|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
20.2.2008 8:50:27   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Če se otrok boji psa je to zato, ker se ga boji starš. Starši dostikrat govorijo; joj, pazi kuža , te bo ugriznil.......s tem zasejejo strah v malega otroka in če ima srečo se ga tekom življenja znebi. Skratka full je treba pazit kaj govoriš otroku in kako se obnašaš, saj povzame vse po starših, ki so mu vzgled.
Sama se bojim pajkov, pa tega nikoli nisem kazala sinču in rezučtat je tu; ne bo se jih.

Točno tako user posted image user posted image . Naša psica za vse tiste, ki jo ne poznajo zgleda zelo strašna in ˝nevarna˝ in potem starši, ki se sprehajajo z otroci in otroci z velikim zanimanjem želijo priti k njej, ampak potem se starši oglasijo ˝ Joj ne hodi k psu, te bo ugriznu˝ user posted image user posted image Takim staršem poklonim samo grenah pogled in grem mimo. Sploh se ne zavedajo kaj bodo naredili iz svojega otroka. Začel se bo bati živali in še to brez utemeljenega razloga, pač ker so mu starši govorili, da mu bo pes odgriznil roko. user posted image user posted image user posted image

Sem zadnjič ko sem šla iz bloka ven skupaj z mojo user posted image in je ena punca od vrat 2 metra stala vsa v strahu, njen fant se je režal kot norc, ker je vedel, da se punca boji psov in ker je tako gledala, kot, da ji bo Dee Dee odgriznala najmanj roko, sem jaz tej puncu pribila: ˝Ne se bat, na srečo je že jedla˝ user posted image user posted image user posted image

Barbaw naša psica menja obnašanje, enkart ji zaseka in bi ji lahko govorila po kitajsko in me ne bi razumela user posted image , včasih pa je dovolj, da jo pogledam in ve kaj hočem od nje. Ah kdo bi jih razumel. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
20.2.2008 8:58:59   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Spet se bo denarnica jokala.

ej, no comment!

najprej nama vdrejo v avto in ukradejo radio. zamenjava sipo (seveda placava), nakar prideva v slo in nama stric pri steklarju rece, da je ta sipa, ki sva jo gor dala eno veliko skrapucalo in da se sploh cudi, da so nama to gor dal. da je neko cesko steklo, nikakve izdelave in kvalitete itd. Kaj sledi? se enkrat zamenjava stekla + montaza, kar pomeni 2x strosek! user posted image
nato naju v sarajevu ustavi policija, ki je hotla mal malce met in placava kazen. cez 3 dni mojga ustavi policija v slo in sedaj morava placati kazen. kar pomeni 2x strosek!user posted image
registracija, tehnicni in zavarovanje sledijo maja, ravno tako nakupi za Pobca. kar pomeni nx strosek! user posted image
potem je tu se nakup novega radia, ampak se sreca, da niso tako dragi oziroma mi2 ne potrebujeva ravno oh in sploh masine. vazn, da lajna user posted image

aja - pa dobro jutro! user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
20.2.2008 9:20:42   
Čmrlika
Uauuuuuu Čmrlika a ti si že preko 30. tedna a res že počasi brojimo sitno, kaj?

MIdva z dragim pa sva včeraj rezervirala nekajdnevni oddih na morju tik pred prvim majem, če bo vse brez posebnosti seveda. Hodiva k enim privat in ne bo problema za odpovedat.

Danes sem pa jokala kot dež. Je šel moj dragi na avion iz Zagreba do Bosne in sem full žalostna. Saj vem, da bo jutri zvečer že pri nama, a jaz ga pogrešam, se sekiram, da se kaj ne zgodi in ob vsem tem jokam kot majhen otrok. Je bilo slovo res žalostno
Saj vem, da ima takšno službo in brez tega ne gre, ampak.. evo, že spet jokam

joj bogica, pa si v istem sosu, kot jaz pred nekaj tedni, če se spomniš, se mi je zdelo, da letalo kr ne bo pristalo, pa kr neki film se mi je vrtel, pa jokala tud...VSE BO v REDu, pa danes se boste že cartali... user posted image  zate in tvoje hormončke!

