|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
7.2.2008 8:18:50   
Estrella*
Jana; kje imaš sončekuser posted image , daj ga še malo v Medvode pošlji. Tu je vse megleno.

Jaz ko sem bila majhna nisem nič pametnega hotla jesti; le kakav i kruh ter čokolešnik....ostalo mi je vse smrdelo. Danes pa praktično redko katero stvar ne jem. Res ne moreš vedeti, kaj bo tvoj user posted image  jedel. Še tega zagotovila nimaš, da se bo hotel dojit. Jaz sem se samo 3 mesece, potem pa nisem več hotela.
Moj sinko je jedel 5 mesecev, ko sem mu začela uvajat gosto hrano za joško še slišat mi več hotel.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
7.2.2008 8:25:44   
MARTINA25
JUTRO še iz moje strani iz zaspane pisarne za Bežigradom....
Aurora hvala za kavico,ampak jst bi pa raje tvojo kašico, si mi že nasezgodaj naredila lušteuser posted image
Komi čakam na jutrišnji praznik, da bom lahko doooolgo spala!!!Naša mala pika zadnje dni fuuuul pridno brca, tko da se mi kr ceu trebuh zatrese...najboljši možni občutki!!!!
AURORA če je to res glede sadja, potem bo naša punčka oboževala grenivke...glede na to da se z njimi silim vsak večer...bljak, prav na živce mi že grejouser posted image    A veste kaj že celo nosečnost ful pogrešam od sadja?BRESKVE!!!!Pa ve?

Neposredna povezava do sporočila: 2177
7.2.2008 8:35:00   
špelin@
Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
kak je lep sonček zunaj, sej kr ne morem verjet.

Uh, pri nas je še vedno megla user posted image  Ampak tako čisto medlo se najavljajo skozi njo posamezni sončni žarki user posted image

Hja, ne vem, koliko na otrokov izbor hrane vpliva prehrana v nosečnosti user posted image  Vsekakkro sem rpepričana, da je pri meni hudo vplivala pikantna kitajska hrana, ker jo obe piki obožujeta - na, zdaj sem pa res lačna user posted image  Grem pripravit belo kavo in rpebrskat hladilnik - včeraj nisem skoraj ni jedla, ker mi ni pasalo, zdaj pa bi požrla karkoli user posted image

Bo še katera jedla z mano? user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
7.2.2008 8:36:01   
aurora28
Barbaw črta na avtocesti user posted image user posted image user posted image , pa kje jih stakneš user posted image . Z zgodnjim vstajanjem je pa tako, da z mojim user posted image živiva po načelu ˝rana ura, zlata ura˝ , no ni neko načelo, ampak sva po naravi oba istega karakterja in imava iste navade, tako da dlje niti ne moreva spati. Malo se je spremenilo to, da imava user posted image in naju od 5.30 ure nenehtno hodi gledat in buditi, pa naju praktično to ne moti, ampak sva sprejela v zakup in z njo tudi midva vsteneva...potem se moj ljubi vsako jutro zaradi službe zbudi ob 6. uri in meni je smotano spati sami in se tudi sama vstanem...verjetno bo drugače ko bo dojenček tu in se bom z njim cartlala v postelji user posted image . Kaj pa vem navadila sva se tako in se tudi ko imava dopust vstaneva tako zgodaj.

A veš kako zgleda najin dan, ki moj ne gre v službo:
- vstaneva ob 6. uri
- jaz spijem donat in pripravim svež pomarančni sok ali kašico od kivija in banane
- greva skupaj z user posted image na sprehod
- ko pridemo s sprehoda si narediva zajtrk
- po zajtrku pa greva ali malo pred tv, ali greva malo dremuckat in se stiskat nazaj v posteljo...
- potem pospraviva in skuhava kosilo
- po kosilu pa greva malo na potep user posted image (v trgovine, na obisk, izlet...)

