|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
15.2.2008 10:10:41   
barbaw
Če sem prav izračunala si sedaj v 26t in boš čez 2 dni polnih 26t.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
15.2.2008 10:12:15   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Nekdo pa je danes res dobre volje. Kajne Narava? user posted image  Si mi kar vzdušje dvignila.

Kaj boste delale danes?

ja, priznam, sem kar dobre volje user posted image  no me veseli, da sem jo se nate prenesla user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
15.2.2008 10:13:42   
jana81
oj
da vas na hiter pozdravim, komentirala bom mogoče kasneje, ker sem trenutno še taka da si morem očke narazen vlečt...sem komaj vstala.

vidim da če ne berem že kar od 8h zjutri, vas komi dohajam.

narava in vse ostale hvala za pozitivno energijo, res sem je potrebna.Drugačeje moja nosečnost b.p., sam tele bolečine me nervirajo, ker danes me je bolelo še ponoči.

grem zdaj neki pojest pol pa nazaj za rač.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
15.2.2008 10:14:18   
barbaw
Tole računanje je kar malo .... user posted image  Ker vsepovsod drugače kaže, pol pa se znajdi. Na strani Mama je koledarčkem po katerem tudi G računajo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
15.2.2008 10:15:38   
suzy85
barbaw čudovite orhideje maš! jst si še ne upam takšnih zahtevnih rož nabavit, mam raje vijolice, ki mi zaenkrat še kar dobro uspevajo, in navadno zelenje, ki tudi kar dobro raste! lep buši! user posted image za 28 tednov!

edinaos glede na PDP 25.5. si noseča 25 tednov in 5 dni - še 100 dni!!! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
15.2.2008 10:21:56   
barbaw
jana81 dobro jutro zaspanka. user posted image  Mislim, da se bo tale tvoj  user posted image  moral malo zgledovat po tebi, drugače bo malo krize. user posted image  Jaz sem spala ponavadi do 7-ih najkasnje 8-ih, Jaka pa je imel navado vstajat se ob 6.30. Se kar hitro navadiš, ker nimaš izbire. user posted image  Ati pa je drnjohal, razen če sem bila zelo utrujena. Takrat sem ga pa iz postelje vrgla. user posted image  Zdaj pa moram malega škrata budit, ker bi on spal ko je treba v vrtec. Ko pa je vikend pa hura spet vstajanje ob 7-ih. Še dobro, da imamo risanke na rač. user posted image  Pri nas je bilo tole "zgodnje" vstajanje do dveh let in pol. Še dobro, da se moja služba ne začne pred 8:30, če me bo sploh še čakala.

Ne razumem zakaj naj bi bile orhideje zahtevne rože. user posted image  To je zajedalec tako kot bolhe pri psu. Moji sestri tudi ne uspevajo, samo ona jih pozablja zalivat. To pa nekako ne gre.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
15.2.2008 10:32:24   
Anonimen
suzy85, barbaw, narava: hvala punce, ja res tole računanje je povsod drugače.

Uvauuu samo še 100 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jana81: sem šla malo za nazaj brati, očitno sem izpustila 2 strani, bogica, žal mi je za tvoje bolečine. Tudi jaz ti svetujem, da vseeno nekako vse tegobe in bolečine (no če ni prehudo seveda) probaš prepisati user posted image in nekako zdržati, pomisli na svojega Nejčka in ti bo lažje. Tudi mene kakšen dan začne boleti kot user posted image , pa enkrat križ, drugič sramna kost, tretjič nožnica, pa trebuh,....,... Pa pomislim, da je notri v trebuščku moja princeska Anja-Tia in mi je vse te bolečine lažje prenašat.