Barbaw in Kodrana- saj vem za antibiotike, ampak finta je bla v tem, da jaz po četrtem op. posegu že malo vem kako bi nja moj prstek zgledal, in kje se pojavlja oziroma če se rdečina od  vnetja širi....in meni sploh ni vse skupaj zgledalo tako grozno, kot tej blesavi zdravnici, ki jee začela galamit, kaj sem si to dala sploh rezat..user posted image  halo,, kot da sem si sama napisala napotnico, menda ja vejo, kaj počnejo...in da ona NE VE kaj naj zdaj nardi...nakar je iz žepa vzela mobitel in klicAala neko kolegico, predvidevam, da je tud ta zdravnica, če mi MORa dat antibiotik, pa kterega, pa komentirala, da ji zgleda, da je gnojno po 4 dneh...prsta se mi sploh dotaknila ni, torej- s tem bi videla če isteka gnoj...user posted image  kar mi ni, ker mi je pred tem medicinski bratec to počel in ni blo g od gnoja.......
Torej, postala sem pač nezaupljiva, oziroma me je ona s svojim obnačašanjem v to prisilila...in sem šla potem naslednji dan,ko je bil praznik k dežurni, ki mi je rekla, da sem nardila prav, ker sploh ni grozno in zaenkrat naj počakam z antibiotiki, in potem sem šla še k prijatelju, ki je dermatolog in tud on je rekel, da to zaenkrat ni potrebno tega antibiotika

Tako, da sem potem tako nardila...Joj sem se raspisala zdaj.... Da ne bi mislile, da sem tako neodgovorna do sebeuser posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
20.2.2008 9:24:55   
narava
no, sedaj ko sem se malce izjokalauser posted image  lahko zacnem moj standardni post:

v lj je danes vreme bolj oblacno in megleno (tronteljuser posted image )

moje razpolozenje (razen "hudovanja" zaradi stroskov, ki so bili sila nepotrebni) je super. Vceraj sem spala kot polhec.user posted image Se sefica mi je dejala, da se mi pa danes vidi, da me je Poba pustil spat.user posted image  Se je pa moj zjutraj pritozeval (seveda s tistim srecnim nasmeskomuser posted image ), da sem ga ze cisto na rob postelje zbrcala in je dejansko celo noc prelezal na levem boku! user posted image user posted image  Bogi. Sej, bo vsaj ati lezal na "ta pravem" boku, ce ze mami svingla user posted image

pa po vrsti:

valentina, cestitke za pregled!

sama komaj cakam na naslednji teden - na pregled. Ko pa samo pomislim, da me naslednji teden caka tudi selitev user posted image  ampak, dobra stran tega je, da bom KONCNO lahko na plano spustila moje gnezdenje, ki ga tako zelo dobro kontroliram zadnji mesec. Sicer me kar razganja, kar nekaj bi pucala, kupovala, kuhala, prala, obesala itd. ampak se nazaj drzim, ker vem, da bom to pocela sele v novem stanovanju. v starem se ne splaca vec user posted image

spelina se bo pa na naslednje srecanje pripeljala v novem brmbrm-ju user posted image  a gremo loh pol vse s tabo en krog? user posted image

kodrana pa tudi zaostaja ze 6864 besed, kar je za polovico manj kot Cmrlika, ampak?! Pri tem trendu je potrebno vzpostaviti konstanto, ce ne se kaj lahko zgodi, da trend javljanja upade, kar se bo pokazalo na znatnem povisanju besed v zaostanku! jao meni cufa user posted image

Anitka, se mogoce spomnis risanke (se mi zdi, da je bila francoska), ko je bilo delovanje cloveskega telesa predstavljeno kot delovanje neke fabrke, v kateri so bile recimo rdece krvnicke rdeci delavci, bele krvnicke beli delavci, pa razlicni vitamini so bli tud neki delavci, pa recimo bakterije so bli taki nagnusni osebki, ki jih potem nas obrambni sistem - v obliki policije lepo pospravi za zapahe, itd.? No, mislim, da je cas, da poklices svojo "policijo" in stricke vitamincke na plano! user posted image  

