|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
19.2.2008 13:52:43   
Čmrlika
Hojla!
Odkar sem bila brez neta vas res  ne morem več dohajat...Pa skoz mam neko letanje in delo- pa čeprav sem doma user posted image  Počasi sobica dobiva podobo, pa mislim, da , po tem kaj nam je včeraj povedal psihologinja v šoli za starše, da se me je začel lotevati sindrom GNEZDENJA?user posted image  No, sa j sem že na magični cifri 3 spredaj tako da, prosim en aplavz user posted image user posted image user posted image  user posted image
sem ful vesela, kot da je to ne vem kaj...ker sem že v 31 tednu!!!

Drugače pa vam povem, da sem včeraj skoraj umrla, ko sem šla na cuker test...to pa res ni zame...tako me je izčrpalo, pa pred tem že dve noči nisem skoraj nič spala user posted image
Upam samo, da me zdaj nagradijo z dobrim izvidom, pa da je kri ok, me malo tud zaradi operacije prsta skrbi, ker mi prst ful slabo celi, pa še antibiotikov nisem hotla jemat...Upam, da nisem s tem kake bedarije nardila!

In povejte, ste se verjetno imele ful lepo na srečanju, ne? Ampak,jaz nisem nič čutla, da bi katera  še kaj zame popapcala...user posted image  take ste ble, ste samo svoje želodčke polnile...user posted image
No lep dan želim vsem skupaj, pa če mate možnost pa sonček pojdte ven, jaz sem se ravno vrnila in sem takoooooooooo uživala zunaj na sprehodu in kavici da je bil joj!!!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
19.2.2008 14:21:42   
aurora28
Čmrlika čestitke za trojko user posted image user posted image user posted image . Jaz jo dobim v petek. user posted image Sindrom gnezdenja hmmm jaz ga imam že nekaj dni in bi kar nekaj kopovala in zapravljala za našega user posted image . Kaj pa si si naredila na prstu, da je potrebna operacija?

Narava iskreno povedano nevem kako se čuti, da se user posted image obrne, ker moj je že od 22. tedna obrnjen na glavo, ko pa se je takrat obračal je pa imel dovolj prostora, da nisem mogla prav čutiti. Važno, da te več ne boli. Če se ti je oblika trebuha spremenila, potem sem 100 %, da se je obrnil in je zdaj pripravljen
na˝skok na glavco˝ user posted image user posted image user posted image .

A veste kaj pa jaz zdajle jem? JAGODE IN BANANO. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
19.2.2008 14:28:16   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Čmrlika čestitke za trojko user posted image user posted image user posted image . Jaz jo dobim v petek. user posted image Sindrom gnezdenja hmmm jaz ga imam že nekaj dni in bi kar nekaj kopovala in zapravljala za našega user posted image . Kaj pa si si naredila na prstu, da je potrebna operacija?

Narava iskreno povedano nevem kako se čuti, da se user posted image obrne, ker moj je že od 22. tedna obrnjen na glavo, ko pa se je takrat obračal je pa imel dovolj prostora, da nisem mogla prav čutiti. Važno, da te več ne boli. Če se ti je oblika trebuha spremenila, potem sem 100 %, da se je obrnil in je zdaj pripravljen
na˝skok na glavco˝ user posted image user posted image user posted image .

A veste kaj pa jaz zdajle jem? JAGODE IN BANANO. user posted image user posted image user posted image

O TI PACKA TI KAKE LUŠTE MI DELAŠ !!!

ZDEJ GREM PA KR V TRGOVINO , ČE JIH SPLOH MAJO...user posted image

čmrlika verjamem da bo vse ok na cuker testu, tud jst sem bla panična, pa je bil le malo povišan..hvala bogu..

narava ja verjetn se je obrnu na glavo, moj se tk premetava da ne vem sploh več kok je obrnjen, ampak do zdej je bičl vedno na glavo ko sem mela pregled. upam da tako ostane do poroda.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
19.2.2008 14:30:51   
narava

zloba! user posted image  zarad tebe sem dons ze argeto jedla, zdej bom pa se to! user posted image  user posted image  mam banane doma pa jagodni kompot..ok, ze vemo, kaj bo za kosilo! user posted image  user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
19.2.2008 14:50:57   
narava
Aja, Cmrlika: potrudi se! Saj vem, da sedaj pa zaostajas ze 16238 besed user posted image  in da je tako vsoto/gmoto tezko nadoknaditi, vendar pa se vztrajnost splaca! user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
19.2.2008 14:52:32   
aurora28
Ma so jagode dobre user posted image  user posted image user posted image user posted image . Jana jagode imajo v Sparu in so zelo dobre in sveže. user posted image

