|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
19.2.2008 10:50:58   
Anonimen
**** odvsino kakšne čevlje bi imela...lahko pogledaš na superge.si, drugače sem pa ziher da boš v BTC-ju našla vse kar hočeš.

Želim, nizke usnjene in široke ne na špico, brez vezalk, brez zaponk ... Tako kot mokasin... Če katera kaj takega slučajno vidi, se priporočam...

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
19.2.2008 10:51:02   
Naty*
Evo mene nazaj s pregleda...najprej hvala vsem za pikapoke user posted image . Ja seveda sva mogla z G spet mal pogledat našga user posted image . Ampak samo na hitro, da ga ne "prežarčiva" preveč". Glih tolk, da sm vidla, da ma revček čedalje manj placa v trebuhu tko da ni čudno, da me brca kamor doseže user posted image .
No situacija je takšna, da mam MV rahlo zmehčan, kar pomeni, da se morm ta mesec pazit. Je reku, da ni velike panike, ampak naj pazim, da ne bi mali že ta mesec ven prišel, pol pa že počas lahko user posted image . Tko da sm mogla že user posted image  obljubit, da od danes naprej ful počivam. Še dobr, da to ni težko opravilo user posted image . Dobila sem pa že tud papirje za urejanje porodniške...mam kr filing, da bo šlo zdej kmal zares. Ja punce bližamo se maju!

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Od srečanja naprej premišljujem o tem kok smo majčice fejst punce...čist vse ste mi bile tok simpatične in upam, da bomo kmalu tole ponovile!!!!

Se čist strinjam s tabo user posted image , ampak bo treba res neki nardit, al okroglo mizo al pa upoštevat predlog od narave od speed dating user posted image , da se bomo lažje vse pogovorile.

kodrana ja welcome to the club bolečega želodca user posted image . Js sm že prav presenečena, če se zjutraj zbudim brez bolečin (mislim, da je bil predvčerajšnjim tak danuser posted image ).

Estrella*podatki za seznam: naslednji GP 18. 3., kg +9user posted image , cm+28 (98). Aja pa še glede predavanja o EA, ni se potrebno najavit, samo pridemo in je to to. Mi je pa dons Merlo rekel, da EA definitivno podpira, ultivo pa malo manj, tko da zdej pa res ne vem no...user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
19.2.2008 10:53:47   
TamaraJ
Ojla...

Jaz imam pa tolk dela, da vas samo berem spotoma. Sem skoz prikloplejena, sam pisat nimam časa. Zadnje čase je vse nekaj nujno in vse se nakam mudi in ko ravno končam eno zadevo, je že druga extra nujna in.... Zunaj pa sooonček in toplooo in Timi je doma na dopustu z mojim in jaz bi tuuuudiiiii. Bom probala kaj prej skliznkit od tukaj. Pa na skutne svaljke domov. Včeraj sva z mojim imela akcijo, ker nama je začel krompir kalit in sva ga nahuhala fuul in naredila celo zalodo cmočkov, svaljkov, skutnih.... Zdajle jem kruh in ogrsko (jaa, grehec)... pa se mi ob misli na svaljke kar zatika v grlu. Potem pa še kakšna naravina breskvica povrhu.. jao, jao

****... jaz sem mahnjena na Alpino in Peko (grem velikokrat tudi v Žiri in Tržič pogledat). Do sedaj me še niso razočarali in res da so malo dražji, ko jih kupiš... se pa dolgoročno obnesejo. Pa še modeli se mi dopadejo in predvsem kvaliteta. Na netu pa si poglej strani od: MASS, ALPINA, PEKO, BOROVO,.. V Postojni je tudi Daichmann... ampak jaz nisem tam nič pametnega našla. Kara pa kot sem videla, je navalila na veliko ponudbo salonarjev in finih čevljev nasploh. Zdaj ne nosim pet v nosečnosti in nimam tam kaj pametnega najti. Sem bila kar malo razočaranauser posted image

No, zdej pa res hitim še malo delat..

