|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
19.2.2008 6:59:34   
aurora28
Dobro jutro souser posted image !

Za vsako posebej se kuha user posted image . Jaz pa moram najprej nekaj pojest, da lahko spijem kafe. Danes sem si privoščila spet kokošjo pašteto od Argete in vroč kakav. Mnjam.

Jana sem šele zdaj pogledala tvoje orhideje in so user posted image . Se mi zdi, da je pri orhidejah najbolj pomemben plac, kjer jih imaš postavljene in ti jih imaš na pravem mestu. Moji sestri v nulo rastejo, je že res da jih pozablja zalivati, ampak jih ima na taki legi, da ji zelo paše. Mi je všeč tvoja polica kjer jih imaš. Joj jaz bi tudi želela imetoi orhideje, ampak mi žal ne uspevajo. Mi pa zato uspevajo kaktusi in preostalo zelenje. user posted image user posted image user posted image

Barbaw boga ti user posted image , veš moj fant pa je priden in ko mama spi, tudi on spi. Sva pravi tim. user posted image user posted image Sicer ga ponoči kadar grem na wc čutim, ampak je zelo nežen, ni tak razgrajač, da bi me iz spanja prebudil.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
19.2.2008 7:15:03   
Naty*
Jutro!

aurora hvala za kofetek user posted image ... Neki te nameravam že od srečanja vprašat... a maš ti kako žlahto v Laškem? Ker sm skoz razmišljala od kje si mi znana, pol mi je pa uštekalo, da si fuuuul podobna eni laščanki. No sej, lahko je pa tud naključje ane user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Naty*: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  jutri za GP user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image          user posted image

Hvala enako valentina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

špelin@ in edina tud vama hvala za pikapoke. Komaj čakam, da grem pogledat mojga nagajivca, čeprav je zelo verjetno, da ga bova danes sam poslušala. No ja...tud to je nekiuser posted image .

Anitka in barbaw evo tuki še ena ponosna mamica hiperaktivnega user posted image user posted image . Ko bi js spala ma on raztur v trebuhu. Včasih me tolk brcne, da me kr prestavi. Je pa očiju to všeč, ker zdej že konkretno čuti brcke svojga sinčka user posted image .

Tko zdej se grem pa uredit, dat kri za ščitnične hormone, pol pa gasa v Postojno.

Uživajte pa se beremo potem!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
19.2.2008 7:19:04   
Anitka
JUtro!

Barbaw vidim, da imave kar podobne škratke v bušijihuser posted image user posted image To noč ne vem, če je detece kaj spalo saj je ves čas rogovolilo in prestavljalo pohištvo kot si napisalauser posted image Še atija je v hrbet in v ta zadnjo brcalo, ko sem ga objela od zadaj. Prav hecen občutek.user posted image

Edinaos naročila sem preko ebay express, plačala pa s paypalom in sicer od ponudnika kiddies24user posted image user posted image user posted image user posted image

So zelo zanseljivi, paket pa sem dobila na dom v nekaj dneh.

Zdaj pa grem spet mučit glasilke in grlo v vrtecuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
19.2.2008 8:00:24   
barbaw
Dobro jutro!

Aurora hvala za kavo. Bi ti rekla dober tek, vendar si verjetno že sita. user posted image  Jaz sem pa zmazala en navihanček z gozdnimi sadeži. user posted image

Anitka jaz tudi danes nisem dosti spala. Še moj je rekel, da prstavlja pohištvo, pa mu tega nisem nikoli rekla. user posted image  Najhuje je ko sem takoooo zaspana user posted image  pa ne najdem nobenega položaja, ki bi odgovarjal piki. zjutraj sem pa cela zmahana. user posted image  Polna luna bo in verjemite da na mariskaterega otroka vpliva kot na odraslega. Zdaj bodo ziher sami norci na cestah. user posted image  Imam vedno tako srečo, da naletim na kakega ko se bliža k polni luni.

