|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
19.2.2008 19:40:40   
suzy85
Aurora28 tud našga capija zadnje dni ful trga. imamo ga v boksu in ko ga spustimo ven, ga kakšno uro ni (prečekira okolico), pol pa ni problemov in se sam okol hiše prestavlja. v četrtek sem bla pa sama doma in sem ga spustila iz boksa ob 9.30, pa je šele zvečer okroh 6ih nazaj prišel. mi je kr neki sivih lasi nardil! upam, da ga te celodnevne avanture čimprej minejo! user posted image

kodrana v celju maš v citycentru h&m, na drugi strani ceste pa še c&a. sicer ne vem, kakšna je ponudba, ker večkrat grem v Mb, sam so oddelki kar veliki, tak da bi tud ponudba znala bit dobra!

valentina2006 user posted image user posted image user posted image za pregled!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
19.2.2008 19:44:03   
barbaw
Valentina user posted image user posted image  za pregled.

Kaj ste pomislile, da vaše kužate daje luna. Počasi bo polna.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
19.2.2008 19:53:21   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kaj ste pomislile, da vaše kužate daje luna. Počasi bo polna.

ne samo luna. tudi ženit se bodo začeliuser posted image . naši mački že veselo kličejo k ženitvi. mjav...

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
19.2.2008 20:00:54   
Estrella*
KOdrana: pairje lahko začneš urejatb 60 dni pred PDP-jem. In sicer: papirologijo za prvih 105 dni in parirologijo za  paketek ali dinarčke. Za očetovski dopust dobiš tudi list, ki ga tvoj dragi nese k delodajalcu , da mu izpiše 12 zadbjih plač, odda pa ga na CSD-ju 2 dni pred nastopom dopusta. Lahko ga koristi skupaj ali pa po dnevih, ki jih mora v naprej določituser posted image

Valentina: user posted image  za pregled. Super, da je cukr v meji, vsaj ne bo potrebna kakšna drastična dieta. Kdaj je naslednji GP?

AURORA: Bogica ti in Dee Dee. Vem kako si jezen na pesjanarja ko ti jo tako zagodeuser posted image  Jaz imam kar nekaj prigod v teh 9 letih. Jo kregam, pol mi je pa vedno hudo, ker se spomnim, da je pes pes in včasih instiktivno odreagira. Moramo se zavedat, da žal ne uporabljajo možgančkov tako kot mi.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
19.2.2008 20:02:51   
Estrella*
barbaw: zgleda, da luna ne vpliva samo na naše pesjanarje, ampak tudi na naš delovni elanuser posted image
Sicer ga imam danes začuda v izobilju, kar je verjetno posledica tega, da sem bila samo do 10.30h na šihtu.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
19.2.2008 20:05:38   
aurora28
Kodrana in Barbaw danes ko sem bila zunaj s user posted image in sem bila grozno jezna nanjo bi jo v tistem trenutku najraje spustila in naj leta, ampak je žal ne morem ker je ogromno otrok. Nekateri jo poznajo in se je ne bojijo, medtem ko ostali kar kričijo in bežijo pred njo. Naša user posted image obožuje otroke in jim ne bi nič naredila, edino kar bi divjala z njimi, ampak veste kaj lahko nastane iz tega, če se kakšen otrok grozno boji psa. Raje ne riskiram in je privezana, ko pa smo zjutraj na sprehodu in ko ni velik ljudi, pa jo večkrat spustimo. Zaenkrat me še vedno zelo uboga, zato bom še enkrat probala in šla z njo in z user posted image ven in jo bova spustila, da vidiva kako bo ubogala. Upam, da se jo je kaj prijelo.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
19.2.2008 20:11:11   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image       

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP), Sončnica Sandra (GP) 

user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image

03.03.2008: TamaraJ (GP)

05.03.2008: barbaw (GP), Katina (GP), Taula (GP)

06.03. 2008: . muki. (GP), Jana81 (GP)

