Katina
|
Pri porodu bo moj zraven. Nimam sicer občutka, da je navdušen - morda je to strah pred neznanim , ker bo zanj to prvič. Iskreno pa upam, da bo takrat spustil vse iz rok in pribrzel k meni, da mu ne bo spet kdo zamenjal šihta . Tudi jaz sem mislila it na predavanje za ultivo in EA, vendar si zdaj skoraj ne upam v Postojno, ker mi je najbližja LJ porodnišnica. No, bom pa brez drog - no skoraj. Vseeno upam, da mi bodo kaj dali. Naty*, ne žilice po obrazu mi ne pokajo. Vsaj ena stvar, ki je nisem fasala ....... še. Jaz isto razmišljam kot ti, tudi meni se zdi, da so tiste, ki so le 14 dni pred mano toooooolk pred mano ****, o, Koroški kruh, tega mam pa rada. Bom pogledala oz. vprašala kakšne so njegove sestavine in upam, da bo dobra izbira. jana81, špelin@ oz. tista, ki želi : Skenirala sem knjižico o prehrani in primer moje diete, tista, ki jo zanima, naj mi pošlje e-mail na zs in ji pošljem datoteko. barbaw, moj je tud mal skregan z uro, pa z GSMjem. Jaz bi prošnjo za solidarnostno pomoč napisala kot dopis. Npr. Na podlagi ZDR in kolektivne pogodbe za trgovinsko? dejavnost naprošam zgornji naslov (delodajalca) za izplačilo solidarnostne pomoči, v višini, ki je v skladu z zgoraj omenjeno zakonodajo. narava, sory, šele zdaj sem vidla, da nimaš prevoza. Brez panike se lahko pelješ z mano, ker imam res velik avto in mi bo drugače dolgčas, pa Črnuče so mi tud blizu. Kodrana, mogoče bo pa drugič priložnost, da se nam pridružiš. Držim pesti, da bo današnji cuker test pokazal, da nimaš NS. aurora, bravo za 29t, midva sva včeraj napolnila 27 in sva danes že v 28t. Danes pa pesti za: Čmrlika (GP), **** (GP), Kodrana (GP)
|