|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
26.1.2008 10:30:04   
sesil
katy82, mene boli med korakam vse, najbolj na najnižji točkiuser posted image . imam pa tudi ozko medenico, tako da naj se kar počasi širi, da me ne bo zadnji dan razkačlouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
26.1.2008 10:38:44   
kodrana
jutro čvekice.

sem takooo zelo slabo spala. sem sanjala,da mi je na morfologiji povedala,da ni več najine pikiceuser posted image user posted image . groza. sem se zbudila, pomirila in je bilo ok.
drugače pa mi tele dva naša petelina ne pustita spati. vsako jutro me zbudita, ker že od 4h in cel dopoldan kikirikata na vso močuser posted image .

mafini včeraj so bili odlični. vse smo zmazaliuser posted image .

poglej v moj album, pod vozek. mi2 sva vzela 4-kolesnika. meni je tako všeč. je še lepši, kot na sliki. cena je pa tam okrog 220E. v rutarju sva ga vzela. jih imajo pa še zelo malo. je rekla trgovka, da se ti največ prodajajo pri njih. ker za to ceno ponujajo veliko.
pri 4-kolesniku se roča obrača v obe smeri (pri 3-kolesniku, moraš obrnit cel športni del), je zelo stabilen, masiven .. mah, meni zelo odgovarja, no. napihljivih koles nima, kar pa sem slišala,da niti ni slabo, saj je guma zelo kvalitetna in še zračnice ti ni treba menjat (če se to predre) kje na poti (zoprno).

glede srečanja.. hm, sem včeraj mojemu omenila, pa je rekel, da zakaj ne?.. ker ve,da si želim. torej, če bo katera, ki gre mimo novega mesta, žužemberka ali trebnjega.. grem zraven. če ne, pa se bom pač srečanja udeležila drugič. katina se jezelo prijazno ponudila-hvala katina. če ne bo nobena druga šla mimo.. koliko pa je tebi to ovinek? od kod si?

vse zelo čutite svoje pikice? jaz čutim, cel dan. kako se kotali notri, ampak zdaj ne vem ali je bolj nežne sorte ali pa jaz ne čutim tako zelo intenzivno? na trebuhu se včasih tudi opazi kako se vali, ampak ne zelo pogosto. jaz verjamem,da je bolj po očitu. nežne sorte. user posted image

no, lep dan.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
26.1.2008 10:42:39   
kodrana
Pepita, jaz imam flekce na pižami že od nekje 20T oz že prej ..17T sigurno. meni je bilotudi čudno, ampak naše prsa se pripravljajo na dojenje. pa že prej kaj pricurlja. meni največkrat kjaj priteče ponoči, ker še vedno spim na trebuh. ja, prav ste prebrala, še veno mi paše spat na trebuhuuser posted image .

kar se tiče bolečin sramnih kosti ali kaj okrog trebuha. mene nič ne boli (še). razen, če mi kdaj otrdi trebuh in to je to.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
26.1.2008 11:18:34   
Estrella*
barbaw: nemščinauser posted image  Jaz sem jo od nekdaj sovražila in se je nism hotla učiti. Potem pa je enkrat mož prijavil, da se bomo selili v nemčijo. Me je taka panika zagrabla in sem sio nabavila vse možne pripomočke, šla na schnell Kurs in bum v nemčijo. To je bil šok za mene. Ampak je bil edini način, da sem se jo naučila. Govor , govor in še enkrat govor. Sedaj sem jo že malo pozabila in se tudi ne morem spravvit za knjige.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
26.1.2008 11:38:48   
barbaw
Vidim, da je danes čisto po sobotno. Tiste, ki niste tako pogosto na forumu nas boste ujele. user posted image  Samo smo res prave čveke. Kaj vse napišemo v enem dnevu. Se ful pozna, če nisi en dan gor. Pri tem čveku se pozna, če te že pol dneva ni gor.user posted image

Pošiljam sončka vsem, ki ga nimate.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
26.1.2008 12:00:07   
TamaraJ
Ojla!

Samo na hitro vas pozdravim. pri nas je čudovit sonček danes. Ampak kljub temu jaz že od zjutraj pucam generalno (ne vem, nekaj me je pičilouser posted image ), pucam okna, perem zavese,... Komaj čakam, da po kosilu (za keterega se še ne ve, kdo ga bo skuhal) pičim malo s Sharko na šetnjo in lahko me celo preseneti kaj danes in se mi pridruži tudi malo veličanstvo (sam kaj ko njega bolijo nogice po 100 muser posted image ). Ne vem po komu se je vrgel. Baje celo po meni.. mami mi je rekla, da sem bila obup za na sprehode, ker me je vse bolelo. In da ko je bil najbolj idealen dan za na sprehod, Tamarčike noben ni premaknil. Ja, boga moja mami takratuser posted image . In moj sine... jeah, genetikauser posted image

Nič, lep dan in grem še mal pucatuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
26.1.2008 12:15:54   
tally
oja souser posted image !