07.03.2008: Estrella* (GP), Sashy (GP), Tally (GP), Čmrlika (GP)

10.03.2008:  MARTINA25 (GP), edinaos (GP)

11.03.2008: Hijenca (GP), Pepita (GP)

12.03.2008: Suzy85 (GP)

13.03.2008: Kodrana (GP)

14.03.2008: **** (GP)

17.03.2008: Špelin@ (GP)

18.03.2008: Naty (GP)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
19.2.2008 20:25:57   
valentina2006
user posted image ...HVALA...user posted image

Nej mal bolj podrobno opišem GP... Že ko sem vidla izvide od cukr testa, se mi je odahnil, urin je bil b.p., krvni pritisk uredu, kile tud... Pol mi je G merila MV, je 3.7, srček  se pomoje uredu sliš k ni nč komentirala. UZ mi ni nč delala, tud ginekološko nč gledala, razn merjenje MV z UZ.

Pol jest veselo odkorakam iz ambulante, hiteče na šiht, ko na štengah v ZD uplahnem...user posted image ...je pa čistilka glih pred mano pomivala in zmočila tko, da je voda gor stala...user posted image ...voda pa marmor pa itak drsi... Sm se vrgla na ta zadno, k drgač ne vem kk se bi končal...sam me pa zdej tko boli, bom po moje jutr čist plava...user posted image ... Uno čistilko, pa nimam čist nč prot njim, bi pa najrajš... Sem se tko ustrašla za user posted image ...

Ko sem pršla na parking sem sam še čakala, da me avto zbije al pa, da mi cegu na glavo pade.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 3483
19.2.2008 20:36:33   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Kdaj je naslednji GP?

18.3.2008 - naslednji GP

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 3484
19.2.2008 20:36:35   
katy82
Čer moje mačkice!!!!!!!!!

Midva z lubijem na veliko gnezdiva tko da tud cajta nimam da bi vas brala,edin v soboto sm skoz spremljala kdaj se bo katera vrnila pa poročala kako je blouser posted image Aja na slikci ste pa vse tko cortkane,kaj bojo šele otroci luškaniuser posted image

Me je pa moj lubek pelju v nedeljo na morje na mal špancirja po Piranu je blo tko lepo sončn sm kaj k sm bla čist gotova me je vse bolel pa zategval,ampak je blo vredn.

So me pa klical iz G amb pa so me naročile na jutr k v četrtek G ni.Tko da jutr zvem kaj je s cukrom pa še pikico dobim k sm RH-.

Mam pa mal babjega večera dons z mojo fračko k je lubek v nočni,pa se bomo mal pocrkljale z vanilijevim sladoledom.

Lepo se mejte pa lepo pančkite

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
19.2.2008 20:37:36   
špelin@
Hojla user posted image
Najprej čestitke Naty* in valentini2006 za pregled user posted image user posted image  Obe lepo pazita nase - Naty*, ti zaradi zmehčanega MV, valentina2006, ti pa s temle nesrečnim padcem user posted image  Za vsako user posted image user posted image

Punce, ne uspem vsega prebrati, mogoče kasneje zvečer, če bom še prisebna user posted image

Novica dneva z moje strani: KONČNO DOČAKALI NAŠ AVTO user posted image

Več pa zdajle res ne morem, smo ravno prišli in sem zbita do konca, pa še gleženj sem si zvinila in si ga moram poviti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3486
19.2.2008 20:46:12   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
valentina user posted image za gp. hvala boga,da je sladkor ok. moj je tudi. zdaj lahko veselo jemo naprejuser posted image .

Sem si koj prvošla 2 Griotti. user posted image  user posted image

katy82: user posted image  za vanilijev sladoled..... user posted image  za user posted image  k ma nočno...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
19.2.2008 21:01:37   
Anitka
OJ!

Estrella takoj, ko dobimo vse bom malce pofotkala in vam pokazala slike.