Se beremo

Naty in Valentina... čakam na poročilo s pregleda. Good luckuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
19.2.2008 10:57:40   
Anonimen
podatki za seznam: naslednji GP 18. 3., kg +9 , cm+28 (98). Aja pa še glede predavanja o EA, ni se potrebno najavit, samo pridemo in je to to. Mi je pa dons Merlo rekel, da EA definitivno podpira, ultivo pa malo manj, tko da zdej pa res ne vem no...

Naty, kje pa imaš ti teh + 9?? Mislim, da ima kako okavro tehtnice ampak pustmo to... Mogoče je pa vse na trebušku, mislim kilaža...

Me pa zanima, a je kaj obrazložil, zakaj? Zakaj podpira EA in Ultivo ne??

Pa le glej da se res paziš... in počivaš.user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3429
19.2.2008 10:57:44   
TamaraJ
Naty...user posted image user posted image . Ampak kakavček je tudi počitek. Pa blazince s seboj vzameš...user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
19.2.2008 11:00:35   
Anonimen
Hvala Tamara,

Grem prec gledat mal po netu... ker tko si bom mal poti prišparala... Za Karo se pa strinjam..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3431
19.2.2008 11:07:10   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Naty, kje pa imaš ti teh + 9?? Mislim, da ima kako okavro tehtnice ampak pustmo to... Mogoče je pa vse na trebušku, mislim kilaža...

Me pa zanima, a je kaj obrazložil, zakaj? Zakaj podpira EA in Ultivo ne??

Pa le glej da se res paziš... in počivaš.user posted image

O **** mojih +9 je tud v nogah pa mal v ritiuser posted image ...predvsem pa v trebuščku to je pa res user posted image .

Glede ultive in EA je blo pa ful na hitro, ker sm bla že pri odhajanju skozi vrata. Reku je da definitivno za EA, sm rekla, kaj pa ultiva? Je pa reku, da manj priporoča zaradi samodoziranja. Ga mam pa namen še zaslišat preden se bo šlo zares.

Počivala pa definitivno bom...kr naj bo tamau še vsaj dva meseca lepo na toplem!

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Zdajle jem kruh in ogrsko (jaa, grehec)...

Da ti ne rečem, kolk takalih grehecov sm js nardila do sedaj user posted image !

Naty...user posted image user posted image . Ampak kakavček je tudi počitek. Pa blazince s seboj vzameš...user posted image

Ja sej bi bla res na riti med vožnjo in med kakavčkanjem ane user posted image . Če pa tud blazince pozabm, sm ugotovila, da mam dost velko torbo, da mi lepo za hrbet pride, vsaj v avtu user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
19.2.2008 11:13:54   
TamaraJ
Naty... koliko časa pa predvideno traja vaše predavanje? Zanima me zato, da vem, kdaj se s Kasso zmenive.. No, dejmo na notranjkah definirat kako pa kaj glede petka, če boste še za kavo potem. Kako pa ti, Estrella? Boš imela čas po predavanju, da gremo na kakav. Midve s Kasso po vsej verjetnosti z mladičkiuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
19.2.2008 11:14:49   
TamaraJ
****... ti pa pridno na notranjke, da se zmenimo za kakavček v Mantoviuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
19.2.2008 11:18:45   
Anonimen

****... ti pa pridno na notranjke, da se zmenimo za kakavček v Mantoviuser posted image

Ne razumem obstaja forum tud za notranjke??user posted image

In evo moram ti povedat da si super!!! Alpina ima to kar iščem.... kdo bi si mislil, jaz sem ob Alpina vedno pomislila napancarje pa gojzerje...
Hvala Tamara.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3435
19.2.2008 11:22:12   
Katina
Naty bravo za uspešen GP.
Valentina 2006 tvoje poročilo pa še čakamo. Srečno!
****, jaz imam štacuno s čevlji nasproti bloka in je kar založena. Imam pa veliko srečo, da moje številke (35) praktično ne dobim, ker bi drugače bankrotirala. Torej, če ne bo drugje sreče te povabim na naš konec. V bližini je tudi Alpinina trgovina, pa Paprika, Borovo, Peko in še kaj.