Danes je tako lep sonček pri nas. Jaz sem bila pridna sem pospravljala, perilo prala, samo čakam user posted image , da ga gre obesit. Za kosilo bova pa pizzo jedlauser posted image , pol pa na sončka.

Kodrana hvala za podroben opis vozeka, ful je lep, samo žal ne pride v poštev, mava pa ogledanega Quinnija speedy-ja(bosta dedek pa babica sponzorja).Jaz pa sem predvčerajšnjo noč ful slabo spala kr do 2 ponoči sem bila pokonci, zjutri pa ob pol 6 pa na siht. Ma smotana je tale nespečnost, mogoč zaradi polne lune.

Kar se pa gibov tiče jaz tudi čutim cel dan, pa tudi ponoči včasih, ponavadi spim ko top. Prav včeraj je imela moj user posted image tak žur da je kr pošteno brcala.
Pri meni pa do sedaj ni bilo nobenih flekcev, je še vse suho.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
26.1.2008 14:03:46   
Anonimen
Še od mene en lep sončen pozdravček, tudi mene-nas je nekaj danes pičilouser posted image , moj dragec polaga ploščice v shrambi, jaz pa pucam ko norcuser posted image . Verjetno bi bilo pametnejše, ven na sonček, a za te ploščice ga prosim že cele 4 mesece.

Kodrana:lep vozek, jaz se nikakor ne morem odločiti barvo: modro ali zelenouser posted image user posted image

No iz joškic user posted image mi zaenkrat še nič ne teče, upam da maja že kaj pritečeuser posted image
Anitka: ja sem videla da imave na isti dan 3D, komaj čakamuser posted image user posted image
Tamara: vidim da si tudi ti pridna
Naty: če sem včeraj prav ujela user posted image vse najboljše za tvojega dragecauser posted image

lp

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
26.1.2008 14:19:56   
Soncnica Sandra ***
Zdravo majčice!

Vidim da je danes bolj "dopustniško" na našem forumu user posted image
No kakor koli že, hotela sem vas samo malce pozdraviti in vprašati če ima katera izkušnje z vozičkom Peg Perego P3 Pliko on track?
Bi bila hvaležna za vaša mnenja.
Meni je ful všeč, pa mojemu lubiju tud, sam še nisva čist odločena!

Lep sončen dan še naprej,
Sandra

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
26.1.2008 15:31:13   
mali pingo
Ojla!

Še dobro, da je sobota, da sem uspela prebrat vse skupaj. Res ste pridne.

Kodrana - midva sva si ravno tak vozek ogledovala. Je kar simpatičen, sploh cena. Potem pa sva v Pikapolonici videla še Concord-a, zdaj pa sem malo zmedena. Ma saj je še čas. Oboje imajo načeloma kar na zalogi (če je treba počakat je kvečjemu kakšnih 14 dni), tako da bomo še malo razmišljali in raziskovali. V marcu (najkasneje v začetku aprila) pa bova vse skupaj kupila.

Glede izvornih celic - se mi zdi ok zadeva, denar bi tudi nekako napraskala samo je res toliko deljenih mnenj, Pušenjak kar dobro utemeljuje svoje mnenje. Bomo še videli (zelo verjetno pa se ne bova odločila za to), konec koncev medicina zelo napreduje, na tržišču so vedno znova novejša in boljša zdravila, sčasoma pa bomo (na žalost) tako ali tako vse plačevali (tudi kar se izvornih celic tiče - strošek odvzema in shranjevanja zagotovo ni edini strošek, če dejansko pride do tega, da bi jih morali uporabiti, zdravljenje z njihovo pomočjo zagotovo zopet prinese nove stroške, ki so po mojem mnenju še krepko višji, tako da...). Ne vem, vsaka medalja ima dve plati (ali pa še več) in nikdar ne veš, katera je tista prava.

Glede srečanja - tudi meni odgovarja 16.02., lokacija Celje (oz. Vransko) je ok. Prevoz in prostor imam (sem iz Lj, Dolgi most kot zbirno mesto je ok).

Zdaj pa šibamo na sončka pa na pizzoooooooooooouser posted image .

