|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
25.1.2008 18:00:32   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya
ja valentina baje je pitje glukoze rutinsko.

Pri nas ni user posted image  Samo, če je sladkor ob redni kontroli povišan.

Pri nas tudi ni rutinsko, ker jaz tega še nisem pila user posted image

Celulit, kaj ej to user posted image ...mah, jaz se ne sekiram več...me bolj moti moja tolsta rit...oz, plapolajoče mišice user posted image .. po porodu bo treba telovadit. Ko grem zdaj na napravo Leg megic me tako boli v mednožju, da ne gre in ne gre. Bom pa poleti spet začela jahat, ker sem zdaj zaradi nosečnosti prekinila user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
25.1.2008 18:05:03   
zalazoya
Pri nas baje vsem dajo piti glukozo okli 28 tedna. Imajo pa verjetno pri vsakem G svoj sistem.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
25.1.2008 18:15:07   
Estrella*
zalazoya: user posted image  za user posted image . Bom popravila na seznamu. Se pa čuvaj in upam, da se ti postlca dvigne.
Za izvorne celice nimam denarja in se tudi jaz striinjam s Špelin. Sem slišala, da je to res tako neraziskana zadeva in še rok trajanja hitro poteče.

Špelin@: Vransko je dobra ideja.user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
25.1.2008 18:19:33   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Špelin@: Vransko je dobra ideja.user posted image

odlično user posted image

zalazoya, čestitam za user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
25.1.2008 18:38:16   
tally
Lepo pozdravljene souser posted image !

Moram se vam zahvaliti za odgovore še enkrat, danes se veliko bolje počutim in tudi trebuh mi je bistveno manj otrdeval, sem pa klicala ginekologinjo in ji povedala, moram si kupiti magnesol in kalcijeva šumečke pa če ne bo pomagalo, da se pokažem. Verjetno bom šla v ponedeljek se kr pokazat, da bom bolj mirna.

Naty* super, da so se bolečine umirila zdej pa kr pazi kaj ješ in hvala za ful dober nasvet, delala bom še do konc januarja potem pa mal dopust koristila, pa mal bolniške, potem pa še letošnji dopust pa bo.
Kodrana ful lep vozek, prosila bi te če mi lahko poveš samo težo vozeka, ker jaz rabim čim lažjega (3. štuk, brez dvigala).
Čbela
jaz sem imela NS pri Pušenjaku, je reku da vse kaže na  user posted image , na morfo je samo potrdila, lahko se pa tut zmotijo, Puško je tut samo človekuser posted image .
No pridne bodite pa se tipkamo kasneje.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
25.1.2008 18:40:58   
Estrella*
user posted image PREGLEDI V JANUARJU 2008user posted image               

29.01.2008: Anitka (
3D), edinaos (3D) 

30.01.2008: Estrella* (3D), Aria81 (GP

31.01.2008: .muki. (GP), 80Kaja (GP), **** (M) 

user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image

01.02.2008: Naja3 (GP), najča (GP),Sončnica Sandra***(GP), Buccka (3D) 

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP

05.02.2008: Jana81 (3D)

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP), Sashy (GP) 

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP), MARTINA25 (GP), Suzy85 (GP) 

12.02.2008: edinaos (GP), Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP)

13.02.2008: Nataša34 (GP), mali pingo (GP)

14.02.2008: Kodrana (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP)

18.02.2008: Špelin@ (GP)

19.02.2008: Naty (GP), Valentina 2006 (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP) 

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
25.1.2008 18:44:56   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 97cm, +8kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:93 cm, +6kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:112cm, +9Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:108cm, +6kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +6Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:92cm, +8kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image(O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Sashy,    1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:89cm, +9,5kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 66cm, +5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +3kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +5kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +5,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +3,5kg) 

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:99cm, +6kg)

17.Maj 2008   
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image Tai

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 
user posted image
Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+12 cm; +8kg )

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image Kaja, Postojna,(O:98cm,+6kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +4kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:87cm /+17cm/; +7kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted image :user posted image  Lenart, Jaka/Brina, Vita , 
(O:105cm, +3kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+10kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +6kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +8kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +4kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image       

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/
nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 14Xuser posted image ,user posted image : 13Xuser posted image  in user posted image : 45X user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
25.1.2008 18:49:07   
Estrella*
tally: me vsesli, da se bolje počutiš. Delo bo že počakalo.

Se je Katy82 že javila in poročala z GP???Upam, da je bilo vse vv najlepšem redu.

