|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
25.1.2008 15:10:09   
Katina
Samo tolk da vas na hitro pozdravim.

Sem za srečanje 16.2. v času kosila. Naj kakšna Celjanka namigne kje bi se lahko dobile in rezervira plac.
Jaz na Dolgi most ne bi hodila, sem čist iz drugega konca. Lahko pa poberem kakšno, ki živi na vzhodni strani LJ.
Kodrana, moja obljuba še vedno velja, da lahko pridem tud do nm pote.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
25.1.2008 15:31:18   
suzy85
Kake lušte mi delale s temi 3D opisi. Jst bi tud šla, ker nisem na morfo dobla nobene slikce!user posted image Nazadnjemam slikco user posted image z NS. Sj je res, da mi je vse sproti govorila in sva lahko vse vidla, sam vseeno je lepo imeti kakšen spomin doma! Se morm z mojim user posted image zmenit!

**** joooj, ko bi še mi imeli tako urejene ordinacije, bi blo super. Ne pa da nekatere niti na ekran ne mojo gledat! Pa vaše tople temperature ti tudi zavidam! Sj imamo sončeka,ampak je hladno! No, vsaj eni je toplo!

aurora28 user posted image user posted image user posted image za user posted image in lep UZ!!!

Ali vse uporabljate prav kreme proti strijam. Jst zaenkrat uporabljam dove mleko za telo in sem z njim zadovoljna. Se hitro vpije in ne pušča madežev na oblačilih. Katero kremo proti strijam drugače priporočate?

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
25.1.2008 15:34:17   
Estrella*
****: hvala B , da ste dobili P. Upam, da se pikica čimprej pozdravi.
Me pa zanima, če učiš otroka tudi slovensko?

Jana: Jaz osebno sem bolj za pizzo varianto. Se pa strinjam, da bo potrebna rezervacija.

Aurora: Ko sem videla tvoj post mi je kar zastal dih. Sem mislila, da boš napisala, da Jurce ni bilo.....Čestitke za GP in , da si se prepričala, da je s user posted image  vse OK.user posted image

narava: meni je moj G tudi informativno pogledal NS, pa sem šla kljub temu še k Pušenjaku, ki ima licenco. MIslim, nisem šla zaradi licence ampak zato, ker je v Medvodah predpotopni UZ in mu nisem najbolj zaupala. Pa še 3D posnetek sem dobila.

Moj user posted image  bi se zelo nelagodno počutil med nosečniškimi čvekami, pa še malega mora nekdo poahtat tako, da pridem definitivno sama. Dolgi most za zbirno mesto je super predlog.
Torej sedaj nam preostane samo še ura in lokacija...

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
25.1.2008 15:43:31   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Ali vse uporabljate prav kreme proti strijam. Jst zaenkrat uporabljam dove mleko za telo in sem z njim zadovoljna. Se hitro vpije in ne pušča madežev na oblačilih. Katero kremo proti strijam drugače priporočate?

Parkrat na dan si pošpricam po trebuhu s Aventovim oljem proti strijam in zaenkrat nimam še nobene (isto olje sem uporabljala v prejšjih dveh nosečnostih).... sem zelo zadovoljna, ker se zelo hitro vpije in ne pušča madežev. Imam srečo, da jih nisem še fasala, ne bi rada pa eksperimentirala kako bi bilo brez olja, ali bi jih dobila ali ne! Mislim pa, da je največ odvisno od elastičnosti kože in niti ne toliko od raznih krem in olj.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
25.1.2008 15:49:28   
špelin@
Ve ste čist nore user posted image user posted image  Od dopoldne ste napisale toliko, da sem komaj uspela (s premori) prebrati user posted image user posted image

80kaja user posted image  za 3D UZ pregled - super, da si uživala user posted image

kasso, upam, da mene ne doleti prehiter porod, ker bi res rada prišla do LJ. Pri tretjem porodu popadkov sploh nisem čutila, čeprav so me, ne da bi vedela, odprli za 4 cm in sem se še slabo uro pred rojstvom male pike smejala babicam, ki so me spraševale, če hočem Dolantin proti bolečinam, ker so se na CTG-ju pisali konkretni popadki, meni pa nič user posted image  Šele zadnje pol ure je postalo boleče, ampak je bilo ekspresno konec user posted image

****, res upam, da se tvoja sončica čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image

kodrana, ne sekiraj se za tisti košček nohta user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: narava
aja, sama predlagam, da pridemo brez user posted image  (vsaj tiste, ki se lahko same pripeljete/mo), ker cisto iskreno, bo to en velik babji cvek in vecinoma bo tema nosecnost in vse njene izpeljanke. ne vem, ce bo to ravno zanimiva tema za user posted image ?