Čau

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
26.1.2008 16:11:38   
Anitka
Ojla!

Ja sem opazila, da sem bila včeraj zadnja in danes spet prvauser posted image user posted image user posted image Prav hecno.

Tudi jaz občudujem ****, ker se mi zdi arabščina zeloooooooooooooo težka.

Barbaw kako se spraviti k nemščiniuser posted image user posted image Mal za hec ti povem, da je pri meni v moji supini v vrtcu deklica, ki prihaja iz Avstrije in doma noben ne razume slovensko, ker so pač Avstrijci. Ta mala je pri meni sedaj tretje leto in tako raztura slovensko, da je joj. Mislim, da včasih kar prekaša slovenske otroke v pogovorih in obnavaljanju zgodbicuser posted image user posted image user posted image Je pa bilo tudi mene zelo strah, kako se bova razumeli, ker v nemščini nisem bila glih superior. In tako se jaz učim od deklice in deklica od mene. Pogovor v slovenščini nama ne dela težav, pri nemščini pa si jaz pomagam z rokamiuser posted image in vedno prideve do zaključka. No to zdaj ni bil nasvet zate, želela sem le povedati kako fajn je, če ima otrok stik s tujim jezikom že v predšolskem obdobju. Se ga najlažje nauči, ker še nima v sebi tistih zavor - joj kaj pa če povem narobe. Upam, da boš v nemščini tudi ti kmlau razturala.

No meni pa še trebuh ni nikoli otrdel in niti nima pojma kako naj bi ti zgledalouser posted image user posted image A vsaki nosečki otrdeva trebuh? Saj vem, morda neumno vprašanje, pa vseeno.user posted image user posted image

Pa tudi iz bradavic še nimam izcedka. Verjeto vse ob svoje času, a ne?user posted image

Se beremo

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
26.1.2008 16:49:21   
barbaw
Anitka mogoče bi pa morala kakšenha otroka dobit za čuvat. user posted image  To, da se otroci hitro naučijo jezika pa vem. So ful dojemljivi za stvari. Jaz gledam mojega škrata kako pri dveh letih in pol prekaša večje otroke. Sicer ne vem zakaj se mu tako mudi raziskovat svet, bremzat ga pa ne mislim in tudi ne morem. Bom mogla namesto na ringarajo si vklopit programček za učenje pa začet. user posted image  Mislim, da bo še preteklo nekaj vode preden začnem. Je pa skrajni čas. Pred kakšnimi tremi/štirimi leti sem se začela učit potem pa se mi je ustavilo. Zdaj delam generalko (pucam) in mi gre tako počasi, da sem rabila cel teden za tri ogromna okna in dve majhni. Ne morem hitreje čistit, ker me začne križ bolet in se cel dan vlečem iz kota v kot.user posted image

Glede otrdevanja trebuha ti pa lahko povem, da meni v prvi user posted image  ni nikoli otrdeval. Sem barvala les, pospravljala, nosila vse mogoče, ... pa ni bilo težav in otrdevanja, zdaj pa mi je začel otrdeval že v tretjem mesecu. So mi rekle mamice, da je možno da se mi je maternica "poškodovala" med prvim porodom. Pa saj je to vseeno. Princeska veselo brca in vem da je z njo vse ok.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
26.1.2008 17:09:31   
Estrella*
SEZNAMČEK SREČANJA MAJČIC

Nosečka     Kraj              Prevoz  prosta mesta     predlog srečanja

Estrella:     Medvode,       DA              3

Naty:         Logatec           DA

Špelin@:    Zasavje           DA        1suha ritka     LJ-CE

Kasso:       Postojna          DA

Aurora28:  Velenje           NE       se pelje z Jano81   LJ-CE

Skye:           MB                 DAuser posted image                                 MB - LJ

Edinaos:    Logatec

Nataša34: Zasavje            DA

MARTINA25: KR                DA                 3                 

Katina : okolica LJ              DA                4               SLO 

Katy82: Sevnica                DA                 ? 

Jana81: CE                       DA                 2

Taula:  LJ

Anitka:Prekmurje              DA                          max. do CE

Čmrlika: MB                       NE          Skye?

TamaraJ: Cerknica             DA               3        LJ (ali tudi dlje proti Celju)

Kodrana: NM                      NE             

Petrahh: okolica LJ             DA               2-3    LJ-CE

narava:      LJ                      NE

MALI PINGO: LJ                  DA                3

Sashy: LJ (Šmarna gora)     DA                 3                 LJ ali CE

****:  Vrhnika                  NE

ZAENKRAT SE JE JAVILO 22 MAJČIC. Da bi bil seznam popolen se naj dopišejo podatki.  