Saj bo, le pogumnouser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3057
15.2.2008 10:43:24   
narava

Ne razumem zakaj naj bi bile orhideje zahtevne rože. user posted image   

Mislim, da se zahtevnost roze meri po tem, ali roza cveti ali pa je samo zelenje user posted image  Vsaj pri meni je tako user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
15.2.2008 10:43:28   
barbaw
edinaos tole sitno je prav luštno štet. user posted image  Čas kar teče in teče. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
15.2.2008 10:44:01   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: narava

Ne razumem zakaj naj bi bile orhideje zahtevne rože. user posted image   

Mislim, da se zahtevnost roze meri po tem, ali roza cveti ali pa je samo zelenje user posted image  Vsaj pri meni je tako user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
15.2.2008 10:49:17   
jana81
barbaw ja jst bom zlo vesela če bo moj user posted image  spal tk dolgo kot jaz, vendar to so samo sanje..user posted image

no jst se tud lahk pohvalim glede orhidej, so mi tolk lepe rože, da ful skrbim za njih (vse druge rože se neki obotavljajo), mislim da vejo da jih mam rada, pa mi zato uspevajo, zalijem jih pa vsako nedeljo, par kapljic. Bom dala slikce gor.

edinaos hvala, sej druge težave kr odmislim, sam tole pa nekak ne gre. pa bo že mogl bit.
Mam pa en čuden filing (mi je reku osebni zdravnik da če ne greš na potrebo ti to vse gor tišči-kar bi mogl it ven- in pol boli), da je to zarad tega ker že dva dni nisem šla kakat, pa mogoč bo pa res držala ta njegova teorija, zdej se pa nalivam z donatomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
15.2.2008 10:53:07   
Katina
barbaw:Sem pa decembra v službi bila izžrebana za naj prodajalko leta. izbirali so med vsemi poslovalnicami po Sloveniji in našli ravno mene. Dobila sem vikend paket v Londonu. Ampak tu se je zataknilo. Ker je to že bilo plačano, sem jaz zaradi mojih težav prosila, da mi menjajo za kako razvajanje v toplicah.

Čestitkeuser posted image . Upam, da ti delodajalec plača tudi dohodnino od nagrade, da ne bo nagrada kisla. Verjamem, da imaš težave z zamenjavo destinacije. Pri nas v službi so tudi večni problemi z nagradnimi igrami. Upam, da ti bo uspelo dobit toplice, če pa ne se pa vsaj zmeni, da bi šla lahko na potovanje kasneje.

Jaz sem bila pred 14 dnevi pri frizerju, me je kar precej postrigla - kakšnih 15 cm in mi razredčila konice. Se mi zdi, da imam pol manj las kot prej. K sreči pride k meni frizerka na dom, ker me je kar groza celodnevne senase v salonu.

barbaw, jaz bom rabla kakšen nasvet za gojenje orhidej, lahko? Men sicer rata, da ponovno vzcvetijo, ampak mislim, da mi znanja na tem področju zelooo manjka.Kje pa kupuješ gnojilo? V kakšnih specializiranih trgovinah ali se ga da dobiti v večjih trgovinah? Tvoj buši je tolk luštkan, prav vidi se, kje je garsonjera. Moj zgleda kot bi bila v 82 tednu ne v 28.user posted image Pa nič zato, važno, da je z user posted image vse ok.
TamaraJ, čestitke za dokončno odločitev o imenu. Nas izločitveni boji še čakajo. Sva se zadnjič nekaj menila, pa nisva prišla nikamor. Sicer je pa čas do 30  dni po rosjtvu, sicer ti pa ime določi država. Mogoče bi mu pa dali ime Slovenecuser posted image , kdo ve?
Suzy, bravo za prijateljico.
Estrella* Imam umetne orhideje in te zelo dobro uspevajo Sem jih dobila za poročno darilo.