Moj user posted image  in obe piki pridejo z mano oz. me pripeljejo, potem pa bodo šli malo po svoje.
aurora28, fino, da si uspešno opravila tale pregled user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Aja... danes je tok toplo... 24 stopinj...
Pridete na kavico ali cajcek , da posedimo mal na terasi???

Ti, ti packa... user posted image  Zebe me kot psa, ti pa me dražiš s temle user posted image user posted image

Aja, ima katera že idejo, kje bi se 16.2. v CE oz. okolici našlo mesto za en lep kupček user posted image ? user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
25.1.2008 15:51:37   
Estrella*
Mislim pa, da je največ odvisno od elastičnosti kože in niti ne toliko od raznih krem in olj.

user posted image  Tako je. Če si nagnjem k temu jih boš fasal v vsakem primeru. Krema ti jih lahko samo omili.
Sama se nisem mazala in jih nisem dobila. Moja sestra pa jih je dobila podolgem in počez in je imela karo vzorecuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
25.1.2008 16:10:53   
valentina2006
aurora28: user posted image user posted image  za pregled user posted image user posted image

Skye, narava, Naty*: HVALA za odgovore user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
25.1.2008 16:24:24   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 97cm, +8kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:93 cm, +6kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:112cm, +9Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:108cm, +6kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +6Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:92cm, +8kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image(O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Sashy,    1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:89cm, +9,5kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 66cm, +5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +3kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +5kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +5,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +3,5kg) 

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:99cm, +6kg)

17.Maj 2008   
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image Tai

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 
user posted image
Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+12 cm; +8kg )

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image Kaja, Postojna,(O:98cm,+6kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +4kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:87cm /+17cm/; +7kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted image :user posted image  Lenart, Jaka/Brina, Vita , 
(O:105cm, +3kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+10kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +6kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +8kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +4kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image       

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/
nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 13Xuser posted image ,user posted image : 14Xuser posted image  in user posted image : 45X user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
25.1.2008 16:27:42   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, ima katera že idejo, kje bi se 16.2. v CE oz. okolici našlo mesto za en lep kupček user posted image ? user posted image

Celjanke na plan s idejami... jaz tam okoli ne poznam popolnoma nič.

Drugače pa sem tudi jaz bila pred obema porodoma že kar odprta, pred drugim brez popadkov 3 cm... zato gre najbrž tudi hitrejše naprej. Ampak do porodnišnice pa bomo že prifurale...... user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
25.1.2008 16:28:49   
Estrella*
user posted image PREGLEDI V JANUARJU 2008user posted image               

29.01.2008: Anitka (
3D), edinaos (3D) 

30.01.2008: Estrella* (3D), Aria81 (GP

31.01.2008: .muki. (GP), 80Kaja (GP), **** (M) 

user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image

01.02.2008: Naja3 (GP), najča (GP),Sončnica Sandra***(GP), Buccka (3D) 

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP

05.02.2008: Jana81 (3D)

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP), Sashy (GP) 

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP), MARTINA25 (GP), Suzy85 (GP) 

12.02.2008: edinaos (GP), Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP)

13.02.2008: Nataša34 (GP), mali pingo (GP)

14.02.2008: Kodrana (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP)

18.02.2008: Špelin@ (GP)

19.02.2008: Naty (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP) 

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
25.1.2008 17:05:52   
kodrana
aurorauser posted image za pregled.

želim vam lep večer. mene čakajo še pevsek vaje danes. sedajpa greva k meni domov..
mafini so superca. evo, še malo za vasuser posted image (v obliki tortice za vasuser posted image ). solato zamenjala. volk sit in koza celauser posted image .

sem dala slikice v album od našega vozeka.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
25.1.2008 17:17:21   
zalazoya
pozdravljene majčice

po dolgem času se vam javljam, tolk čvekate, da je kar teško sledit vas je pa zeloooo luštn brat user posted image .