SREČANJE BO: Sobota 16.02.2008 ob xxh, PIZZERIA AIDA, Vransko 

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
26.1.2008 17:45:08   
MARTINA25
OJLA!!!
Vidm, da nas je danes šlo velik na sprehod in picouser posted image user posted image
MIdva z mojimuser posted image  sva šla na Bled in sva prehodila ceu krog, potem pa v KR na PICOOOOO!!!!Mljask se mi je prav prilegla!!
Punce cem da se bo mau smešno slišalo ampak kako je ko ti trebuh otrdeva?Mislim da meni ne, ali pa mi pa da tega sploh ne vemuser posted image  Tud iz dojk ni pršlo še nič...

Pa še to me zanima:ali so vas vaši G že testirali za slabokrvnost?Meni so do zdaj vzeli kri na prvem pregledu in v prejšnjem mesecu-ponovno za toxo...kdaj bi naj preverili ali smo slabokrvne?
ESTRELLA: Meni osebno so Medvode zakon, če bi imela možnost bi se takoj preselila tja....kaj pa vem, enostavno so mi všeč (še posebi Zbilski gajuser posted image  )  

Neposredna povezava do sporočila: 1139
26.1.2008 18:02:41   
Estrella*
MARTINA25: si se ta orng nahodila.user posted image Verjetno je bila gužva na Bledu, ker je bilo tako lepo vreme. Kam pa si šla na pizzo?
Meni je vzel kri  prejšnji pregled tudi za toxo, ampak mi vedno zdraven naredi se pregled Hb.
Sedaj smo v obdobju ko se slabokrvnost najhitreje pokaže in se mi zdi čudno, da ti ne bi pogledal koncentracijo Hb.
Sicer boš pa vidla na naslednjem GP, če bo kakšen rezultat.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
26.1.2008 18:12:24   
MARTINA25
Na Bledu je bila danes prava avtocesta....prevladovali pa so vozičkarjiuser posted image
Midva pa sva, glede na to, da še nisva čist ziher kateri voziček bova vzela, čist vsakega posebi komentiralauser posted image  
NA pico pa sva šla k Dežmanu če poznaš....

Neposredna povezava do sporočila: 1141
26.1.2008 19:36:25   
Estrella*
Sashy: šele sedaj sem opazila, da si napisala, da si  izpod Šmarne. Ja, pol sva pa kar blizu, ti bom pomahala, ko se bom mimo peljalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1142
26.1.2008 19:40:55   
sashy
Hej klepetulje!
Jaz vas sploh ne morem spremljat, ker se imam toliko za učituser posted image . Pa še slabo sem spala pa me glava boli pol sm pa kr ob treh pa do zdele zaspala.
Vidm, da mate po velikem že vse vozičke ogledane jest pa še nč ne vem katerega biuser posted image .
MARTINA25: A slučajno poznaš Tomija iz Kranja?

Neposredna povezava do sporočila: 1143
26.1.2008 19:51:01   
sashy
Estrella*: Ja sam na Šmarni me pa ne boš velikrat vidla.user posted image . če preveč blizu živiš sigurno ni tako zanimivo, pa še preveč je ratala turistična, včasih je blo velik lepš k so bli res samo gozdovi pa si šel sam s kužki na sprehod (mamo kr dve psički labradorko Zojo 8 mesecev in Škotsko ovčarko (Lessie) Karo 11 let). Zdej je pa preveč ljudi, sam se k tle žvim že dolg časa se še vedno da najdt kkšn kotiček v naraviuser posted image  sploh z user posted image . Aja še mimogrede jest mam PDP 15 maj in ne 9. tko je blo na začetku pol je pa moj g neki filozoferov k mam dalši ciklus pa je pršov 15, čeprav mam prvi dan zadne menstruacije 2 avgust sam sva otročka spočela na obletnico 30. avgusta. Pa Anej bo najin mali pikec.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
26.1.2008 19:53:30   
Estrella*
Se ravno bašem z nutelo namazano na kruhu. Zadnje čase mi pašejo stvari , ki sem jih jedla 20 ali pa več let nazajuser posted image

Drugače mi je pa danes nekam dolgčas...moj user posted image  je v Godoviču, kjer delajo koline, midva z malim pa sva doma. Sama pa kar ne najdem stavri s katero bi se malo zamotila in potem papcam.....