Narava si ti tudi bila par dni nazaj zlobna, ko si nam lušte delala z breskvami. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
19.2.2008 14:52:45   
Čmrlika
Čmrlika čestitke za trojko . Jaz jo dobim v petek. Sindrom gnezdenja hmmm jaz ga imam že nekaj dni in bi kar nekaj kopovala in zapravljala za našega . Kaj pa si si naredila na prstu, da je potrebna operacija?

vbistvu nič groznega- vraščen noht in to že  četrtič, je pa bil enkrat total narobe operiran in takrat je bila kriza tud z živcem,...zdaj pa vedno ta živec zafrkava...preed 14 dnevi se mi je ta noht, ki si ga uspešno več al manj sama rihtam, ful zagnojil in vnel in pol smo tisti dan  imeli letanje ker je lubiju stric umrl, in sem cel dan bla na nogah in sem dobila ful infekcijo-šla k dežurnemu, ta pa me je poslal takoj pod nož na kirurgijo, da so to ven zrezali in mi zdaj po 7 letih povedali, da se da to rešit, tako, da mi bodo po nosečnosti uničili koren nohta in omogočili NErast in živcu prosto pot!" Mislim, aplavz za naše  zdravstvo, že zdavnaj bi mi to lahko nardili, in bi meli ziher manj  stroškov, kot da mi zdaj vsake 2 leti to operirajo Grrrrrrruser posted image

Moje gnezdenje pa se že kaže v pospravljanju in TIPITOPIZIRANJU stanovanja! user posted image

Jana 81- upam, da bo okej test, ker v bistvu sploh nikoli nisem pomislila da bi ga lahko imela...zdaj pa je G prišel na to idejo zarad kandide?user posted image
in ker ma moj ati vedno sladkor na zgornji meji...pa saj je boljše, da bom ziher, da ga nimam...Sem se tak odločal, nimama ga!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 19.2.2008 14:55:47 >

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
19.2.2008 14:56:13   
Čmrlika
Aja, Cmrlika: potrudi se! Saj vem, da sedaj pa zaostajas ze 16238 besed in da je tako vsoto/gmoto tezko nadoknaditi, vendar pa se vztrajnost splaca!

A ti mene spet zafrkavaš s temi ciframi? jih dejansko šteješ a je to kr neka cifra, me vedno nasmejiš!!! user posted image user posted image

Sem prebrala vse od srečanja naprej!!user posted image

JAGODE- pa ne da imama jaz tud eno košarico še doma iz spara....
mnjami, grem jaz tud na jagode...hvala za idejo..MMMm pa smetano mam tud, pa malo benkota gor user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
19.2.2008 15:48:37   
Estrella*
Naty: user posted image  za pregled. No, ti le pridno počivaj, da te user posted image  ne preseneti prej kot je potrebno.

Tamara: seveda bom imela čas v petek po predavanju. Torej, jaz sem zraven! Malega bom pustila pri svakinji v Godoviču. Bi bilo pa faj, da bi seenkrat dobili nekje z našimi škrati, nekje tam, ker se bi imeli oni za igrat mi pa mir za klepetuser posted image

Sončnica Sandra: izpust podatkov ni bil namerenuser posted image . Je pa res, da se mi je že Jana spretno parkrat izmuznila
Na srečanju nas je bilo le 11user posted image , ampak je bilo super.

Jana: se ti pridružujem pri požrtijah. Kar naprej nekaj mečem vase in to čisto brez veze, ker sploh nisem lačna!!!

edinaos: jaz sem tvoja 2 maila dobila. Grem pogledat, če je res zabasan. Za petek mi z Naty povejta, kje vaju poberem. Mislita, da bi ob 12.45h bile dovolj zgodnje? 