Tak dan naju verjetno čaka jutri, ker je moj user posted image doma. user posted image user posted image

Estrella* včeraj sem skuhala preveč žgancov in bi ti jih z veseljem dala user posted image .  Meni se tudi zdi, da na to kar bo naš otrok jedel je zgolj odvisno od njega samega. Jaz se bom trudila, da bom skuhala tudi takšne jedi, ki jih sama ne jem, samo zato, da si ustvari svoj okus in si lahko potem izbere kaj bo jedel in kaj ne. Ko sem bila majhna nisem mogla jesti paradižnika, oboževala pa sem jetrca...zdaj pa obožujem paradižnik in ne maram jetrc. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2179
7.2.2008 8:36:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
A veste kaj že celo nosečnost ful pogrešam od sadja?BRESKVE!!!!Pa ve?

Packa user posted image  A si jih morala omeniti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
7.2.2008 8:37:08   
barbaw
barbaw s tabo se pa vedno nasmejim vsako jutro (....kot črta na avtocesti....)user posted image user posted image user posted image , res moreš bit ena pozitivna mamica.

Jah no, o tem bi se dalo debatirat. Verjetno bi bila še bolj pozitivna, če bi imela dobro družbo tudi v okolici. Pač optimizem je skoraj vedno prisoten. Sem pa imela obdobje hudih težav in žalosti. Se ne pustim. Treba se je pobrat pa it naprej. Moram pa priznat, da takih težkih preizkušenj kot nekatere tukaj pa nisem imela.

Mi imamo tudi sončke. Vam pošljem po mailu. user posted image

Martina jagode, češnje, lubenica, ... Tiste umetne jagode mi niso najbolj ok. Pa če bi jih že kupila jih škrat ne sme dobit v roke, ker ima alergijo.

Sem brala na sosednjih postih vse možne stvari, nekatere so me tudi šokirale kot tale stavek: Od vaših znanj je odvisna otrokovo živlenje..   Upam, da me ne bo katera napadla. It wasn't me. Sem videla, da so še naše majčice tam pisale. Me je tole kar šokiralo.

Berem na drugih postih, da tiste ki so prvič nosile čez rok, da so tudi drugič. user posted image  Jaz pa to ne bi več. user posted image  Bom pila čaj iz malinovih listov in več user posted image mogoče bo kaj pomagalo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
7.2.2008 8:43:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Moja kepica se je zdaj obrnila prečno (prej je bila na ritki) in me obupno bolijo trebušne mišice (ali kaj jaz vem) user posted image

Vidim, da si na istem kot jaz. user posted image  Saj samo še pol obrata. Moja pika že trenira, ker se je včeraj in predvčerajšnjim že nekaj na glavo postavljala. user posted image  Upam, da je bilo to to, kar sem jaz čutila. Namesto nizko desno me je brcala v rebra na desni.

Ej, ampak tale prečna lega ful boli user posted image

Pa tole spanje mi ne gre več od rok. user posted image  
¸
Hvala enako user posted image  Zvečer sem noro zaspana, ampak potem malo zadremljem, potem se pa čisto zbrihtana zbudim in se vrtim levo-desno ene par ur. Šele proti jutru zares zaspim, zjutraj pa user posted image

Sem brala na sosednjih postih vse možne stvari, nekatere so me tudi šokirale kot tale stavek: Od vaših znanj je odvisna otrokovo živlenje..   Upam, da me ne bo katera napadla. It wasn't me. Sem videla, da so še naše majčice tam pisale. Me je tole kar šokiralo.

A sem spet zamudila kakšen "čik fajt"? user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
7.2.2008 8:47:50   
kasso

pa da je boljše delat kariero po rojstvu otroka, ker otrok zraste in je že samostojen in se ji ne rabiš odpovedat za en čas oz. drugače trpi otrok, če guraš kariero in otroka skupaj.

Tiste, ki imate več otrok bi vprašala, koliko se razlikujejo dolžine nosečnosti med seboj. Me kar malo skrbi tale raziskava. Ne bi rada še enkrat nosila čez rok in hodila na kakšno sprožanje. user posted image

Dobro jutro punce!

pri prvem bi le še dodala možnost, da se lahko tudi prej odpoveš karieri, delaš otroke in ko malo zrastejo na njej gradiš...ne trpi ne en ne drugi, le kariero premakneš za kakšno leto ;) ...ne vem, zakaj ne omenjajo te možnosti??? Če se da kariero gradit s tremi mulci pa vam bom povedala čez 10 let user posted image

Jaz sem oba otroka rodila prej, prvega 10 dni, drugega pa pet.