Ja priznam, spet sem na RRju. Se pa počas odvajam - pozna kdo kakšne "nicorette" za odvajanje od RRja - vsaj za en teden?

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
19.2.2008 11:23:02   
kasso
****... http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1822188&mpage=14&key=

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
19.2.2008 11:30:07   
Anonimen
Ja priznam, spet sem na RRju. Se pa počas odvajam - pozna kdo kakšne "nicorette" za odvajanje od RRja - vsaj za en teden?

Zakaj pa ne? Sem kaj spregledala... Mi te imamo rade in smo vesele če si tukaj...user posted image user posted image

Čevlji.... živa mora, Katina... jaz imam nogo široko pa visok nart.... tema, ti povem nič ne najdem... Ampak nanetu sem pa le našla pod Alpino neki k mi je všeč pa bi mi mogoče celo šlo na taco...

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3438
19.2.2008 11:31:50   
Anonimen
Pozdravček majčice,

naj vas še jaz na hitrco (ja ja) pozdravim. Pri nas imamo danes spet pestro, moji živci - hormoni so pa na vrhuncu. Pa moj user posted image je danes doma ostal, ker dobimo po eno mesečni zamudi končno gromozansko omaro za spalnico. Vam povem, ko se enkrat človek navadi biti samo doma med tednom, si sama lepo vse v eazy organiziram, me njegova prisotnost danes motiuser posted image . Za enkrat se še zadržujem, da ga ne napizdim saj vse kar dela, dela narobeuser posted image , pa tudi komaj čakam da ta majstor pride, bom še njega napizdila. Da kaj se to pravi kao januarja bo, zdaj je pa že febuser posted image . Bolje za njega da bo tihouser posted image

Skratka, danes bo veselouser posted image .

****: z notranjkam se menimo za kakavček na Vrhniki, pokukaj malo na notranjke pa javi če ti dan ustrezauser posted image

Anitka
: sprašujem te za voziček, kje sta ga naročila. Ker midva sva svojega naročila v Baby Centru in ga morava čakati 2-3 mesecauser posted image , kar je za mene too much. Pa e full so neprijazne tiste šoje-trgovke v BC dol spodaj pri vožičkih, hudiča se obnašajo kot da je BC njihov. Sem jim že dala lekcijouser posted image

Barbaw: če se ne motim si tudi ti svojega kupila na e-shopu?user posted image Te smem vprašati koliko sta dala?user posted image Saj vidva imata tist ta fuul lep roza voziček, nimaš več v albumu?user posted image Ali sem jaz kaj zamešala?user posted image

80kaja: ja otrdevanje trebuha, mislim da skoraj vsako user posted image doleti

Martina25: MEDICINKAuser posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobrauser posted image . Drugače pa hvala in pošiljam zate en user posted image za pohvalo mojega bušija.

Sončica Sandra: pomoje če malo preletiš kakih 10 strani boš videla, da smo vse navdušene z našim zmenkom user posted image , naslednjič pa nujno zravenuser posted image

Estrella: vauuu imave isto številko trebuhauser posted image , ja jaz ti tudi (kot je že špelin@) napisala ne morem poslati slikic na mail, pomoje imaš zabasanouser posted image

Naty
: user posted image user posted image za pregled, le pazi na svoj MV! kako ta mesec še ne potem pa lahko??user posted image Ti se lepo čuvaj vsaj še 2, 5 mesecauser posted image .

