Anitka
|
OJ! Estrella takoj, ko dobimo vse bom malce pofotkala in vam pokazala slike. Jutri pa me čaka spet naporen dan, saj imam še srečanje študisjkih skupin. Po tistem se grem pa s tem mojim grlom kar k zdravnici malce pokazat. Če drugače ne bo šlo jo bom pač prosila za kak teden bolniške, saj me je včeraj ena zdravnica kar malce ustrašila. Je rekla, da naj se s tem ne zafrkavam, ker delam v vrtcu in so otroci prenašalci marsikatere viroze in pri meni verjteno gre za prehode iz ene v drugo virozo , ker se ne smem z ničemer zdraviti. MI je rekla, da naj se pač spakiram malce na bolniško, da mi ne preide v kaj kroničnega. Še nedavno sem govorila, da nimam pojma kako naj bi zgledalo otrdevnaje trebuha zdaj pa mislim, da se je tudi pri meni začelo Včasih je namreč buši na hipe nek zategnjen in precej trd tako, da mislim, da je to to. IMam itak v četrtek GP in se bom pozanimala. Barbaw jaz tudi težko najdem položaj v katerem detece ne bi brcalo in zato malce slabše spimo. Ja punce hvala za namig, kje se splača kupovat Bubchen kozmetiko , ki je tudi meni ena izmed boljših. Upam, da bo našemu zakladku ustrezala. Jaz renutno uporabljam njihovo olje proti strijam, ker se mi zadnjič ni dalo iti v lekrano po Eucerinovo, pa sem kar tega vzela v Baby centru. MI je tudi zelo všeč. Zdaj imam pa še eno vprašanje glede mazanja presredka - kdaj začeti in kaj uporabljati. To je pač moja prva nosečnost in vem za to zadevoi, a ne podrobno. Pa hvala za odgovore. **** jaz sem zdanjič precej ugodno dobila čevlje v Massu, ki je sicer precej drag. Pokukaj kdaj tja. Sem pa vzela nizke, ne na špic, usnjene, udobne, brez vezalk in zapenjanaj in sicer ene v rdeči in ene v črni barvi. Naty ti se kar pridno čuvaj, da se bo zakladek še nekaj časa grel pri tebi v bušiju. Edinaos ja v Baby centru se kar nekaj časa čaka na določene modele vozičkov, zato sva midva kar iskala po internetu in našla ugodne variante. Lahko me kontaktiraš tudi preko ZS za kaj več informacij. Sva pa iskala tudi na www.preisvergleich.de kjer vpišeš kaj želiš in ti potem najde od najugodnejšega ponudnika naprej. Tule poglej: http://www.kiddies24.de/shop/ Aurora me veseli, da ti Aventova krema za bradavice pomaga. Kot sem že pisala sem tudi jaz zelooo zadovoljna z njo. Jana ja cotke v Benettonu so res malce dražje od H&M ampak se mi še vseeno ne zdijo tako zelo. Za moje kavbojke sem dala 50 evrov, kar sicer ni malo, a v primerjavi s H&M še gre. Saj itak vsi služijo na oblačilih. Za otroške stvrai pa tudi nisem dala pretirano denarja. Mi je pa zelo všeč, ker imaš zelo dobro izbiro tako za punčke kot tudi za fantke Uauuuuuu Čmrlika a ti si že preko 30. tedna a res že počasi brojimo sitno, kaj? MIdva z dragim pa sva včeraj rezervirala nekajdnevni oddih na morju tik pred prvim majem, če bo vse brez posebnosti seveda. Hodiva k enim privat in ne bo problema za odpovedat. Danes sem pa jokala kot dež. Je šel moj dragi na avion iz Zagreba do Bosne in sem full žalostna. Saj vem, da bo jutri zvečer že pri nama, a jaz ga pogrešam, se sekiram, da se kaj ne zgodi in ob vsem tem jokam kot majhen otrok. Je bilo slovo res žalostno Saj vem, da ima takšno službo in brez tega ne gre, ampak.. evo, že spet jokam Valentina tudi za tvoj GP.