Je pa kolegica, ki je drugega otroka rodila 14 dni čez rok, prvega pa 4 dni čez rok....

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
7.2.2008 8:57:35   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Še par ur pa bomo 3 dni frej...se že kaj veselite??

meni so pa ti prazniki tolk mimo....oz. se nanje sploh ne spomnim..uf, pa sem imela take plane za jutri koliko bom naredila za službo, ampak ne bo nič, ker bosta tamaladva doma, .... dobro, da si spomnila, ker moram danes nekaj nujno narest, ker jutri ne bi šlo naprej...

Neposredna povezava do sporočila: 2184
7.2.2008 9:01:20   
barbaw
Špelin@ nič nisi zamudila, si tudi ti tam pisala. user posted image  Poskusno delo in nosečnost. user posted image  Prečna lega precej boli ja. Sem dala že to v prvi nosečnosti to čez, samo se ne spomnim kdaj se je obrnil. user posted image  Vem, da je bilo po 30. t, ker je že zelo zelo bolelo. Spanje v takem položaju otročka pa ni fajn, ker ga vse moti. Potem pa se začne ko ti žoka v eno stran, se obrneš potem pa še v drugo stran. Jaz se včasih na hrbtu zbudim. Nimam še problemov z dihanjem.

kasso ob podpori se po mojem da vse, tudi s tremi mulci. user posted image   Vedno več berem tega, da tiste, ki so rodile prvič čez PDP so tudi drugič. user posted image  Jaz pa ne bi več. Berem, da tale čaj iz malinovih listov nič ne nuca, hoja po stopnicah tudi ne, ... Kaj pa če si sama izluščim čep? Je ena brala v nekem članku, da naj bi draženje bradavic pomagalo. user posted image  bomo probali. Upam, da ne bo kljub težavam user posted image  ostala predolgo noter, ker tile umetni popadki mi ne dišijo najbolj. Prvič sem vedela, da bolj bolijo, bi pa rada enkrat vedela kako je z naravnimi. Treh otrok pa nekako ne bi imela. (Nikoli ne reci nikoli). Tašča je prvič rodila prej (moj lubi je nedonošenček), njegov bratec pa čez rok. Pol pa vedi. Mah kli... Neki si bo treba zmislit, da mi tiste tablete ne dajo več.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
7.2.2008 9:05:47   
jana81
Joj aurora veš kak zgleda najin dan ko sva doma (to bo jutri)...spiva dokler se da, jst ponavad do 10h, moj tud do 12 h če je treba. potem ko se vstane si narediva kavico, in zajtrkujeva. Res pa je da prejšnji večer bediva dolgo v noč (gledava filme ali igrava poker na netu), tako da zjutraj prav paše malo daljšega spanja.
jah kaj češ nekateri smo res zaaaaaspanciuser posted image .

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
7.2.2008 9:07:23   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Estrella* čestitke za pregled in če sem katero še pozabila tudi za vas čestitke!!! user posted image

Sem tudi jaz to slišala glede gliv kvasovk, se hitro razmnožijo če je dovolj sladkorja, pa če je preveč vlage npr. če si ženska ko pride iz vode ne sleče dol mokre kopalke...in še in še je teh primerov.
Je od moje mame kolegica vedno imela vnetja, ki so so ponavljala in ponavljala in še sama ni vedela od česa pride to vnetje, ker je na vsakem GP imela vnetje. Potem pa ji je osebni  G dal napotnico za v laboratorij, da preverijo urin in kri in so ugotovili, da ima sladkorno user posted image user posted image . O kriza.

Jaz sem pred leti imela vnetja nožnice, ampak se mi je potem kar naenkrat vse skupaj zaustavilo in hvala bogu jih nisem imela odkar sem srečka user posted image .

Se vam je kaj vrnila želja po spolnosti? Mene občasno razmetuje in takrat z mojim user posted image user posted image user posted image in potem je spet en mesec mir, ker nimam želje. user posted image

Tudi od mene čestitke vsem za pregled.