Kar se tice nosecniskih oblacil: meni se zdijo absolutno predraga! In glede na to, da sem zelo dolgo lahko nosila svoje hlace, se mi je zdelo brezveze dajati 50 eur za hlace, ki jih bom nosila cca 2 meseca. Tunike itak ze nosim (nacin oblacenja), zato sem lepo od ene decembrke kupila dvojne hlace (elegantne, crne, na rob) in eno dolgo nosecnisko krilo, vse skupaj za 44 eur. Oblacila so kot nova (itak, jih je kupila kao za v sluzbo in potem je bila cel cajt na bolniskiuser posted image ) in  zelo prijetna za nosit! user posted image  za dva meseca je poskrbljeno, prav tako za prihodnje nosecnosti. upam user posted image

Cmrlika, moj hanibani vsak dan naredi 150 km v sluzbo in nazaj. najin standardni ritual je, da mi takoj ko pride v sluzbo poslje mail, da je srecno prispel - pa magari ce je prazen. samo, da vem, da je vse ok. zato tvoj strah popolnoma razumem. enkrat je neki mail stekal, pa tel je doma pozabil in ti povem, da sem bila cisto zelena od strahu. malo manjka, da se nekaj zgodi. ampak, to poskusam odmisliti in misliti pozitivno. hvala Bogu me moj razume in sprejema moj strah, zato zelo dobro sodelujeva na tem podrocju. user posted image  

no toliko za to javljanje, se se beremo..

miran alisic, aman, jordanija user posted image  (ta tip mi je taka faca, k MORA povedat KDO in KJE user posted image )

narava, ljubljana, slovenija user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
20.2.2008 9:33:23   
Anonimen
Jutro še z moje strani,

čeprav sem že zbujena od 7h sem šele zdaj uspela priti do računalnikauser posted image . Za danes še nimam nikakršnih planov, razen ležanja na sedežni in gledanje TV vsaj do 12huser posted image . Moj dragec prihaja zelo pozno iz službe (po 18h) tako, da časa za kuho je še in šeuser posted image . Sončka danes nimamo, vendar bo vseeno treba iti malo kosti sprehajat, čeprav se mi tudi hodit ne da večuser posted image . Mislite, da je res: da ženske ki med nosečnostjo veliko hodijo, lažje rodijo?

narava: boga, nimaš sreče ne z šipo ne z avtoradiem

aurora28: ¨¨ne se bat, na srečo je že jedlo¨¨user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra

špelin@: user posted image bravo za avto, jaz si tudi želim zamenjavo za svojega cliotauser posted image

Anitka: hvala za pomoč, verjetno se ti še na ZS javim, saj ni ni čisto jasno kako se katera stvar naročiuser posted image

No za enkrat LP grem še malo lenarit, joooj kolk je men fajn user posted image user posted image in se beremo kasnejeuser posted image

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 3505
20.2.2008 9:33:59   
aurora28
Narava tebi pa danes prav pošteno cufa user posted image  user posted image user posted image user posted image . Faca si. user posted image
Pravkar sem si obrila noge s silkepil in so gradke kot mmmmmmm. Noge in pod pazduho mi še rata se briti, muco pa več ne morem vzdrževati. user posted image user posted image

Danes greva z mojim k frizerju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
20.2.2008 9:34:11   
kasso
Živijo punce!

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Aurora28 tud našga capija zadnje dni ful trga. imamo ga v boksu in ko ga spustimo ven, ga kakšno uro ni (prečekira okolico), pol pa ni problemov in se sam okol hiše prestavlja. v četrtek sem bla pa sama doma in sem ga spustila iz boksa ob 9.30, pa je šele zvečer okroh 6ih nazaj prišel. mi je kr neki sivih lasi nardil! upam, da ga te celodnevne avanture čimprej minejo! user posted image

glede tega posta pa sem ti poslala ZS...... sem prav žalostna, ko to berem....

