|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
14.2.2008 21:00:09   
jana81
ma ja sej sem si rekla,da če sem prej bla zdrav ko riba, tud zdej ne bo nič narobe...

sem dragemu dovolila da odpelje dve proge na playstationu, tak da mam zej pol ure sam za forumuser posted image

ja za srečanje bi blo najbolj pametno da se ne spreminja lokacija.Pač moje mnenje. na Vransko jst pridem.Do Lj pa tud ne vem če bom sposobna pripeljat zarad te bolečine ko sedim.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 14.2.2008 21:02:58 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
14.2.2008 21:01:31   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image    

15.02.2008: Čmrlika (GP), **** (GP),  Kodrana (GP)

18.02.2008: Špelin@ (GP)

19.02.2008: Naty (GP), Valentina 2006 (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP)

user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image

03.03.2008: TamaraJ (GP)

05.03.2008: barbaw (GP), Katina (GP), Taula (GP)

06.03. 2008: . muki. (GP), Jana81 (GP)

07.03.2008: Estrella* (GP), Sashy (GP), Tally (GP)

10.03.2008:  MARTINA25 (GP)

11.03.2008: Hijenca (GP), Pepita (GP)

12.03.2008: Suzy85 (GP)

Neposredna povezava do sporočila: 2977
14.2.2008 21:02:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Vidim, da se je po debati o lokaciji srečanja kar umirilo na forumu. Treba se bo zjasnit za lokacijo ali pa prestavit datum.

Ne bom preveč nakladala, ampak predlagam, da se vseeno dobimo na predvideni lokaciji, ker si upam stavit, da se drugače sploh ne bomo user posted image  Vsaj ne s trebuščki... Računajte na to, da bomo vedno manj mobilne, potem pa se bo približeval rok in se bo vsaka še težje kam odkotalila... Pa še sedet ne bomo več mogle nekaj ur skupaj user posted image
Stare moje, že lep čas imam 16. februar rezerviran za nas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2978
14.2.2008 21:03:51   
barbaw
Čemu naj bi služil tale pas za nosečnice? Meni se zdi, da je pika ful nizko in me vse moti okrog spodnjega dela trebuha. Niti spodnjih hlačk ne smem met takih z širšo (5 mm) gumico. Mene to vse žuli in boli. Ja, princeska zahteva vso pozornost. user posted image

Ko gledam tale seznam s pregledi ugotavljam, da nas je vedno manj aktivnih. Pa pogrešam ene nosečke zadnje dni. Mogoče so zaposlene z urejanjem ali službo in preutrujene, da bi nam kaj poročale.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2979
14.2.2008 21:04:38   
špelin@
Za jutri pa user posted image user posted image user posted image  za Čmrliko, **** in kodrano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
14.2.2008 21:07:14   
barbaw
Ravno sem štela, da je iz tiste 72 (mogoče se je kasneje kaj spremenilo) obrnilo v 27 aktivnih.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
14.2.2008 21:08:05   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 97cm, +8kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:114cm, +12Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:108cm, +6kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +9Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:92cm, +10kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:94cm, +12kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )  

11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+24 cm; +8,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +8,5kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +8kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +5,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +5,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:100cm, +10kg) 

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image Kaja, Postojna,(O:99cm,+10kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:97cm, +xxkg)

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +6kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:89cm /+19cm/; +7kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:105cm, +5-6kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+10kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +8kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +10kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +6kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image        

nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maskauser posted image , mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 15Xuser posted image ,user posted image : 15Xuser posted image  in user posted image : 42X user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2982
14.2.2008 21:09:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
ja za srečanje bi blo najbolj pametno da se ne spreminja lokacija.Pač moje mnenje. na Vransko jst pridem.Do Lj se mi pa sami ravn ne bo splačal z benzom.

No, za vožnjo bi se lahko zmenile skupaj, ker bi prišli midve z nataso34 do Trojan in tam naložili še tebe in auroro28, da bi se skupaj peljale do LJ, ampak se mi zdi skrajno trapasto zdaj dan pred dnevom D polemizirati okrog nove lokacije user posted image  Naj bo to plan za drugo srečanje, če nam ga bo uspelo izpeljati pred porodom user posted image