Glede vnetij v nosečnosti ni nujno, da so pogojene s povišanim sladkorjem, meni ga niso ugotovili. Prejšnjo nosečnost, sem celo nosečnost imela probleme, ...prav za znort...ni veliko pomagalo, umivanja z vodo, canesten krema..... nič...vsakič po spolnem odnosu se mi je poslabšalo.... po nosečnosti, pa je bilo veliko bolje. To nosečnost je bolje, ampak še vedno ni najboljše. Vsake toliko sploh po in med spolnim odnosom me peče, tako da sem tega že sita, .... Jaz imam kar željo po spolnosti, ampak kaj naj, če pa peče in kadar je ok, mi tamali skačejo okoli pa ni nič od akcije ;)  drugče pa se nisem nikoli bala, da bi otroka med crkljanjem poškodovala. Poleg tega pa je še presredek zelo občutljiv od prvega poroda, ... vem, da druge nimate teh težav, ne vem, mogoče je mene ta po glasu slavni G zašuštral s šivanjem. Mater, če bi bila v ZDA bi ga tožila za psihične težave , he he...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
7.2.2008 9:10:04   
jana81

. Spanje v takem položaju otročka pa ni fajn, ker ga vse moti. Potem pa se začne ko ti žoka v eno stran, se obrneš potem pa še v drugo stran. Jaz se včasih na hrbtu zbudim. Nimam še problemov z dihanjem.

jst naj bi ga nosla z glavo navzdol, pa ti povem da ko ležim na boku, me tk žoka in žgečka da se morem prestavt...tak da po moje je čist vseen kok nosiš, se glih tko obrača ko vrtavka, pa nagaja user posted image . tud jst še rada ležim na hrbtu, pa ne vem zakaj naj to ne bi bilo dobro ?? ker vsi tko poudarjajo da moremo ležat na levem boku, mene pa ravn na levem boku brca da mu ne paše.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
7.2.2008 9:10:37   
kasso
... igrava poker na netu..... .

madonca, meni gre pa na živce, ker se potem moj ne spravi dol.... še posebno srede in sobote so zanimive....

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
7.2.2008 9:12:27   
špelin@
Špelin@ nič nisi zamudila, si tudi ti tam pisala. user posted image  Poskusno delo in nosečnost. user posted image  

Eh, sem že mislila, da je spet kaj bolj "začinjenega" user posted image user posted image

Prečna lega precej boli ja. Sem dala že to v prvi nosečnosti to čez, samo se ne spomnim kdaj se je obrnil. user posted image  Vem, da je bilo po 30. t, ker je že zelo zelo bolelo. Spanje v takem položaju otročka pa ni fajn, ker ga vse moti. Potem pa se začne ko ti žoka v eno stran, se obrneš potem pa še v drugo stran. Jaz se včasih na hrbtu zbudim. Nimam še problemov z dihanjem.

Tudi jaz se zadnje dva dni zbujam na hrbtu, ker me ob spanju na kataremkoli boku kepica noro nabrcava user posted image  Upam, da se kmalu odloči in se obrne na glavo - ne nazaj na rit user posted image
Punce, spite, dokler lahko user posted image  Ko imaš enkrat otroke, oni diktirajo ritem. Pri nas v nedeljo spimo - če je res kakšen čudež - nekje do maksimalno osmih, 1x celo do pol devetih, potem je divje user posted image  No, razen kadar sta punci pri moji mami in se z user posted image  vrneva pozno iz kina - potem drug dan spiva do desetih user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
7.2.2008 9:13:56   
jana81
jst mam pa eno vprašanje..spet user posted image
a mislite da če mam ravn to tedensko kuro (canesten-tablete,ipd..) a vseen lahk midva user posted image  ??
ker men se tolk lušta, da ne bom zdržala do ponedeljka, ko zaključim s kuro. sem pa pozbla svojo G. vprašat.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
7.2.2008 9:14:30   
barbaw
Sem razmmišljala, če bi se že spravila na noge pa kaj delat. Pa sem odlašala, zaj pa mi je "Mika" z Grace Kelly zbudil nogice in bi kar plesale. user posted image  Sem zelo rada plesala, kar pa je zdaj skoraj nemogoče, če že stat ne morem dolgo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
7.2.2008 9:14:59   
MARTINA25
Punce a vas lahko neki vprašam?Sej mogoče se bo kateri zdelo butasto vprašanje...ampak res me zanima vaše mnenje:Kakšno zalogo oblačilc si boste naredile za malčke oziroma kaj vse boste nabavile?Jaz res nimam pojma kok česa naj nabavim...a naj začnem z št. 56 ali 62?user posted image  Prosim za pomoč....user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
7.2.2008 9:29:22   
jana81

