta vikend delal,dans že od 4ih zjutraj.mala pa se igra. a tvojga nimaš doma?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 16:23:29
|
|
|
|
tany83
|
Ojla.. moj dela ... upam, da kmal konca.... sem dala se neki slik v album, zdaj so trije, pojdi si pogledat.... ce te zanima.... sva jaz in moj ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 17:04:08
|
|
|
|
_ancica_
|
Evo se mene...za par minutk. Sem rekla,da se moram malo oglasit Danes je pa tak grd dan tukaj, ampak midva sva rekla, da greva vsen mal ven. tany...ja jutri bo moj doma, ker je praznik, tako da me verjetno ne bo nic kaj dost tukaj na RR-ju. Bom pa sigurno v torek NAJBOLJSA...cestitke za zvezdice!!! spps...je kaj novega pri tebi...kaksna vesela novicka mogoce?? Venezuela...si sprasevala ce midve s tany kaj delava tukaj...odgovor je seveda... veliko klepetava obe cakava na papirje z imigracijske ok, zdaj pa grem...lepo se mejte punce moje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 17:24:47
|
|
|
|
tany83
|
ancica ponavadi si ti men fous, k zvim tle v Karibsem otocju ... sam zdej sem pa jaz teb... 3 dni s tvojim ... kak lepo... moj pa skoz dela ... danes je sel ze zgodi, jaz sem se sladko spala.... upm, da saj pride domov bolj zgodi... lepo se imej in izkoristi maksimalno te dneve, ko sta skupi s tvojim ... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 20:01:59
|
|
|
|
tany83
|
Nobene ni danes tle... jaz pa samevam, vi se pa vse stiskate k svojim in ... pridne ... mojga ni, ker dela... ker pa tud tle ni nobene, grem spat... tko da Lahko noc... se oglasim po siesti
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 20:06:01
|
|
|
|
spps
|
tolk,da vas še na hitro pozdravim,preden grem pred tv ancica,pr men še ni nič novega,bilo kaj bo,bom itak javla tany zgleda,da boš danes morala samogovore pisat-bo jutr boljše
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 21:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Javljam se vam samo toliko, da vam sporočam, da sem še vedno tu, da še nisem izginila iz obzorja. Vidim, da se imate tu lepo in da pridno klepetate. Sem vesela, da se tema ni ukinila. Punce, držte se, pa se vam še kaj javim. PA-PA do naslednjič
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 22:11:24
|
|
|
|
tany83
|
Ojla.... jaz sem se zbudila.... .... danes ko je nedelja se nic ne dogaja tukaj... ... vidim, da nas je gantar prsla pogledat, lepo da si zasla mal na naso temo... zdaj ko delas nimas vec tolk casa... lepo te je brat dekle ... ... zdaj sibam pod tus ... upam, da bo katera prsla kej gor, da vrzemo eno debato... ... sicer bo moj kmal doma, se 1urco, pole pa greva mal ven....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 22:12:12
|
|
|
|
venezuela
|
ola. je še ktera gor? al ste šle že vse spat moj je šeu že spat ma jutri službo še prej sva se pa fino pocarkljala pa ofkors. oj, tany vem da je zoprno bit tko sam cele dneve, moj tud včasih ko ima gužvo do 6 večer potegne, pa se potem šele večer vidva, pa gre tud kmal spat, k nuca najman 8 ur spanca ker drugače ne funkcionira. sej jst sem pa ista. tany, a si ti mogoč letnik 83?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 22:15:11
|
|
|
|
tany83
|
ojla... ja se sem tle... gledam 24 ur na internetu, ker me zanima stanje na Kosovu ja sem letnik83 ja.... a si dobila ZS... in pogledla slikce??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 22:21:44
|
|
|
|
venezuela
|
hvala sm dobila bom pokomentirala na ZS. potem, bova najprej mau čvekale. ja, js sm pa 84 letnica. končujm faks pa pripravništvo rihtam. je kr težko, ker nas je velik. joj, sej se bom mogla dans še učit. čez dan tko mal nardim. pa je treba skuhat, pospravt, pol sva šla še z lubitom na pjačko...pa mi ostane še sam večer s katerga konca slo pa si drugače? jst sm s krškega.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 22:30:25
|
|
|
|
tany83
|
ok, ti kar poglej in pol pokomentiri.... ... ah, saj vem kako je ta studi, jaz sem bla tud nedolgo nazaj v tem... zdaj pa uzivam in pasem lenobo ... sej bo, nimas kaj se mal pa bo konec.... jaz sem primorka (bila)...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 22:34:26
|
|
|
|
venezuela
|
ja, to pa res. mam pa sošolko z ankarana. jest bi prec na primorskem žvela...teran pa pršut... mmm.... kakšna se ti pa zdi kaj hrana tu v dominikanski? tko bl njihove tradicionalne jedi pa to... men je full dobr za jest morski pes, fileji panirani pa pečeni. bom jutri za kosilo prpravla.njami
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 22:38:55
|
|
|
|
tany83
|
No, saj jaz sem bila bolj iz Goriskega konca, Nova Gorica..... Tle mi je pa hrana super, meni je boljsa kot nasa in se mi prav nic ne tozi po nasi hrani.... ... kar se tud na meni pozna odkar sem tle ... sicer pa jaz nekih morskih jedi ne maram, edino kako hobotnico jem..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 22:40:35
|
|
|
|
venezuela
|
drugač pa upam, da mi bo zlaufal tm do septembra diplomirat, ker bi rada podiplomca oktobra vpisala. Vsaj da 1letnik nardim predno bojo otroci, ker bi rada šla dalje sam do 30ga ne milslim študirat. bi se rada potem družini posvetla. sva se z mojim pogovarjala danes glede dopusta. on bi tko šeu to varianto dominikanska, florida al pa tko... sej jst tud prec, k mam poln kufer jadrana, ker sem že vse obletala, pa ni več zanimiv, tko da bova vidla kako bo. hiško delava, pa mava letos v planu izkop še nardit, papirje pa že imava, tko da bova nekam lahko šla, pol pa drug let mal šparava pa do konca zgradiva.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 22:43:24
|
|
|
|
tany83
|
Te cist razumem, jaz nisem bla ze 100 let na Jadranu in me niti ne mika it... no zdaj ko sem tle itak mislim, da me Jadran ne vidi vec.. but never say never... je boljsa kam drugam it, ker ponavadi za ist dnar dobis fuul dobre varjante, ala tunizia itd... se posebi ko sta sam dva....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 22:44:53
|
|
|
|
venezuela
|
jst bi pa vse dala za ribe.... pa sploh za vso morsko hrano.njami ne jem pa govedine, piščanca pa prašiča mi ne odgovarja...no edino pršut je pa zakon tko da nisem lih vegetarijanka kje si pa študirala v slo? v lj?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 22:50:43
|
|
|
|
tany83
|
Haha... jaz pa jem piscanca pa **** sam ne vse... sem zbircna glede mesa... prsut pa je itak zakon.... studirala sem tud v ljubljani, vendar samo eno leto, pol mi ni blo vsec ne studij ne ljubljana in sem odlsla na Politehniko v Novi Gorici in sem tukaj Slovenistiko studirala...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 23:10:37
|
|
|
|
tany83
|
Jaz grem zdaj ... moj je na poti domov ... Lepo se mejte vse in se tipakmo jutri... ... papa aja in ne pozabit na ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 23:12:29
|
|
|
|
venezuela
|
pogledala slikce in sm ti poslala zs. je tvoj že prišel domov? moj že spi kot polh na pop-tv pa tud ni več nobenih pametnih filmov zadne cajte...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.