V glavnem: jaz bom to soboto ob 14h v Golobčku, z mano najverjetneje tudi natasa34, če bi še katera čvekala, naj pride user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
14.2.2008 21:09:24   
Naty*
jana81 verjetno si spregledala moj post pred kakimi tremi tedni, ko sem se prilepila tudi odgovor od Pušenjaka. Mene je nenormalno bolelo oz. me boli na desni strani pod rebri in na sredini v žlički. Ampak to dobesedno tolk bolelo, da ponoči nisem mogla ležat, ne dihat, ne sedet in da sem mu pisala post ob pol treh zjutraj. Ob pol osmih sem že dobila njegov odgovor, ki je bil, da bi bili to lahko prvi znaki sindroma hellp. Njegove besede sem vzela smrtno resno, bla čist panična in komaj čakala, da pride z dopusta moj G (dežurni mi je celo predlagal, da naj pridem ležat v porodnišnico). Nakar sem šla k njemu, dal mi je buscopan za krče in rekel, da naj jem po malem in ne pretežke stvari in da je to zato, ker otrok oz. maternica, ki se širi pritiska na organe in jih "odmika". Vprašala sem ga glede hellp-a in je rekel, da je pri tem sindromu še veliko drugih znakov in da ma veliko nosečnic probleme z bolečino na desni strani in da bi bila bedarija vsako strašiti s hellp-om, ker je zelo redek. Ostali znaki se pa pojavijo kar kmalu in so baje precej očitni.

Mene še sedaj velikokrat boli in sem ugotovila, da je veliko odvisno od lege. Ko je v prečni so bolečine toliko hujše. Jem majhne obroke, lahko hrano, sedeti ne morem v pokončnem položaju... Predlagam ti, da malo popaziš pri hrani. Res pa meni pomagajo tudi buscopan, ki pa jih vzamem samo takrat, ko je res kriza.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 2984
14.2.2008 21:14:15   
Estrella*
BARBAW: Mogoče smo ene preveč aktivneuser posted image . Ravno eno user posted image  sem spoznala , ki je tudi sodelovala na forumu, pa sedaj ne več. Sem jo vprašala zakaj in je rekla, da so jo sprva zelo lepo sprejele, potem pa je s časoma ugotovila, da med sabo komunicirajo več al manj ene ta iste in tudi na zastavljena vprašanja ne odgovorijo oz. ignorirajo.
Lahko pa so se ene enostavno naveličale in se jim ne zdi vredno čvekati.

Kar se srečanja tiče se pridružujem mnenju Špeline.

Neposredna povezava do sporočila: 2985
14.2.2008 21:17:21   
špelin@
Evo, na ZS sem poslala svoj GSM Estrelli*, Naty*, aurori28, MARTINI25 in jani81. Da se ne zgrešimo, če pridete user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2986
14.2.2008 21:18:22   
barbaw
Moja vprašanja so tudi kdaj prezrta, pa jih zastavim 2-krat, če kaj prej ne izvem. Se ne obremenjujem s tem. Meni je fajn čvekat in komu tudi pomagat. Zaradi bolniške ne morem nikamor, noben se ne potrudi, da bi me poklical, potem pa visim tukaj gor in čakam navdih, da začnem še kaj drugega delat. Čakam, da se mi delovna vnema vrne, kot si mi svetovala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2987
14.2.2008 21:20:34   
barbaw
Estrella user posted image  za 26t. Po PDP bi jih mmogla imeti danes polnih 26t. user posted image  Sem si zapomnila, ker si 14 dni za mano. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
14.2.2008 21:21:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Moja vprašanja so tudi kdaj prezrta, pa jih zastavim 2-krat, če kaj prej ne izvem. Se ne obremenjujem s tem. Meni je fajn čvekat in komu tudi pomagat.

Eh, vsem se nam je že zgodilo, da smo bile prezrte. Pač toliko pišemo, da se včasih kakšno vprašanje enostavno izgubi v poplavi besed user posted image  Pač vprašaš še enkrat in je user posted image

barbaw, če te slučajno delovna vnema vseeno prime, raje sedi in počakaj, da mine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
14.2.2008 21:23:48   
Naty*

Sem jo vprašala zakaj in je rekla, da so jo sprva zelo lepo sprejele, potem pa je s časoma ugotovila, da med sabo komunicirajo več al manj ene ta iste in tudi na zastavljena vprašanja ne odgovorijo oz. ignorirajo.

Estrella* js sicer vidim, da je velikokrat katera užaljena, ker ji nobena ne odgovori na kako vprašanje. Tud js sm velikokrat ignorirana in brez kake posebne užaljenosti vprašanje postavim še enkrat in ga mal odebelim user posted image . Treba se je pač zavedati, da nas je veliko. Vsaki so najpomembnejši njeni problemi, ampak vse je težko komentirat. Js recimo odgovorim na vprašanje, kjer vem, da mam tehten odgovor. Težko je pa komentirat poste od vseh ostalih ne vem...recimo 60. Potrebne je pač malo strpnosti. Sej smo vse na istem. Včasih veliko izveš tud če samo bereš poste od tistih, ki so bolj pridne s čvekanjem user posted image . Tko da veste, zdej, ko me boste spregledale bom user posted image user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 2990
14.2.2008 21:27:21   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