Punce a vas lahko neki vprašam?Sej mogoče se bo kateri zdelo butasto vprašanje...ampak res me zanima vaše mnenje:Kakšno zalogo oblačilc si boste naredile za malčke oziroma kaj vse boste nabavile?Jaz res nimam pojma kok česa naj nabavim...a naj začnem z št. 56 ali 62?user posted image  Prosim za pomoč....user posted image

Nam so tudi v MŠ rekli da boljše večje, se pravi 62, samo nekaj malega 56, ker otrok zelo hitro raste, in večje hlače lahko zavihaš, prekratke pa ne.
Tud vidla sem pri nečakinji, so ji kupl ful stvari 56, pol se je pa že rodila 52 c m velika, in ji je blo po enem tednu vse premajhno, nekaj pa že takoj ob rojstvu, ker so ful različne številke.
jst sem večina kupila 62, ene par bodijev pa 56.

sicer bojo pa več vedele tiste ki že imajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2194
7.2.2008 9:39:01   
jana81

Jana; kje imaš sončekuser posted image , daj ga še malo v Medvode pošlji. Tu je vse megleno.

si dobila sonček, sem ga 10 vagonov  poslala ...

Neposredna povezava do sporočila: 2195
7.2.2008 9:41:29   
barbaw
Martina tako kot je Jana napisala. Nekaj malega , da glih user posted image  ne bo vse preveliko. Kupi kaj majhnega za iz porodnišnice ali pa če mislite kam it, ostalo pa boljše da kupiš večje . Zelo prehitro prerastejo stvari, vem pa da smo mi imeli 62 in 68 kar nekaj časa. Nekje do pol leta. Je pa tako, da so številke zelo različne. Preverjeno od H&M so za eno starost več oz. če piše za tri mesece je lahko tudi za 6 mesecev. 74, ki je za devet mesec je prav enoletnemu otroku, če le ta ni večji od povprečja. Jaka je bil dolg 50 in je plaval v 56 od H&M. Smo mu malo zavihali rokavčke in hlačnice pa je blo ok. Je pa fajn, da že zdaj veste, da otroci zelo hitro rastejo tam do nekje 2,5 let potem pa malo počasneje. Jaz sem kupovala čevlje vsak drugi ali tretji mesec od Jakovega 9. meseca, saj je moj škrat z 9-imi meseci shodil.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
7.2.2008 9:47:15   
kasso

Vse je tudi odvisno kako velikega in težkega otroka boš rodila...če bo čez 4 kg, si veliko ne boš pomagala z malimi cunjicami 56 št. Jaz imam par pajackov 56, za poleti bo pa 62 št. Pa tudi prej bo 62, pri tamali sem imela komplet tudi da je prišla iz porodnišnice št 62, zvihala sem rokavčke in je bilo ok, pri prvem pa sem jopico št. 56 oblekla le za domov, pa nič več. Pomislite tudi, da prvih 10 do 14 dni sprehodi in letanje okrog ne pride v poštev in zame so lahko za doma tudi v zavihanih rokavčkih, čez nogice pa daš copatke in se ne vidi, če so hlačnice predolge. Vsak se odloči po svoje, ampak preveč oblekc št. 56 se mi zdi denar vržen stran (razen če je otroček nedonošenček in rabi dalj časa manjšo številko...tega pa ne moremo vedeti vnaprej).

Neposredna povezava do sporočila: 2197
7.2.2008 9:51:11   
kasso
Aja, pa pri kupovanju oblekc pazite, da ne bodo imele kake ovratnike, ki bi lahko drsale tamale po ličkih, ker je za njih to znak "JOŠK" in začnejo takoj lovit.  