Jutri pa me čaka spet naporen dan, saj imam še srečanje študisjkih skupin. Po tistem se grem pa s tem mojim grlom kar k zdravnici malce pokazat. Če drugače ne bo šlo jo bom pač prosila za kak teden bolniške, saj me je včeraj ena zdravnica kar malce ustrašila. Je rekla, da naj se s tem ne zafrkavam, ker delam v vrtcu in so otroci prenašalci marsikatere viroze in pri meni verjteno gre za prehode iz ene v drugo virozo , ker se ne smem z ničemer zdraviti. MI je rekla, da naj se pač spakiram malce na bolniško, da mi ne preide v kaj kroničnega.

Še nedavno sem govorila, da nimam pojma kako naj bi zgledalo otrdevnaje trebuha zdaj pa mislim, da se je tudi pri meni začelouser posted image Včasih je namreč buši na hipe nek zategnjen in precej trd tako, da mislim, da je to to. IMam itak v četrtek GP in se bom pozanimala.

Barbaw jaz tudi težko najdem položaj v katerem detece ne bi brcalo in zato malce slabše spimo.

Ja punce hvala za namig, kje se splača kupovat Bubchen kozmetikouser posted image , ki je tudi meni ena izmed boljših. Upam, da bo našemu zakladku ustrezala. Jaz renutno uporabljam njihovo olje proti strijam, ker se mi zadnjič ni dalo iti v lekrano po Eucerinovo, pa sem kar tega vzela v Baby centru. MI je tudi zelo všeč.

Zdaj imam pa še eno vprašanje glede mazanja presredka - kdaj začeti in kaj uporabljati. To je pač moja prva nosečnost in vem za to zadevoi, a ne podrobno. Pa hvala za odgovore.

**** jaz sem zdanjič precej ugodno dobila čevlje v Massu, ki je sicer precej drag. Pokukaj kdaj tja. Sem pa vzela nizke, ne na špic, usnjene, udobne, brez vezalk in zapenjanaj in sicer ene v rdeči in ene v črni barvi.

Naty ti se kar pridno čuvaj, da se bo zakladek še nekaj časa grel pri tebi v bušiju.

Edinaos ja v Baby centru se kar nekaj časa čaka na določene modele vozičkov, zato sva midva kar iskala po internetu in našla ugodne variante. Lahko me kontaktiraš tudi preko ZS za kaj več informacij. Sva pa iskala tudi na
www.preisvergleich.de kjer vpišeš kaj želiš in ti potem najde od najugodnejšega ponudnika naprej. Tule poglej:
http://www.kiddies24.de/shop/

Aurora me veseli, da ti Aventova krema za bradavice pomaga. Kot sem že pisala sem tudi jaz zelooo zadovoljna z njo.

Jana ja cotke v Benettonu so res malce dražje od H&M ampak se mi še vseeno ne zdijo tako zelo. Za moje kavbojke sem dala 50 evrov, kar sicer ni malo, a v primerjavi s H&M še gre. Saj itak vsi služijo na user posted image oblačilih. Za otroške stvrai pa tudi nisem dala pretirano denarja. Mi je pa zelo všeč, ker imaš zelo dobro izbiro tako za punčke kot tudi za fantkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uauuuuuu Čmrlika a ti si že preko 30. tednauser posted image user posted image user posted image user posted image a res že počasi brojimo sitno, kaj?user posted image

MIdva z dragim pa sva včeraj rezervirala nekajdnevni oddih na morju tik pred prvim majem, če bo vse brez posebnosti seveda. Hodiva k enim privat in ne bo problema za odpovedat.