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
20.2.2008 9:41:00   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Narava tebi pa danes prav pošteno cufa user posted image  user posted image user posted image user posted image . Faca si. user posted image

hvala user posted image

Pravkar sem si obrila noge s silkepil in so gradke kot mmmmmmm. Noge in pod pazduho mi še rata se briti, muco pa več ne morem vzdrževati. user posted image user posted image

men se vse ratuje! user posted image  prednost malega trebuha user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
20.2.2008 9:46:18   
narava

Če se otrok boji psa je to zato, ker se ga boji starš. Starši dostikrat govorijo; joj, pazi kuža , te bo ugriznil.......s tem zasejejo strah v malega otroka in če ima srečo se ga tekom življenja znebi. Skratka full je treba pazit kaj govoriš otroku in kako se obnašaš, saj povzame vse po starših, ki so mu vzgled.
Sama se bojim pajkov, pa tega nikoli nisem kazala sinču in rezučtat je tu; ne bo se jih.

Točno tako user posted image user posted image . Naša psica za vse tiste, ki jo ne poznajo zgleda zelo strašna in ˝nevarna˝ in potem starši, ki se sprehajajo z otroci in otroci z velikim zanimanjem želijo priti k njej, ampak potem se starši oglasijo ˝ Joj ne hodi k psu, te bo ugriznu˝ user posted image user posted image Takim staršem poklonim samo grenah pogled in grem mimo. Sploh se ne zavedajo kaj bodo naredili iz svojega otroka. Začel se bo bati živali in še to brez utemeljenega razloga, pač ker so mu starši govorili, da mu bo pes odgriznil roko. user posted image user posted image user posted image

hmm, kaj pa vem? sama se psov ne bojim in bom tudi Pobca ucila, da so to zelo prijazne zivali. Moj je pa druga pesem. Ko je bil majhen, ga je nek hud pes napadel iz cistega miru (ni mu nagajal ipd, da  bi to sam izzval) in sedaj se jih zelo boji. Saj, ce vidi da je kuza ok, je vse v redu. Tistih (kot ga je opisala barbaw) pa se raje v velikem loku ogne. Tako, da ni vse krivda starsev..

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
20.2.2008 9:49:12   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Zdaj imam pa še eno vprašanje glede mazanja presredka - kdaj začeti in kaj uporabljati. To je pač moja prva nosečnost in vem za to zadevoi, a ne podrobno. Pa hvala za odgovore.

v prvi nosečnosti sem se mazala s mandljevim oljem (masiranje presredka) in so me normalno rezali...v drugi nosečnosti se mi je zdelo brezveze in sem šla skozi brez rezanja in šivov...tako da res ne vem, koliko je na tem. Veliko bolj je odvisno od same babice, koliko tvega in koliko ti sodeluješ pri porodu.... vsaj jaz tako mislim.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
20.2.2008 9:56:23   
jana81
čav čav še od mene..

pravkar sva z user posted image spila kavico, no jst kakavček...zdej pa user posted image  gre v službo, jst pa na rač.user posted image

edina veš sem na podobnem kot ti, kosila ni treba kuhat do 18h zvečer, tak da se fliknem na kavč in lenarim...no ampak jst mam sršene v riti in ne morem bit pr mir niti pol ure.
Tako da sem si zadala nalogo da sčištim kopalnico,kuhinjo in dnevno sobo.
pol pa mal ven na sončeka, včeri mi je tak pasal da sem šla ven.

Kar se tiče poroda če lažje rodiš, če več hodiš, kaj pa vem , verjetno res, moja frendica je celo nosečnost hodila v hribe in je rodila v eni uri.

Jst sem prelena da bi vsak dan šla na špancir, rajš hodim po trgovinahuser posted image

špelin čestitke za avto....midva tud komi čakava da bo konec marca da ga dobiva.user posted image

Danes greva z mojim k frizerju user posted image user posted image user posted image

se podpišem...sem ravn včeri rekla mojmu, da zdej bo pa res že mogu pomagat, pa me pogleda, pa reče: pa sej še ni tko hudo.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
20.2.2008 9:57:13   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Mislite, da je res: da ženske ki med nosečnostjo veliko hodijo, lažje rodijo?