Neposredna povezava do sporočila: 1108
25.1.2008 20:24:58   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No, en predlog za srečanje, če so vam pomembne dobre pizze, je recimo TOLE
Samo bi bilo fino, če bi si rezervirale prostor, glede na to, da nas bo kar očitno nekaj user posted image  Lokacija je odlična - izvoz z AC Vransko in si tam user posted image

ja Aida je super picerija, sam ne vem če majo dost placa da nas 2o ali več spravijo skupaj za mizo. to bo verjetno problem vsepovsod.
Drugače v Celju majo super pice tudi v Picikato (tud placa je dost), potem Verona v mercator centru v CE.

celulit, strije...se ne obremenjujem s tem, ker od brata punca je dobila tud celulit v nosečnosti, pa ga zdej ko še 4 mesce doji nima niti grama več.
strije pa koker so ti namenjene tolk jih pa maš, ne glede na kreme.

sem mela zdle tamalo nečakinjo na obisku...kok je to en šikan otrok, kr smeji se in se sama igra...upam da bo moj tud tak angelček.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
25.1.2008 20:27:04   
MARTINA25
OJLA NOSEČKE!!!
Sam tok da na hitr sporočim, da sem ZA da se dobimo v piceriji Aida, sem že hotela predlagat, res imajo dobre piceuser posted image , tud datum mi ustreza.V avtu imam še za tri nosečke prostora, komot poberem gorenjke, če je kakšna med majčicami.
Drugače pa glede otekanja nog oziroma gležnjev, mani so čez noč otekli tako, da gležnjev sploh ni bilo več videt. TAkoj sem ukrepala, izogibam se slanim stvarem, zvečer pojem grenivko, poleg tega pa pijem kakav z CIMETOM, jem surove kumare, ki odvajajo vodo iz telesa, začela sem se tudi več gibati in posledično tudi počivati....
Tud sama sem začela sestavljati puzzle in sicer motiv dojenčka z krili metulja...se kr mau matram!

Aja pa še to:Zanima me ali ima katera izkušnje z vozičkom HAUCK TRAXX jaguar...4 kolesnik???Oziroma nasploh z vozički HAUCK??
Uživajte, pa komi čakam na srečanje!!!!!!!!
PApa 

Neposredna povezava do sporočila: 1110
25.1.2008 20:46:53   
aurora28
V Aidi še nisem bila, ampak sem slišala da je tam super. Za prostor pa na njihovi strani piše, da lahko normalno namestijo 25 oseb user posted image user posted image user posted image .

Barbaw
zdaj sestavljam motiv, ko so dojenčki v tegelčkih, na tegelčkih pa so poslikani polžki, marjetice, jagode, čebelice, medvedki in jabolka. Res je krasna sestavljanka, ampak ti vzame precej časa. V 5 urah sem sestavila dva tegelčka, preostane mi jih še 6 user posted image . Gre kar počasi, ker si moraš najprej po motivih vse zbrati in potem ti kakšna manjka in ugotoviš, da si jo dal po pomoti k drugemu motivu..... za danes imam dovolj. Poleg tega pa moram zdaj dati noge u luft, ker mi pošteno zatekajo.
user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
25.1.2008 20:54:41   
barbaw
Aurora meni je šlo tole sestalvjanje kar hitro. Jaz imam sestavljene dojenčke v konzervah z rožicami na glavi in dva črnčka v jajčni lupini. Sem vizualni tip in mi kar gre od rok (oči). Imam zelo rada sestavljanke in moj rekord je 5000 koščkov. Motiv je cvetlični vrt - samo zelenje in kup rož. Smo dali uokvirit in je velika 1,5m krat nekje 1m. Okvir je bil še takratnih 11 jurčkov. user posted image  Sta se mi starša kar zasmilila, ko sta to plačala, krasi pa konec koncev njuno dnevno sobo. Ful je dobra slika.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
25.1.2008 20:57:04   
katy82
Čer moje user posted image !!!!!!!!

Sm končn mal k seb pršla od prehlada čeprav še mal kašlam ,kiham pa smrkam.Pa bo že sam da sm lahko mal pokonc,da nism k ožeta cunja.Na pregledu vse b.p.user posted image Zredila sm se pa za eno kilo,ampak sm že povedala,da sm ful pr seb,tko da sm kr ponosna nase,da se bol ne redim ampak gre vse nauser posted image .Me je blo tega kr strah na začetku.Naslednjič mam 14.2. cukr test-zgolj preventivno,pregled pa 21.2.kjer dobim še buc k sm rH neg.A je tle še kera neg.?Pa še to,a katero sramne kosti bolijo,to mi je pa res groza komi zdržim pred comp pa sedim na žogi.