Danes sem pa jokala kot dež. Je šel moj dragi na avion iz Zagreba do Bosne in sem full žalostna. Saj vem, da bo jutri zvečer že pri nama, a jaz ga pogrešam, se sekiram, da se kaj ne zgodi in ob vsem tem jokam kot majhen otrok. Je bilo slovo res žalostno
user posted image user posted image Saj vem, da ima takšno službo in brez tega ne gre, ampak..user posted image evo, že spet jokam

Valentina user posted image user posted image user posted image tudi za tvoj GP.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3488
19.2.2008 21:19:59   
valentina2006
aurora28: user posted image  user posted image  za user posted image  in user posted image ...
narava: HVALA za geslo... user posted image

špelin@: user posted image  user posted image  za AVTO... Držim pestke za gleženj. user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
19.2.2008 21:31:03   
valentina2006
Majčice, zdej pa nočko user posted image  ...
Bom Housa do konca pogledala, pol pa grem user posted image , da nav zjutri prevelk šok user posted image , ko bo začela user posted image  upit user posted image ...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 3490
19.2.2008 22:18:11   
špelin@
Iiiiiiiiha, ste napisale enih postov user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Zanima me , če za srečanje pride v poštev ponovno sobota ali vam ustreza kakšen drug dan??

Navijam ponovno za soboto user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Moji sodelavci so si izmislili novo ime zame:MEDICINKAuser posted image , čeprav so ful prijazni in me ob vsaki malci vprašajo če bom pol njihove maliceuser posted image

Izkoristi priliko user posted image  Sploh, če kdo malica kaj dobrega user posted image

JANA jst imam tud krasno orhidejo...v kopalnici...umetno!!!Tok je dobr narejena, da mi jo je tašča prvi mesec redno zalivalauser posted image  men tud najbolj uspevajo kaktusi....

Psssst, čisto potiho povem: tudi jaz sem pri moji mami že zalivala umetno rožo... user posted image user posted image user posted image
aurora28, boga tvoja user posted image , no user posted image  Ja, takile lumpi so... Jaz sem našo prejšnjo psico lovila 3 km, ko jo je napadel en divji pes, potem pa sem jo našla vso prestrašeno, a na srečo skoraj nepoškodovano v kotu pri trgovini user posted image  Mislim, da še nikoli prej nisem tako hitro pretekla celih treh kilometrov!!!

valentina2006, jaz sem danes čisto pozabila na House-a user posted image user posted image

No, komaj sem se prebila skozi vse nove naklofane strani, zdaj se mi pa že tako spi, da komaj sedim user posted image

Pozdravček še vsem ostalim user posted image user posted image user posted image
In nočko user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3491
20.2.2008 5:30:36   
valentina2006
user posted image ... user posted image  DOBRO JUTROOOOO... user posted image

Bom pa jest dones prstavla ta velk piskr za user posted image ...kapučino...kakav...čaj...skratka, DOBRODOŠLE vse... Pa tud za naše prazne želodčke bo poskrbljeno...

Predvidevam, da še vse pridno drnjohate user posted image ...

špelin@: Zarad Housa se nč sekirat user posted image , tud jest sem ga prespala user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 3492
20.2.2008 6:21:14   
valentina2006
jst imam tud krasno orhidejo...v kopalnici...umetno!!!Tok je dobr narejena, da mi jo je tašča prvi mesec redno zalivalauser posted image ....

MARTINA25: To se pa tko dobr sliš user posted image  user posted image  user posted image , si me pošten nasmejala...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
20.2.2008 7:11:52   
aurora28
Dobro jutro!

Sem razmišljala kaj bi danes od sadja jedla in sem si naredila kašico iz jabolke, banane in kivija. user posted image

Aja da ne pozabim za vse ena dobra, z ljubeznijo skuhana user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

aurora28: user posted image  user posted image  za user posted image  in user posted image ...

Valentina veš sem prvo tuhtala kaj pomenita ta dva migajoča vrageca, potem pa se spomnem aja jagoda in banana. user posted image user posted image user posted image

Anitka hvala ti za nasvet o Aventovi kremi, res je super in mi pomaga. user posted image Glede masiranja in mazanja presredka sem pa slišala, da si ga lahko mažeš z olivnim ali mandljevim oljem, zdaj nekaterim je pomagalo, nekatere pa so se kljub rednemu mazanju raztrgale. Mislim, da bi ti znala o tem povedati več Barbaw. user posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za avto! Kaj si si pa sploh naredila z gležnjem, vem , da to ni nič kaj prijetno. user posted image user posted image Boli ko user posted image .