Oj, jaz mislim da ne drži 100%, ker nobeno nosečnost nisem kaj pretirano hodila ali hribolazila...vsak dan malo s psico ven na zrak, na počasen sprehod, da se ona zdivja po travnikih, jaz pa mirno zraven...pa tudi telovadila nisem nič...in sta oba poroda bila zelo hitra....tako da ta teorija pri meni ziher ne drži... Poleg tega tudi kolegica, ki je rodila pred dvema tednoma, je bila na oblniški in je celo nosečnost počivala, v porodni pa je bila manj kot urco 8drugi otrok)....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
20.2.2008 10:04:39   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: narava

hmm, kaj pa vem? sama se psov ne bojim in bom tudi Pobca ucila, da so to zelo prijazne zivali. Moj je pa druga pesem. Ko je bil majhen, ga je nek hud pes napadel iz cistega miru (ni mu nagajal ipd, da  bi to sam izzval) in sedaj se jih zelo boji. Saj, ce vidi da je kuza ok, je vse v redu. Tistih (kot ga je opisala barbaw) pa se raje v velikem loku ogne. Tako, da ni vse krivda starsev..

Krivda je večinoma v nepravilni vzgoji psov in neodgovornemu ravnanju lastnikov. Tudi mene je pes odvezan napadel, ko sem kolesarila in me fejst ugriznil v nogo, ampak se zaradi tega ne bojim psov, le približujem se jim ne in jih ignoriram, če so odvezani... jaz mojo ne puščam, ker tudi če je še tako prijazna psička in še na nobenega ni nikoli zarjovela, kaj šele ugriznila ali bila napadalna, jaz 100% ne zaupam....
Druga pesem pa je moja tamala, ki misli, da so vsi kužki prijazni kot je naša in se ne boji žive duše...bo treba še malo vzgoje.... ker  za takega norca na živali rabim dvakrat več razlaganja in dopovedovanja kot pri starejšemu otroku. V glavnem otroku je treba dopovedat, da nepoznanega psa se ne kar iz lepega boža in se mu približuje, ampak je treba prej vprašat lastnika, če lahko. Potem pa opazuješ obnašanje psa in ko mu je dovolj, otroka daš stran, da ni kaj narobe..... vsaj jaz to tako prakticiram. Da ne povem kako je bilo naporno, ko sem tamalo peljala pogledat pasjo razstavo....

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
20.2.2008 10:20:15   
kasso
Ojoj narava, stroški...ta tden me bo začela glava bolet... popravilo naše stare kište bo stalo več kot bi dobili zanj, če bi ga prodali, ampak zaenkrat ga ne bomo, ker ima tudi kljuko in bomo kar rabili en tak terenc, ko bomo letos začeli zidat........( spet stroški) ... poleg tega danes dobimo nov avto, ampak rabljen, bo pa rpecej prostornješi, tako da trije stolčki gredo komot zadaj (smo vzeli s seboj, ko smo šli preverjat prostornost),... psička pa bo tudi na komot v prtljažniku in se ne bo več stiskala v puntotu ;)... ja pa še zavarovanje bo.... ampak bomo preživeli. Komaj čpa čakam, da si postavimo novo streho nad glavo, ...
Živimo sami v hiši stari skoraj 100 let, ampak smo vsaj na svojem in sami :)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
20.2.2008 10:23:47   
aurora28
Kasso a meni si poslala ZS, ker nisem nič dobila. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
20.2.2008 10:33:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

edina veš sem na podobnem kot ti, kosila ni treba kuhat do 18h zvečer, tak da se fliknem na kavč in lenarim...no ampak jst mam sršene v riti in ne morem bit pr mir niti pol ure.
Tako da sem si zadala nalogo da sčištim kopalnico,kuhinjo in dnevno sobo.
pol pa mal ven na sončeka, včeri mi je tak pasal da sem šla ven.

Kar se tiče poroda če lažje rodiš, če več hodiš, kaj pa vem , verjetno res, moja frendica je celo nosečnost hodila v hribe in je rodila v eni uri.

Jana: jaz imam danes tudi veliko dela. Moram perilo obesit, pa likat, ...,  pa še moj user posted image mi je zdaj sporočil, da bo že okrog 12h domauser posted image , ja pa tolk od mojega lenarjenja do 12h. Jooj kolk sem nesramna en dan revček pride prej, in mi že ni pravuser posted image . Ne saj se ga veselim, sem mu že napovedala da greva mal po Lj lutat in čekiratuser posted image . Ne vem kako kej ve, saj jaz hodim tudi z prijateljicam, z mamo v nakupe za user posted image , ampak grem pa najraje z mojim user posted image ne vem sem najbolj zihr.

