|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
7.2.2008 13:00:02   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
POL PA ITAK NE BOMO NIČ VEČ SPALE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sej pravim, da bomo nadoknadle k bojo mulc 18 stari user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
7.2.2008 13:06:39   
aurora28
**** joj ne govori, jaz bi tudi jedla marelice, pa breskve, lubenico user posted image user posted image user posted image , pa je ni za dobit. Dobrodošla v Sloveniji in res si nam prinesla prekrasno sonce user posted image user posted image , jaz imam balkon kar odprt. Enkrat sem letela z letalom in mi takrat ni nič zmanjkalo. Pa misliš, da bi ti čevlje kdo vzel???

Jana81 jaz imam 3 pare zoknov bombažne in tanke, 2 para pa sta malo debelejša in iz pliša. Nikoli ne veš kakšno bo vreme, ker še vedno lahko dam najprej gor tanke in potem čez še debelejše zokne. user posted image

user posted image a se za majhne otročke (do 5 mesecev) kupujejo čevlji????

So zelo redke user posted image , ki rodijo točno na PDP. Do zdaj poznam samo dve user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
7.2.2008 13:10:08   
Anonimen
Nimam pojma Aurora28, ani to cudno? Veliko potujemo z letalom... pa se nam ni se nikoli nic tazga zgodilo...
Sploh ne vem kaj naj si mislim??

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2228
7.2.2008 13:12:00   
Anonimen
Aja pa ne cevljev ne rabis dokler se ne zacne postavljati na noge otrok..
Samo tople copatke ali nogavicke...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
7.2.2008 13:17:11   
Naty*
narava upam, da se bom uspela kej naspat že pred njegovim 18. letom user posted image !

Estrella* sm prej pozabla odgovorit.... voziček je Peg Perego GT3, pa je ful dober user posted image ...

Porod na rok... men se tud zdi bolj pravljica kot kej drugega, čeprav... kot sem zadnjič napisala, sestrična je mela rok 5. 2., 4 dni prej je mela še čist trd MV, v noči na 5. 2. ji je pa voda odtekla. Pa sestra od mojga je fenomen, ker je vse tri otroke rodila na rok. Kaj naj si pol mislimo?user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
7.2.2008 13:23:41   
Aurea
Naty, a si že kej zlagala voziček? Kako se kaj obnese?
Jaz moram enkrat do LJ Pegove trgovine in ga nabaviti... pa še mojega user posted image  moram s sabo vzeti, da ga sproba in da blagoslov user posted image  Bom vzela kar tango (rdečo + srebrno) varianto.

A si videla tisto fajn varianto, ko se strehica obrne in dobiš za novorojenčka raven položaj + da gleda proti tebi? Jaz sem to videla v kombinaciji z mehko košaro, ampak me je ne bomo rabile, ker bo dovolj toplo, upam.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
7.2.2008 13:49:38   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Neeee, samo nogavičke. čevlje bo rabil tam pri 1 letu nekje, oz. ko bo nakazal, da bi malo hodiluser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
7.2.2008 13:51:12   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Nimam pojma Aurora28, ani to cudno? Veliko potujemo z letalom... pa se nam ni se nikoli nic tazga zgodilo...

Ja, tale je divja... Mogoče pa so bili komu všeč.. Sicer pa hitr v Karo na Vrhnikouser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
7.2.2008 13:56:25   
Naty*

Naty, a si že kej zlagala voziček? Kako se kaj obnese?
Jaz moram enkrat do LJ Pegove trgovine in ga nabaviti... pa še mojega user posted image  moram s sabo vzeti, da ga sproba in da blagoslov user posted image  Bom vzela kar tango (rdečo + srebrno) varianto.

A si videla tisto fajn varianto, ko se strehica obrne in dobiš za novorojenčka raven položaj + da gleda proti tebi? Jaz sem to videla v kombinaciji z mehko košaro, ampak me je ne bomo rabile, ker bo dovolj toplo, upam.