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
19.2.2008 16:06:31   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 103cm, +9kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:116cm, +12Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:113cm, +9kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +9Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:97cm, +13kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:95cm, +13,5kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )  

11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+28/98 cm; +9kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +8,5kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +8kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +5,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +5,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:100cm, +10kg) 

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:100 cm,+10kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:100cm, +4kg)

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +6kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:89cm /+19cm/; +7kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:105cm, +5-6kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+13,5 kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +8kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +10kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +7kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image        

nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfekuser posted image , aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maskauser posted image , mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 15Xuser posted image ,user posted image : 15Xuser posted image  in user posted image : 42X user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
19.2.2008 16:08:14   
suzy85
Včeraj sem v H&M iskala kavbojke zase, pa je bila taka žalost, pa cena 49 €. A ni to mal too much?

zadnjič, ko sem bila v h&m, so sicer meli kavbojke znižane na 6eur - ampak samo velikost S!!! user posted image ja, kam jih pa naj spravim!? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
aja še to -- moj mali skor nič več ne brca (samo še tam pa tam), čutim samo valovanje trebuha, in ko pogledam v trebuh je prav smešno, ker zgleda kot morje ki valovi. in pa znotraj čutim kot da se prekopicava in zaletava v stene.
ima še katera iste občutke?

tud moja user posted image nič več konkretno ne brca, ampak je feeling kokr da bi me sam božala od znotraj al pa se pretegovala. tak čist na rahlo!

IZVIRNO SPOROČILO: narava
Hej, a je mozno, da sem cutila, ko se je Poba obracal na glavo? Ker me je bolelo res za jokat, sem mislila, da me bo raztrgalo. To je trajalo cca 4-5 ur, sedaj je pa tako, kot bi bolecino naenkrat odrezal? Nic vec me ne boli, Poba je miren, trebuh ma mal bl drugacno obliko (ni vec tako "porazdeljen po sirini")?? Ma ne vem..
vazn, da me ne boli vec. Ker je bilo res grozno..

večkrat sem že slišala, ko so ženske pravle, da so čutile, ko so se jim user posted image obrnili na glavo. še moja mačeha ni tamalega nič čitla v nosečnosti, ko pa se ji je ponoči obrnil, se je celo zbudla od tega!

naty user posted image za pregled, na MV pa le pazi! da boš držala obljubo, ki si jo dala user posted image !

veliko se vas sladka z jagodami - jst pa kr s karat napolitankami! user posted image če so pa dobre! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
19.2.2008 16:09:53   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image      

19.02.2008: Naty (GP), Valentina 2006 (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP), Sončnica Sandra (GP) 

user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image

03.03.2008: TamaraJ (GP)

05.03.2008: barbaw (GP), Katina (GP), Taula (GP)

06.03. 2008: . muki. (GP), Jana81 (GP)

07.03.2008: Estrella* (GP), Sashy (GP), Tally (GP), Čmrlika (GP)

10.03.2008:  MARTINA25 (GP), edinaos (GP)

11.03.2008: Hijenca (GP), Pepita (GP)

12.03.2008: Suzy85 (GP)

17.03.2008: Špelin@ (GP)

18.03.2008: Naty (GP)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
19.2.2008 16:39:01   
Anonimen
Estrella ...

Daj še mene noter..14.3. GP.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
19.2.2008 16:44:21   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image       

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP), Sončnica Sandra (GP) 

user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image

03.03.2008: TamaraJ (GP)

05.03.2008: barbaw (GP), Katina (GP), Taula (GP)

06.03. 2008: . muki. (GP), Jana81 (GP)

07.03.2008: Estrella* (GP), Sashy (GP), Tally (GP), Čmrlika (GP)

10.03.2008:  MARTINA25 (GP), edinaos (GP)

11.03.2008: Hijenca (GP), Pepita (GP)

12.03.2008: Suzy85 (GP)

14.03.2008: **** (GP)

17.03.2008: Špelin@ (GP)

18.03.2008: Naty (GP)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
19.2.2008 17:29:05   
barbaw
Naty user posted image  za pregled. Zdaj se bo počasi začelo urejanje papirjev. Tiste na začetku maja bomo lahko v začetku marca že hodile na CSD. Pol pa gre zares. user posted image  Jaz sem gledala včeraj na spletu D slike v 29 tednu in je že tako malo prostorav trebuhu, da se spet sprašujem kako se otroček zloži noter. Ti pa kar lepo počivaj in izkoristi kako pomoč. Je vedno dobrodošla, čerav smo mamice pri prvem zelo občutljive glede tega.

80Kaja meni se zdi tudi, da je moj trebuh bolj kamen kot trebuh. Trd je tričetrt dneva. Pač tako je. Če pa imaš zaporedne krče, se pravi v majhnih razmakih več kot 10 skupaj, pa bi bilo dobro, da bi se šla pokazat.