Jana ti si pisala par postov nazaj, da se je tvoj Nejček umiril, da te ne brca več toliko?user posted image Mene tudi moja skoraj več ne brca, samo vsake toliko me čisto nežno poboža-popraska. Potem pa, sem vsak dan proti večeru že panična, ker jo že cel dan ne čutim, potem pa jo malo z AS razdraživa in se javi za par sekund? In spet nekam odideuser posted image , mi je bilo ljubše prej, ko je fuul brcala. Mogoče pa to pomeni, da otrok spremeni lego oz. da se premakne?user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3516
20.2.2008 10:34:05   
Naty*
Jutro majčke user posted image ! Bom probala vse za nazaj komentirat, čeprav si ne predstavljam kak dolg post bom napisala user posted image .

Aja najprej tole...mi je včeri G reku, da je treba user posted image  obvezno vsak dan zdej čutit. Ko sm ga pa vprašala, če je kaka norma kolikokrat (sm slišala da 10x) je pa reku, da ne, ampak je pa obvezno vsak dan! V nasprotnem primeru obvezno poklicat. To je dobr vedet ane user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Naty... koliko časa pa predvideno traja vaše predavanje? Zanima me zato, da vem, kdaj se s Kasso zmenive.. No, dejmo na notranjkah definirat kako pa kaj glede petka, če boste še za kavo potem. Kako pa ti, Estrella? Boš imela čas po predavanju, da gremo na kakav. Midve s Kasso po vsej verjetnosti z mladičkiuser posted image

Tamara ne vem še...se bom pa pozanimala kolk časa traja, pa sporočim na notranjke user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Ja priznam, spet sem na RRju. Se pa počas odvajam - pozna kdo kakšne "nicorette" za odvajanje od RRja - vsaj za en teden?

Zakaj pa? A smo tolk slab vtis nardile na srečanju? user posted image  Ma kaj se češ odvajat...sej je pa ja fajn, ko kako rečemo ane user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Naty: user posted image user posted image za pregled, le pazi na svoj MV! kako ta mesec še ne potem pa lahko??user posted image Ti se lepo čuvaj vsaj še 2, 5 mesecauser posted image .

No očitno pa se z MERLOTOM  strinjava glede EA. No bomo vidle v petekuser posted image

Ja edina js sm na stališču, da se mali lahk izseli šele po 1. majuuser posted image , ampak hotu je mende rečt, da če že misl prej it ven, je zdele še čist prezgodaj. Vsekakor pa upam, da bomo vse zdržale vsaj tja do konec aprila. Nobena ne dobi odpustnice prej!!!!!user posted image  Glede EA je pa Merlo s tabo potegnu user posted image .

aurora zgleda da vas ma več probleme z otrdevanjem trebuha. No js pa tega nimam, zato mam pa problem z mehčanjem user posted image ....vsaka nekaj. Je pa res baje to otrdevanje trebuha precej običajno. No hvalabogu vsaj ena stvar, ki me je preskočila. Glede kozmetike za otročka jih pa veliko prisega na bubchen, tko da je po moje kr prava izbira user posted image .
A veste kaj pa jaz zdajle jem? JAGODE IN BANANO. user posted image user posted image user posted image

Midva z user posted image  sva pa včeri zvečer jedla domačo sadno kupo iz višnjevega kompota, kivija, banan in jabolka user posted image user posted image user posted image ....aja pa sladoled gozdni sadeži je bil gor. Da se še js mal pohvalim user posted image . Kar se pa dogodka s user posted image  tiče je pa tko...še zmer so sam kužki in ne vejo, da nardijo kej narobe. Tud js sm že prst dobila v povodec, ko je moja potegnla pa sm si ga skor zvila. Ampak kaj čmo...

narava mislim, da si čutla obračanje tvojga Pobca user posted image . Js njegovo obračanje čutim tko, kot da bi se mi oprl na trebušno steno in je ful čudn občutek. Ampak očitno se še ne misl nehat premetavat. Na morfi je bil z glavco navzdol, včeri pa spet prečno...joj ko je to en zoprn položaj za mamico! No glavn, da sta vidva zdej na glavi user posted image . Z avtomobilskimi zadevami in policaji mata pa vidva nekam smolo zadnje čase ane?