Ta je pa originalna user posted image

narava; ne vem če si opazila moj post. Z lahkoto te poberem jaz. Če si blizu Črnuč imam pa do tam celih 5 minut.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
15.2.2008 10:58:48   
80kaja
majčice...pozdravček še od mene.... se vam samo na kratko oglasim in dam vedeti,da sem z vami...jutri pa me žal ne bo...ker ima moj dragi 30.tko in imamo feštico :-)
upam,da bo ok.vreme....
drgač sem uredu, ..dete v meni pridno raste...obiskujeva tudi že materinsko šolo v lj...jo še katera?
jutri se skratka imejte skrajno lepo in ,če bomo želele se pa itak lahko dobimo še kakšen draug datum...mogoče v marcu...
lp, kaja.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
15.2.2008 10:59:40   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Estrella* Imam umetne orhideje in te zelo dobro uspevajo Sem jih dobila za poročno darilo.

Ta je pa originalna user posted image

ce so ze roze umetne user posted image

narava; ne vem če si opazila moj post. Z lahkoto te poberem jaz. Če si blizu Črnuč imam pa do tam celih 5 minut.

ups, sem pozabila komentirat. user posted image No, ce imas do Crnuc 5 minut, potem se lahko tudi tako zmenimo in ESTRELLA* (upam, da bos to prebrala) lahko mirno vozis do Dolgega mosta, se ne rabis extra ustavljat in me pobirat. Torej, na Dolgem mostu se zberemo ob 13.00? In gremo naprej tako, da smo ob 14h ze v Go(lo)bcku user posted image

P.S: Se 1x: hvala za ponujen prevoz Estrelli in Katini. user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
15.2.2008 11:00:41   
barbaw
Gnojilo kupim kar v Bauhausu. Ga imajo v vseh večjih trgovinah, ki imajo tudi rože (Obi, Kalia, ...). Pomaga pa tudi namesto zalivanja, da jih potunkaš v mešanico vode in gnojila enkrat na mesec. Moja tašča jih zaliva z eno žlico deževnice tedensko pa ji tudi uspevajo. Moje so malo bolj zahtevne, ker so polne cvetov in čisto nad radiatorjem in se zato prej izsušijo. Najboljša voda zanje pa je deževnica. preverjeno. user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
15.2.2008 11:00:59   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Jaz sem bila pred 14 dnevi pri frizerju, me je kar precej postrigla - kakšnih 15 cm in mi razredčila konice. Se mi zdi, da imam pol manj las kot prej. K sreči pride k meni frizerka na dom, ker me je kar groza celodnevne senase v salonu.

jst sem bila včeri, pa me je ostrigla kr fejst...sem se mogla uredit za jutr ne? user posted image

tamaraJ bravo za ime.

no zdej sem pa prpopala še slikce orhideje, iščem une orhideje ko majo več vejc cvetov pa jih ne najdem.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
15.2.2008 11:03:28   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

kasso... mi pa tvoja dva lumpka kar ne gresta iz glave. Tok sta luštkana. Ko sem Timiju povedala, da sta bila z nami na kakavčku še punčka in fantek je jezno pogledal in rekel, da zakaj ga pa nisem s seboj vzela. Ok, naslednjič.. Nisem vedela. Sicer je pa z bratovo punco pekel mufine in je imel polno dela user posted image . In še sploh če se zmenimo v Avia pubu, lahko obe pripeljeve naše lumpke s seboj, da se malo zdivjajo..

počakaj boš imela kmalu ti dva taka doma...za avio o.k., da naredijo cel raztur, he he.... Ko smo se peljali včeraj zvečer domov in nismo zapeljali v Po, ampak proti domu, je tamali že protestiral, zakaj ne gremo v PO, saj da je  rekla ena punca, da se vidimo v PO...madonca, je že neučakan ;) ... ne vem, kako bo vzdržal do naslednjega petka user posted image

narava
, upam, da ne zameriš, amapk bi te nekaj vprašala, mogoče neumno vprašanje zate, ampak me zanima in nimam nobene prijateljice, da bi jo lahko. Ali si ruto daš le ko greš ven, ali jo nosaiš non stop, tudi doma?

No, pa sem vzdržala dobro urco ne da bi pokukala na forum user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
15.2.2008 11:04:40   
narava
kasso, ves kak pravijo: ni neumnega vprasanja user posted image

ja, ruto si dam gor samo ko grem ven, doma ali kje na obisku, kjer ni moskih (vsaj ne "zunanjih" oziroma tistih, ki niso bliznji sorodniki) pa nimam rute..

