|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
21.2.2008 8:33:42   
narava
ej, a mislite, da nam bo do konca februarja uspelo startat ta tretji krog? user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
21.2.2008 8:36:23   
Anitka
Ja Narava še dobro, da obstaja kakšna bolniška in je lahko tudi Anitka aktivna v dopoldanskem časuuser posted image user posted image

Sem ravnokar gledala naše detece posneto na CD-ju in sem ugotovila, da je zabeležena tudi teža user posted image user posted image Pri 23 1/7 je bila teža 661 g, kar naj bi odgovarjalo 23 6/7.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
21.2.2008 8:39:53   
Anitka
Narava veš, da nam bo uspelo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
21.2.2008 8:40:54   
barbaw
Narava, kako lahko sploh dvomiš?! user posted image user posted image Jaz računam na četrtega do maja.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
21.2.2008 8:43:24   
Anitka
Sem glih hotela še dodati pa me je barbaw prehitela po desniuser posted image user posted image - narava ne ti dvomit v majčiceuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
21.2.2008 8:52:48   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

pa me je barbaw prehitela po desniuser posted image user posted image

ccc barbaw, sej nismo v angliji user posted image

ne bom vec dvomila user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
21.2.2008 8:55:54   
TamaraJ
Glede na naš super tempo tudi jaz ne dvomim, da nam uspe naklamfat majčice IV.deluser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
21.2.2008 9:06:39   
suzy85
lep pozdravček tudi s štajerskega konca!

sam mal da se vam javim in se pohvalim, da sem celo noč prespala, brez da bi na wc hodla! user posted image zdej pa šibam v trgovino, da mam pol mir za učenje!

aja! zanima me kok vam rata animacije z drugih strani prilepit v ta post, ker men ne ratuje! user posted image

lep sončen dan!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
21.2.2008 9:09:21   
barbaw
Suzy uporabljamo copy paste. user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
21.2.2008 9:09:33   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pa fajn se vozite Kasso. user posted image  Glejta, da z Estrello ne bosta pozabili nazdravit za nov avto. Pri nas samo za enega nismo nazdravili pa je tast imel prometno.

Oj, hvala vsem za dobre želje in srečno vožnjo (sicer pa je avto rabljen -  a za nas nov ;) ) ... smo pa nazdravili z dobrim vinčkom zvečer, ko smo šli voščit svakinji za RD in smo izkoristili še zdravico za avto ;) ...tako, da upam, da ne bo nezgod. Sem pa sanjala in imela more, da sem ga vozila po nekih kolovozih in nisem nič videla ven...to pa najbrž, ker se še nisem vsedla za volan... moram danes to sprakticirat, da bom mirno spala user posted image user posted image

Kar se pa tiče homoroidov in uporabe Modolexa, vse tiste, ki tega nočete lahko kupite v Avstriji v lekarni hladilno mazilo Percutol Salbe mit Ultrabas , jaz sem kupila v ambulanti dr. Košorok na Parmovi, v lekarnah pri nas se ne dobi in po odvajanju si natakneš rokavico in s tem namažeš. To toliko hladi, da kar čutiš kako vse skupaj pomirja...... Sicer pa jaz rabim to, le ko je kriza in ne non stop. Drugače pa tudi maslene svečke narejene doma -mrzle iz hladilnika ali skrinje so odrešitev user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
21.2.2008 9:13:51   
aurora28
Suzy dobra si, jaz moram obvezno na wc ponoči vsaj 3 krat. user posted image Ženske jaz se komaj vstajam iz postelje, vstajam kot kakšen dedek user posted image in kosti med nogami,medenične me zelo bolijo ko se vstanem.
Ampak dovolj jamranja...na vrsti so zopet JAGODE IN BANANA. user posted image user posted image user posted image
Kak to paše user posted image user posted image . Narava a z jagodami te pa še nisem okužila? user posted image Argeta je zakon, kajne? user posted image

Proti hemeroidom zelo pomaga če si na anus daste vrečko ledu. V bolnici sem to izvedela in zelo pomirja in pomaga. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
21.2.2008 9:20:56   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Narava a z jagodami te pa še nisem okužila?