Naty: user posted image  za pregled. No, ti le pridno počivaj, da te user posted image  ne preseneti prej kot je potrebno.
Za petek mi z Naty povejta, kje vaju poberem. Mislita, da bi ob 12.45h bile dovolj zgodnje? 

Kot sm že rekla....nima dovoljenja za predčasno izselitev user posted image . Madonca, če me že tolk majhen ne bo ubogal, kaj še bo!
Od Logatca do Postojne mamo pa 15-20 minut. Tko da lahko gremo takrat al pa tud mal kasneje. Po želji. Ti pa povej, a prideš po avtocesti al po stari?

suzy85 ja mislim, da so zelo redke (mislim, da je Anitka ena od njih), ki spravjo na rit še S user posted image . Pa ni panike...sej poleti bomo že vse suhcane (če verjameš v Baltazarja user posted image ). Obljubo user posted image  pa morm držat...kaj čem druzga user posted image .

barbaw men je sestra pri G rekla, da grem lahko že drug teden na CSD, ampak se mi zdi še mal zgodaj. Prostora majo pa naši user posted image  res že malo. Sm ga na hitr vidla, kako je stlačen tam noter pa se mi je kr zasmilil...joj pa veš kolk šele bo! Ti pa porihtaj rožice pa se tud na RR še javi, da vidmo, če si vredu user posted image .

valentina2006 user posted image user posted image  za pregled. Ampak glede tvojega padca v ZD pa res hvalabogu, da se je dobro končalo user posted image ...eni pa res nič ne razmišljajo...

kodrana tud js upam, da tebe ne bo bolel želodec in da je blo sam slučajno. Ker je res neprijetno.
Mi mamo tud zdele kr ene birme pa maturantske plese pa neki, tko da bo že treba pogruntat kej, da bomo tud user posted image  lepo zgledale. Sicer smo pa lepe že sam zarad trebuščka ane user posted image ...

špelin@ hvala za slikce user posted image  pa bravo, da ste končno avto dočakal user posted image user posted image user posted image . Je bil pa res že čas user posted image . Pa držim pesti, da se ti gleženj čimprej pozdravi user posted image . Joj pa dobr, da jo je vaša user posted image  dobr odnesla, me kr stisne, če slišim, da se kej tazga zgodi user posted image .

Anitka men piše na olju za masažo presredka, da se začne uporabljat po 34. tednu, ker takrat hormoni že dobr delujejo na raztezanje. Neki časa še mamo user posted image . Ti pa res rajš pejt na bolniško, ker ni vredno, da tvegaš zdravje svojga user posted image  in sebe user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Krivda je večinoma v nepravilni vzgoji psov in neodgovornemu ravnanju lastnikov. Tudi mene je pes odvezan napadel, ko sem kolesarila in me fejst ugriznil v nogo, ampak se zaradi tega ne bojim psov, le približujem se jim ne in jih ignoriram, če so odvezani... jaz mojo ne puščam, ker tudi če je še tako prijazna psička in še na nobenega ni nikoli zarjovela, kaj šele ugriznila ali bila napadalna, jaz 100% ne zaupam....
Druga pesem pa je moja tamala, ki misli, da so vsi kužki prijazni kot je naša in se ne boji žive duše...bo treba še malo vzgoje.... ker  za takega norca na živali rabim dvakrat več razlaganja in dopovedovanja kot pri starejšemu otroku. V glavnem otroku je treba dopovedat, da nepoznanega psa se ne kar iz lepega boža in se mu približuje, ampak je treba prej vprašat lastnika, če lahko. Potem pa opazuješ obnašanje psa in ko mu je dovolj, otroka daš stran, da ni kaj narobe..... vsaj jaz to tako prakticiram. Da ne povem kako je bilo naporno, ko sem tamalo peljala pogledat pasjo razstavo....