Ja zlaganje tega vozička je njegova slaba stran. Če se nama ne bi v Fiesti polovično podrla zadnja klop, ga sploh ne bi spravila v prtljažnikuser posted image  (še dobr da mava večji avto v planuuser posted image ). Dobra stran je pa ta, da ga maš zloženega in nazaj sestavljenega v petih sekundah user posted image .

Kar se košare tiče, sm js takrat vprašala prodajalko kaj misli in je tud sama rekla, da ker bo pomladni user posted image  je ne rabimo. Tkointko se da v čist ležeči položaj, pa dobr je tud tisto s streho ja, da jo obrneš...user posted image  

Rdeče srebrna kombinacija more bit pa ful dobra, ampak je še nisem videla. No boš poslikala, ko ga boš dobila. Od novih modelov so mel takrat samo mocca (črno bež), pa mi ni bil všeč. So bli pa lanski modeli (zelena, modra, temno rdeča) znižani za skoraj 100 EUR, zato se je kr splačalo user posted image .

Drugače je pa voziček res 1A z zvezdicouser posted image ! Js bi ga najrajš že zdej skoz vozila po stanovanju, kaj bo šele potem, ko bo še kaj noter user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
7.2.2008 14:36:32   
Aurea
user posted image  Hvala za info in me veseli, da uživaš v vožnji z vozičkom (samo ne preveč ovinkov polagat po stanovanju user posted image  user posted image )
Meni je tudi takoj "sedel", ko sem ga enkrat sprobala - pravi športnik z vsem udobjem je user posted image .

Uživajte v popoldnevu, jaz grem malo na sonček user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
7.2.2008 15:24:47   
špelin@
Hojla, ženske user posted image

S pikama smo se malo potepale po sončku, dokler se ni meni nos konkretno "zagiftal" in sem morala noter na eno dobro staro inhalacijo, ker nisem več zdržala user posted image  Zdaj fračeli ležita na postelji in zijata risanko user posted image  Jaz pa hop na net user posted image

****, res hvala za ves sonček user posted image  Tole s čevlji je pa res čudno user posted image

Lahko kupiš take za šminkiranje user posted image  Drugače jih ne rabijo. Naši sta bili, dokler nista shodili, v toplih nogavičkah (za pozimi imam take podložene "kao" copatke). Šele ko sta začeli hoditi tudi zunaj, smo kupili prve čeveljčke. Za notri sta pa imeli in imata še vedno ves čas nogavice z nedrsljivim podplatom user posted image  Se pa spomnim, da se je ena mamica obregnila ob štrikane nogavičke moje pike, ker je njena hči bila od rojstva naprej obuta v šminkerske balerinke - meni je mimogrede "spustila" komentar: "Zakaj pa vaša nima čevljev?" Ko je bila moja user posted image  stara 8 mesecev user posted image  Ja, zakaj le?? Zato, ker še ne zna hoditi, ne user posted image user posted image  Tako da: vsak po svoje.

IZVIRNO SPOROČILO: narava
POL PA ITAK NE BOMO NIČ VEČ SPALE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sej pravim, da bomo nadoknadle k bojo mulc 18 stari user posted image

Kar pozabi - takrat bomo do jutra pokonci in zadrževale dih user posted image , dokler polnoletna mularija ne bo varno doma. Z našim avtom, celim seveda user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
7.2.2008 15:26:48   
špelin@
MARTINA25, punce so ti super napisale glede oblačilc, nimam kaj dodati user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
7.2.2008 15:59:06   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kar pozabi - takrat bomo do jutra pokonci in zadrževale dih user posted image , dokler polnoletna mularija ne bo varno doma. Z našim avtom, celim seveda user posted image

Ja, takrat se šele zares začnejo neprespane nočiuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
7.2.2008 16:01:04   
TamaraJ
Ja, pa jaz sem lepo nazaj v službi user posted image user posted image user posted image . Ker neki kao ne štima in se seveda kot vse dosedaj izredno mudi in... Grrrrrrr, pa tako veselo sem šla danes ob dveh, torej prej, domov. No, pa me takoo pogrešajo tukaj user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
7.2.2008 17:03:40   
barbaw

Aja, a je kateri ze kdaj kaj od prtljage ko je potovala z avionom zmanjkalo??Jaz nikakor ne najdem dvojih cevljev... pa sem klicala moza in pravi da jih tudi v Kairu ni... Se pravi?? Kaj naj si mislim??

