|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
14.2.2008 14:00:26   
narava
a mormo zacet debato o hrani, da bo bolj zivahno? user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
14.2.2008 14:01:02   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ej zakaj pa zdaj iščete novo lokacijo user posted image , a niste zadovoljne z Golobčkom???

aurora kokr sm js prebrala zato, ker jih je večina s štajerskega konca odpovedala in nam zdej Celje oz. Vransko ni glih na sredi.

Drugače sm pa js za, da bi blo bližje Ljubljane. Sicer sem sam sopotnica pri Tamari, ampak mam res probleme z dolgim sedenjem. Zadnjič ko sva šla na morje sm mela sopotnikov zic skor v ležečem položaju user posted image . Če ne bo drugače sem seveda tud za Vransko, ni panike user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
14.2.2008 14:41:41   
aurora28
Aja zato user posted image . Ampak če bo srečanje v Lj, nevem če bom prišla, ker mi ni ravno za vozit se v Lj, pa še dragi mi je bolan. user posted image

V glavnem ne se ozirat na mene, če se odločite za srečanje v Lj, vam bom še javila. Ok?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
14.2.2008 15:14:37   
špelin@
Ja, nč, se bo treba nekako zmenit. Srečanje je že pojutrišnjem user posted image

Jaz osebno v LJ (Tunel ali Parmova) ne bom rinila, ker sem bolj za sproščeno periferijo - sovražim gužvanje, sori. Pizzerija na Parmovi je pa tako draga, da tja niti na vodo več nikoli ne grem user posted image  Pri Tunelu je za en kuuser posted image  parking (zihr ne bomo edine user posted image ), hrano imajo pa dobro, poznam user posted image   Evo, še na spletni strani to piše user posted image :
"V poletnem času vas pričakuje tudi parkirni prostor, medtem ko je lahko pozimi v času kosila od 12h-15h premalo prostora za parkiranje vseh gostov." Da ne bo kdo rekel, da si zmišljujem user posted image

V Postojno bi pa res enkrat spet prišla - Avio Pub je zakon, sem bila tam že na enem srečanju, ko smo se dobili obiskovalci nekega drugega foruma in je bilo user posted image user posted image user posted image  Samo tja bi pa definitivno privlekla še user posted image  in obe punci user posted image

Kva čmo zdej??

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 14.2.2008 15:15:22 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
14.2.2008 15:16:10   
Estrella*
Punce meni osebno je popolnoma vseeno kje bo srečanje, ker si vas resnično želim spoznati in bom šla kamor bo potrebno..

Mogoče bi bilo še najbolje, da pustimo lokacijo nespremenjeno, ker imam občutek, da bom na koncu ostala samauser posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
14.2.2008 15:21:26   
špelin@
Estrella*, se strinjam, ampak ne vem več, če so druge še za user posted image  Meni je Vransko fajn, ker tam zagotovo ne bo nobenih goved, ki bi oprezala za nosečnicami na bolniški in se bomo vse lahko sprostile.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
14.2.2008 15:36:49   
Estrella*
SEZNAMČEK SREČANJA MAJČIC 

Estrella:Medvode, DA, 3

Naty:Logatec, NE - se peljem s Tamaro 

Špelin@:, Zasavje, DA, 1          

Aurora28:Velenje,NE, se pelje z Jano81     

Edinaos:Logatec, - se pelje s Tamaro

Nataša34: Zasavje, DA 

Katina :Domžale, DA, 4                

Katy82: Sevnica, DA                  

Jana81: CE, DA , 2                   

Čmrlika: MB, NE, Skye?

TamaraJ: Cerknica, DA, 4 (Naty, edinaos, ****)         