Edinaos mj voziček ni bil v albumu, ker sem samo slikico v post prilepila. Stal pa me je športni del s podvozjem + trda košara + dežnik + poštnina 320 eurov. Sem se na koncu vseeno odočila za trdo košaro, ker sem tako komplicirala s temi vozički, da sem na vsakem najdla kaj, kar mi ni bilo prav. Ta pa je zame user posted image . Če pa rabiš naslov spletne trgovine ti ga lahko posredujem. je pa še v drugih barvah. Jaz sem hotela nekaj z roza kombiniranega, ta pa ima še na blagu metuljčke, na katere pa sem jaz nora.

Aurora ko sem jaz prvič rodila so MB lekarne podarile vsaki mamici eno kremico Bebivala. user posted image  Drugače pa je meni Bubchen bil boljši. Upam, da se tudi pri punčkah obnese.

jana81 normalno je, da se malo umirijo tile naši user posted image . Ti si malo pred ostalimi. Bodi pozorna na gibe. važno je da miga in ne s kakšno močjo. Dokler čutiš premike je vse ok.

Narava mene je v prvi nosečnosti tudi bolelo ko se je škrat obračal na glavo, zdaj pa sem tudi čutila obrat ampak me ni bolel. tile obrati tudi izmučijo otroka. Zdaj malo počiva. Če nimaš več iste oblike trebuha je to to. Ti bo poba potrdil z brcami, ker jih boš čutila drugje.

Čmrlika user posted image user posted image user posted image  antibiotike pa bi mogla jemat. Sigurno so ti dali take, ki ne vplivajo na plod. Upam, da se ti zadeva ne poslabša. user posted image  za prst.

Zdaj bom verjetno vedno manj na RR user posted image , ker je zunaj tak lep dan in še bodo. Dokler sem okretna bom morala še zunaj uredit rožice, ker jih imam trenutno v hladilnici do nadaljnega. Marec bo hitro tu, takrat pa jih bom morala že saditi.

Mene že sedaj skrbi kaj bom oblekla aprila za taščino 50-letnico, teden dni kasneje pa bo škrat star 3 leta. user posted image  Kako hitro raste. Me je strah,da bom od vsega napora prej rodila. To bo še zanimivo. Ko pa sem bil prvič noseča pa sta moj oče in tast imela en mesec pred rokom 50-letnici. Same okrogle številke okrog konca mojih nosečnosti. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
19.2.2008 18:11:29   
valentina2006
Ojla user posted image ...

Se samo na hitr javm. GP sem uredu opravla, cuker OK user posted image , MV OK.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
19.2.2008 18:27:46   
aurora28
Mater sem jezna ko user posted image . Sem bila z mojo user posted image prej na sprehodu in je prišel en pes in moja psica je čist popenila in se je hotela igrati z njim. Ker pa sem jo imela na povodcu (pred blokom je ogromno otrok in jo imam vedno privezano)se je moja user posted image tako zašpintala za njim, da mi je dobesedno izpulila fleksi iz roke, ampak to še ni vse, fleksi povodec sem tako držala, da ko me je zategnila mi je prstanec na levi roki tako nategnila, da me še zdaj boli kita na podlahnici. Skoraj sem znorela. In kaj je potem bilo, ona je letala za njo pa fleksi, ker se je zataknil in je šibal po blatu. Strah jo je bilo kaj leta za njo in je še bolj divlaja, dokler se fleksi ni ztaknil za drevo. Mislila sem, da jo bom dobesedno zadavla user posted image , ampak mi je ena gospa zraven govorila, pa ne jo kregat. user posted image user posted image

Potem sva šle domov in ko sem jo umivala sem videla, da si je odrgnala kožo na levi tački do krvi in sem ji potem še razkužila z alkoholom. Koza smotana.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
19.2.2008 18:30:37   
kodrana
jaz sem tudi čedalje manj gor, ker je toliko za postorit. pa še lepi dnevi se začenjajouser posted image .

naslednji g.p. imam 13.3.

barbaw
jaz se moram tud oblečt, ker ima sestra aprila birmo, še prej pa v marcu sestrična od mojega user posted image . sem rekla,da si bom kupila kar nosečniške legice za čez pa eno daljšo tuniko.
joj, ena oblačila so tako lepa za nosečke, samo tudi zelo draga. žal. pa tud večina časa sem doma, tako da nočem pretiravat, ker potem ne bom ponosila.