jana81 verjetno si spregledala moj post pred kakimi tremi tedni, ko sem se prilepila tudi odgovor od Pušenjaka. Mene je nenormalno bolelo oz. me boli na desni strani pod rebri in na sredini v žlički. Ampak to dobesedno tolk bolelo, da ponoči nisem mogla ležat, ne dihat, ne sedet in da sem mu pisala post ob pol treh zjutraj. Ob pol osmih sem že dobila njegov odgovor, ki je bil, da bi bili to lahko prvi znaki sindroma hellp. Njegove besede sem vzela smrtno resno, bla čist panična in komaj čakala, da pride z dopusta moj G (dežurni mi je celo predlagal, da naj pridem ležat v porodnišnico). Nakar sem šla k njemu, dal mi je buscopan za krče in rekel, da naj jem po malem in ne pretežke stvari in da je to zato, ker otrok oz. maternica, ki se širi pritiska na organe in jih "odmika". Vprašala sem ga glede hellp-a in je rekel, da je pri tem sindromu še veliko drugih znakov in da ma veliko nosečnic probleme z bolečino na desni strani in da bi bila bedarija vsako strašiti s hellp-om, ker je zelo redek. Ostali znaki se pa pojavijo kar kmalu in so baje precej očitni.

Mene še sedaj velikokrat boli in sem ugotovila, da je veliko odvisno od lege. Ko je v prečni so bolečine toliko hujše. Jem majhne obroke, lahko hrano, sedeti ne morem v pokončnem položaju... Predlagam ti, da malo popaziš pri hrani. Res pa meni pomagajo tudi buscopan, ki pa jih vzamem samo takrat, ko je res kriza.

nisem spreledala, mislim da sem celo še takrat napisala da mene tud boli, sam a veš sem misla da me bo pač nehalo bolet pa ni, zato sem se odločla da Puškotu pošlem vprašanje...ma sej zdej sem vidla da vse boli po malem, sicer bomo pa še v soboto kej več rekle a ne?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
14.2.2008 21:32:42   
Naty*

nisem spreledala, mislim da sem celo še takrat napisala da mene tud boli, sam a veš sem misla da me bo pač nehalo bolet pa ni, zato sem se odločla da Puškotu pošlem vprašanje...ma sej zdej sem vidla da vse boli po malem, sicer bomo pa še v soboto kej več rekle a ne?

Ja sorči sej sem se potem spomnla user posted image . U glavnem sm hotla rečt, da se js še potem dolgo nisem mogla pomirit in sem samo čakala, da bojo prišli še drugi znaki. Ampak zaenkrat jih ni (trkam na mizo user posted image ). Res pazi pri hrani in najdi položaj, ki ti paše. Kot sem rekla, men sedeči položaj (tisto, kar naj bi blo najboljš za hrbtenico) niti slučajno več ne paše. Sej sm mende celo teb rekla, da mamo te probleme očitno tiste, ki nismo glih pri najbolj visokih ane user posted image . Več pa tkointko v soboto, jauser posted image .

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
14.2.2008 21:33:12   
špelin@
Tud js sm velikokrat ignorirana in brez kake posebne užaljenosti vprašanje postavim še enkrat in ga mal odebelim user posted image . Treba se je pač zavedati, da nas je veliko. Vsaki so najpomembnejši njeni problemi, ampak vse je težko komentirat. Js recimo odgovorim na vprašanje, kjer vem, da mam tehten odgovor. Težko je pa komentirat poste od vseh ostalih ne vem...recimo 60. Potrebne je pač malo strpnosti. Sej smo vse na istem.

Točno tako user posted image  Sicer se trudim, da bi čimmanj vprašanj spregledala, se pa zavedam, da včasih nimam nobenega pametnega oz. uporabnega odgovora in ne napišem nič user posted image  Pa ne zato, ker bi se mi zdela težava nepomembna, ampak zato, ker enostavno nimam pojma user posted image

Bi pa na tem mestu rada povedala, da sem oseba, ki obožuje družbo. Tudi virtualno  user posted image  Sem pač pretežno z otroki, malo honorarno brkljam, se vsake kvatre enkrat dobim s prijateljicami, ampak žal smo tako oddaljene med sabo (LJ, Trebnje, Ptuj, Kranj,...), da ne gre pogosteje in pač pogrešam klepet. Po telefonu pa ne čvekam rada, ker pride skoraj tako drago kot bencin + kava user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
14.2.2008 21:33:27   
Estrella*
Naty: res je kar si napisala, če se zavedaš, da jih je na forumu veliko tudi drugega ne moreš pričakovat. Žal so nekatere bolj občutljive na te zadeve.
Pa kakšno vprašanje bolj pali kot drugo. Torej, če noščes biti ignoriran postavi  vprašanje, ki zažigauser posted image

barbaw: havala za čestitke. Sploh nisem porajtala da je okroglih 26user posted image , ampak vem, da sem 14 dni za tabouser posted image  Sem ene par dni nazaj gledala ticker, ki je kazal 102, pa sem si rekla, da ja ne bom zamudila ko bo "sitno" in ravno to se je zgodilouser posted image