Pri nas že veselo sije sonček in pričakujem, da bo danes več kot včerajšnjih 10 stopinj. user posted image  končno bo spet toplo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
19.2.2008 8:08:09   
Estrella*
Jutro!

Sem še tako zaspanauser posted image . Da ne pozabim;

VALENTINA 2006 in NATY ZA VSAKO PO ENO user posted image user posted image  ZA DANAŠNJI PREGLED.

Če že ne bosta vidle vajina user posted image user posted image , bo pa vsaj srček tikatakal in račka gagalauser posted image

Mali je nekoliko boljši, a še vedno ne more v vrtec. Ga bomo še malo doma imeli, da se do konca pocajta. Danes naj bi pripeljali kuhinjo in to ravno na dan ko se ponovno beliuser posted image  , kopalnica se fugira v kleti pa napeljujejo mašinerijo za talno gretje.To je Murphy spet na delu.

Anitka: bogato naročilouser posted image Slikce pa le daj pod geslo in mi ga prosim pošlji na zs. Ja, pa pocajtaj to tvoje boleče grlo. Nedaj se floki!

Aurora: te prav občudujem, da imaš takšen tek. Si polna idej. Jaz sicer bi jedla , vendar pa nimam nobene pametne ideje in imam občutek, da kar naprej jem eno in te isto.

Zanima me , če za srečanje pride v poštev ponovno sobota ali vam ustreza kakšen drug dan??

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
19.2.2008 8:35:45   
80kaja
Dekleta dobro jutro še od mene...
včeraj smo pa v MŠ rodili....uffff.. :-)
moj buši je drgač ful trd...ima še katera tak občutek... ( sicer je neboleč)
pozdravček,kaja

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
19.2.2008 8:37:21   
kodrana
jutro.

danes sem se zbudila že ob 7h z bolečino v želodcu. očitno prihajam za vami.. sedaj je že bolje. verjetno, ker sedim. ne vem ali je kriva obilna večerja včeraj ali pa pač pritiska maternica na želodec.

tudi mene se nekaj loteva prehlad. upam,da ga s skupnimi močmi preženemouser posted image .

Estrella vam kar malo zavidam za kuhinjo. mi2 jone bova še naročila. sva se odločila,da prvo še spalnico poštimava, potem pa naročiva kuhinjo.  bo verjetno prej bebica tu, kot pa kuhinja. saj, če bom dojila in imela dovolj mleka (sicer nikoli ne veš), potem kuhinja ni še tako nujna na začetku, kaj ne? vsaj prvi mesec-dva?

Aurora user posted image še ena, ki rada jeuser posted image . jaz sme včeraj zvečer pojedla ogromen kos pice, potem pa še malo čokolade. ni čudno,da me želodec potem boliuser posted image user posted image .

punce mlekec meni izteka že od nekje 18T in ga imam čedalje več. no, na pižami imam vedno večje flekce. jaz srčno upam,da to pomeni,da bo mleka dovolj (za izvozuser posted image ). sicer pa vem,da to le ni pogoj.

Naty in VALENTINA srečno danes na pregledih. pozdravita svoja sončka.

zdaj pa si grem kuhat čaj za moj želodček, potem pa upam,da mi bo uspelo kaj pojest.

lep dan.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 3407
19.2.2008 9:19:12   
MARTINA25
JUTRO NOSEČKE!!!

Evo, da se vam še jst mau javim!!!TAle služba mi že kr mau najeda...komi čakam dopust in potem porodniško....

Zadnje dni me ful peče zgaga....jao zares zoprn občutek, bljakuser posted image ...zaenkrat sem še na donatu, čeprav bom pomoje kmau na rupurutu.

Moji sodelavci so si izmislili novo ime zame:MEDICINKAuser posted image , čeprav so ful prijazni in me ob vsaki malci vprašajo če bom pol njihove maliceuser posted image

JANA jst imam tud krasno orhidejo...v kopalnici...umetno!!!Tok je dobr narejena, da mi jo je tašča prvi mesec redno zalivalauser posted image  men tud najbolj uspevajo kaktusi....

