|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
7.2.2008 10:21:52   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
A bi katere jedla? Ravno si delam zajtrk - toaste. Sem hitra kaj?! Nisem bila nič lačna prej. Sem bila malo zunaj in polepšala moje škarpnike.

Moram šibat, ker že sir ven teče. user posted image

joj jst bi tudi, si mi take lušte naredla da bom danes to za malico jedla, pač se bom malo grešilauser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
7.2.2008 10:24:16   
narava

Moram šibat, ker že sir ven teče. user posted image

pa svez paradiznik je lih en prov sokeca ven spustil...
o moj Bog, kake luste mi delas!user posted image si bom v sluzbo toaster prinesla! user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
7.2.2008 10:30:54   
MARTINA25
Jst sem kot študentka delala pri Clar-u, tko da bom najbrž tud največ kupila od Clara...tko kot ste svetovale sem si tud jst nekak zamislila, da bi št. 56 kupila res minimalno...največ 62 in 68, ter kasneje 74!Koliko pa boste nabavile količinsko?

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
7.2.2008 10:32:35   
sesil
ja, količinsko pa tudi mene zanima, kar res ne vem koliko bo pokakan pa pobruhan.user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
7.2.2008 10:34:22   
Naty*
Jutro! Sem sicer že dolgo budna, ampak mi je tolk računalnik nagajal, da sploh nisem uspela pridet na net user posted image ...bo res treba tole staro kripo zamenjat.

Estrella* js sm te zdej rajš pustila pri miru z ultivo, ker vem, da si se zdej obremenjevala z ledvičkami od user posted image . Prepričana sem, da je res nekaj čist nenevarnega, ker sigurno bi vsaj eden od dveh G drugač naredil paniko. Mora bit pa zoprno, če dobiš dva različna mnenja... No glede predavanja za ultivo, sva se midve z edinaos menile za 15. 2.... če si za se nama pridruži. Da mal preverimo teren user posted image ...

Pri obsegu glavice ti pa verjamem, da je mel tist fantek 37, ker je mela punčka od sestrične 36, zato je pa raztrgana pa še šivanauser posted image . Pol pa še zvem, da je mel moj user posted image  tud 37 obseg, ko se je rodil pa itak je bil cel ogromen (4,5kg pa 56 cm)...o my god...ampak veste kaj je zanimivo..njegova mama ne samo da je ni blo treba nič rezat, ampak je celo rekla, da je šel še najhitreje venuser posted image ...

barbaw js si sploh ne predstavljam več, kako zgleda spanje čez celo nočuser posted image ...je pa vsaj praksa za po porodu, ko spet verjetno ne bomo mogle spat...

katina user posted image ...boga revca user posted image ...to je pa res zoprno. Js upam, da ti čimhitreje mine tole...

Glede navade na hrano iz maternice sem js tud zadnjič brala en članek, da če mamica med nosečnostjo poje recimo veliko korenja, da bo user posted image  rad jedel korenčkove kašice. Oz. če je mamica sladkosnedna bo otrok tudi. Kaj pa vem...bomo videl potem...moj bo verjetno jedel same zdenka sirčke user posted image .

špelin@ nate se pa res lahko zanesemo, da nam vedno vse postrežeš v obliki KLIK user posted image ...hvala!!!

jana81 glede user posted image  med kuro Canestena....ne vem no...js ne bi, ker dokler se ti ne pozdravi lahko preneseš na njega. In potem boš ti zdrava, pa bo on prenesu nazaj nate...začaran krog. Poskusta mal zdržat user posted image ...

aurora js sm pa ugotovila, da sm mojo user posted image  uspešno navadila spat do 8.00, tko da skupi vstaneva. Če je pa slabo vreme, se pa gospodični sploh ne ljubi vstat user posted image . Smo pa mi tud bolj zgodni, tko je menda navada tistih, ki mamo kužke. Pa skupni sprehodi...joj komi čakam, da pride user posted image  iz šihta, da gremo mal v notranjske gozdove...tale sonček mi take lušte dela user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
7.2.2008 10:36:17   
špelin@
Spet samo žrtjeeeeee!!! Ne mi tega delat... user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
7.2.2008 10:38:37   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Estrella* js sm te zdej rajš pustila pri miru z ultivo, ker vem, da si se zdej obremenjevala z ledvičkami od user posted image . Prepričana sem, da je res nekaj čist nenevarnega, ker sigurno bi vsaj eden od dveh G drugač naredil paniko. Mora bit pa zoprno, če dobiš dva različna mnenja... No glede predavanja za ultivo, sva se midve z edinaos menile za 15. 2.... če si za se nama pridruži. Da mal preverimo teren user posted image ...