Da poročam: včeraj zvečer sem šla z user posted image in user posted image na sprehod. Psica je bila spuščena in je letala okrog kot nora, ko pa pridemo do bloka, pa gre moj v blok, jaz sem bolj počasi za njim racala user posted image , psica pa mene čaka. Ponavadi je vedno zdivjala za mojim lubijem in name pozabila, ampak včeraj me je presenetila. Ni šla v blok dokler jaz nisem šla noter in še to se je zraven mene na tla vsedla in smo čakali na dvigalo. Moj jo je šel malo preiskušati in se ji je skril in žvenketal s ključi in spuščal čudne glasove user posted image , ampak psica je kot pribita sedela in samo poslušala. Ni niti mrdnala. user posted image user posted image user posted image Je moj lubi rekel, o to pa je napredek. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3494
20.2.2008 8:11:33   
suzy85
jutro user posted image !
ste se naspale? moj je šel mal pred 5.30 v službo, pol sm pa sam še dremala. ni blo nič konkretnega spanca! user posted image

mela bi eno vprašanje glede papirjev za user posted image in papirjev za očetovski dopust! ker s user posted image nisva poročena, bo moral podpisati očetovstvo. na vlogi za očetovski dopust piše, da se mora priložiti priznanje očetovstva, ki se lahko ureja na matičnem uradu šele po rojstvu user posted image oz. se lahko že pred rojstvom sklene dogovor na CSD. kako ste oz. boste urejale priznanje očetovstva? kdaj se pa dobi rojstni list oz. kaj je pravzaprav potrebno narediti, da ga dobiš? ni mi tudi jasno, kje naj dobim podatke o otroku, ki jih je potrebno vpisati na vlogo za straševski dodatek, za pomoč ob porodu... glede na to da mogoče ne želiva vedeti katerega spola je user posted image mi res ni jasno kako naj te papirje izpolnim!

vsaka pomoč je dobrodošla! hvala!user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
20.2.2008 8:22:02   
barbaw
Dobro jutro!

Kodrana na našem koncu pa so se mački ženili okoli božica. Vse mačke hodijo z velikimi trebuhu kot jaz naokrog. user posted image  Spet bomo imeli probleme z drekci.

Estrella a to je to. ti imaš moj delovni elan. Kaj mi ga lahko malo pošlješ po ZS? user posted image

Aurora vem kako je to, ko se otroci in odrasli bojijo psa. Mene je bilo edino strah, ko je tuj pes rinil v škrata pa zraven čuno gledal in nič mahal z repom. Če vidim, da je pes vesel ni problema, pri enih pa res ne veš kaj bo naredil. Imamo enega takega v ulici, da vedno tako na počasi hodi z grdim pogledom in je še mene včsih strah, ker mu ne vidim v glavo. Drugi, ki pa se prosto sprehaja pa vedno maha z repom, tistega pa me ni strah. tvojo Dee Dee pa bo spustilo kar jo je prijelo. Je pa problem, ker te potem drugi grajajo in ... Škoda besed. No sem se prebila skozi poste in videla, da te zdaj posluša. Mogoče pa je zdaj postala bolj zaščitniška. Psi čutijo in so zaščitniški in tvoja kužika že verjetno ve, da zdaj pa je čas, da malo popazi nate. user posted image

Valentina o čistilkah ne bi. Ko sem jaz rodila v P so slabo čistile in je bilo ogromno prahu na tleh. Pa je prišla njihova vodja in jih na piz... So bile tako jezne in so tako divje pucale, da so z metlami in močami rukale v vso pohištvo in posteljice, kjer so spali user posted image . Me je imelo, da bi kar rekla kaj. Enim se ne da delat, ene pa so tako zlate. Če pa je brisala, pa bi mogli postavit tablo. Dobro, da si na zadnjo padla, pa še to ni najboljše. Ker to sploh ne bi bilo potrebno. user posted image  zate