Pod tale post se pa 100% podpišem. Tud moja user posted image  je vedno na povodcu, razen tam kje sigurno ni nikogar. Mene je ugriznil pes pri devetih letih, ki je bil ful noro prijazen...do takrat. Pes je še vedno pes in če mu še tako zaupaš, mu ne moreš brat misli. Tud sama ne bom učila otroka, da so vsi psi prijazni, ker to dejansko ni res. Včasih se zgodi, da kuža kakega človeka zaradi nam neznanih razlogov ne prenese. In kaj če je to ravno otrok?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
20.2.2008 10:36:51   
Anonimen

aurora28: jaz tudi ne morem več sama, dragec sicer z veseljem pomaga, sam meni ni glih do tega da mi on zdaj dol šarauser posted image , ampak drugače ne gre.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3518
20.2.2008 10:40:04   
Naty*
Uuuuuuu sm se razpisala user posted image ...

aurora in edina mislim, da je Estrella* enkrat predlagala britje čepe z ogledalom spodaj. Morm rečt, da drži, s tem, da sm js uporabla bide namesto čepenja user posted image .
edina mogoče pa user posted image  bolj malo čutiš, ker te brca zadaj. Mislim, da se takrat manj čuti. Glavno, da jo...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
20.2.2008 10:40:32   
Anonimen
Dober dan tudi z moje strani...

Kasso podpišem tvoje pisanje o psih in otrocih. Jaz imam rada živali in se jih ne bojim tudi otroke tako vzgajam. Ne maram pa da se me pes dotakne s smrčkom in me ovohava ali sploh da skače po meni ali mojih otrocih.
Torej je res vse odvisno od lastnikov, kako vzgojijo kužke.
Me sploh ne moti noben kuža ali velik pes tudi če je odvezan, samo da me pusti pri miru..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
20.2.2008 10:47:08   
sesil
jutro

jaz vas enostavno ne dohajam. se spomnim kako smo se trudile priti na 100 stran, pa je ni hotelo biti, evo, zdej pa že 2 del pa krepko čez 100 stran brez problemov.user posted image
za petek je meni vseeno kdaj gremo na drink, lahko pred predavanjem, lahko po predavanju. važno je da gremo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
20.2.2008 10:49:07   
Anonimen
Aja za britje tam spodaj sem vam pa že enkrat svetovala da daš na tla ogledalo in počepneš nad in se vse uštima... Jaz tega ne delam več, ker se mi ne da grem na brazilsko pa je en mesec mir. Tudi na Vrhniki baje obstaja ena kozmetičarka ki to obvlada sam moram poklicat da vidim če je res, pa če katero zanima vam potem sporočim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3522
20.2.2008 10:49:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Uuuuuuu sm se razpisala user posted image ...

aurora in edina mislim, da je Estrella* enkrat predlagala britje čepe z ogledalom spodaj. Morm rečt, da drži, s tem, da sm js uporabla bide namesto čepenja user posted image .
edina mogoče pa user posted image  bolj malo čutiš, ker te brca zadaj. Mislim, da se takrat manj čuti. Glavno, da jo...

Naty: ja težave je v tem, da jaz tudi čepet več ne moremuser posted image , to mi je sploh najtežje. Bo že dragec moral poskrbeti za ta del, čeprav bogec ima zadnje čase bolj malo ˝˝koristi¨¨ od meneuser posted image .

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
20.2.2008 10:54:44   
Anonimen
Estrella, Sesil, Naty, TamaraJ, Kasso še kakšna user posted image : no dajmo se zmenit za v petek? Jaz sem namreč za drinko po predavanjih. Če pa katera ne more, pa lahko tudi prej user posted image

Estrella: kdaj naju potem z Naty pobereš? Predlagam 12:50h najbolje  na Petrolovi pumpiuser posted image Naty?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3524
20.2.2008 11:03:21   
Anonimen
Samo še eno novico moram deliti z vami, potem pa obljubim dam mir (no vsaj za kakšno urco user posted image ): mi je dragec zdaj sporočil, da je od njegovega sodelavca žena včeraj rodila oz. CR in sicer fantek je imel: 57 cm in 4,8 kg. BOGICAuser posted image .

Bog plisss jaz mi nekaj manjšega in krajšega. user posted image user posted image

Je pa vse hvala bogu OK ja in 7 dni čez rok.

no toliko od mene

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.