Katina, torej tako se bova prepoznali user posted image  Mene ne mores zgresit user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
15.2.2008 11:06:38   
Estrella*
Pa z vodenkami barvajo pa speet drgnem, ... Včasih pa si natočim vrelo vodo ter pralni prašek in cunje noter namočim za kakih 5-10 minut in gre potem vse dol. Pazit je treba na barvo.

Barbaw:Ja to so muke , ki nam jih prinaša vrtec. Z barvanjem nimamo več problemov, ker smo starši prinesli velike majce v katerih barvajo in ustvarjajo. Kar se tiče hrane, pa itak ni nobene pomočiuser posted image

narava: jaz sem se tudi pridružila ko je bila debata že v teku. Je pa res, da je na začetku težko "prodreti" a se vztrajnost splačauser posted image
edinaos: 25 t5d 

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
15.2.2008 11:07:06   
jana81

A bi kera? Men se jih je tolk zalustallllll user posted image

kaj pa?
če je kej sladkega sem takoj zravenuser posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
15.2.2008 11:08:44   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

A bi kera? Men se jih je tolk zalustallllll user posted image

kaj pa?
če je kej sladkega sem takoj zravenuser posted image

eh user posted image  ena slikca sveeeeeezih breskev je bla in se ni hotla gor prpopat user posted image  pol sm pa kr ceu post zbrisalauser posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
15.2.2008 11:09:18   
barbaw
Tole pa prvič slišim, da naj bi država sama dala ime. Moja nekdanja soseda nista vedela kako naj bi sinku dala ime in je bil do tretjega meseca brez. So mu že sosedje izbirali ime. Na koncu sta tako ime izbrala, da je obveljalo ime sosedov. Če vam povem, da sta z dojenčkom stanovala v vrtni uti (leseni) brez vode, ogrevanja, ... vam verjetno vse pove. Ne vem kam je sociala takrat gledala, ker sem še jaz hotela opraviti en klic. Zdaj se temu fantku bolje godi, ker jim je cerkev dala stanovanje. Sta pa kar čudna ja. On se je umival enkrat tednesko, ker je to baje dovolj. Smrdel pa je ... Smo ful imeli problemov zaradi nesnažnosti. Pa dobila sta piščančke in račke od sorodnikov, da jih bosta zredila in pojedla. Imela sta jih v stanovanju sredi mesta. Moj pa ful alergik na perje, pa smo mimo hodili vsak dan. Stanovali smo namreč v eni hiši, ki je bila razdeljena na pol. Totalna katastrofa. Smo se ful skregali, ko mi je babura izklopila centralno, ko je bil Jaka star 14 dni, v hiši pa 17 stopinj. Brez veze, dolga zgodba.

user posted image  Kaja za tvojega dragega.

Estrella mi smo tudi prinesli majice ampak jih očitno ne uporabljajo. user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
15.2.2008 11:09:29   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

narava: jaz sem se tudi pridružila ko je bila debata že v teku. Je pa res, da je na začetku težko "prodreti" a se vztrajnost splačauser posted image

hm..kdaj sem pa jst prišla...po novem letu enkrat,ko ste mele že ene 100-150 strani...torej HVALA ker ste me sprejele, al pa hvala sebi ker tolk nakladam user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
15.2.2008 11:12:10   
barbaw
Jaz sem se tudi kasneje priključila majski debati pa lahko samo rečem user posted image

user posted image  Jana za rožice. Z leti postanejo še bolj bogate.

Narava tistele brskve bi pa jaz tudi. Še dobro, da jih poleti dobim v velikih količinah. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
15.2.2008 11:14:56   
jana81
mmmmmmmmm breskve, une bele vinogradniške mam pa najraje.

zdej pozimi ko jih ni, pa jem breskvice - uno pecivo, njami.....

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.