špelin@ user posted image  za avto. Kako se je vozit z njim? user posted image  ga je treba sprobat. Samo, da imaš eno skrb manj. user posted image  za nogico

Ja, meni je res tole mazanje pomagalo ali pa je moja koža bolj prožna. user posted image  To pa ne moremo vedet. Obseg glavice je bil 35,5 in nič strgano nič rezano. Jaz sem se masirala z navadnim masažnim oljem. Mi je bilo sicer neprijetno ampak zadnji mesec sem se kar vsak dan. Prej pa nič. Je pa fino, da vseeno opozorite babice pri porodu, ker se še bolj potrudijo pa enim je všeč, če izrazite kakšno željo o svojem porodu.

Zdaj pa grem jest. user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
20.2.2008 8:25:46   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jutro user posted image !
ste se naspale? moj je šel mal pred 5.30 v službo, pol sm pa sam še dremala. ni blo nič konkretnega spanca! user posted image

mela bi eno vprašanje glede papirjev za user posted image in papirjev za očetovski dopust! ker s user posted image nisva poročena, bo moral podpisati očetovstvo. na vlogi za očetovski dopust piše, da se mora priložiti priznanje očetovstva, ki se lahko ureja na matičnem uradu šele po rojstvu user posted image oz. se lahko že pred rojstvom sklene dogovor na CSD. kako ste oz. boste urejale priznanje očetovstva?

Ko sem jaz urejala te zadeve l.2002 oz 2003 sva se najavila na CSD in povedala kaj želiva. Tam je podpisal priznanje očetovstva, vendar je bilo to šele po rojtvu in za dopust ni bilo potrebno oddati tega priznanja. Svetujem ti, da pokličeš na pristojno socialo in povprašaš za tvoj primer

kdaj se pa dobi rojstni list oz. kaj je pravzaprav potrebno narediti, da ga dobiš?
Odvisno od občine. Lahko ti ga pošljejo na dom, vendar ker nisi poročena očeta ne bo vpisanega in boš mogla dati izdelat ponovnega. Lahko pa da greš sama s prinanjem na matični urad, prijava rojstev.

ni mi tudi jasno, kje naj dobim podatke o otroku, ki jih je potrebno vpisati na vlogo za straševski dodatek, za pomoč ob porodu... glede na to da mogoče ne želiva vedeti katerega spola je user posted image mi res ni jasno kako naj te papirje izpolnim!

Za prvih 105 dni ni potrebno vpisavat podatkov za otroka, ker ga še ni na svetu in jih ne moreš! Za naslednjih 265 dni to pride v poštev, takrat pa itak že veš vse te podatke. Po rojstvu moraš z rojstnim listom na davčno, da dobi davčno številko in s temi dokumenti in podpisano preživnino lahko oddaš vlogo za otroške doklade.

vsaka pomoč je dobrodošla! hvala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
20.2.2008 8:29:09   
barbaw
Suzy pri nas so rojstni list poslali na dom. Ker jaz nisem prej porihtala očetovstva, je prišel prazen pod rubriko oče. Potem smo šli na občino, je moj podpisal očetovstvo in smo dobili takoj novi rojstni list. Za pomoč ob rojstvu od občine rabiš samo potrdilo o PDP, od občine pa lahko dobiš šele po rojstvu otroka. Zdaj lahko urejaš še porodniški dopust oz. starševski dodatek. Starševsko nadomestilo tudi uveljavljaš pred rojstvom otroka. Tu boš našla več podatkov, ki te zanima, ne bom dolgotvezila. http://www.csd-lj-siska.si/ Drugače pa se obrni na vaš CSD.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
20.2.2008 8:33:36   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dobro jutro!

Kodrana na našem koncu pa so se mački ženili okoli božica. Vse mačke hodijo z velikimi trebuhu kot jaz naokrog. user posted image  Spet bomo imeli probleme z drekci.