Naty* pazi na svoj mv. počivaj. pa da te želodec ne bi bolel..ker je ers zoprno tole. zdaj vidim. boga.

punce, tiste, ki hodite v H&M celje, MB.. na nosečniški oddelek. jaz sem hotla it en dan do celja. da bi si kaj kupila. pa je kaj za izbrat? da ne bom hodila zastonj. je še katera nosečniška trgovina v bližini? kepica, popek..? da bom imela kaj izbire.

80kaja
otrdevanje trebuha ni nevarno. dokler ni redno in boleče. meni tudi otrdi od časa do časa. odkar pa pijem šumeče tablete magnesola in kalcija redno vsak dan, 2x dnevno je veliko veliko bolje. pa še kak jogurt pojem in banano..

čeprav vam nisem povedala. iz petka na soboto ponoči me je tak krč v nogo,da sem začela tulittt.. in se je moj user posted image zelo ustrašil. potem mi je še masiral meča.. nisem v petek pojedla nič mlečnega-kalcij niti banane-magnezij, ki je obvezno vsak dan na jedilniku. pa še precej aktivna sme bila čez dan. no, sedaj je spet ok. hvala bogu.user posted image

koliko prej se urejajo papirji na csd? dva meseca pred pdp-jem? potem, če imam pdp konec maja, grem lahko to urejat konec marca? isto je za očetovski dopust?

Čmrlika
po moje bi bilo tudi bolje,da bi jemala antibiotik. jaz imam tudi probleme z obnohtnim tkivom, saj se mi zelo rado zagnoji in potem se tega ne rešim in moram na operacijo.. antibiotik. je pa res,da imam doma zeleno rožo, ki dobesedno vleče gnoj ven in mi zelo pomaga. malo jo odtrgam, operem, pomencam in dam na problematično mesto, kar mi lepo potem pozdravi. ker drugače bi morala že sigurno 20x na operacijo. fajn je tudi za granulome na dlesnih, kajti tako si je pozdravila dlesni od mojega strica žena, ki ji noben antibiotik ni pomagal. res super zadeva.

nič, se grem malo spočit. sem že od 7h pokonci (nisem navajena), pa skos nekja delam. in sem na nogah. sem že pošteno utrujenauser posted image .

kar se tiče brcik, mene ni nikoli pretirano bebica brcala. zdaj pa čutim bolj obračanje in guzenje z rito.. včeraj je bil cel direndaj v trebuhu, danes je več mirauser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
19.2.2008 18:40:23   
barbaw
Aurora vem, da ni smešno, ampak vseeno user posted image . Mogoče bo pa drugič bolj pazila. Vem kako je to, ko se ti fleksi iztrga iz rok. jaz sem takrat tudi penila.

Kodrana v Mb je nekaj izbire. Blizu je pa še ena trgovina, malo dalje za z avtom se peljat pa še La Vie, ki je tudi dražji.  Jaz sem vedno našla nekaj zase v H&M. Kaj je tista tvoja roža mogoče Aloe Vera? Kar pa se tiče magnezij, zdaj vem kako je ko ne pomaga. Spijem do max 4 dnevno pa nobenega efekta. Na csd pa lahko urejaš 60 dni pred PDP.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
19.2.2008 18:40:46   
kodrana
valentina user posted image za gp. hvala boga,da je sladkor ok. moj je tudi. zdaj lahko veselo jemo naprejuser posted image .