punce, če bi prestavle za 1 teden (22.2.) bi se vam še jaz pridružila, ker sem takrat lih v postojni. bi bla prav vesela, da ne bi šla sama tja.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
7.2.2008 10:39:30   
sesil
ob kateri uri pa je?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
7.2.2008 10:41:22   
narava
joj tete, kok ste hece! user posted image  komaj cakam, da vas spoznam tudi v zivo user posted image

ampak, una s crto na avtocesti, tista je bla pa svetovna! pa tista z delovno vnemo user posted image  ce nimas nic proti, bi si jo dala v podpis, seveda vkljucno z imenom avtorja citata user posted image

"Kar se delovne vneme tice, je edino zdravilo, da se usedes in pocakas, da se povrne!" by Estrella

Estrella, a loh? user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
7.2.2008 10:47:06   
Naty*
sesil vsak petek je ob 13.30 uri. Kar se mene tiče lahko tud takrat... edinaos?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
7.2.2008 10:47:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: narava
o  moj Bog, kake luste mi delas!user posted image si bom v sluzbo toaster prinesla! user posted image

Si te prav predstavljam. Pručko pod noge, toaster na mizi pa še kakšen sokovnik dodaš, pa imaš svojo malo menzo. Bi te šef čukast gledal. user posted image

Martina clarove stvari so ful dobre. Jaz jih imam še od drugih mamic in bog ve, koliko pranj so že prensele pa so še vse v dobrem stanju. Količina? Boš morala tisti seznam pogledat. Več kot enega na dan sigurno rabiš, če kakec ali lulanje uide iz pleničke, če poliva otrok (bruha po hranjenju, ker se preveč naje oz. pri podiranju kupčka mu lahko kaj uide). Če nimaš sušilca boš za začetek mogoče rabila kaj več ali pa ne. Odvisno koliko hitro se ti stvari sušijo, koliko obratov ima pralni stroj... Poišči tisti seznam, ki je bil že v 1. delu. ti bo najbolj pomagal.

naty, če rabiš prakso za ponoči si budilko navijaj. user posted image  Mene moj pikec dvakrat zbudi za lulanje, potem pa še položaji niso več to kar so bli. user posted image  Se bom  mogla na sedežno spravt pa polsede spat. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
7.2.2008 10:49:00   
barbaw
Narava naša Estrella je zakon. user posted image  Mi vedno kakšno vzpodbudno besedo nameni. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
7.2.2008 10:51:09   
Naty*
naty, če rabiš prakso za ponoči si budilko navijaj. user posted image  Mene moj pikec dvakrat zbudi za lulanje, potem pa še položaji niso več to kar so bli. user posted image  Se bom  mogla na sedežno spravt pa polsede spat. user posted image

Neeee sej glih to je touser posted image ! Midva greva vsako noč trikrat lulat, brez budilke!...po vsakem lulanju se v eni uri 132 krat obrnem, ker mi noben položaj ne paše, pol ko ga najdem pa itak še pol ure ne zaspim. Kar pomeni - spanja nič! Hvalabogu, da sem v bolniški, ker drugače bi umrla na šihtu user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
7.2.2008 10:52:39   
aurora28
Hmmm toast..jaz bi ga tudi user posted image user posted image

Jana81 G je meni rekel, kadar sem uporabljala Canesten svečke, da se v tem času vzdržim spolnih odnosov, ampak si včasih nisem mogla pomagati in sva kljub temu user posted image , ampak obvezno sva uporabljala kondom, ker nisem želela, da še moj kaj faše od mene in potem je to začaran krog. Če se ti lušta user posted image ti kar daj, ampak uporabljaj kondom zaradi preventive. user posted image

Martina25 jaz sem za user posted image nabavila sledeče:

- 8 kom plenic za previjat
- 7 kom bodijev od 56-68, kratka hlačnica in dolg rokav
- 5 kom plajškov
- 5 parov zoknov
- 8 kom kapic od 56-68
- 7 kom bodijev za zapiranje na ramenih, dolga hlačnica
- 4 kom hlač do pasu od 56-68
- 1 kom kavbojk vel. 68
- 4 kom majčk od 56-68
- 2 kom jopic 62
- 1 odejica