a-a. user posted image  so presladke.

mam rajs argeto. user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
21.2.2008 9:21:52   
sesil
jutro

no, to da smo na netu pa se ne oglasimo lih ne bo držalo.user posted image samo računalnik je prižgan, stran odprta, mene pa ni zraven.
punce, za jutri za predavanje. jaz se narišem ob 13.15 v porodnišnici v spodnjem štuku pri fotelčkih.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
21.2.2008 9:21:56   
Anitka
Ej punce, a ni lep sončen dan? Kakšne bo šele maj?user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
21.2.2008 9:24:40   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

kasso, želim vam, da vam s čimmanj težavami rata speljat projekt: nova hiša. Pa še čestitke za nov avto. Sej ste čisto novi!user posted image

Hvala, za hišo se pa vleče že par let  user posted image   in letos je pa že res skrajen cajt, da se malo bolj zmigamo  user posted image   ..... sicer pa je hiša tudi stara, moramo podrt do plošče, malo pozidat in novo streho, ... ker pa je bil predračun tako visok že pred leti le za to fazo, je vse skupaj stalo  (cca 40.000 Eur) ....  user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
21.2.2008 9:42:23   
Čmrlika
Dobro jutro še z moje strani!
Bom še jaz malo klofala-ene tri štiri poste, da bomo prej  na cilju...user posted image
Kako ste kaj ajale, lunica pa mrk kaj vplivali?
Jaz sem do 3 in 15 spala kot ubita, potem pa lulat, pa nič več ajat...in potem se spomnim ob 4 in 21 da bi se moral že lepo mrk videt in vstanem k oknu in imam to lunico kot na dlani...user posted image  Je blo ful lepo videt, pa pravim user posted image  a si buden, on nekaj zajamra, jaz pa še enkrat miškooooo on pa skoči kaj je narobe...in moj odgovor, pridi mrk gledat user posted image  user posted image  
Se je revež prestrašil....user posted image Menda je mislil, da gremo že rodit?user posted image

In potem sem vzela fotoaparat in šla slikat lunin mrk, si dvignila žaluzije in se vlegla in še kako uro spremljala lunico...je blo fino, na koncu me je uspavala...
user posted image user posted image user posted image

Madona, ko berem vse te vaše težave, hemeroidi, pa zatekanje...sem lahko jaz ful srečna da s tem še nimam problemov...no, se mi pa kak noht zaraste pa sem tud v klubu.bogic...user posted image
Upam, da vas to vse čimprej mine......user posted image

A mi katera pove, koliko časa rabijo za izvid cuker testa? so rekli,da ga bodo G poslali, pa bi jaz že rada kaj zvedela, sploh še druge zadeve v zvezi s krvjo-zarad prsta?

Nič,sem popapala čokolino, zdaj pa se porihtam v lepo srečko nosečko žarečko, pa grem s prijateljico v šoping v avstrijo.....user posted image

In to kljub temu, da mi ene nabijate slabo vest s pospravljanjem, pa likanjem, pa kosilom..user posted image .user posted image  
Bo počakalo, al ne?user posted image  

In jutri pičima k tašči v portorož, torej to pomeni da bo čakalo vsaj do ponedeljka? Ups, ma kaj me briga, saj v takem svinjaku pa tud ne živivauser posted image

Lepo mi bodite, pa se pišemo popoldne,pa držim pestike za vse ki ste danes na pregledih...user posted image user posted image

Pozdravček iz sončnega Maribora!

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 21.2.2008 9:43:13 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
21.2.2008 10:12:04   
TamaraJ
Čmrlika... kakšen dober nakup ti želim..user posted image
Jaz pa moram bit v službiiii... pa se mi tolk ne daaaaaaaauser posted image user posted image  Sonček je zunaj..smrk, smrk... Upam samo, da bo hitro minilo

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
21.2.2008 10:13:16   
TamaraJ
Jaz sem dobila pa četrto zvezdicooooo user posted image user posted image  Matr sem pridna na forumu, aneuser posted image user posted image . Tole zdaj bo post št. 1001user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
21.2.2008 10:49:27   
Anonimen
Jutro vesele majčiceuser posted image .