No očitno pa se z MERLOTOM  strinjava glede EA. No bomo vidle v petekuser posted image

aurora28: ja jaz sem tudi v H&M večinoma vse kupila. user posted image user posted image za H&M

No tako, bom pustila še malo prostora drugim majčicamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3439
19.2.2008 11:36:05   
TamaraJ
Katina... žal ne obstaja nič, da bi se odvadili RR-ja. Čeprav tudi jaz nimam vedno časa, še posebno popoldne, da bi kaj več komentirala... vsaj malo preletim poste, da sem na tekočem. Je pa tole čist prijetna odvisnost zame user posted image . Sicer pa si malo le privošči.. pa za pavzico.

****... Alpina je drugače tudi v Logatcu. Na njihovi strani imaš mislim da celo napisano, v kateri alpinini trgovini držijo določen model

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
19.2.2008 11:39:29   
narava
ej, pa to ne mores verjet! pokonci sem ze od sestih zjutraj, sedaj je ura pol dvanajstih in moj Poba v tem casu  ni bil niti 5 minut pri miru! user posted image  user posted image  

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
19.2.2008 11:47:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: narava

ej, pa to ne mores verjet! pokonci sem ze od sestih zjutraj, sedaj je ura pol dvanajstih in moj Poba v tem casu  ni bil niti 5 minut pri miru! user posted image  user posted image  

narava user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega sončka, pravi mali nagajivecuser posted image

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 3442
19.2.2008 11:56:30   
TamaraJ
Narava... sam da brca frajer... če bi bil pri miru bi pa že razmišljala, če je kaj narobeuser posted image . Proti koncu se rahlo umirijo in velikooo spančkajouser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
19.2.2008 11:58:11   
TamaraJ
edinaos... ja, vse so nosečniški hormončki. Me nič kriveuser posted image . Jaz sem zdaj rahlo bolj znosna kot pri nosečnosti s Timijem... pa mi vseeno pravi, da sem tečna. No, sve že dve: tečke nosečkeuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
19.2.2008 12:02:05   
aurora28
**** meni ima dobre čevlje tudi kopitarna. Jaz imam 5 parov iz kopitarne, vse usnjene in sem zeloooo zadovoljna z njimi. Raje dam več denarja in si kupim usnjene čevlje, ki jih imam lahko leta in leta, kot, da bi kupila nekaj full poceni, potem pa bi bili fuč po enemu letu.

Jana cotke za dojenčka bom kupovala samo še v H&M, sem se pa zanimala za user posted image hlače, če jih imajo v Benettonu in sem jih danes poklicala v Celje in jih nimajo. Včeraj sem v H&M iskala kavbojke zase, pa je bila taka žalost, pa cena 49 €. A ni to mal too much? user posted image

Naty superca za GP user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa se le pazi, da ne bo tvoj user posted image prvi privekal na svet, veliko počivaj. Ok user posted image user posted image .

Meni tudi trebuh otrdeva, ampak me niti ne moti tolk, ker pač sprejemam to normalno in ne mislim več komplicirati in biti panična, itak sem včasih še preveč panična. user posted image

Edinaos user posted image user posted image user posted image za omaro. Bolje prepozno, kot nikoli. user posted image user posted image Hecam se, ampak veš ti hormoni nam pa delajo 300 na uro, ker jaz sem včeraj imela full naspidiran dan in sem se kr jokala, pa bila vesela, pa jezna, pa mojega sem ****ala.... nekaj me je pičilo in sem mu v avtu ko sva se vozila začela nakladat, da imam občutek, da ga za user posted image nič ne zanima in potem moja vprašanje: A ti sploh veš zakaj potrebujemo kremo za ritke, pa zakaj potrebujem prsno črpalko? user posted image Mislim, tak sem bila sitna, bogi moj user posted image je pa bil kar tiho in me prenašal. user posted image user posted image Ko pa sem se umirila pa mi je šel kupiti Aventovo kremo za bradavice in me več ne srbijo. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
19.2.2008 12:12:04   
Anonimen
Eurora tudi to je dobra ideja... vem da ima Kopitarna trgovino v Btc... Hvala!!