Nekdo je vesel, ker ima dva para čevljev. user posted image  Se moraš prav grozno počutit. Meni tudi ne bi bilo prav. Ne moreš pa čisto nič naredit.

Aurora čevljev ne rabiš, razen če jih boš imela za šminko. Eni kupujejo čevljčke, pa tudi  ni napačno če greš kam. Jaz sem mu vedno obuval termo nogavičke, ker dojenčki nimajo take prekrvavitve, razen v poletni vvročinim ko je bil nag in bos.  Jaz sem napisala, da sem prve kupila z 9-imi meseci. Se pa danes dobi tako lepe čevljčke za dojenčke tako da se ne čudim, da jih vedno več kupuje to.

Imam vprašanje in prosim za pomoč. Meni tole s starševskim nadomestilom in bolniško ni čisto jasno. Kaj moram pisat noter, če prejemam bolniško? Če imam redno plačo je bruto, pri porodniški pa...? Sem začela brskat po forumih in sem naletela, da ZZZS plačuje 90% bolniško za nas, ki smo zaradi sebe doma. Dobro, da kaj zvem. Jaz pa dobivam 85% in v pogodbi nimam nič napisano glede bolniške. Povrhu pa sem še zvedela, da če si več kot tri mesece neprekinjeno na bolniški, ti plača mislim da sociala 1 povprečno neto plačo. Zdaj pa vedi kaj vse ti pripada, če ne zvohaš ali pa ti nekdo tretji tega ne pove.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
7.2.2008 17:05:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ja, tale je divja... Mogoče pa so bili komu všeč.. Sicer pa hitr v Karo na Vrhnikouser posted image

Ohhh, v Karo me pa ze ne spravis. Imam slabe izkusnje se izpred 10 ali vec leti---
Ampak evo... ni jih!! Dva para cevljev... niso ostali v Kairu ni jih tukaj??
Sicer so bili res na vrhu kovckov in kovcki so bili seveda odklenjeni ampak sploh ne morem verjet, da bi mi pa glih cevlje en vzel...
Ma sploh ne vem kaj naj si mislim nouser posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2241
7.2.2008 17:07:09   
aurora28
Oj super, da ne rabi čevlje. Sem pa gledala v Baby centru tople copate, so zgledali kot bi bili iz takega materiala kot je itison user posted image in so bili full luškani, stali pa so 20 € user posted image user posted image

TamaraJ me nič kaj ne preseneča, da so te klicala nazaj v službo, ker veš mene so še danes klicali domov (pa bajdevaj nisem v službi že 6 mesecev, ker mi je potekla pogodba), da nekaj niso našli in sem jim mogla preko telefona pomagati. user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
7.2.2008 17:17:25   
barbaw
Aurora pri aas sem videla pralne čevljčke, ki so bili mešanica bombaža in nekaj, cena pa je bila cca 7-8 eurov. Prave čevlje oz. copate s trdim podplatom pa rabi, ko se začne postavljat na noge.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
7.2.2008 17:51:50   
aurora28
Ravno sem se okopala in zgrožena ugotavljam, da se ne morem več briti po vagini user posted image , sploh nevem kako se naj pobrijem, ker si jo itak ne vidim, če pa se gledam v ogledalo pa nimam pravega občutka in me je strah, da se ne porežem.