aurora bogicauser posted image . veramem,da te je razpiuser posted image . naš Kal je tudi od boga. mi smo na samem in ga nimava nikoli na povodcu, ko gremo na spehod. zadnjič pa smo bili mi bolj na hribu, ko je šel en sprehajalec dol po dolini.. ponavadi user posted image mu za ljudi sploh ni mar, a tokrat se je pognal z vso silo dol..midva sva ga klicala kot zmešana, a naju ni hotel slišati. vendar ko je skoraj prišel do človeka, se je vstavil, videl,da ni žival in pritekel nazaj.. očitno se je malo zmotil, ker je mislil,da je kaka žival. ljudje mu namreč niso zanimivi.
je pa zadnjič ujel mladega zajčka in vsi smo kričali, naj ga spusti, tako da ga je potem izpustil.. zajček je pobegnil potem nepoškodovan v gozd.
pri nas je polno divjadi okrog in velikokrat kaj zavoha in potem teče.. in nič ne sliši. se pa hitro vrne in običajno je kar priden. razen teh izpadov z divajdjo..
tako da.. ne se preveč jezit na svojo psičko, če jo včasih premami nagon. pa z leti postnejo tudi bolj ubogljivi-si mislim.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
19.2.2008 18:46:08   
kodrana
barbaw hvala. kaj pa celje? Mb mi je predaleč.
roži se reče morska čebula. ima okoli 1,5-2cm široke tanjše dolge liste. in jo lahko kar trgaš in se lepo sama celi. dala nam jo je soseda, ki se ukvarja z zdravilnimi rastlinami. ona jo je tako poimenovala, kako je v originalu ne vem.
ja, meni očitno sma magnezij in kalcij ne pomagata, ker v petek me je krč, ko nisem jedla banane in nič mlečnega. če jem to in še magnezij in kalcij, pa je ok. za enkrat mi še pomaga in upam,da bo pomagalo, ker tili krči v nogah res zelo zelo bolijo in še dva dni po tem sem imela muskl fibr.

joj, dans pa bom nadoknadila za vse za nazaj. pišem in pišem..saj se grem malo spočit, pa bo miruser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
19.2.2008 18:53:57   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
ne se preveč jezit na svojo psičko, če jo včasih premami nagon. pa z leti postnejo tudi bolj ubogljivi-si mislim.

Upam, da ti to resno, ker se mi bo drugače utrgalo. user posted image
Odkar pa sva doma me user posted image gleda kot boga in se ne upa niti mrdniti. Danes me je res razpiuser posted image , da je bolje za njo, da uboga. Sej jaz se tudi tolažim s tem, da potrebuje še nekaj časa, da odraste. Je stara 18 mesecev. Me je moj klical in ga sploh nisem razumela kaj mi je pravil, ker sem bila preveč jezna. Potem sem ga pa nazaj poklicala in ga še enkrat vprašala kaj mi je govoru. user posted image

Kodrana mene je enkrat tudi krč zagrabil, da sem jokala in tulila od bolečine in potem se se spomnila, da tisti dan nisem pojedla nič mlečnega in me je zaradi tega zagrabil. Zdaj si sploh več ne dovolim, da dnevno ne bi pojedla kaj mlečnega, ker nočem več teh krčev. user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
19.2.2008 19:07:18   
barbaw
Meni ne mlečni izdelki ne magnezij ne pomagata proti krčem. user posted image  Bo že minilo.

Estrella zdaj bi moral tisti tvoj nasvet o čakanju da se mi povrne delovna vnema minit, ker sem na stolu tako dolgo čakala, da je minila zdaj pa bi jo res rabila. user posted image

Jaz sem eden takih ljudi, ki si zadajo milijon planov, ki jih je treba naredit, potem pa jih pol ne naredim in sem sama nase huda, pa če ne naredim hitro se tudi jezim nase. Matr sem čudna. user posted image  Zdaj pa res moram nekaj začet migat dopoldan, saj razen tega da se restavljam levo in desno ne delam čisto nič.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
19.2.2008 19:24:17   
valentina2006
Majčice, najprej HVALA za vse user posted image  user posted image .

[/quote]
joj sva že vse pojedla, ko spečem novo rudno, definitivno dobiš...ok?
[/quote]
jana81: VELJA...user posted image

Naty*: user posted image  ... in obenem user posted image  za pregled... Držim pestke za tvoj MV in user posted image .

Drgač pa H&M je zakon user posted image , majo full corti stvari user posted image , jest sem čist paf k not pridem...pa tud Muller je user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
19.2.2008 19:26:24   
kodrana
aurora verjamem,da si huda. mlada je še. naš Kal je star 2leti in se obnaša, kot mlad mladiček. včasih nam res požre živce. ja, tili naši user posted image točno vedno, da so naredili kaj narobe. imajo takoj tisti nedolžen pogled.

ja, tale krč je obupen. sem tudi jaz jokala. sem mislila,da mi bo meča raztrgalo. sme razmišljala,da če porod takole boli ali še bolj.. a joj.. samo verjamem,da je bolečina drugačna in vsaj veš,da je ne koncu nagrada-user posted image .

barbaw ne predstavljam si,da bi me krči stalno grabili. mi je bilo enkrat zadosti. čeprav enkrat me je že zagrabil krč, vendar v malo manj hudi obliki.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.