Petrahh: okolica LJ,DA, 2-3     

narava:LJ, NE , se pelje z Estrellouser posted image

Sashy: LJ (Šmarna gora), DA, 3                 

****:  Vrhnika, NE- se pelje s Tamaro

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
14.2.2008 15:47:13   
barbaw
Mene tile vrtci vedno bolj jezijo. V prejšnjem niso nič delali z otroci, v tem pa delajo, otroci pa ostanejo brez polovico stvari. Sem jezna kot user posted image . Smo ostali brez jopce in kape v enem mesecu, zdaj pa je Jaka nesel sabo letalo in pilota pa nima več pilota. Vem, da sem tudi sama kriva, ker sem mu pustila, samo ga je že nesel parkrat in ni bilo problema, zdaj pa .... Jezna sem pa zato, ker se je Jaka tako jokal da je joj. Mene pa to včasih res ob živce spravi. Sem mu še pomagala iskati po igralnici pilota, on pa je kao pomagal. Njegovo iskanje pilota pa je zgledalo kot sprehajanje na kvadratnem metru, kar me je najbolj razkurilo. Mogoče ga bodo jutri našli, če ne pa bo ostal brez. Smola.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
14.2.2008 15:48:03   
kasso
Ja,
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Pridite v Postojno na letališče - Avio pub user posted image user posted image user posted image parkinga ful, pice ful dobre, imajo tudi kako solatko... ;) http://www.avio-pub.com/
V LJ pa mislim, da res ne bi smel biti problem.... na Parmovi zraven Mercatorja,...njami..

Sej to lokacijo sem nameravala predlagat za naše kofetkanje po predavanju ali MŠ. Tam sem dobesedno preživela otroštvo, ker je bil moj atek učitelj in upravnik na letališču. Zdaj pa tam z bratom restavrirata stare aviončke (no, velike avioneuser posted image ). Luštkan pub in zunaj za sedet, pa za parkirat ni problema..

Ja,user posted image super lokacija

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
14.2.2008 17:02:32   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

MARTINA25 kakega posebnega recepta proti slabosti niuser posted image ... Men je blo recimo še bl slabo, če sem pila vodo (naj bi jo zaradi dehidracije) na prazen želodec. Bolš prej vsaj nekaj pojest. Pa mal bolš je blo, če sem mela skoz vsaj en kreker v želodcu, ker če je bil čist prazen, mi je šlo še bl na bruhanje. Enim baje pomaga požirek coca cole (user posted image ). Pa želodec najmanj obremenijo banane, kak kos kruha, krekerji. Vem, da ni kaka tolažba, ampak lahko ji poveš, da bo slej ko prej minilo.

Omega3 sirup sem pa tud js kupila, ampak moj ma okus po medu in hruškovem sirupu. Pa je isto modra embalaža user posted image . Kake dve strani nazaj smo se pa kr precej razpisale o omega 3.

Martina, meni je od tekočine uspelo piti edino navaden planinski čaj, za jest se pa sploh ne spomnim... vse mi je smrdelo user posted image  Mogoče bi lahko poskusila s kakšnim čokolinom, gresom za zajtrk, da nima praznega želodca, za kosilo pa kakšne testenine s smetanovo omako (naj je bolj takšne lahke stvari brez posebno močnega okusa.)
No, povej svoji prijateljici, da bo po 12 tednu vse boljše in lažje (saj vem, slaba tolažba).

Omega 3 kisline v kapsulah sem jaz dobila v trgovini Maxximum shop (so cenejše kot v DM), ki je v KR pod Roženvenskim klancem (nasproti Zlate ribe).  

A jih priporočajo med user posted image ? Nisem par strani nazaj nič brala, pa vidim, da sem zamudila to debato...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
14.2.2008 17:17:33   
Pepita
Moji kolegici je pomagala Cocacola proti slabosti in je baje to kar znano, da pomaga. No, jaz nisem vedela, naj proba.

Jaz sem pa staknila tak user posted image prehlad, da se sam vlečem po stanovanju. Me že cel teden križ tako boli, da komaj čakam, da zaspim, ker takrat vsaj neha. Me pa boli od lopatic pa do trtice. Včasih niti prestopiti ne morem.
Paloma pa itak ta teden robčke samo zame dela, ker jih po moje porabim dnevno proizvodnjo na dan user posted image .
Pa drug teden imam izpit, jaz pa se ne morem niti toliko zbrat, da bi si kaj prebrala.
Sem kar jezna ... sicer imam pa volje tudi bolj malo.

Sem pozabila za seznam. Naslednji pregled imam 11.3., pa +3 kg user posted image sva pridelala.