Sem zasledila, da junjčico Čbelo zanima če se je kateri spremenil spol, no pri nas se je, na NS so rekli da bo user posted image , precej suvereno je blo slišat iz prve deklica, na morfo so rekli da bo verjetno user posted image , na zadnjem pregledu pred tremi dnevi so potrdili, da bomo dobili user posted image , še slikco lulčka sem dobila. user posted image  To je pa tud edina slikca od NS, tko da tud mene mika 3D, se bo treba kar zmigat, da ne bo prepozno, smo v 24 tednu.
jaz sem imela 2x pregled v tem mesecu, zaradi nizke postlce, ki sega delno čez MV, nič se ni dvignila od morfo, se pa zna do 30 tedna. Je padla bolniška do poroda, pa nič user posted image , pa kakšnih ekstremnih naporov, da ne bi prišlo do krvavitve. Ja kaj čmo. Nič pa ni ginekologinja omenila, da bi zmerla MV user posted image , jaz ji kar zaupam, ampak strah me je pa vseeno. Zadnjič sem so mi naredili test za toxo in sem čist tko pojamrala, da me ta toxo skrbi in da vse sekiram da nej dobro operejo zelenjavo, pa dilce in nože in...., pa me prejle kličejo iz ZD da je prišel test in je negativno in me sam obveščajo, da me ne bi skrbelo, nisem mogla verjet.

Še malo za statistiko naslednji pregled 26.02.2008, pa Estrella prosim popravi, da bomo dobili user posted image . A ste že dobile napotnico za glukozo pit ( za sladkorno) jaz moram it pred naslednjim pregledom.

A ja še to me zanima, a se bo katera odločila za shranitev izvornih celic in kakšno je vaše mnenje, cena je kar solidna, mislim da cca 1800 EUR. Midva sva bolj na tesnem z dinčki ampak za zdravje ma ne vem, kaj pravte ?

No uživita še naprej pa se javim.

Neposredna povezava do sporočila: 1087
25.1.2008 17:21:15   
valentina2006
Estrella*: Še mene napiš za GP 19.2.2008...user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 1088
25.1.2008 17:23:10   
barbaw
Skye če ne pa probaj kavo s cimetom, ki zbija pritisk, s tem pa zatekanje tudi izgine. Če ne pa noge v luft pa je. Jaz imam vedno vsaj eno na stolu, ker drugače sploh ne morem sedet. Imaš pa le dve princeski, kar pa pomeni dvojni pritisk na ožilje, levice, mehur, ... tako da sploh ni za čudit, če ti kaj ponagaja.

Suzy če imaš dobro mleko za telo ne rabiš kreme proti strijam. Jaz je med prvo user posted image  nisem uporabljala, samo navadno mleko za telo pa nimam strij.

Čbela da pa se zmotijo pri spolu ni nič nenavadnega. Včasih je lahko popkovina med nogicami pa zamuštrajo. Danes že bolj poredko, zgodi pa se. Do zadnjega UZ boš malo potrpela, potem pa ti bodo še enkrat povedali. Ziher pa boš, ko boš kepico dobila v roke.

Ko imamo vedno debato o strijah. Kaj pa celulit? A to samo mene napada in moti user posted image   Mam kar kompleks. Sem podvržena in sem ga imela res zelo malo(posledica hujšanja in mazanja), zdaj pa ga imam za izvoz. Nimam pojma katere kreme se lahko sploh uporabljajo med nosečnostjo. Se jih izogibam, ker gredo skozi organizem in ne bi rada škodila svoji user posted image . Bom pa tako ali tako rabila maščobe za dojenje. Bom pa spet hodila poleti okrog s pareom okrog riti. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
25.1.2008 17:25:15   
kodrana
Katina sem šele zdaj videla. zelo prijazno od tebe, da bi me pobrala. ne bi želela, da delaš ovinke. se bom še malo zmenila z mojim, kaj pa kako. do celje me ziher ne bi peljal, ker tud ne vem, kaj bi potem on tam počel-se bi dolgočasiluser posted image .

zalazoya user posted image za user posted image . sicer pa saj je za spol skoraj vseeno, kajne? ali ste že računali na pupo? vesela sem,da je vse ok glede toxe. drugače pa kar počivaj, ja. da se posteljica dvigne..
izvornih celic ne bomo shranjevali. ni everčkov. sem pa že tudi poslušala en članek, če je spoh smiselno tole shranjevanje izvornih celic.. odločitev je pa itak od vsakega posameznika.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
25.1.2008 17:26:53   
kodrana
barbaw tudi sama opažam celulit. prej ga niti nisem imela, kljub temu,dfa nisem suhica. sedaj pa se ga je akr nekaj nabralo. kaj češ..hormoni delajo svoje.