Zdj pa mal komentirat:

Nove nosečke lepo pozdravljene

Špelin@: boga mačkica kako je kej kolenček,sm da si pikico zavarvala,to je najbol važn!!!!!!!
Estrella*:user posted image user posted image za delovno mesto,pa šopekuser posted image za vse težke izkušnje ki si jih preživela.

Valentina:user posted image user posted image za morfo,je tud men lažje k vem,da je vse v redu,prav srečna sm zate.

Barbaw:user posted image user posted image za pesmico kolk je huda pa predvsem resnična.A mi lahko poveš kaka tema od pretežkih nosečnic je to bla k bi si rada pogledala zakaj se je šlo k mam tud jaz preveč kg?

Aurora:kako je blo spančkat v novi spalnici?user posted image da si jo končn dobila

****:zate sm pa še najbolj vesela,da si se opogumla pa pršla nazaj,ne se dat!!!!!Pa user posted image za tvojo piko,da bo čimprej zdrava,bogica mala.

Naty
:joj kolk sm se pa zate ustrašla.sam da je vse ok.Voziček je pa tko lep,sm ga glih dons vidla v tej barvi pa je ful bolši k moder,vsej zame majo pa vsake oči svojga malarja.

Narava:svaka čast,da si zlezla iz avta,sva se z mojim tko nasmejala  k sva to prebrala,čeprav vem ,da ni blo glih lahko.

Kodrana:user posted image za voziček je tko lep,res ugodno

Tamara:Pazi učke to je pa res zoprn,mam pa srečo,da vsaj s tem nimam problemov

Jana81:a bi mi hotla dat tel od dobrne al pa če jo ma kera druga,da vprašam kako je kej s tem 3d Uz k sm že 25. teden pa se bojim,da sm že mal pozna.Ste mi take lušte nardileuser posted image moj bo pa sm debel gledal k misli,da ne bova šla.

Upam,da sm vse pokomentirala,me ni par dni pa se naklepa 20 straniuser posted image !!!!!!!!!!Pridne ste res pridne mačkice moje

Neposredna povezava do sporočila: 1113
25.1.2008 21:28:19   
Naja30
Oj.

Krči so se že začeli,ne? Mene že kakšna dva tedna ponoči grabijo v noge in že kar redno pijem magnesol in kalcij.

Kje pa je pizzerija Ajda?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
25.1.2008 21:30:09   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Oj.

Krči so se že začeli,ne? Mene že kakšna dva tedna ponoči grabijo v noge in že kar redno pijem magnesol in kalcij.

Naja do koliko kozarcev magnesola pa spiješ user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
25.1.2008 21:42:21   
Naja30
Ponavadi samo zvečer eno tableto. Evo, lih kar sem jo vrgla v kozarec (z vodouser posted image ).

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
25.1.2008 22:08:49   
kodrana
evo mene nazaj. sem se napojkalauser posted image .

tally glede vozeka. meni se zdi,da ni med lažjimi. žal. evo, sem kopirala od ene, ko je že pisala o temu vozičku.. samo,da sva mi2 vzela 4-kolesnika(in marelično-bež barvo), ker je bolj satbilen in še bolj masiven. meni zelo ustreza, je pa res,da ga nama ne bo treba nosit gor pa dol..

user posted image
Midva pa sva danes dobila Haberkorn voziček trikolesnik:

user posted image

Mi je všeč ker:

-se obrača športni del v obe smeri
-ko se zloži se lahko kar s športnim delom gor (Quinny se mora dat športni del prej dol), zloži se z enim potegom za ročici
-ima zraven že trdo zimsko torbo v kateri je lahko že novorojenček.
-lahko se da v ležeči položaj, ko pa je v čuisto sedečem ima 90 stopinj kot
-ima velika kolesa in dobre amortizerje
nastavljiva višina ročaja
-velika nakupovalna košara
-zelo stabilen
-strehico se lahko zadaj odstrani da je potem samo na vrhu za senčko in je zračno
-CENA user posted image

Pomanjkljivosti:

-je velik (ampak jaz živim v hiši in je vozek v pritličju, imamo pa karavana)
-je težak (sicer mu to daje boljšo stabilnost, ampak če živiš v bloku ni ravno praktično)
-nima ročne zavore (ampak jaz itak ne rolam user posted image )

Skratka zame je super.

Prodajajo ga v Rutarju za 240 EUR, na ebayu pa ga dobite s poštnino vred za 180 EUR (tako sva ga midva kupila - dostava 4 dni iz Nemčije!!)