Kako je že z UZ v nosečnosti, jaz sem imela do sedaj 2 1. vaginalnega in 2. morfologijo ali mi pripada še kakšen oz. kdaj - če - bo še 3.?
Jutri pa začnem z materinsko šolo. Gre user posted image tudi zraven, da se malo pouči, pa da bo videl, da ne paničarim zaman.

lp

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
14.2.2008 17:58:50   
kodrana
Pepita 3. uz je običajno še v 32t. ni pa baje nujno. večina g. ga dela.

mene zanima srečke user posted image , tiste ki ste šle na cukr test, ste en dan prej kaj bolj pazile na prehrano? nič sladkega? jaz ga namreč imam ju3 pa nisem kaj dosti pazila. no, zdaj zvečer bom pojedla raje kako pomarančo in grenivko. zjutraj bom pa tešča.

katina mene na srečanje ne bo. hvala, da tako misliš name. ne bom pozabila tvoje dobrodušne ponudbe.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
14.2.2008 18:01:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: narava

a mormo zacet debato o hrani, da bo bolj zivahno? user posted image

Jo bom kar jaz začela, ker vidim, da ste zaspale. user posted image

A ima še katera te težave, da jo prav pečejo mišice. Mene bo tole raztezovanje ali kar koli je že to čisto izmučilo. Ful me peče spodnji del trebuha, obseg se pa mi ni nič povečal že najmanj 3 tedne. Sem že prav sitna zaradi tega in s tamalim se ne morem igrat, ker preveč boli. user posted image  počivanje nič ne pomaga. Je tale pupa res ful živahna. Če bo takole nadaljevala ne bom imela časa niti jest ko bom rodila. Že pri Jaku je bilo tako. user posted image  user posted image  

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
14.2.2008 18:02:49   
barbaw
Kodrana ti kar normalno jej, da bo test realen. Potem boš pa videla, če boš mogla pazit ali ne. Jaz bi na tvojem mestu tudi večerjo normalno jedla, da ne boš zjutraj preveč lačna.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
14.2.2008 18:38:56   
MARTINA25
OJLA NOSEČKE!!!

NARAVA:Ful dober nasvet glede prijateljice in srečanja!!!!Sem ji danes prenesla vse vaše pikapolonice za srečo!!!!Sem jo takoj spravila v boljšo voljo!!!
Vsem, ki ste tako lepo svetovale glede slabosti tudi iskrena hvalauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
14.2.2008 19:27:53   
barbaw
ku ku

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
14.2.2008 19:32:46   
jana81
ojla

zdle sem prišla domov, dan se je tko fajn začel, končal se bo pa očitno spet v strahu kaj je narobe z mano..
sem poslala Pušenjaku mail in ga zdle prebrala pa me je kar sesedlo.
evo link:
http://med.over.net/forum5/read.php?19,4574289

zdej sem spet čist znervirana, in bom spet sam o tem študirala...mater mi je žal da sem mu sploh kaj pisala.
Pred nosečnostjo sem bla zdrava ko riba, zdej bi me pa nej kr neki napadal user posted image

joj ej tolk sem znervirana zdej, grem se rajš mal k user posted image  pocartat.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
14.2.2008 19:47:48   
barbaw
Joj Jana, tale Puško te lahko spravi samo v slabo voljo. Mene tudi boli na desni strani. Bolečine se tudi meni pojavijo ko sedim nevzravnano in mi prsi dobesedno sedijo na trebuhu in je ta položaj zelo čuden tudi za user posted image  ker me takrat nenormalno brca v mehur. Ne se sekirat, ker je to normalen pojav. Tvoj user posted image  je že tako velik, da mora nekam pritiskat. Bi bilo malo čudno, če ne bi. Probaj s pouštrom pod hrbtom, kakšnim takim, ki pokriva samo križni del, ker bo boljše. Probaj, pa boš videla, če tudi tebi odgovarja. Drugače pa doma probaj čimveč na pol sedet pa bo bolje, ker ima tako otroček več prostora, pa še ti se boš bolje počutila.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
14.2.2008 19:58:32   
aurora28
Jana user posted image user posted image ne se sekirat za besede Pušenjaka. Včasih zna s svojimi izjavami  pomiriti, včasih pa pošteno prestrašiti. Mislim, da je vse ok in ti user posted image pritiska na notranje organe.

A te kaj boli tudi ko spiš in kako spiš, na boku in katerem? Meni je G rekel, da je najbolj primerno spati na levem boku. Meni sicer paše na obeh bokih, ampak na hrbtu pa več ne morem spati.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
14.2.2008 20:03:14   
barbaw
Sem prejle brala o HELLp sindromu in je ena nosečka bruhala in imela nepopisne bolečine. Verjetno tega nimaš Jana.