zdaj pa grem..
pa,pa.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
25.1.2008 17:28:00   
aurora28
Jaz se mažem s Hippovim oljem za nosečnice in sem zadovoljna in nimam nobene strije na trebuhu user posted image , jih imam pa zato po prsih veliko. user posted image

A veste kaj pa jaz delam? Delam moje prvo darilo za našega sineka - sestavljam puzzle z otroškim motivom od Anne Geddes. In se kar zajebavam, ampak sestavljanje puzzle pa je dobro za umiritev živcev. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1092
25.1.2008 17:29:17   
valentina2006
zalazoya: Tud jest morm it glukozo pit pred naslednjim GP. Men je G to dala zato, ker sem mela ketone v urinu user posted image ...zakva pa teb?

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
25.1.2008 17:30:31   
barbaw
zalazoya meni se zdijo tele izvorne celice super stvar, ampak smo spet tam, da tisti, ki imajo več denarja si to lahko privoščijo. Jaz bi dala shranit celice ampak tudi pod razno ne morem dobiti toliko denarja. Glukozo nas je pa že kar nekaj pilo. Malo ti je lahko slabo, ker je nagravžno sladko, potem pa ti vzamejo po eni uri kri. Nič posebnega.  Upam, da se ti bo posteljica dvignila. Ti samo lepo počivaj pa uživaj v razvajanju pa bo. Vse počaka ali pa bo kdo drug naredil.

Aurora28 jaz imam že dvojne sestavljene. Še eno moram sestavit pa sem. Kakšen motiv sestavljaš? O strijah na prsih pa ne bi. Imam večje prsi kot med prvim dojenjem. user posted image  Bojim se, da se še ni ustavilo v rasti. Bom spet morala v šoping po nove modrce. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
25.1.2008 17:31:28   
kodrana
moram še to pokomentirat...user posted image .. valentina in zalazoya jaz naslednjič pijem tudi glukozo. pri nas je to rutinsko. ker izvide imam vse ok in bp.

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 1095
25.1.2008 17:33:21   
zalazoya
kodrana za spol mi je blo dosti vseeno, moj je bolj ciljal na user posted image , ampak je bil tud s pupo zelo zadovoljen, jaz sem se pol na pupo navadla in sem tud dojenčka tako klicala, upam da mali ne bo jezen name user posted image ,  zdej se pa fantka veselimo, ma samo da bo zdrav.

Ja strije to je res šit, jaz sem bolj suhica in sem jih fasala v puberteti na stegnu in ritki, sicer se zlo slabo vidjo ampak so, tako da se zdej kar fino mažem z Eucerin oljem, sam po mojem je dost vseen, če si nagnjen jih pač dobiš, jaz upam na to da jih ne bo.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
25.1.2008 17:36:09   
zalazoya
ja valentina baje je pitje glukoze rutinsko.

Neposredna povezava do sporočila: 1097
25.1.2008 17:41:42   
špelin@
kodrana, res luštkan voziček user posted image  Veš, tisto zeljno solato bi pa z veseljem kar jaz pojedla, jo imam preveč rada, da bi se sekirala zaradi enega koščka nohta user posted image  user posted image

zalazoya, glede izvornih celic delim mnenje z dr. Pušenjakom KLIK

aurora28, jaz obožujem sestavljanje puzzlov, ampak mi nekako časovno ne znese user posted image  Mala pika je živa zver, bi mi mimogrede vse razmetala user posted image

Glukozo sem jaz zaenkrat pila samo v prvi nosečnosti.

Hja, strije, celulit... user posted image  Jaz imam strij toliko, kot sem jih "pridelala" v prvi nosečnosti, je pa tako, da mi gredo po porodu "nazaj" oz. postanejo kot tanki srebrni laski, v vsaki novi nosečnosti pa se pokažejo spet v vsej veličini. Nimam jih pa ogromno in upam, da tako ostane tudi tokrat user posted image  Celulit imam pa podedovan od moje mami, ampak ga ni toliko, da bi se z njim obremenjevala user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
25.1.2008 17:42:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya
ja valentina baje je pitje glukoze rutinsko.

Pri nas ni user posted image  Samo, če je sladkor ob redni kontroli povišan.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
25.1.2008 17:46:34   
špelin@
No, en predlog za srečanje, če so vam pomembne dobre pizze, je recimo TOLE
Samo bi bilo fino, če bi si rezervirale prostor, glede na to, da nas bo kar očitno nekaj user posted image  Lokacija je odlična - izvoz z AC Vransko in si tam user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.