Naty*
|
Jutro! Sem sicer že dolgo budna, ampak mi je tolk računalnik nagajal, da sploh nisem uspela pridet na net ...bo res treba tole staro kripo zamenjat. Estrella* js sm te zdej rajš pustila pri miru z ultivo, ker vem, da si se zdej obremenjevala z ledvičkami od . Prepričana sem, da je res nekaj čist nenevarnega, ker sigurno bi vsaj eden od dveh G drugač naredil paniko. Mora bit pa zoprno, če dobiš dva različna mnenja... No glede predavanja za ultivo, sva se midve z edinaos menile za 15. 2.... če si za se nama pridruži. Da mal preverimo teren ... Pri obsegu glavice ti pa verjamem, da je mel tist fantek 37, ker je mela punčka od sestrične 36, zato je pa raztrgana pa še šivana . Pol pa še zvem, da je mel moj tud 37 obseg, ko se je rodil pa itak je bil cel ogromen (4,5kg pa 56 cm)...o my god...ampak veste kaj je zanimivo..njegova mama ne samo da je ni blo treba nič rezat, ampak je celo rekla, da je šel še najhitreje ven ... barbaw js si sploh ne predstavljam več, kako zgleda spanje čez celo noč ...je pa vsaj praksa za po porodu, ko spet verjetno ne bomo mogle spat... katina ...boga revca ...to je pa res zoprno. Js upam, da ti čimhitreje mine tole... Glede navade na hrano iz maternice sem js tud zadnjič brala en članek, da če mamica med nosečnostjo poje recimo veliko korenja, da bo rad jedel korenčkove kašice. Oz. če je mamica sladkosnedna bo otrok tudi. Kaj pa vem...bomo videl potem...moj bo verjetno jedel same zdenka sirčke . špelin@ nate se pa res lahko zanesemo, da nam vedno vse postrežeš v obliki KLIK ...hvala!!! jana81 glede med kuro Canestena....ne vem no...js ne bi, ker dokler se ti ne pozdravi lahko preneseš na njega. In potem boš ti zdrava, pa bo on prenesu nazaj nate...začaran krog. Poskusta mal zdržat ... aurora js sm pa ugotovila, da sm mojo uspešno navadila spat do 8.00, tko da skupi vstaneva. Če je pa slabo vreme, se pa gospodični sploh ne ljubi vstat . Smo pa mi tud bolj zgodni, tko je menda navada tistih, ki mamo kužke. Pa skupni sprehodi...joj komi čakam, da pride iz šihta, da gremo mal v notranjske gozdove...tale sonček mi take lušte dela .