Estrella a to je to. ti imaš moj delovni elan. Kaj mi ga lahko malo pošlješ po

ZS? user posted image
Je že poslan. Sedaj pa brez izgovorov!!

Aurora vem kako je to, ko se otroci in odrasli bojijo psa. Mene je bilo edino strah, ko je tuj pes rinil v škrata pa zraven čuno gledal in nič mahal z repom. Če vidim, da je pes vesel ni problema, pri enih pa res ne veš kaj bo naredil. Imamo enega takega v ulici, da vedno tako na počasi hodi z grdim pogledom in je še mene včsih strah, ker mu ne vidim v glavo. Drugi, ki pa se prosto sprehaja pa vedno maha z repom, tistega pa me ni strah. tvojo Dee Dee pa bo spustilo kar jo je prijelo. Je pa problem, ker te potem drugi grajajo in ... Škoda besed. No sem se prebila skozi poste in videla, da te zdaj posluša. Mogoče pa je zdaj postala bolj zaščitniška. Psi čutijo in so zaščitniški in tvoja kužika že verjetno ve, da zdaj pa je čas, da malo popazi nate. user posted image

Če se otrok boji psa je to zato, ker se ga boji starš. Starši dostikrat govorijo; joj, pazi kuža , te bo ugriznil.......s tem zasejejo strah v malega otroka in če ima srečo se ga tekom življenja znebi. Skratka full je treba pazit kaj govoriš otroku in kako se obnašaš, saj povzame vse po starših, ki so mu vzgled.
Sama se bojim pajkov, pa tega nikoli nisem kazala sinču in rezučtat je tu; ne bo se jih.

Valentina o čistilkah ne bi. Ko sem jaz rodila v P so slabo čistile in je bilo ogromno prahu na tleh. Pa je prišla njihova vodja in jih na piz... So bile tako jezne in so tako divje pucale, da so z metlami in močami rukale v vso pohištvo in posteljice, kjer so spali user posted image . Me je imelo, da bi kar rekla kaj. Enim se ne da delat, ene pa so tako zlate. Če pa je brisala, pa bi mogli postavit tablo. Dobro, da si na zadnjo padla, pa še to ni najboljše. Ker to sploh ne bi bilo potrebno. user posted image  zate

špelin@ user posted image  za avto. Kako se je vozit z njim? user posted image  ga je treba sprobat. Samo, da imaš eno skrb manj. user posted image  za nogico

Ja, meni je res tole mazanje pomagalo ali pa je moja koža bolj prožna. user posted image  To pa ne moremo vedet. Obseg glavice je bil 35,5 in nič strgano nič rezano. Jaz sem se masirala z navadnim masažnim oljem. Mi je bilo sicer neprijetno ampak zadnji mesec sem se kar vsak dan. Prej pa nič. Je pa fino, da vseeno opozorite babice pri porodu, ker se še bolj potrudijo pa enim je všeč, če izrazite kakšno željo o svojem porodu.

Jaz se nisem nič mazala in se tudi nisem strgala niti rezanja ni bilo potrebnegauser posted image Skodit ne mora, da pa kaj bistveno pomaga močno dvomim. Mislim, da je podobno kot s strijam.

Zdaj pa grem jest. user posted image

Še zame kajuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
20.2.2008 8:41:17   
barbaw
Hvala Estrella za elan. user posted image  Imam tak apetit, da se nam že tri dni valjajo navihančki po pultu. user posted image  Moj user posted image  je tak zaspanček, da še zdaj drnjoha kot mala user posted image . Spet me matrajo krvavitve iz nosa in danes je bilo tako hudo, da je kar iz obeh nosnic curilo. Žgat si pa ne bi dala žilic, ker mislim, da je to zaradi nosečnosti, ker prej nisem imela problemov.

Bom morala v trgovino počasi. Katera rabi kaj? Sladoled že imam na spisku. user posted image  Moram kupit olje za avto, ker drugače ne bom več daleč prišla pa še registracija me čaka čez 14 dni. Spet se bo denarnica jokala.

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.