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
7.2.2008 9:58:53   
TamaraJ
Ojla majčice... pri nas je čudovit sonček in sem malo manj tečna, kot pretekle dni user posted image . Hvala ****, ker si ga prinesla s sebojuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Jaz tud!!! Sam moras racunat da sem jaz bajsi...user posted image user posted image  

Ha, ha... potem si pa ti spredaj in bo Naty zadajuser posted image user posted image user posted image . No, potem smo načeloma zmenjene. Natančneje (uro odhoda itd.) pa še dorečemo tekom tedna.

Naty, Tamara...ker vas je veliko se zapeljite do LJ, pol pa se malo porazdelite po drugih avtih.5 v enem bo kriza in sila neudobno. Jaz mam plac in lahko vozim brez problema.

Sej do LJ nas gre komot 5, ker res ni daleč do Dolgega mosta po AC. Nekaj minutk. Če se bomo pa utesnjeno počutile, bo šla pa kakšna še v drug avto. Bomo videle... Se nas je že večkrat 5 peljalo. Avto je tudi kao mišljen za 5 oseb. Imam Golfa in ni ravno men pičipokiji... No, bomo videle. Itak se dobimo v LJ in bomo potem videle kako pa kaj.

Punce... super vsem za dobro opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image

Suzy... vama s tvojouser posted image  pa čestitke vnaprej. Ni dvoma o uspehu pri takem pomočnikuuser posted image  

Sem pozabla povedat....včeraj je rodila kolegica sinčka 3750g/54/HC 37user posted image . Stara je 34 let in  je to njen 1 otrok. Njene besede so bile...saj sem pričakovala, da porod ne bo mačji kašel, ampak da tako boliiiii????? Rodila je 14 dni pred PDPjem

Drugače je pa moj mali dobil danes vabilo za vpis v 1 razred devetletkeuser posted image  Me je kar stisnilo. Sploh ne morem verjet, da je že toliko star in tako hitro je šel čas...

Čestitke kolegici za sinkauser posted image user posted image user posted image

Ja, tole z vpisom v devetletko pa mene drugo leto čaka... Letos jeseni  gre še v vrtec med ta najbolj velikeuser posted image , potem pa... Ja, tako hitro gre, da komaj dojemam...

Katina... bom mislila nate, da scenarij ne bo na siv in na črn...ampak kar se da ugoden zate. Enim zdravnikom se res ne da potruditi in biti malo človeški. Žal mi je, da so takšni. Sploh se na zavedajo, da s tem, da niti malo energije ne vložijo v lepo komunikacijo med njimi in pacientom, naredijo več škode kot koristi. pa saj se sama zavedaš pri svojih letih resnosti sladkorne. Najslabše je pacientu vcepiti občutek strahu in celo slabe vesti. Pač tako je in tam so zaradi nas, pacientov in nismo mi tam zaradi njih. Nemalokrat sem tako razočarana nad odnosom. Ne razumem zakaj je takšna umetnost biti preprosto malo prijazen in dostopen. Zadnjič sem bila na kliniki za učke in me je pregledal fantastičen specialist. Dostopen, prijazen... malo smo se pohecali in iz ordinacije sem šla dobre volje. Pa verjamem, da mu ni bilo težko. Zakaj je enim... ne razumem. Jaz si ne morem privoščiti slabe komunikacije s strankami... četudi imam takrat npr. izredno slab dan. Ne smem si. Tako pač je.
Ja, želim ti dober izid in je jemlji si k srcu osornega obnašanja.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Bo še katera jedla z mano? user posted image

jaz še jeeeemuser posted image

A veste kaj že celo nosečnost ful pogrešam od sadja?BRESKVE!!!!Pa ve?

jaz jih tudiii... Pa marelice, pa jagode, pa češnje, pa.... Mmmmmmmm

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
7.2.2008 10:18:54   
barbaw
O doktorjih in ostalih ljudeh, ki ne znajo biti prijazni jaz ne bi izgubljala besed. Škoda tipkovnice in moje energije. user posted image  Sem imela v službi tega dovolj in bi rada za nekaj časa pozabila na vse skupaj.

A bi katere jedla? Ravno si delam zajtrk - toaste. Sem hitra kaj?! Nisem bila nič lačna prej. Sem bila malo zunaj in polepšala moje škarpnike.

Moram šibat, ker že sir ven teče. user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.