dodi
|
Dober večer,drage moje! Danes ste bile pa spet zelo pridne,kolk ste se razpisale. Jaz sem imela zelo natrpan dan,pa pranje,pa naloge,s tamalimi smo delali nekaj iz das mase,pa zdaj pootroke na klekarsko, pa po Janjo na avtobus( ima tri km)pa eno in drugo...in dan je že pri koncu...no me čakajo še trije stroji cunj,a te bi najraje pustila Koliko strojev imam? Samo enega,6 kg Gorenjovega-pa nisem zadovoljna z njim.Mi pa pere po trikrat ali štirikrat na dan,tako da razmišljami,da bomo za v novo hišo kupili 9 kg,ker industrijskega se ne splača,ker potem smatrajo,da z njim služiš in je temu primerna tudi cena...pralni stroj mi pere skoraj non-stop,sušilec tud...je pa pri taki družini v parih letih mašina fuč,saj dela za 25 normalnih let Lonib-jaz sem tvoje opravičilo sprejela in ti oprostila.Bi pa res rada,da se enkrat dobimo in da si o nas ustvarite svoje mnenje.Torej enkrat se zmenite,se zberite in pridite k nam.Prostora je dovolj,igrač tudi,no kakšna gujsalca bi že zmanjkala nevarnosti,da bi kdo koga povozil ni,ker smo na samoti...tako da