Od srečanja naprej premišljujem o tem kok smo majčice fejst punce...čist vse ste mi bile tok simpatične in upam, da bomo kmalu tole ponovile!!!!
ESTRELLA držim pesti, da bo kuhinja brez reklamacij!!!!!
EDINA +4 kg?? Hm jst sm bila na plus 4 že prvi mesec heheheh., ful si suhuca z krasnim trebuščkom!!!
AURORA jst imam tud čist utrgan apetit...zadnji teden mi ful oaše kajmak....povsoduser posted image , pa lučka ledenka, obvezno ob vsaki priložnosti!!!!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
19.2.2008 9:26:04   
suzy85
lep sončen pozdravček vsem!

veliko vas razlaga, da ne morete spati, kr vas user posted image ponoči brcajo, moj je pa ravno ponoči ful priden in pusti mamici, da se lepo naspi! user posted image
tud nama je včeraj uspelo po voziček it. sva se nazadnje odločila, da vzameva kr rabljenga, kr sva našla enga dobro ohranjenega z malo "prevoženimi kilometri" (se mali ni hotel veliko voziti). pa je ena skrb manj. user posted image jutri greva še po jajčko, pa sva zaključila z večjimi nakupi. drug mesec pa še po razne drobnarije, pa mislim, da bo to to.
v MŠ se morava naročiti v petrek, začnemo pa danes 14 dni. komaj čakam!

user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste že imele preglede in user posted image user posted image user posted image za tiste, ki jih imate danes ali v prihodnjih dneh!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
19.2.2008 9:54:06   
barbaw
Kako je lepo brat ko se vse pripravljamo na prihod naših sončkov. Se mi zdi, da je to taka prelomnica v življenju, ki si je ne more noben predstavljati dokler je ne doživi. Boste že videle kako je to, tiste ki boste prvič mamice. user posted image

Jaz še odlašam z barvanjem posteljice, upam da me čas ne prehiti. user posted image  Me daje zimsko spanje. user posted image  Zunaj je tak sonček jaz pa sem .... user posted image  Nobene volje, nič pozitive, ... A jo je katera našla? Nekam mi je pobegnila. Jo bom mogla počasi začet iskat, če bom hotela našo hiško spravit v red pred prihodom. Mogoče se pa ne spravim, ker imam še tolikooo časa. user posted image

Zdaj pa grem poslat tisto prošnjo za solidarnostno pomoč. Držite pesti, da mi jo ugodijo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
19.2.2008 9:56:04   
Anonimen

Moji sodelavci so si izmislili novo ime zame:MEDICINKA , čeprav so ful prijazni in me ob vsaki malci vprašajo če bom pol njihove malice

O kok sem se nasmejala... Medicinka to zaradi košerkaške žoge?? Saj to itak rečejo v šali....ampak kaj se vse ne spomnijo...
Tudi tašča z orhidejo je...user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim majčicam...lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3411
19.2.2008 10:02:27   
80kaja
sploh me nobena ne opazi...:-(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
19.2.2008 10:07:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 80kaja

sploh me nobena ne opazi...:-(

Dober dan Kaja?! Povej kakšne so tvoje želje.... user posted image user posted image user posted image

Evo pa še tole zate user posted image user posted image .

(odgovor članu 80kaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3413
19.2.2008 10:15:34   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: 80kaja

Dekleta dobro jutro še od mene...
včeraj smo pa v MŠ rodili....uffff.. :-)
moj buši je drgač ful trd...ima še katera tak občutek... ( sicer je neboleč)
pozdravček,kaja

Moj je včeraj non stop otrdeval in bolel...ampak danes je že bolje....

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
19.2.2008 10:16:09   
Soncnica Sandra ***
Zdravo souser posted image !

No pa sem le mašla čas, da malce preberem kaj ste napisale in kakšne teme kaj imate, no si ga bom zdajle vzela in malce za nazaj prebrala.

