narava
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ima še katera tričetrt dneva trd trebuh? Vem, da je normalno da otrdeva, samo koliko pa je tista meja med normalo in nenormalo, če to obstaja? Puško pravi, da je kao ni, moja G pa je rekla 10 krčev skupaj že ni več ok. Jaz imam skoraj skos trd trebuh. Brce in gibe pa čutim normalno. Pa še kri se mi vliva iz nosa odkar je to otrdevanje pogostejše. se mi zdi po eni strani neumno hodit, ker čutim brce, po drugi pa ... Je ful smotan občutek, ker hodim do vrtca, pa se mi zdi, da skalo nosim spredaj. Pa nič ne delam cel dan. Tu nekaj pa počivam, tam nekaj pa spet isto, .... pozdravljene! hehe, barbaw, se mi zdi, da imava midve kar podobne tezavice tudi moj trebuh je 3/4 dneva trd, vendar tak neprijetno trd ne bolecinsko upam, da me zastopis pri meni je malo na tem, da sem dejansko cel dan na nogah (mi kar odgovarja tako, me v depresijo vrze, ce bi mogla doma bit? sm cudna, vem, vendar vztrajam na nogah tako dolgo, dokler mi telo dopusti. ga kar poslusam in ne pretiravam. plis, ne me kregat, da sem neodgovorna ), pa po moje imam tudi malo bolj obcutljivo zadevco in malo bolj nemirnega Pobca, ki pridno in vztrajno brca v maternico. ker je le-ta mal bolj obcutljiva, tudi reagira tako z otrdevanjem.. moje mnenje. IZVIRNO SPOROČILO: Katina Sem mislila, da sem strahopetka, zdaj mi je pa kar odleglo. moja bivsa cimra si je redno s Silkepilom vse predele, tud tiste res najbolj obcutljive (biki + se kaj bolj globokega ) ej, to je pa moralo bolet!? IZVIRNO SPOROČILO: tally pozdravček še od mene, nisem se dolgo nč oglasila, pomanjkanje časa, pa lenoba tut malo dela svoje sem vas pa redno brala. Vidim da se pogovarjate o MŠ v LJ. Jaz sem se danes prijavila, greš v porodnišnico v sprejemnico (vprašaš receptorko kje je), tisti teti tam daš zdr. kartico ti sprinta tiste nalepke in reče da so predavanja v stari babiški šoli, to je pa za porodnišnico stara stavba v bistvu je taka lesena, tko da jo ne moreš falit. Za urnik predavanj še nič ne vem ker so tam meli obešenega še za februar, mislim pa da so predavanja 3x na dan zjutraj pa ob 16 in 18 in se jih da kombinirat med sabo. Upam da sem vam kaj pomagala. hmm..naslednji teden sem si vzela par dni dopusta zato, da v miru lahko spakirava stvari in se preseliva..ocitno bom mogla se v porodnisnico letet ****, ti bos verjetno hodila v solo v lj? kaj pa da prides naslednji teden na eno nosecnisko kosilce/kavico (ce ne pijes, mam Fructalov sok ) in vmes letiva se v P se prijavit v MŠ? bi blo fajn it v dvoje kot sama letat okrog? javi mi tally, ti bos tudi v MŠ v lj..mogoce se bomo pa spoznali glej jo Anitko, kako je aktivna ratala dobro jutro majcice! danes je v lj spet en krasen dan (se v fazi pripravljanja ) kodrana, vcerajsnji maraton ti je veliko plus tock prinesel. svoj zaostanek si znizala za kar zmeren odstotek eh aurora, ti in tvoja argeta. si se mene okuzila! sedaj jo jem vedno ko jem kruh..mmm, kako je dobra. trenutno pijem jutranjo/zbujevalno kavico (beri moj podpis ) in zraven cmokam se Mannerjeve Törtchen - maj fejvrit piskote valentina, poklici G in vprasaj za nasvet..bolje 1x prevec kot 1x premalo se it pokazat.. punce, kje pa je spelina? a se je kam odpeljala? toliko za sedaj od narave, ljubljana, slovenija (jah, miran alisic se zmer ni sel stran ) lp, n.
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|