trixi
|
dober večer družina povečerjala, kuhinja pospravljena, naša frajla je šla pohajat- baje da je cel dan študirala in si zasluži -, fanta sestavljata puzle, jaz pa moram dat mal možgane na off, pa da prebolim , k sem danes plačala zavarovanje za avto, hišo, otroke. Vidim, da debatirate o pranju. Ma, mi tud mamo stroj od Gorenja 6 kilski, ma čisto brez veze, jaz rada perem večkrat pa po malo, tako, bolj za sproti. Sušilc pa čist en levi, samo da je. No, meni je dovolj, da posuši brisače in kakšno malenkost, drugače, pa če se le da sušim zunaj. Smo itak na vasi in če imam srečo se žehta tako lepo posuši na vetru. Itak pa je meni najljubše gospodinjsko opravilo cunje vesit, sem čudna ne . Tako lepo sortiram po vrsti, spodnje, majčke, hlačke, pa po barvi, pa kljukice morajo bit vse enake in iste barve- boh ne daj, da je en kos perila z dvemi različnimi kljukicami pripet . Ajej, fanta sta se skregala, grem tamalega spravit v posteljo, ta velikega pa naterat, da mi zamenja žarnico, je luč crknila pr avtu. Pridem še kaj pokukat, čau
|