Najprej me zanima majčice moje moje, kako ste se imele na srečanju in koliko vas je potem na koncu dejansko bilo?
Kaj pa kakšne slikice, se jih da kje videti, da vidim moje souser posted image  majčice?

Drugače sem pa tudi jaz včeraj z mojim user posted image  šla malce po trgovimah pogledat in sva tudi nekaj stvari kupila za najinega sončka. Je pa res tako kot je rekla Aurora, da ima H&M res lepe in kakovostne stvari. Tudi midva sva kupovala tam, pa v C&A sva tudi nekaj nakupila. Vam bom popoldan par slikic prilimala, pa boste same presodile. Samo najprej se mi morajo še baterije za digitalca napolnit.

Estrella: ti pa ker vem, da pridno dopolnjuješ naš seznamček naj ti povem še moje podatke, ki si jih nekje zgleda spregledala, zato naj jih napišem še 1x:
- naslednji GP:  27.02.,
- obseg: 113cm,
- kg:+9

No lep sončen dan vam želim pa se beremo kaj kasneje,

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
19.2.2008 10:18:36   
80kaja
kasso, ****...hvala za odgovore :-)
ma moj buši je konstantno  trd....user posted image  upam,da je to ok...pregled imam pa šele prihodnji teden.
pozdravček

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
19.2.2008 10:20:46   
Estrella*
Kaja08: Veš, da te opazimo. Bi bilo skoraj nemogoče, da ne bi. Tiste ki karnaprej smetimo po forumu se lažje spregleda. Z moje strani težko odgovarjam , ker sem na šihtu in še to zelooo blizu šefa. Sedaj je na maliciuser posted image

Meni otrdeva kadar preveč stojim na nogah ali pa kadar hodim preveč. Zato probaj malo več počivat. Že vsake toliko časa po par minut pomagauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
19.2.2008 10:21:20   
Estrella*
Sorry, sem mislila 80Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 3418
19.2.2008 10:21:50   
aurora28
oJ!

Najprej Valentini in Naty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za današnji pregled.

Naty po moji strani nimamo nobene žlahte v Laškem, mogoče pa jo ima moj mož pa ne poznam vseh, ker jih je kot rusov user posted image user posted image user posted image . Si predstavljaš, da je moj tast 13. otrok v družini user posted image user posted image user posted image .

Martina tvoja tašča ga pa sračka z zalivanjem umetnih orhidej user posted image user posted image . Kolk imaš ti solidarne sodelavce, da bi ti kar svoje malice odstopili user posted image user posted image user posted image .
Joj jaz tudi jem in moj apetit je na vrhuncu, ni da ni kar ne bi pojedla. Ampak 100%pa ne bi pojedla vampov in krvavic, ostalo pa bi. user posted image user posted image

**** tudi ti lepo pozdravljena. user posted image

Suzy najina sončka sta pa oba pridna in že zdaj ubogata mamici, da se ponoči spi in ne žura. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se ravno vrnila iz potepa, sem šla sama malo v šoping in kupila: Dojenčkov album, Neo vin tablete, bila v DM in nakupila za osebno nego zame in mojega user posted image , kupila sem si svoj 1. nedrček za dojenje, v Baby centru pa nakupila še nekaj pripomočkov za nego našega novega člana. user posted image user posted image

Sem se odločila, da bom za nego ritke, obraza in telesa kupila izdelke Bubchen v Mullerju, ki je še najcenejši. Včeraj sem cene prečekirala in je Muller zelo ugoden.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
19.2.2008 10:23:15   
narava
Dobro jutro drage moje!

V lj je zopet lep dan (hmhm Tronteljuser posted image )

joj kaja, ne bos verjela! jaz sem se danes "zbudila" (relativen pojem, ker itak nisem spalauser posted image ) z zeloooo trdim trebuhom in odkar sem prisla v sluzbo imam tak trdega, da komaj sedim. Poba ful dol pritiska, a se vedno se ni obrnil torej si lahko mislite kako izgleda "vzdolzno pritiskanje" user posted image  Boli za znoret! Komaj cakam pregled naslednji teden..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
19.2.2008 10:32:15   
Anonimen
Glede otrdevanja trebuha, jaz nimam iskušenj, čeprav povsod berem da je to normalen pojav...
Jaz imam samo na vsake tok občutek da imam kožo že pretesno za vse te kile in še otročka noter...