Najprej sem gledala Quinnija pa me je motilo da je športni del kar nekako ozek, cena je ko dokupiš vse reči precej visoka. Potem sem geldala še Jane in PP trikolesnika, vendar se pri nobenemu ne da obrnit športnega dela v obe smeri (jaz pa grem rada na dolge sprehode, kjer lahko otroček postane siten... )... skratka na koncu mi je ta glede lastnosti še najbolj odgovarjal... cena pa itak SUPER!
jaz popijem 2 magnezija na dan, pa en kalcij. spijem pa en magnezij zjutraj, po kosilu vzamem neo-vin, ker magnezij baje otežujeje vsrkavanje železa-če sem si prav zapomnila (uglavnem je bolje da je med železom in magnezijem presledek), . zvečer pa še en magnezij in en kalcij. in nimam krčev v nogah. maternica mi še občasno otrdi, a ne pogosto.

katy user posted image za boljše zdravje.

lepo nočko.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
25.1.2008 22:29:57   
Anonimen
Suzy85
Ja ta 4D je super. Sicer stane to pri nas 400 egi.funtov oziroma 50 eurov...Iz Slo. vidika to ni veliko. Ampak tukaj je pa to ogromno pol place navadnega delavca...
Ampak ce je v Slo. cena 110 euro... je tud zelo drago...
Je pa res super spomin to ko imas pol se DVD filemcek... Moj je zehal in krilil z rokicami kot da nama maha...Je moz kar solze dobil na ucke...

Estrella
Absolutno je sovenscina pri meni na prvem mestu. Saj ves materin jezik.Vse skozi govorim z otrokoma slovensko...
Drugace pa imamo koktail doma... arabsko, anglesko in slovensko...

Zalazoya
Jaz ce bi imela denar bi takoj dala spraviti vzorec izvornih celic. Toda zal...user posted image

Kodrana
Cena vozicka?? Ker je kar fleten... samo 4 kolesnik bi moral bit...ampak saj pravis da obstaja tudi isti 4 kolesnik ali sem narobe razumela??

Katy82
Hvala.. tukja med vami se dobro pocutim...

Neposredna povezava do sporočila: 1118
25.1.2008 22:33:18   
Pepita
Pozdravljene, joj kako ste pridne, samo 1 dan ne sledim pa sem že 10 strani zadaj. Sicer jaz bolj malo pripomorem k temu user posted image , če pa kar ne utegnem kaj napisati.
Včeraj sva z možekom malo zapravljala, seveda spet cunjice, če pa bi kar vse kupila. Je user posted image izbral ene take super kavbojke za user posted image . Jaz pa bodije, pa odejico, pa trenerkico, pižamo ...   V februarju user posted image še v Graz zvlečem, potem pa bo dovolj, glede na vse kar pa dobim od drugih.

Sedaj je tudi meni začel otrdevati trebuh, sploh zadnje dni, ki so bili bolj naporni. Ko pa user posted image brca mi pa cel trebuh valovi, je bilo včeraj prav smešno, ko sem bila na predstavitvi knjige pa mi je trebuh kar skakal. Pa iz prsi mi je začelo tečt, ne vem ali je to normalno, da že tako zgodaj, sem zadnjič imela manjši moker flekec na pižami, pa na modrcu se tudi vidi. Si pa ne stiskam, ker to baje ni dobro.

LP

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
25.1.2008 23:02:39   
Anitka
Oj čveke majske!

Ne vem kako vam uspe toliko napisati v enem dnevu, da vaas komaj dohajamuser posted image Meni časovno nikakor ne znese.

**** upam, da bo s tvojo pupo kmalu vse v najlepšem redu.

Glede srečanje se z lokacijo blizu Celja strinjamuser posted image user posted image user posted image

Edinaos midve pa imava na isti dan 3Duser posted image Jaz že tudi komaj čakam, da spet vidim najin zaklad, tokrat na malce drugačen način, da bo lep spominuser posted image

O izvornih celicah sva že tudi midva razmišljala, a še nisva nič dorekla.

Za voziček sva že tudi skoraj dokončno odločena. Mislim, da bova vzela Maxi cosi - MURA 3. Sem ga danes v trgovini spet sprobala in se mi zdi praktičen: lepo se zloži, šoprtni del gre v vodoraven položaj na zelo enostaven način,, lepo paše gor lupinica, lepa velika napihljiva kolesa, se mi zdi dovolj širok...

Proti strijam pa tudi jaz uporabljam Eucerinovo olje s katerim sem zelo zadovoljna. Je pa v veliki meri pri strijah res odvisno od elastičnosti kože, genov..Zaenkrat nimam še nobene in upam, da jih tudi ne bo, če pa kakšna pride pa tudi ne bo konca svetauser posted image

Grem zdaj ajčakt tutajčaktuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
26.1.2008 8:28:36   
Anitka
Dobro jutro!

