Naty*
|
Evo mene nazaj s pregleda...najprej hvala vsem za pikapoke . Ja seveda sva mogla z G spet mal pogledat našga . Ampak samo na hitro, da ga ne "prežarčiva" preveč". Glih tolk, da sm vidla, da ma revček čedalje manj placa v trebuhu tko da ni čudno, da me brca kamor doseže . No situacija je takšna, da mam MV rahlo zmehčan, kar pomeni, da se morm ta mesec pazit. Je reku, da ni velike panike, ampak naj pazim, da ne bi mali že ta mesec ven prišel, pol pa že počas lahko . Tko da sm mogla že obljubit, da od danes naprej ful počivam. Še dobr, da to ni težko opravilo . Dobila sem pa že tud papirje za urejanje porodniške...mam kr filing, da bo šlo zdej kmal zares. Ja punce bližamo se maju! IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Od srečanja naprej premišljujem o tem kok smo majčice fejst punce...čist vse ste mi bile tok simpatične in upam, da bomo kmalu tole ponovile!!!! Se čist strinjam s tabo , ampak bo treba res neki nardit, al okroglo mizo al pa upoštevat predlog od narave od speed dating , da se bomo lažje vse pogovorile. kodrana ja welcome to the club bolečega želodca . Js sm že prav presenečena, če se zjutraj zbudim brez bolečin (mislim, da je bil predvčerajšnjim tak dan ). Estrella*podatki za seznam: naslednji GP 18. 3., kg +9 , cm+28 (98). Aja pa še glede predavanja o EA, ni se potrebno najavit, samo pridemo in je to to. Mi je pa dons Merlo rekel, da EA definitivno podpira, ultivo pa malo manj, tko da zdej pa res ne vem no...