Spali smo še kar. samo zbudile sve se nekam smotane. Neki me je mora tlačla pa neki sem jokala v sanjah pravi moj user posted image tako, da nisem neki najbolje.

Pa še z mami sem se včeraj spičilauser posted image user posted image user posted image pa čist za brez veze. Valda se mi včeraj ni zdelo , zdaj pa vidim da sem čisto brez veze razpizdilauser posted image user posted image . Joooj za vse moje bližnje je najbolje, da grem  jaz čim prej rodit. Postala sem taka cmera, za vsak žvižg se zjokamuser posted image user posted image user posted image . Pa bogi moj user posted image se mi prav smili zraven meneuser posted image user posted image . Od danes pa sem si obljubila, da bom probala kontrolirati svoja čustvauser posted image . Ker tole pa že meni preseda. Včeraj mi je krompirja za kuho zmanjkalo, pa sem se zjokalauser posted image user posted image user posted image user posted image halllloooo, danes pa mi je to že smešno user posted image user posted image user posted image .

Tako, da se bom poboljšala, obljubim.

Nič ne bom komentirala, grem  najprej svojo jezo in žalost  odgnati z doooolgim  sprehodom (okrog sikirce).

lp

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
21.2.2008 10:50:12   
sesil
4 zvezdico....si pa taprava čveka-bravo. jaz te ne ulovim niti če sem cele dneve tu gor.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
21.2.2008 10:53:25   
barbaw
Tamara jaz sem do tretje zvezdice priklofala. user posted image  Bom še rabila nekaj časa, da te dohitim. user posted image

Čmrlika uživaj v šopingu. Jaz bi tudi šla. user posted image

Jaz pa grem zdaj lepo sesat in tla pomit, potem pa bo urica tika taka hitro mimo in skočim po škrata pa na sončka. Ne mislim zdaj nič ven hodit, ker drugače res ne zmorem. user posted image user posted image  Bo pa z vozičkom potem lažje. user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
21.2.2008 11:19:19   
kodrana
Tamara user posted image za 4zvezdico. jaz sme malo nehala čvekat, ker drugače bi bila zihr že pri 5zvezdiciuser posted image .

edinaos nisi edinauser posted image . verjemi. tusd sama sem občutljiva, kotuser posted image . že po naravi sem bolj, kaj šele sedaj. pa še zadnja dva dni sem kot osa. moj user posted image pa trpi. ker tečnarim, potem jokam.. mah, to so hormoni, ja. pa še vpliv luneuser posted image .

Čmrlika
za cuker test naj bi bil že isti dan, če si šla zjutraj lai pa vsaj naslednji dan. pa uživaj po nakupih. srečka. daj, še po mene pridiuser posted image .
mene bo moj user posted image peljal v celje v hm. najbrš drug vikend. ne vem. upam,da mi bo uspelo kaj najti zase.

jaz sme malo zaprta danes. očitno jem preveč sladkarij. bo treba sladko zamenjat s sadjemuser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
21.2.2008 11:34:01   
TamaraJ
Tole sem našla nekje na temah  in poslušala. Se splača poslušatuser posted image

http://video.google.com/videoplay?docid=6791277826275399315

< Sporočilo je popravil TamaraJ -- 21.2.2008 11:45:14 >

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
21.2.2008 11:38:09   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Tole sem našla nekje na temah  in poslušala. Se splača poslušatuser posted image

kaj tocno, tamara? user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
21.2.2008 11:40:00   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
jaz sme malo zaprta danes. očitno jem preveč sladkarij. bo treba sladko zamenjat s sadjemuser posted image .

jaz pa imam ta teden manijo na zeleno solato. user posted image  jo jem vsak dan ko pridem domov iz sluzbe. user posted image  in ti recem, da me je kar ornk prepucalo user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.