Madonca, kakšna izbira vozičkov je dandanes, se človek res težko odloči kaj kupiti. Ko sem se danes peljala čez Logatec sem v tistih parih minutkah naštela točno 10 vozičkarjev ob cesti in niti eden voziček ni bil enak drugemu?????

Naty, Kodrana: Oba vozička sta zelo lepa. Barve nevtralne, da se bo še kakšen naslednjik notr peljal, kajne? Samo morata pohitet, da ne bosta že čisto iz modeuser posted image  Glede na današnji tempo menjanja modelov je kar mogoče.

****: Kako je s Samio, je že prijel antibiotik? Upam, da si dobila pomirjajoče izvide.

Katera od majčic ima 1 rojstni dan?
Jaz ga imam šele po rojstvu našeuser posted image , 2. julija. Je še katera poletna?

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
26.1.2008 19:58:38   
Aurea
no, da vas tudi jaz pozdravim danes..

Po dveh dnevih off forum sem se končno prebila čez vse strani, ki ste jih popisale user posted image  Skratka, dva dneva pospravljanja sta sedaj uspešno za mano, kljub temu, da se pazim in nič ne pretiravam, sem zdajle pošteno zmatrana, verjetno user posted image  zahteva svoje...

vidim, da imate ene težave z otrdevanjem trebuha in krči, upam, da vam bo kmalu odleglo user posted image user posted image user posted image

Ena, mislim, da Martina25, je spraševala o Hauck Jaguar vozičkih - jaz sicer neposrednih izkušenj nimam, sem ga pa sprobala v Arielu in kljub odlični barvni kombinaciji (svetlomodra in rjava), se mi je zdel 4kolesnik odločno preštorast za voziti, ni preveč okreten, pa še zelo težek je. Poznam pa družinico, ki ima trikolesnika, pa tudi niso preveč zadovoljni, ne bi ga še enkrat kupili user posted image .

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
26.1.2008 19:58:54   
Estrella*
Sashy: tudi jaz že nisem bila na Šmarni vsaj 4 leta ne. Tako kot praviš...preveč ljudi je gor in mi nekako ne paše iti gor v gužvo.
Grem raje kam ko ni veliko ljudi. Pa še preblizu je...
Tudi ti imaš user posted image user posted image . Zelo veliko majčic je ljubiteljic kužkov in živalic nasploh.

Glede na to, da se moraš učit se, moraš vmes tudi malo zrelaksirat in RR je kot nalašč za touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1147
26.1.2008 20:05:05   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 97cm, +8kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:93 cm, +6kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:112cm, +9Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:108cm, +6kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +6Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:92cm, +8kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image(O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:89cm, +9,5kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 66cm, +5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +3kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +5kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +5,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +3,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:99cm, +6kg)

17.Maj 2008   
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image Tai

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 
user posted image
Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+12 cm; +8kg )

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image Kaja, Postojna,(O:98cm,+6kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +4kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:87cm /+17cm/; +7kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted image :user posted image  Lenart, Jaka/Brina, Vita , 
(O:105cm, +3kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+10kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +6kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +8kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +4kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image       

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/
nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 14Xuser posted image ,user posted image : 13Xuser posted image  in user posted image : 45X user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
26.1.2008 20:07:38   
Estrella*
user posted image PREGLEDI V JANUARJU 2008user posted image             

29.01.2008: Anitka (
3D), edinaos (3D) 

30.01.2008: Estrella* (3D), Aria81 (GP

31.01.2008: .muki. (GP), 80Kaja (GP), **** (M) 

user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image

01.02.2008: Naja3 (GP), najča (GP),Sončnica Sandra***(GP), Buccka (3D) 

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP

05.02.2008: Jana81 (3D)

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP), Sashy (GP) 

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP), MARTINA25 (GP), Suzy85 (GP) 

12.02.2008: edinaos (GP), Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP)

13.02.2008: Nataša34 (GP), mali pingo (GP)

14.02.2008: Kodrana (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP)

18.02.2008: Špelin@ (GP)

19.02.2008: Naty (GP), Valentina 2006 (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP) 

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
26.1.2008 20:17:37   
MARTINA25
SASHY:V bistvu sem se v Kranj preselila pred dobre pol leta, prej sem živela v LJ za Bežigradom...drugače sem pa Štajerkauser posted image , ni da ni!!!Tko da Tomija iz KR na žalost ne poznam.
AUREA hvala ti za tvoje mnenje o Traxxu...čist preveč vozičkov je na tržišču, tko da na koncu res ne veš katerega kupiti....  
ESTRELLA, rojstni dan pa imam 8.maja!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.