Mislim, da za prvo silo imam dovolj, moram še dokupiti plenice, pripomočke za nego otroka in mene, rokavičke. Ostalo pa bomo kasneje dokupili, ko bo otroček rastu, ker enostavno ne moremo vedeti kako velik in težek bo privekal na svet in je kakršnokoli brezglavo zapravljanje - metanje denarja čez okno. Potrebno je najnujnejše, vse ostalo pa se dokupi. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
7.2.2008 10:59:28   
narava
Hvalabogu, da sem v bolniški, ker drugače bi umrla na šihtu user posted image

ja sej, zato pa jest vsako jutro godrnjam, da sem user posted image  ampak ti povem, da se navadis user posted image  zanimivo..

moj mi sicer vsako jutro v avtu se trudi dvignit razpolozenje, ampak jaz bi samo ven gledla skoz okno, govorim itak nic ne (se mi se ne ljubi misic na obrazu premikatuser posted image ) in sedim kot kup nesrece, stejem krizisca in pol se komaj iz avta ven spravim..
sej k pridem v sluzbo in kavo spijem, je pol mal bolje user posted image

kar se tice oblekic, je meni moja sestra svetovala, da tistih najmanjsih cim manj, ker otrok ful hitro preraste (itak se pa zadnje case rojevajo ful velki pa ful tezki - je ena znanka rodila sincka 4,5 kg in 58 cm, sama sem bila velka 49 in tezka 2030 user posted image ) tistih od velikosti 62 naprej (sreca, pa je sestra mela dva, ki sem ju kar konkretno vcasih pazila - hranjenje, kopanje, previjanje, oblacenje, vse user posted image  mi kar prav pride, ugotavljamuser posted image )

kaki lepi dan je v lj..
uh bi sedaj sedela na Plocniku in belo kavo z radensko pila user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
7.2.2008 11:04:20   
Estrella*
Jana: hvala za sonce, je prispelo na prav naslovuser posted image user posted image Jaz med uporabo canastena nikoli ne slončkam. Se mi ne zdi primerno. To je moje mnenje.

Martina: kot je Jana napisala. Kupi nekaj malega 56, ostalo 62.
Bodyji in benkice jih je imeti kar nekaj na zalogi. Računaj 2x na dan preoblačenjex 10 dni....vsaj 20kom in 7 pajackov ali žabic. Ostalo po potrebi dokupi.

Naty: sm definitivno za. Bom 22.2 tako al takovzela dopust, ker bom že zjutraj nadzorni v Godoviču, mi pripeljejo kuhinjo!!vzela dopust in grem tudi jaz pofirbcat. Ja bla sem malo zamorjena zaradi teh ledvičk, ampak sem se odločila, da tao postavim na stranski tir in počakam do rojstva. Itak nimam kaj vplivat na izzid.

barbaw: men je Merlo rekel, da ve je večini primerov res tako, če prej rodiš prvič imaš kar veliko verjetnost, da boš tudi vsakič naslednjič. NI pa nujno!Saj so izjeme. Moja mami je rodila sestro krepko čez rok, mene pa točno narok. Sestra pa je prvega pred rokom, drugega pa po roku. Tako imaš še vedno šanso, da ne rodiš čez rok.

Aurora: moja kuža je tud navajena, da počaka ko se vstanem. Teži samo v primeru, da jo tišči v primeru driske ali č eponoči preveč piše.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
7.2.2008 11:17:38   
jana81
aurora kje si kupla zokenčke ? maš une mehke mal debelejše, al une bombažne tanke?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
7.2.2008 11:18:58   
barbaw
Naty potem pa si že navajena ponoči vstajat. user posted image  K samo lulat it ni dovolj. tisto obračanje pa je že dovolj za prakso. user posted image  Ne bom nikoli pozabila, ko je sorodnica rekla, da če bi ji nekdo navijal budilko preden je zanosila, ne bi nikoli imela otroka. user posted image  Vam povem, da to vse mine. Eni otroci spijo cele noči (moj ne) in sploh nimajo problemov z utrujenostjo v takšni meri. user posted image  za lubije, babice in dedke. Prav pridejo v prvih tednih, mesecih in tudi kasneje.

Aurora tistele plenice za široko povijanje boš res mogla dokupit. Jaz bsem jih uporabljala še za čez ramo pri podiranju kupčka, za med nogice, ker nogica ne sme dol viset, za podlaganje dude, pokrivanje, za zalaganje za hrbet, da se ni prevalil,... Mislim, da sem jih kupila ene 30 mogoče celo 40. Je pa imel Rutar najcenejše. Kako pa je danes s cenami pa nimam pojma.