Spim ne... ampak ne zaradi nosečnosti, ampak so tle drugi faktorji...nisem še aklimatizirana in podobno...

Drugače pa  za user posted image  jaz nisem še nič pripravljala... bom čez kak mesec začela...

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 3421
19.2.2008 10:34:03   
narava
Aurora, ti si kriva, da sem za malco jedla vroce! kajzarice in argeta pasteto! user posted image
sedaj pa jem cokoladni puding. Vceraj sem prisla domov in si pripravila zeleno solato s koruzo in kuskusomuser posted image  zacinila sem jo z bucnim oljem in kisom in je bila mnjaaamiiiiiii..in to je bilo to, kar sem vceraj jedla - do danasnjih kajzaric user posted image  sem razmisljala, da ce bi bila doma bi najbrz vec jedla, tko sem pa v sluzbi in jem res samo takrat ko sem lacna user posted image

joj, dovolj o hrani..

glede cunjic in kozmetike bom naredila enako kot Aurora. skocila do H&M in do Müllerja..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
19.2.2008 10:35:58   
Anonimen
Ker kot se spomnite so moja kar dva para čevljev čudežno izhlapela ali pa izginila od Kaira do Ljubljane se sedaj ukvarjam z nabavo le teh... Celo Vrhniko dala skoz nič pametnega...

Kam v Ljubljani naj grem... ali obstaja kaka spletna trgovina z čevlji ,ker se mi ne da kar na blef hodit okrog...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3423
19.2.2008 10:43:26   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ker kot se spomnite so moja kar dva para čevljev čudežno izhlapela ali pa izginila od Kaira do Ljubljane se sedaj ukvarjam z nabavo le teh... Celo Vrhniko dala skoz nič pametnega...

Kam v Ljubljani naj grem... ali obstaja kaka spletna trgovina z čevlji ,ker se mi ne da kar na blef hodit okrog...

ojla pozdravček še od mene... sem komaj pokukala na svetlo.

**** odvsino kakšne čevlje bi imela...lahko pogledaš na superge.si, drugače sem pa ziher da boš v BTC-ju našla vse kar hočeš.

aurora ka ti boš v benetonu kupovala? men se zdi da majo kr drage stvari glede na to kak hitro otok preraste vse.

jst sem se včeri zvečer tolk nažrla, da mi je še danes slabo. ne pomaga niti donat.user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse ki imate preglede danes.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
19.2.2008 10:45:09   
Anonimen
Sem se odločila, da bom za nego ritke, obraza in telesa kupila izdelke Bubchen v Mullerju, ki je še najcenejši. Včeraj sem cene prečekirala in je Muller zelo ugoden.

To si se pametno odločila tudi sama uporabljam Bubchen, vse od njih, šampon, peno za kopanje, kremo za obraz... ma skratka vse. Razen za ritko imam hladilno mazilo in pa praško pasto iz lekarne... Čeprav sem imela tudi od Bubchna kremo za ritko ampak Samia ima zeloo občutljivo kožo pa sem pristala na lekarniški.

Ti pa povem da v Egiptu ne dobiš drugega koz Johnson & Johnson ( upam da sem prav napisala) in razne take leve firme... Šamponi vsi do zadnjega pečejo pa če 100 x gor piše no tears... samo od Bubchna ne peče in naredi take lepe lase, svetleče in mehke... Kopel od Bubchna ..tista za lahko noč... joj kok diši pa še tako lepo kožico naredi, ne rabiš nobenih krem al pa olj za po telesu...

Skratka jaz prisegam na Bubchen pa tud če je mal dražje, se splača!!!user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.