Jaz pa ne morem spat na levem boku, ker ima pika tam glavico in jo obrača kar pa boli. Mi bolj paše, da mi nogice tišči v rebra. user posted image  Je manj nadležno. Drugače pa brez blazine med nogami in pred trebuhom sploh ne morem več spat.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
14.2.2008 20:25:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Jana user posted image user posted image ne se sekirat za besede Pušenjaka. Včasih zna s svojimi izjavami  pomiriti, včasih pa pošteno prestrašiti. Mislim, da je vse ok in ti user posted image pritiska na notranje organe.

A te kaj boli tudi ko spiš in kako spiš, na boku in katerem? Meni je G rekel, da je najbolj primerno spati na levem boku. Meni sicer paše na obeh bokih, ampak na hrbtu pa več ne morem spati.

jana81, se kar podpišem pod auroro28 user posted image

Dr. P. zna včasih kakšno stvar prikazati v čisto črni luči, po drugi strani pa se na momente strahovom nosečnic tudi malce posmehne user posted image Odvisno od trenutnega navdiha user posted image  Čeprav je na splošno enkraten človek user posted image  Kateri od naših in vaših G bi se pa, lepo vas prosim, šel po šihtu še ukvarjat s forumom. In to že toliko let... user posted image

Skratka, jana81, črne misli stran in pozitivno naprej. Tudi mene na momente fajn boli pod rebri, ampak se takrat počutim tudi precej napihnjeno, tako da je povezano z žretjem... user posted image user posted image  No, vsaj pri meni user posted image

MARTINA25, tisto s srečanjem in tvojo prijateljico vzemi RESNO user posted image  Bomo obeh vaju zelo vesele user posted image

---------------------------------------------------------

Drugače pa, punce, a potem srečanje za v soboto ob 14h na Vranskem še velja ali kaj??? Najslabše je last minute premišljevanje... user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
14.2.2008 20:27:43   
jana81
barbaw, aurora in špelin hvala vam.

bruham res ne, pa tud v žlički me ne boli, sam tale občutek na desni je pa prav smotan, tak me boli kot da mam preveč špeha in se nekam naslanja, al pa tk kot da morem en mehurček prepiknat pol bo pa boljšuser posted image ..ko ležim me ne boli če sem na levem ali desnem bolu, pa tud ko sem na hrbtu me ne, sam ko sedim na kavču pred tv v polsedečem položaju, pa ko sedim za mizo, me včsih  tk boli , da komaj jem. kak nej jem , če morem bit vzravnana, pol pa jem juho pa mi vse z žlice pade.user posted image

nobena ne piše da jo boli v tem predelu, in pol se mi zdi da se sam men to dogaja. joj spet me hvata, grem pod tuš stat da se vsaj mal raztegnem.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
14.2.2008 20:38:22   
MARTINA25
JANA a veš da mene tud boli točno tm k si napisala, da boli tebe......sam mislim, da ne more bit kej hujšega, glede na to, da nas več toži po teh bolečinah. Pri meni te bolečine izginejo če stojim oziroma hodim...
Hotela sem vas vprašat naslednje: Ali si boste umislile nosečniški pas? JAz nosim spredaj in precej nizko, zato resno razmišljam, da bi ga kupila...videla sem enega ful lušnega na www.minisvet.si sredi trebuščka piše: 9months all inclusive user posted image , cena pa 17.5 EUR....kakšno je vaše mnenje?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
14.2.2008 20:39:46   
Estrella*
Jana: vem, da ti vseeno ne more biti ob besedah Puškota, pa vendar človek res težko postavlja diagnozo preko neta. Nošečka ima toliko bolj obremenjeno telo, predvsem trebušni del, da se bolečine pojavljajo in tudi minejo. Če bi šlo za Hell sindrom, bi verjetno mogla imeti še kakšne dodatne znanke. Malo bolj bodi pozorna in se opazuj, drugače pa kar glavo pokonci in črne misli odženi proč.

Vidim, da se je po debati o lokaciji srečanja kar umirilo na forumu. Treba se bo zjasnit za lokacijo ali pa prestavit datum.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
14.2.2008 20:43:53   
Estrella*
MARTINA: osebno ti priporočam, da  stvar najprej probaj, predno greš v nakup. Sama sem ga imela v 1user posted image  , a me jazelo motil. Sedaj si niti ne predstavljam, da bi ga dala gor, ker imam kar precej občutlijv spodnji del trebuha in  mi ne paše, da bi me kaj stiskalo. Nekatere pa so bile zelo zadovoljne in so ga veliko nosile.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.