Za dragega se nič ne sekiraj, saj te očitno razume in samo pač nima kaj povedat pa je tiho.Imaš pa dokaz da te vsaj posluša glede na to da je šel po kremo...
Pa eno stran nazaj sem ti napisala da si se super odločila za Bubchen sam tok če si v navalu postov slučajno spregledala... Res zelo dobra odločitev!

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3446
19.2.2008 12:24:42   
aurora28
**** ja hvala sem zasledila. Veš zdaj ko je pri nama zaradi moje službe primankljaj dohodka skoraj - 500 € user posted image , gledam na vsak €. Ampak nisem se zaradi tega odločila za Bubchen, ampak ker sem veliko prebirala na natu katero kozmetiko izbrati za otroka, je ogromno mamic povedalo, da imajo zelo dobre izkušnje z Bubchen kozmetiko in zato sem se odločila, da izberem njo. Najprej sem mislila, da bi kupila za otroško ritko kremo Bebival v lekarni in sem danes šla vprašat koliko stane in 50 ml stane 5,50 €, 150 ml pa 8,45 €...ampak Bubchen krema za ritko, ki jo je ogromno, mislim, da več kot 150 ml pa stane 3 €. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
19.2.2008 12:24:46   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Jana cotke za dojenčka bom kupovala samo še v H&M, sem se pa zanimala za user posted image hlače, če jih imajo v Benettonu in sem jih danes poklicala v Celje in jih nimajo. Včeraj sem v H&M iskala kavbojke zase, pa je bila taka žalost, pa cena 49 €. A ni to mal too much? user posted image

no jst se branla ne bom cotk iz benetona, če jih bom dobila seveda, al pa za kako posebno priložnost bom že kupila tam, sam drugače se mi pa zdi ful predrago, HM ful kvaliteten pa dost poceni, pa v Tušu v Ce imajo nasprot Baby centra eno trgovino za male korenjake..mislim da se reče idexa al neki takega...cene dokaj ugodne, kvaliteta zelo dobra.
ja pa tud 49 eur se mi zdi velik za user posted image  hlače...pa kaj nimajo nič več znižano?? pojd na quelle int.stran pa poglej če ti tam kaj odgovarja, sicer cene niso nič kaj nižje. jst sem tud za hlače iz quelle dala 45 eur, pa sem jih mela oblečene 2x? so mi mal vlke še,pol sem pa ko klovn v njih.

aja še to -- moj mali skor nič več ne brca (samo še tam pa tam), čutim samo valovanje trebuha, in ko pogledam v trebuh je prav smešno, ker zgleda kot morje ki valovi. in pa znotraj čutim kot da se prekopicava in zaletava v stene.user posted image
ima še katera iste občutke?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
19.2.2008 12:34:04   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
aja še to -- moj mali skor nič več ne brca (samo še tam pa tam), čutim samo valovanje trebuha, in ko pogledam v trebuh je prav smešno, ker zgleda kot morje ki valovi. in pa znotraj čutim kot da se prekopicava in zaletava v stene.
ima še katera iste občutke?

Jana jaz imam isti občutek, ni več tolk divji, brca redno, ampak nabija pa več ne user posted image . To je to, ko je TamaraJ prej rekla, da se proti koncu user posted image otroček umiri, ker nima več tolk prostora za zganjanje vragolij. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
19.2.2008 13:16:17   
narava
Hej, a je mozno, da sem cutila, ko se je Poba obracal na glavo? Ker me je bolelo res za jokat, sem mislila, da me bo raztrgalo. To je trajalo cca 4-5 ur, sedaj je pa tako, kot bi bolecino naenkrat odrezal? Nic vec me ne boli, Poba je miren, trebuh ma mal bl drugacno obliko (ni vec tako "porazdeljen po sirini")?? Ma ne vem..
vazn, da me ne boli vec. Ker je bilo res grozno..user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.