Estrella hvala za tolažbo. Če do 38t ne bo premikov jih bom sama začela delat. user posted image  Mi v prvi nosečnosti tisto dvigovanje in barvanje nič ni pospešilo. Je pa že bila kar kriza 4 dni po roku, ker je bila mekonijeva plodovnica kolikor jo je sploh še bilo. Jaka je bil že skoraj na suhem, ven pa ni hotel. Pa tiste sej ne vem kako se reče, ko imajo "zaščitno" plast dojenčki, na sebi ko se rodijo, tudi ni bilo več skoraj nič. Mekonij so v porodnišnici čakali, pa ga ni hotel kakat, ker ga ni več imel. Sestri nisem mogla tega dopovedat, dokler ni na vizita doktorja vprašala in ji je potrdil moje besede. Jah verjetno je bla plodovnica nagravžna. je nisem videla, moj lubi pa jo je. Ampak se je tako veselil user posted image  da mu je bilo vseeno. user posted image  Da bi še enkrat tako stal meni ob strani.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
7.2.2008 11:19:49   
barbaw
Jana jaz sem na štartu dala tiste plišaste, poleti pa bombažne tanke.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
7.2.2008 11:31:39   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty: sm definitivno za. Bom 22.2 tako al takovzela dopust, 

super punce, jaz sem za. vas bom še spoznala, ker na žalost ne grem na srečanje in pizzo.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
7.2.2008 11:46:19   
MARTINA25
BARBAW, AURORA in ESTRELLA ful vam hvala za nasvete glede količine in številk cunjc!
Mogoče se je kateri zdelo moje vprašanje smešno, samo zato pa smo na RR da vprašamo izkušene o zadevah, ki jih ne poznamo oziroma potrebujemo pomoč oziroma delimo mnjenja a ne!
HVALA še enkrat!!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
7.2.2008 11:52:16   
barbaw
Martina točno tako kot si napisala. Zato smo tu, da si podamo kakšne nasvete in delimo dobro voljo. Včasih rabimo tudi ramo za user posted image  pa tudi to najdemo tu. user posted image  za vse majčice.

Me sonček spet trga.

Estrella delovna vnema se je vrnila. user posted image  Vse je posesano in pomito po tleh. Zdaj pa grem ven uživat na sončka.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
7.2.2008 12:31:06   
sesil
jaz pa sem pravkar dala lezanjo v pečico. komaj čakam.
mi pa kislino dviguje nenormalno.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
7.2.2008 12:34:47   
Anonimen
Ojla. sedaj pa imam mal casa.. sam se mi ne da vseh 50 strani prebrati...user posted image user posted image
A mi bi katera dala kratko obnovo...user posted image user posted image

No sam da vam naredim se mal skomin... mi v Egiptu imamo marelice in breskve cez celo leto razen poleti tiste 4 ta hudo vroce mesece...

Glede prehrane v nosecnosti in potem vpliv na otroka vam iz lastnih izkusenj povem, da imajo otroci ali cisto svoj okus ali pa kar nekaj gensko.
Primer moj sine je zbircen in je isto kot jaz.
Hcerka pa je cist po ociju... mi smo doma vedno kuhali slovensko hrano ampak ona kadar je moz prinesel arabsko od zunaj ali pa ko smo bili pri kakih njegovih se ni mogla najesti...
Skratka jaz nikoli niti poskusim ne arabske kuhe... tamala pa ki je zrasla ob slovenski ima cisto genetsko ocitno prirojeno in je cist nora na vse arabsko...

Potem je ena sprasevala za PDP in kako je to v resnici.Evo spet vam povem svoje izkusnje:
sine 12 dni cez rok, hcerka 3 tedne pred rokom...
Sploh ne vem ce kdo rodi tocno na PDP??

Tamara HVALA!!!

In a vidite da sem vam res sonce prinesla!!!user posted image user posted image

Aja, a je kateri ze kdaj kaj od prtljage ko je potovala z avionom zmanjkalo??Jaz nikakor ne najdem dvojih cevljev... pa sem klicala moza in pravi da jih tudi v Kairu ni... Se pravi?? Kaj naj si mislim??

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2224
7.2.2008 12:57:38   
Aurea

Neeee sej glih to je touser posted image ! Midva greva vsako noč trikrat lulat, brez budilke!...po vsakem lulanju se v eni uri 132 krat obrnem, ker mi noben položaj ne paše, pol ko ga najdem pa itak še pol ure ne zaspim. Kar pomeni - spanja nič! Hvalabogu, da sem v bolniški, ker drugače bi umrla na šihtu user posted image

Tudi jaz se prijavljam v klub "Lulanje po 3x na noč + nenehno obračanje z boka na bok + zgaga" user posted image  

eh, saj bo, samo še 3 meseci... POL PA ITAK NE BOMO NIČ VEČ SPALE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.