En vroč kakav, kofeinski ali brezkofeinski napitek, čajček z limono ali brez s slastnim rogljičkem ali krofom za lep dan vam ponujam.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
26.1.2008 8:34:44   
Estrella*
Jutro majčice!

Še vse spite? Jaz sem se že napapcala in sedaj sem si vzela malo časa , da počekiram RR.

Pepita: res je, čim kakšen dan nisi na RR totalno izgubiš nit z dogajanjemuser posted image . Sama na šithtu ne morem več tako pogosto čekirat in se že po polovici dneva lovim.
Lepo, da se user posted image  udeležuje šopinga za user posted image . Našega raje na vzamem s sabo, ker me samo živčno delauser posted image

Naja3: Pizzerija je nekje pri Vranskem. Se spomin, da sem bila tam v zimski koloniji.

****: Malo mešano je kvečjemu prednost za vse. Več jezikov ko obvladaš, lažje se znajdeš v tem svetu. Kako pa ti gre arabščina? Sem slišala, da je zelo težka. No, v osnovni šoli sem imela sošolca, ki je prišel pri 12 letih iz Iraka...jao pisal je rikvercuser posted image Ravno on mi je razlagal, da je arabski jezik eden težjih.

MARTINA25: Mislim, da si le ti in Sončina Sandra iz Gorenjskega konca. Jaz sem iz Medvod, ki pa niso ne tič ne mišuser posted image
Take probleme imaš z otekanjem? Pa ti navedeni ukrepi kaj pomagajo? Meni so v prvi nosečnosti rahlo zatekali gležnji v zadnjem mesecu, drugače pa nisem imela težav in upam, da v bodoče ostane tako.

Drugače pa grem sedaj na hitro polikat in pomit posodo(še od včerajuser posted image ) pol pa mal smučanje gledat, da si malo odpočijem.
Pridne bodite in uživajte vikend!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
26.1.2008 9:36:07   
barbaw
Dobro jutro!

Mi je prav hecno Anitka, bila si zadnja včeraj in prva zjutraj. user posted image

Katy82 nimam več pojma kakšna debata je bila oz. kje sem kaj brala. Nekaj je bilo zaradi težav. Jaz sem se že sprijaznila, da bom počasi kot nasedli kit, pa se verjetno vse tolažimo 9 mesecev gor 9 dol.

Estrella meni se zdi poleg izgovorjave v arabščini pisanje še bolj nemogoče. Tistih vijugic se verjetno ne bi nikoli naučila ali pa bi rabila milijon let pa še kontra se piše. **** občudujem te. Tole ni ravno mačji lašelj. Jaz dlje kot do Tunizije nisem prišla in sem bila ful očarana in navdušena tudi nad jezikom, samo učenje pa se za moje življenje zdi nesmiselno. Kaj ima katera recept kako se zraven k Nemščini spravit. Bi jo kar fejt potrebovala, ampak imam tak odpor do nje. Tak grob jezik se mi zdi. Sem se jo učila v OŠ in mi je šla super ampak tiste dve leti sta že pozabljeni. Kakšne besede še razumem, pogovarjat pa se ne znam.

Krčev pa jaz nimam več in ne pijem Mg. Mogoče to spet pride čez kakšen teden ali več. Sicer pa je to normalno. Naši trebuščki se počasi pripravljajo na porod. Mora maternica trenirat, da bo šlo potem lažje. user posted image  

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
26.1.2008 10:14:47   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jana81:a bi mi hotla dat tel od dobrne al pa če jo ma kera druga,da vprašam kako je kej s tem 3d Uz k sm že 25. teden pa se bojim,da sm že mal pozna.Ste mi take lušte nardileuser posted image moj bo pa sm debel gledal k misli,da ne bova šla.

ja številka je 03-78-08-140 pa kr reči da kličeš za 3D ultrazvok

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
26.1.2008 10:23:18   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Pepita

Pa iz prsi mi je začelo tečt, ne vem ali je to normalno, da že tako zgodaj, sem zadnjič imela manjši moker flekec na pižami, pa na modrcu se tudi vidi. Si pa ne stiskam, ker to baje ni dobro.

LP

nič hudega , tud men teče že kake 14 dnim, ne vsak dan , ampak recimo vsak drugi dan, se mi mojuser posted image  kr smeji pa pravi da mi spuščajo.user posted image
Drugače pa pri enih začne prej , pri drugih kasneje.

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.