No, jaz se moram pohvalit, da sedaj že 4 noči spim normalno. To pomeni, da se ne zbujam in celo na WC ne grem. Kako se to pozna zjutraj in sedaj zvečer, ko nisem več tako zaspana.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
14.2.2008 21:34:49   
jana81
sej to je čist razumljivo da se kdaj kaj spregleda.

joj babnce če bi me zdle vidle bi se mi pa nasmejale...ker pač n morem sedet za mizo, sem si prenosnika prnesla na kavč, in zdej ležim; pod hrbtom mam cel kup povštrov, noge pokrčene in prenosnika na nogah...in kaj se mi je nardil?? ker sem tolk pokrčla noge, se mi je prekucnu na zize, dobr da mam obložene.user posted image user posted image
moj se je tk ustrašu da je kr đojestik spustil iz rok...
zdej ga grem pa mal bockat, da nej že neha špilat igrce,ker se mi zdi da ležim na avtocesti (špila igrco z motorji).

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
14.2.2008 21:36:11   
Estrella*
Po telefonu pa ne čvekam rada, ker pride skoraj tako drago kot bencin + kava

Špelin, upam, da mi daš kakšen pameten nasvet kao se izognit čvekanju po telefonu. Jaz zelo rada govorim v živo po netu, pa telefonu ni pa nič drugačeuser posted image Tudi račun me ne strezni dovolj!

Neposredna povezava do sporočila: 2996
14.2.2008 21:38:02   
špelin@
joj babnce če bi me zdle vidle bi se mi pa nasmejale...ker pač n morem sedet za mizo, sem si prenosnika prnesla na kavč, in zdej ležim; pod hrbtom mam cel kup povštrov, noge pokrčene in prenosnika na nogah...in kaj se mi je nardil?? ker sem tolk pokrčla noge, se mi je prekucnu na zize, dobr da mam obložene.user posted image user posted image
moj se je tk ustrašu da je kr đojestik spustil iz rok...
zdej ga grem pa mal bockat, da nej že neha špilat igrce,ker se mi zdi da ležim na avtocesti (špila igrco z motorji).

user posted image user posted image

Moj pa zija Trenja... user posted image user posted image user posted image user posted image  Nič, grem pod tuš user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
14.2.2008 21:39:00   
Naty*
špelin@ in Estrella* res je, velikokrat nimamo odgovora, res je, da ne pali vsako vprašanje isto.... je pa še neki druzga... Odvisno je od vremena! Sem ugotovila, da če je vreme lepo, so vse majčice ful dobre volje in takrat ti sigurno vsaka nekaj napiše, tud če je blo vprašanje čist malenkostno user posted image . Če je pa razpoloženje bolj klavrno, pa vsaka napiše, kaj ji gre narobe in tko mal pozabmo, da je pred nami kera kej vprašala in da je treba odgovorit user posted image .

No, jaz se moram pohvalit, da sedaj že 4 noči spim normalno. To pomeni, da se ne zbujam in celo na WC ne grem. Kako se to pozna zjutraj in sedaj zvečer, ko nisem več tako zaspana.

Priznam...tolk sm ti fouš user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2998
14.2.2008 21:40:01   
špelin@
Po telefonu pa ne čvekam rada, ker pride skoraj tako drago kot bencin + kava

Špelin, upam, da mi daš kakšen pameten nasvet kao se izognit čvekanju po telefonu. Jaz zelo rada govorim v živo po netu, pa telefonu ni pa nič drugačeuser posted image Tudi račun me ne strezni dovolj!

Veš, kaj se splača? Če imata oba naročnika Siol - ker čvekaš zastonj user posted image  Tako imam poštimano z najboljšo prijateljico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2999
14.2.2008 21:43:16   
špelin@
Če je pa razpoloženje bolj klavrno, pa vsaka napiše, kaj ji gre narobe in tko mal pozabmo, da je pred nami kera kej vprašala in da je treba odgovorit user posted image .

A veš, da obstaja čudežno zdravilo, ki je le en klik stran, tudi če gre za skrajno slab dan? Tale miško namreč: user posted image  
Se mi zdi, da res pomaga user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.