Zato vprašanje kako si jo boste ve frizirale user posted image user posted image ? Meni je nerodno priti k G vsa poraščena, saj vem, da na dan poroda te v bolnici obrijejo, ampak kaj pa naj storim do poroda, naj hodim poraščena? Edino mojega bi lahko prosila, ampak mi nekak ni, po pravic povedamo. user posted image

In še nekaj kaj pa s petami? Jaz sem podvržena k trdi koži na petah, ker je dedno pri nas doma in bom verjetno morala k pedikerki. Kaj pa ve?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
7.2.2008 17:52:52   
aurora28
user posted image Kje ste???

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
7.2.2008 17:55:27   
špelin@
user posted image Kje ste???

Tuki user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
7.2.2008 17:56:33   
Anonimen

Ravno sem se okopala in zgrožena ugotavljam, da se ne morem več briti po vagini user posted image , sploh nevem kako se naj pobrijem, ker si jo itak ne vidim, če pa se gledam v ogledalo pa nimam pravega občutka in me je strah, da se ne porežem.

Zato vprašanje kako si jo boste ve frizirale user posted image user posted image ? Meni je nerodno priti k G vsa poraščena, saj vem, da na dan poroda te v bolnici obrijejo, ampak kaj pa naj storim do poroda, naj hodim poraščena? Edino mojega bi lahko prosila, ampak mi nekak ni, po pravic povedamo. user posted image

In še nekaj kaj pa s petami? Jaz sem podvržena k trdi koži na petah, ker je dedno pri nas doma in bom verjetno morala k pedikerki. Kaj pa ve?

Daj na tla ogledalo pa pocepni nad in se obrij... drugace pa jaz sem bolj lena za te stvari pa grem kar na brazilsko..pa imam pol  mir en mesec.
Samo tukaj na Vrhniki moram se najti kje to delajo...

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2247
7.2.2008 17:57:38   
suzy85
Lep pozdravček user posted image !

Upam, da so današnji pregledi že uspešno za vami! user posted image

Ravno danes sem se malo sprehajala po Baby centru, ker sem imela čas, pa sem malo cene gledla. Kaj vse me še čaka!user posted image Človek res lahka sam z očmi začne zavijat!

Mam eno vprašanje glede planic. Če ste to debato že imele v 1.delu, mi prosim povejte, ker ga nisem celega brala! Zanima me kakšne planice boste uporabljale? Tiste za enkratno uporabo ali bombažne? Če boste imele bombažne: Štokljo/Racmanke ali navadne tetra planice? Paket pampersk je že okrog 10eur, dobijo se pa npr. Mullerejve že za 6,7 eur (moj zavija z očmi, češ vprašanje kvalitete!). Nakup racmank je kr velik finančni zalogaj, sam se pa verjetno bolj splača to, kot skoz one za 1x uporabo kupovati...

Groooza! Se kr ne morem odločit! Pa sm mislila, da bo pri planicah najmanj razmišljanja! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
7.2.2008 17:58:53   
barbaw
Aurora mogla sem se nasmejat. Meni še nekako rata tole britje in tudi v prvi nosečnosti sem se lahko do konca. Ko pa sem šla rodit me je pa kar moj lubi. Me v bolnici niso, ker nisem da me kdo drug brije. Jaz  sem si z ogledalom malo pomagala, pa nekako sem se zvila da sem videla kaj čez trebuh pa je blo.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
7.2.2008 17:59:54   
špelin@

Meni je pa čisto vseeno, koliko kosmata se prikažem pri G - glavno, da sem umita user posted image

Kar se partnerjeve pomoči pri britju tiče, hmmmm..., bi jaz lahko zraven komot zaspala, ker moj user posted image  to dela zlooooo pooooočaaaaaaaasssssssss. Recimo, da obrije en kvadratni cm na 5 minut user posted image user posted image  Potem sem pa raje malo bolj kosmata, ker se tudi jaz ne uspem več kaj dosti natančno obriti user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.